Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тема за ЛИС на Анне

Featured Replies

• Автор

Малее АБПФК Кити-Анне що за глупости е изпляскала за извънземните не мога да го повярвам, това човек с образование по биология никога не би го изпляскал... Опаа ама тя пък трудно покрива нивата по биология

преди 5 часа, Anne написа:

псевдоисторици

Каза баш псевдоисторичката

преди 4 часа, acnekt написа:

Защо й смешно на Анчето? Не е чувала за Дрейк сигурно?

Щото не е достатъчно образована да го вдене абе то всичката й работа е такава

преди 1 час, Myanmar написа:

Ние имаме образование, ти нямаш. Без да покриваш уменията да смяташ за III клас ти реално нямаш и начално образование.

200.gif

В едно предаване беше дадена следната задача за втори клас. Можеш ли да я решиш?

d845d714-6d93-4823-9e8d-567716b50b08

Кви са тия овце бе Бирма?

преди 4 часа, acnekt написа:

Погледни се в огледалото и ще видиш едно.

Ами аз откога ви разправям че във форума ни пише едно извънземно детхо само с нацисти и евреи ни занимава тъй де да ни отклони вниманието че уж ги няма

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 120,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Първата овца на малката Бирма е 40Х4

На другите не мога да им зацепя логиката но най простия метод е да намеря числа които след съоветните действия дават посочения резултат освен ако овцете розите и гроздето имат числови стойности :)

• Автор
преди 1 минута, Myanmar написа:

Изпита не е за теб.

Ааа добре успокоих се че бях препотил под езика :)

Между другото Анка доста се изложи с извънземните

преди 2 часа, Myanmar написа:

В едно предаване беше дадена следната задача за втори клас. Можеш ли да я решиш?

Това кой не може да го реши?:)

• Автор
преди 1 минута, acnekt написа:

Това кой не може да го реши?:)

АБПФК Кити-Анне

• Автор
преди 6 часа, haidukpikaso написа:

а да бе няма -

на покрива ми кацат гутанците, моите приятели

искаш ли да се запознаеш с тях

Тея многу ядат уе :)

преди 4 часа, Айнщайн написа:

Хора, казха ми за филм, който явно аз не мога да открия. Става въпрос за немска мелодрама. Разказва се за бедно немско момиче, счупен душ, трима водопроводчици помагат. Някой да знае кой е? 

Пробвай в розовата секция на Маймунда

преди 31 минути, petie1 написа:

Тея многу ядат уе :)

Пробвай в розовата секция на Маймунда

Намерихте ли филм на Анчето?

преди 3 часа, Myanmar написа:

Ние имаме образование, ти нямаш. Без да покриваш уменията да смяташ за III клас ти реално нямаш и начално образование.

200.gif

Напротив, имам начално образование. Да, не мога да смятам, но поне мога да пиша правилно и грамотно,  да чета с разбиране и да правя анализи. Поне съм достатъчно образована, че да не обвинявам евреите, циганите и всякакви други групи хора за икономическите и социалните проблеми на България.

И извънземни няма. Доказателства за тях реално няма. На фотомонтажи и шегички не вярвам.

преди 8 минути, Anne написа:

Напротив, имам начално образование. Да, не мога да смятам, но поне мога да пиша правилно и грамотно,  да чета с разбиране и да правя анализи. Поне съм достатъчно образована, че да не обвинявам евреите, циганите и всякакви други групи хора за икономическите и социалните проблеми на България.

И извънземни няма. Доказателства за тях реално няма. На фотомонтажи и шегички не вярвам.

Е как няма доказателства.

Ето

ancient20paintings20header.jpg
3-composite-alien-paintingv2.jpg?strip=a

преди 2 минути, acnekt написа:

Аз си чакам филма "Пиърпойнт" .Съсипах си очите да го търся.Вие сте големи гадини да не ми давате филма.

Най ме дразни това, че се правят филми и се пишат книги главно за събитията в "Аушвиц". а на мен ми е интересно за "Берген - Белзен". Сега, особено при тази цензура срещу насилието (не, че го одобрявам, но историята трябва да се показва такава, каквато е), няма да направят филм за лагера, което е ужасно.

Ужасно в смисъл, че там днес няма нищо, посетителите виждат само посетителския център и една  гора и нямат реална представа за нещата, случвали се там. Вече се стига и до възраждане на нацизма и ревизия на възгледите за нацизма, което е страшно.

Мисля, че достатъчно много се е изписало и казало за Йозеф Менгеле. Мисля, че хората трябва да знаят повече за Йозеф Крамер - такива като него са много по - страшни. Как от необразован и прост служител в администрацията може да се стигне до чудовище.

Та, като споменах Йозеф Менгеле, тъй като сте образовани, нали го претендирате, та, според вас да виждате нещо научно в опитите му? Защото аз - не. Може и да не съм отличничка по биология, но разбирам достатъчно, за знам, че опитите му са изцяло ненаучни.

• Автор
преди 6 минути, Anne написа:

правя анализи. Поне съм достатъчно образована

Ко!? Не!

