Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тема за ЛИС на Анне

Featured Replies

преди 28 минути, Anne написа:

и да се ядосваш, но да не ти се влиза в конфликт с шепа дискотечни патки от общежитието ти, които всяка божа вечер се къпят и източват толата вода

Аха, сега разбираме и че си скарана с хигиената и не си ползвала топла вода за друго освен за кунките си. И разбираме с какви нагласи си била към другите деца - те са "шепа дискотечни патки". Сигурен съм, че те много са те уважавали заради твоето отношение към тях и сте си прекарали приказно!

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 120,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 6 минути, Anne написа:

Жал ми е за теб.

Друга песен ще запееш, като ти резнат пенсията и заревеш пак за свещи. 

Как е Пешо? Разведе ли се и да не сте се събрали и да криеш?!!!? 

преди 31 минути, Anne написа:

Да съм благодарна за огризките ли? Тая няма да я бъде!

Имала си повече от 99% от децата в България и какво? Само повод за неблагодарност.

преди 4 минути, Anne написа:

Ами, извинявай, но това с вегетарианството е адски несериозно. Не може да не се яде месо. Ще си докара анемия и куп други проблеми в желанието си да е еко, био и всякакви други сектантски простотии.

На мен пък много ми липсва месото. Поне пастет мога да ям. Обожавам гъши пастет.:licklips:

Гъските се угояват умишлено. Натъкват им в човките насилствено зърно, за да станат дебели. За да може,  ти да ядеш пастет, после. След като ги убият.

преди 31 минути, Anne написа:

Знаеш ли какво е да го караш  5 дни в седмицата на постни супи и манджи

П**** заспала, целия български народ е минал през това. Аз не съм ял месо с месеци, за разлика от теб, която са те глезели през уикендите.

Още ли се мислиш за многострадалната Геновева с тези бебешки оправдания защо си останала необразована и без професия?

преди 3 минути, Myanmar написа:

Ти неадекватна ли си, каква си? Какви държавни пари за частни училища? Ти защо мислиш, че се казват "частни", а не "държавни"? При частните училища, родителите плащат всичко от до - храна, отопление, сграда, учители (заплати), чистачки. Четирицифрени суми са на срок в наши дни. Ти сега с лъжите си опитваш да изкараш други виновни, че не си имала лукса, какъвто обикновените училища са нямали.

Разбрахме вече, че си имала и жилище и топла вода и храна - все неща, които ученици в нормалните училища СА НЯМАЛИ.

Престани да го играеш многострадалната Геновева, пълна пародия си вече!

разбирам единствено, че си била глезанка. И не се прави на заморничева и до ден днешен спиш по 13 часа и не ти стигат.

Ти си неадекватен. Не знам къде си блял в периода 2000 - 2004години, но аз отлично помня от статиите във вестници като "24 часа", "Дневен труд" , "Седмичен труд" и "Стандарт"  как пишеха, че държавата дава пари за частни училища, имаше недоволни директори на държавни масови училища, че държавни пари отиват за частни, тогава се нароиха какви ли не такива училища, рекламите им бяха по страниците на вестниците.

И да, беше и си остава несправедливо, поне спрямо държавните специални училища. Не може ние да гладуваме и студуваме, за да са добре децата на хора със съмнително богатство.

преди 34 минути, Anne написа:

4 и нещо по теория, 3 и нещо по практика.

И това в училище за умствено изостанали деца. Ти сигурна ли си изобщо, че си разбрала каква ти е специалността?

Имах една състудентка, която веднъж каза "А, ми то вишуто не е толкова трудно". Имаше само подарени тройки в студентската си книжка, обикновено получени, когато на доцента му втръсне да пътува от София за поправителни сесии. Че тя не знаеше къде са кабинетите по предметите, тръгнала да се произнася за материя, с която не се е докосвала.

преди 6 минути, Anne написа:

Ами, извинявай, но това с вегетарианството е адски несериозно. Не може да не се яде месо. Ще си докара анемия и куп други проблеми в желанието си да е еко, био и всякакви други сектантски простотии.

На мен пък много ми липсва месото. Поне пастет мога да ям. Обожавам гъши пастет.:licklips:

Погледни си живота, ма и после се бутай в чуждите. 

преди 5 минути, Myanmar написа:

Аха, сега разбираме и че си скарана с хигиената и не си ползвала топла вода за друго освен за кунките си. И разбираме с какви нагласи си била към другите деца - те са "шепа дискотечни патки". Сигурен съм, че те много са те уважавали заради твоето отношение към тях и сте си прекарали приказно!

Не, не общувах с тях,  в общежитието бяхме момичета от различни класове. А и не си струваше, опитах веднъж да поговоря с тях човешки да не точат топлата вода и да оставят за другите - така да се каже, не ме и чуха. Само дискотеките и цигарите им бяха важни. Нарушаваха забраната да не се пуши в общежитието.

