Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тема за ЛИС на Анне

Featured Replies

преди 8 минути, Айнщайн написа:

Видях. И точно ти най малко ще ми казваш къде и кога ще ходя.

Ами ходи по дяволите тогава child devil GIF

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 120,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 минута, Айнщайн написа:

Е ти като не го познаваш реално, всичко ще е ново за теб

Кое, бе? Кое ще е нова за мен? Айде, стига се прави на интересна. Знам, че нищо няма да кажеш, защото нямаш и какво да кажеш.

току-що, Myanmar написа:

Ами ходи по дяволите тогава child devil GIF

При теб ли? 

Извинявай, надцених те. 

преди 2 минути, Anne написа:

Да си търсят спонсори. Нали са частни училища и са за богати деца? Ами да искат от родителите и от разни фирми. Държавните пари са за държавните училища.

Обяснявам ти, че има едни понятия като равен старт и конкурентноспособност и монопол. Трябва държавата да се грижи, както и сега се раздадоха едни милиарди за частни фирми, които не са бачкали заради коронавируса. А и забравяш, че след приватизацията по твоята логика остана държавата да се грижи само за депутатите.

преди 11 минути, Айнщайн написа:

Не си позволявай да ми говориш снизходително още веднъж

Позволявам ти да пишеш и в тази тема.

преди 2 минути, Anne написа:

Кое, бе? Кое ще е нова за мен? Айде, стига се прави на интересна. Знам, че нищо няма да кажеш, защото нямаш и какво да кажеш.

Пак старите ти номера??? 

преди 5 минути, Anne написа:

Да си търсят спонсори. Нали са частни училища и са за богати деца? Ами да искат от родителите и от разни фирми. Държавните пари са за държавните училища.

Идеята държавата да се спонсорира частните училища, е да се премахнат поне таксите за влизане. Да направят поне по-лесно влизането на децата и да завършват начално образование.

преди 4 минути, Anne написа:

Знам, че нищо няма да кажеш, защото нямаш и какво да кажеш.

Тая работа е ясна. Блъфира. Ама с есето к`во стана?

преди 2 минути, Myanmar написа:

Позволявам ти да пишеш и в тази тема.

И аз ти позволявам да блеснеш с глупостта си върху Кита, че това ти е единственото поле за изява

преди 1 минута, acnekt написа:

Идеята държавата да се спонсорира частните училища, е да се премахнат поне таксите за влизане. Да направят поне по-лесно влизането на децата.

Има закони за конкуренцията, вероятно това е принудило държавата да налее пари в частни инициативи. Факт е, обаче, че в резултатите за матурите държавата усилено мълчи за частните училища. Резултатите в частните училища са значително по-високи от тези в държавните.

• Автор
преди 4 часа, Myanmar написа:

Забравяш да ѝ припомняш за какво е тази тема!

Е нали с ей такива червени букви ти каза че не може да пише есе та все едно да да споря с радиото :)

И аз ти позволявам да блеснеш с глупостта си върху Кита, че това ти е единственото поле за изява

Ти от космото дойде да злобееш подир горкото момиче, сега ще ми се правиш на шефка тука. Има много салам да изядеш докато ме догониш.

току-що, petie1 написа:

Е нали с ей такива червени букви ти каза че не може да пише есе та все едно да да споря с радиото :)

Това съм го изпуснал. От два часа се движа с темпо 2 страници назад. Само виждам есе след есе от нея за нацисти и по някое време "нямам време за есета и ме болят очите за да пиша есета".

• Автор
преди 4 часа, acnekt написа:

И това от името на всички хора с увреждания ли говориш? Говорител ли си им?

Не и мой, пази боже такива нацисти кат нея да ми защитават правата

току-що, Myanmar написа:

Ти от космото дойде да злобееш подир горкото момиче, сега ще ми се правиш на шефка тука. Има много салам да изядеш докато ме догониш.