Айде образованата да ми обясни разликата между еукариотна и прокариотна клетка? Коя от двете има ДНК?

преди 3 минути, acnekt написа:

Е как няма доказателства.

Ето

ancient20paintings20header.jpg
3-composite-alien-paintingv2.jpg?strip=a

А бе, ти сериозно ли? Сериозно ли? Интерпретираш както ти скимне художествените произведения на изкуството? Я мини първо един курс по изобразително изкуство, може и история на изкуството, че определено имаш нужда.

Художествените изображения не са доказателства. Не си ползвайте въображението, аз искам реални, физически, химически и биологични доказателства за съществуването на извънземни. Такива няма.

И вие сте като Адолф Хитлер, според когото в "Гентския олтар" има код, водещ до Граала.

Посмалете гледането на научна фантастика и Индиана Джоунс. И аз го харесвам, но правя разлика между реалност и измислица.

преди 2 минути, petie1 написа:

Ко!? Не!

Айде образованата да ми обясни разликата между еукариотна и прокариотна клетка? Коя от двете има ДНК?

Друг път, не са ми добре очите сега, нещо имам светкавици в очите. Но не се сдържах и побеснях, реших поне да ви напиша пост относно вашите тъпи интерпретации на художествените произведения.

• Автор
преди 20 минути, acnekt написа:

Ако си напише есето до 2 минути го има

преди 4 минути, Anne написа:

Друг път, не са ми добре очите сега, нещо имам светкавици в очите. Но не се сдържах и побеснях, реших поне да ви напиша пост относно вашите тъпи интерпретации на художествените произведения.

Ааа пак се измъкваш по терлици а? Споко разбрахме ти номерата

преди 9 минути, Anne написа:

Друг път, не са ми добре очите сега, нещо имам светкавици в очите.

Абе ти и огън и жупел хвърляш само светкавиците да ти бяха проблема ехе

преди 12 минути, petie1 написа:

Ако си напише есето до 2 минути го има

Ааа пак се измъкваш по терлици а? Споко разбрахме ти номерата

Абе ти и огън и жупел хвърляш само светкавиците да ти бяха проблема ехе

Аз нямам право да ровя или да свалям филми. Ще ме глобят. Тъй, че не мога да помогна.

Видях, че Булсатком го излъчват.

Светкавиците може да са сериозен симптом, например на отлепване на ретината.

преди 1 час, Anne написа:

Напротив, имам начално образование. Да, не мога да смятам

Това е оксиморон.

Второкласниците могат да сметнат това. Ти можеш ли?

• Автор
преди 6 минути, Anne написа:

Светкавиците може да са сериозен симптом, например на отлепване на ретината.

Хм не е така просто от взиране в монитора се претоварват цветовите рецептори :)

А ето я АБПФК Кити-Анне

7d689cb49b60312fafec57cfc594ce76a526c6cb

на мен ми е интересно за "Берген - Белзен"

Ми нали вече си била там, преродена Анне Франк! За к`во ти е друг да ти разказва как си живяла там!??

• Автор
преди 4 минути, Myanmar написа:

Това е оксиморон.

Второкласниците могат да сметнат това. Ти можеш ли?

Ама как избяга от моя въпрос видя ли я?

Та, като споменах Йозеф Менгеле, тъй като сте образовани, нали го претендирате, та, според вас да виждате нещо научно в опитите му?

Д-р Менгеле има значими приноси в медицината, по-специално в клетъчната микробиология. Бил е брилянтен учен и герой от войната.

Менгеле бил брилянтен учен - Йозеф защитил докторантура по антропология в Мюнхенския университет през 1935г. Тогава той бил само на 24 години. Докато следвал, проявил интерес и към генетиката и с помощта на някои от водещите експерти в медицината, получил втора докторска степен.
Менгеле бил герой във войната - Менегеле бил отдаден нацист и се присъединил към армията веднага щом взел докторската си степен. Когато Втората световна война избухнала, той бил изпратен на източния фронт като офицер, за да се бие срещу Червената армия на СССР. Получил медал за храброст, проявена по време на битка в Украйна през 1941г. Година по-късно спасил двама немски войници от горящ танк. Това му спечелило дори още по-голямо отличие – Железен кръст I клас. За съжаление бил тежко ранен в едно сражение и бил обявен за „неспособен” да се бие и го върнали в Германия.

И вие сте като Адолф Хитлер...

Така, като те чета, ние всичките сме като цяла върволица нацисти. Във всички виждаш въображаеми врагове и помощ не приемаш, колкото и да искаме да ти помогнем.

преди 19 минути, petie1 написа:

Ама как избяга от моя въпрос видя ли я?

Забравя. Повтаряй ѝ.

Всичко това, което го изпляска, са пълни глупости! Ама пълни!

преди 11 часа, Myanmar написа:

Мен живо ме вълнува продухват ли тръбите и в тъмното ползват ли свещи.

На правилният номер на страница питаш, но като не съм го гледала как да ти отговоря. Само знам че краят е бил много щастлив. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.