преди 7 минути, Myanmar написа:

Ти на какво ниво мислиш, че е бил руският ѝ? Аз мисля, че е било на:

- Как тебя завут?

- Меня завут свински бут!

На парашут, на парашут ; )

Проблема этого мира в том, что воспитанные люди полны сомнений, а идиоты полны уверенности.
[Чарльз Буковски]

току-що, Anne написа:

Не, не общувах с тях,  в общежитието бяхме момичета от различни класове. А и не си струваше, опитах веднъж да поговоря с тях човешки да не точат топлата вода и да оставят за другите - така да се каже, не ме и чуха. Само дискотеките и цигарите им бяха важни. Нарушаваха забраната да не се пуши в общежитието.

Но, когато вкарвахте момци в стаята не те дразниха.

преди 32 минути, Anne написа:

Нормалните хора не се занимават всекидневно с клюки, да обсъждат чуждия живот, да съдят хората по външния им вид и да се изказват като последни морални авторитети!

Ми тя Айнщайн не е нормална. Преследва те от космо-то, и тя улава като тебе.

преди 5 минути, acnekt написа:

Гъските се угояват умишлено. Натъкват им в човките насилствено зърно, за да станат дебели. За да може,  ти да ядеш пастет, после. След като ги убият.

Живяла съм на село. Не ми казваш нищо ново. Виждала съм да се колят агнета и прасета. Агнешко за Гергьовден и Великден, свинско за Коледа. Класика.

преди 33 минути, Anne написа:

Но не това е реалността.

Преписвахте ли отговорите на задачите от дъската или да?

Ти май вече се самозабрави!

преди 4 минути, Myanmar написа:

И това в училище за умствено изостанали деца. Ти сигурна ли си изобщо, че си разбрала каква ти е специалността?

Имах една състудентка, която веднъж каза "А, ми то вишуто не е толкова трудно". Имаше само подарени тройки в студентската си книжка, обикновено получени, когато на доцента му втръсне да пътува от София за поправителни сесии. Че тя не знаеше къде са кабинетите по предметите, тръгнала да се произнася за материя, с която не се е докосвала.

Разбрала съм, да. Не съм малоумна, както ти се ще. Просто уча по - бавно.

преди 27 минути, Anne написа:

А и ти отказа да ми дадеш филма.

Пак лъжи, пак многострадалната Геновева.

Казах ти, че съм намерил филма, за теб, два релийза, единия е 16 GB, ако държиш на високото качество, и ти ги пращам след като си изпълниш обещанието. Написах го много ясно - има си ред.

Ти обеща нещо преди аз да мога да ти правя услуги, за които не съм поемал никакъв ангажимент.

преди 5 минути, Айнщайн написа:

Погледни си живота, ма и после се бутай в чуждите. 

Тогава ми снеси поне на лично кое му е лошото на Пепи. Ей така, да знам. Или лошо няма и ти си измисляш?

преди 29 минути, Anne написа:

Което ги прави прости, елементарни, невъзпитани, груби и неморални. Точно с такива хора не ми се общува. Мразя жълтури.

И аз. Ама... ти описа себе си. И разнасяш жълтини за една фамилия не знам вече, две десетилетия?

Не, не съм по техниката.

А по кое си? 

От кое наистина реално разбираш? 

преди 4 минути, acnekt написа:

Но, когато вкарвахте момци в стаята не те дразниха.

Нищо не сме вкарвали в стаите.

преди 1 минута, Myanmar написа:

И аз. Ама... ти описа себе си.

Вярвай си.

преди 27 минути, Anne написа:

Аха, а жена му  не постъпи психопатски, като ми издири адреса.

Нищо де, ти нали ги разведе.

преди 1 минута, Айнщайн написа:

А по кое си? 

От кое наистина реално разбираш? 

От литература. Имам различни интереси.

преди 1 минута, Anne написа:

Тогава ми снеси поне на лично кое му е лошото на Пепи. Ей така, да знам. Или лошо няма и ти си измисляш?

Аз фенката на не знам коя си, няма да ти кажа нищо. Като не се държиш както трябва, това ще получиш. А наистина щях да ти кажа, но... САМА СИ ГО НАПРАВИ. 

преди 27 минути, acnekt написа:

Що на мен ли е лесно? Четеш от ляво на надясно, а значението е от дясно на ляво.

На кораба на капитана на рамото на папагала е два реда дума. Аз, ако искам да чета отдясно наляво ще взема да уча арабски.

Ще те изненадам, но мога сама да си чета текстовите новини по руския национален канал... Почти де, допълнителните им букви обаче ми бъркат в здравето.

Демек можеш да четеш кирилица. Машалла!

преди 2 минути, Anne написа:

От литература. Имам различни интереси.

Е къде ти е есето тогава? 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.