Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тема за ЛИС на Анне

Featured Replies

преди 5 минути, acnekt написа:

Това, че вторник предмет е бил математика и критериите са за математика, значи училището е било математическо. Ти като не си добра с математиката, защото кандидатстваш там?

Не съм кандидатствала, но друго средно в града е лесотехническата гимназия. Техническите гимназии не са за мен.

А бе, не знам каква се е годила гимназията, в града я наричаме просто гимназията, питайте @Айнщайн каква точно е била гимназията тогава.

Сега знам, че се учи там готварство и хотелиерство, а преди............. идея си нямам.

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 120,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 36 минути, Anne написа:

да нося знамето поне веднъж?

Алоу. Аз съм носил знамето и да ти кажа тежи. Изобщо не е забавно. И като се сетиш, че даскалото ти е 1000 души, ако е било като моето, 997 души също не са се вредили за това знаме, ама не са оревали света за това. Не може да има 1000 знаменосци, даже само по веднъж. Ти не си адекватна да искаш всичко да ти се сервира на тепсия. Това не са майкa ти и баща ти да ти правят отмък-примък. Това е училище, което го е срам, че не покриваш втори клас, как ще те изкарат отпред да те показват?? Ти си срам за своето училище, още ли не си го разбрала??

преди 35 минути, Anne написа:

Нямам числовите стойности на розата и гроздето. Как да реша задачата, бе?:angry22:

Като използваш уменията придобити във втори клас care.png

преди 6 минути, Myanmar написа:

Чакай, чакай, чакай, чакай. Значи, оказва се, ти даже си имала шанс да си избереш руски, ама си си избрала НЕМСКИ!!!

haha.png Няма такава пародия.

Да, защото първо, мога да чета малко на руски, не ми се учеше елементарен език и второ, бях прозападно настроена и исках да уча западен език. Английски не можеше, та избрах немския с най - голямо нежелание.

Добре, че във второто ми училище имаше френски, та отървах руския.

преди 33 минути, acnekt написа:

Кое е твоето време. Ний сме набори с теб. И аз съм от 80-те.

Тя е от друга галактика.

преди 1 минута, Anne написа:

питайте @Айнщайн

Що мен, ма? Казах ти, че съм от София вече-тук съм родена, тук работя и тук живея цял живот. В Берковица ходя сравнително често, но пак ти казвам не съм от там

преди 7 минути, Айнщайн написа:

Кито, Пешо е... много неща мога да напиша за него и нито едно не е хубаво. Няма да говориш с него, проумей го. 

Не ти не си си виждала документите даже. Не ме лъжи, и преди си ми го казвала

Един път и аз да се съглася с теб

1. Какви лоши неща, дай да прочета, ако искаш, може и на лични, споко, нищо няма да издам.

2. Проумяла съм го. Защо мислиш, че съм в дупка и съм нещастна?

3. Виждала съм ги.

преди 25 минути, Anne написа:

ТЕЛК - а няма да си го покажа, но наистина отношението на ТЕЛК комисията беше несправедливо, и не само аз съм на това мнение, но и нашите.

Критериите са публични и законово приети. Ти отговаряш на границата, където си работоспособна почти колкото всеки друг човек. Имаш две ръце и ако си непохватна, било е от мързел и защото са били завряни където слънце не огрява, не защото не можеш. То освен да можеш трябва и да искаш за да постигнеш нещо в този живот. Само при теб е хем да можеш, хем да не искаш, хем да получаваш все едно не можеш.

Източва здравната каса толкова години и накрая имаш наглостта да се правиш на жертва, защото те изобличиха. Радвай се, че няма да те карат да връщаш пари, че заради теб хора с истински проблеми, инвалиди, не са получили парите, които си изхарчила за двата тона нескуик, които си изпила!

Не съм кандидатствала, но друго средно в града е лесотехническата гимназия. Техническите гимназии не са за мен.

А бе, не знам каква се е годила гимназията, в града я наричаме просто гимназията, питайте @Айнщайн каква точно е била гимназията тогава.

Сега знам, че се учи там готварство и хотелиерство, а преди............. идея си нямам.

През периода 1945-51 г. училището се нарича берковска смесена гимназия, 1951/52 г. средно смесено училище.
1958/59 г. -  средно политехническо училище, а от 1963 до 1983 г. - Политехническа гимназия.

На учителски съвет, състоял се на 2.8.1920 г., директорът Парушев предлага гимназията да носи името на благодетеля на берковските училища — д-р Иван Панов.

преди 28 минути, Anne написа:

Не, не гледам на Петър Изатовски като на сексуален роб

Защо пак изнасяш лични данни? Нали се правеше на жертва, че някой е казал нещо за теб, което си забравила, че вече си споделила в публичното пространство?

преди 6 минути, Myanmar написа:

Алоу. Аз съм носил знамето и да ти кажа тежи. Изобщо не е забавно. И като се сетиш, че даскалото ти е 1000 души, ако е било като моето, 997 души също не са се вредили за това знаме, ама не са оревали света за това. Не може да има 1000 знаменосци, даже само по веднъж. Ти не си адекватна да искаш всичко да ти се сервира на тепсия. Това не са майкa ти и баща ти да ти правят отмък-примък. Това е училище, което го е срам, че не покриваш втори клас, как ще те изкарат отпред да те показват?? Ти си срам за своето училище, още ли не си го разбрала??

Като използваш уменията придобити във втори клас care.png

Моля? Знамето не тежи! Не е тежко да мъкнеш парче плат заедно с още няколко момичета и момчета.

преди 4 минути, Айнщайн написа:

Що мен, ма? Казах ти, че съм от София вече-тук съм родена, тук работя и тук живея цял живот. В Берковица ходя сравнително често, но пак ти казвам не съм от там

А, да беше го споменала това. А що тогава се пишеш, че си от Берковица?