Фейо, саламите само ти ги ядеш или поне ти се иска. Няма да те догонвам, да не се окаже че съм сред изостаналите. 

Как само си вярваш? 

• Автор
преди 3 минути, Myanmar написа:

Това съм го изпуснал. От два часа се движа с темпо 2 страници назад. Само виждам есе след есе от нея за нацисти и по някое време "нямам време за есета и ме болят очите за да пиша есета".

Там дето пише че нищо не е разбрала от български там пише че не може да пише есета

преди 2 минути, petie1 написа:

Там дето пише че нищо не е разбрала от български...

Е! Ти само на едно място ли си срещал това?? Все едно да ми каже, че го е написала там, дето се излага. Ми то друго няма в тази тема. Аз водя диалог да видя докъде ще стигне, еми няма край, братче. И айнщайн ще ми брои страници на темите. Защото не знае кои теми са мои и рекордите. Отделно, че и настоящата тема е моя, ама тя си мисли, че участва изобщо тука.

преди 6 минути, Айнщайн написа:

Фейо, саламите само ти ги ядеш или поне ти се иска.

Салами, салами имаш много да ядеш още. Казвам ти, че не мойш прогресира, ти не вярваш.

преди 2 минути, Myanmar написа:

Салами, салами имаш много да ядеш още. Казвам ти, че не мойш прогресира, ти не вярваш.

Леле и лафовете ти тъпи като темите ти. 

ЗВЕЗДАТА В КАЛДАТА. 

Леле и лафовете ти тъпи като темите ти. 

ЗВЕЗДАТА В КАЛДАТА. 

Ти освен да хейтиш имаш ли друго участие в Интернет? Започвам да припознавам в теб Anne.

преди 4 минути, Myanmar написа:

Ти освен да хейтиш имаш ли друго участие в Интернет? Започвам да припознавам в теб Anne.

Това че от теб ми се гади не значи, че хейтя някои. Ти си мъжката версия на Кита, но дори и на нея и се гади от теб. 

Спри да ми чупиш китки насреща, че ще се нараниш накрая, Фейо

преди 3 минути, Айнщайн написа:

Това че от теб ми се гади не значи, че хейтя някои.

Ми, в общи линии точно това значи. Цял ден кръжиш като някой лешояд в тази тема и чакаш някой да заговори Anne, за да се включиш с язвителните си нападки. Едно и също откак се прехвърли от форумите на космо. И в това наистина има нещо нездраво. Аз ти подавам "ръка", опитвам нещо чувство за хумор, друга тема - НЕ! Ти си знаеш своята и не пускаш от подигравки Anne. Не ти ли омръзна вече? На мен ми омръзна да те чета.

преди 5 минути, Айнщайн написа:

Това че от теб ми се гади не значи, че хейтя някои. Ти си мъжката версия на Кита, но дори и на нея и се гади от теб. 

Спри да ми чупиш китки насреща, че ще се нараниш накрая, Фейо

И него го познаваш, ясно. 

преди 1 минута, acnekt написа:

И него го познаваш, ясно. 

Тя никого не познава.

току-що, Anne написа:

Тя никого не познава.

Теб те познава. Преследвачите винаги познават жертвата си.

преди 32 минути, Myanmar написа:

Има закони за конкуренцията, вероятно това е принудило държавата да налее пари в частни инициативи. Факт е, обаче, че в резултатите за матурите държавата усилено мълчи за частните училища. Резултатите в частните училища са значително по-високи от тези в държавните.

Капиталистическите си простотии си ги заври някъде, на българите им писна от капитализъм.

току-що, Myanmar написа:

Теб те познава. Преследвачите винаги познават жертвата си.

Не, не ме познава, само си въобразява. Тази е някаква психичноболна.

току-що, Anne написа:

Капиталистическите си простотии си ги заври някъде, на българите им писна от капитализъм.

Пазарна икономика се нарича. Знам, че ти липсва бай тошево време, ама съм бил много малък да го сваля, че да виниш мен за това.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.