преди 30 минути, Anne написа:

За нас нямаше 24 часово отопление, нямаше 24 часа топла вода, нямаше месо

Брейй, каква наглост, каква неблагодарност. Не ти стига да се изкъпеш сутрин и вечер, ами нямало в 5-зведния ти хотел денонощно гореща вода!!!

Нямало (много) месо. Тука пак послъга, ама то това да ти беше дерта. Значи без парички ви храниха? На мен пък никой не ми е подарявал хапване. Всеки ден ме болеше корема няколко часа на училище, защото нямах и пари да си купя. Кой от двама ни е бил по-зле? Ще си признаеш ли?

преди 9 минути, Anne написа:

Да, защото първо, мога да чета малко на руски, не ми се учеше елементарен език и второ, бях прозападно настроена и исках да уча западен език. Английски не можеше, та избрах немския с най - голямо нежелание.

Добре, че във второто ми училище имаше френски, та отървах руския.

Руски език е бил елементарен език? 
Прозападно настроена с комунистически възгледи.

преди 2 минути, Anne написа:
преди 6 минути, Айнщайн написа:

А, да беше го споменала това. А що тогава се пишеш, че си от Берковица?

Защото имам много приятели там и ми е кеф като ходя, та затова. Не е нещо срещу теб

преди 32 минути, Anne написа:

и гледах по телевизията снимки и кадри на модерни и лъскави частни училища

И аз тъй гледах по вестниците лъскави коли. Никой не ми подари и едно ламборджини sad2.png

преди 3 минути, lebel написа:

spacer.png

Изучавал съм руски език и немски език и мога смело да твърдя, че руския език е по-труден от немския език. Има и повече падежи от немския език. Има значение и ударението в думите. Не като при немския език, където повечето думи са на втората гласна.

преди 33 минути, Anne написа:

дори нямахме истинска церемония за откриването на учебната година, нямахме нито знаме, нито училищно знаме, нито патронен празник.

Ами, да си личи, че и училището не е било истинско. Ти две и две не можеш ли да сметнеш. Ее, забравих, не можеш haha.png

преди 34 минути, Anne написа:

Учих шивачество 4 години

Стига обяснява какво си учила. Кажи какво си научила. С каква оценка по милост си взе изпита за шивачество, който ти се явява професия от забавачницата?

преди 2 минути, Myanmar написа:

Критериите са публични и законово приети. Ти отговаряш на границата, където си работоспособна почти колкото всеки друг човек. Имаш две ръце и ако си непохватна, било е от мързел и защото са били завряни където слънце не огрява, не защото не можеш. То освен да можеш трябва и да искаш за да постигнеш нещо в този живот. Само при теб е хем да можеш, хем да не искаш, хем да получаваш все едно не можеш.

Източва здравната каса толкова години и накрая имаш наглостта да се правиш на жертва, защото те изобличиха. Радвай се, че няма да те карат да връщаш пари, че заради теб хора с истински проблеми, инвалиди, не са получили парите, които си изхарчила за двата тона нескуик, които си изпила!

Ей, нацист, ти ме ме познаваш и недей да ме съдиш, не знаеш колко точно съм несръчна. Нещо не са ме разкрили, ама ти си го въобразявай.

Ти пък, в предишния си живот сигурно си бил точно този! Безсърдечен психопат като него!

Не си ти този, който ще казва кой е инвалид и кой не.  Нямаш нужните медицинско образование и опит!

15998048_132232702767.jpg

преди 1 минута, acnekt написа:

Изучавал съм руски език и немски език и мога смело да твърдя, че руския език е по-труден от немския език. Има и повече падежи от немския език. Има значение и ударението в думите.

Няма елементарни езици. Има елементарни хора.  Хора - с известно приближение.

преди 6 минути, Айнщайн написа:

Защото имам много приятели там и ми е кеф като ходя, та затова. Не е нещо срещу теб

Ти поне имаш право да ходиш там. Аз като чета писанията на Анчето и ме разубеди. Мразили чужденците в Берковица и там сите са българи. 100 процента са били българи.

преди 35 минути, Anne написа:

Но учих и се старах по останалите предмети колкото можах!

Ние си те знаем колко си можеш. Ти и сама изброи, че нищо не ти се е отдавало. В реалния живот, с който ти нямаш почти никакви допирни точки, никой не ти плаща защото опитваш разни неща. Оценя се реално какво можеш да свършиш. Ти ако имаш дете и се опитваш да го изкъпеш и в 10 от 10 опита го удавяш, ще си пишеш ли шестица за старанието?

преди 1 минута, acnekt написа:

Ти поне имаш право да ходиш там. Аз като чета писанията на Анчето и ме разубеди. Мразили чужденците в Берковица и там сите са българи.

Няма такова нещо. Съвсем нормални хора, но тя не общува с тях и не знае. 

преди 27 минути, Anne написа:

Тези същите учители не бяха антисемити, нито маниаци на тема да имат ученици отличници.

Радваха ви се и да си останете прости. Да ти кажа това не ги прави много добри учители.

преди 11 минути, acnekt написа:

През периода 1945-51 г. училището се нарича берковска смесена гимназия, 1951/52 г. средно смесено училище.
1958/59 г. -  средно политехническо училище, а от 1963 до 1983 г. - Политехническа гимназия.

На учителски съвет, състоял се на 2.8.1920 г., директорът Парушев предлага гимназията да носи името на благодетеля на берковските училища — д-р Иван Панов.

А през 90 - те?

А през 90 - те?

Винаги са искали математика, за да влезеш там.  Нещо си се объркала. Едно от критериите е математика.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.