Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тема за ЛИС на Анне

Featured Replies

Много ѝ разбира главата на Анка от Шилер, Гьоте, Ницше и Вагнер. Нито е чела Гьоте, Шилер и Ницше, нито ще ги прочете, още по-малко ще ги разбере. 

Човек с 15-на % увреждания по ТЕЛК, да мърмори, че не може да се изкъпе, и да дрънка на кухо, че е дискриминирана, е най-обикновен идиотизъм и мързел. 

Анче, сама си написа, че спрямо момче, което е глухо, си била като ходещ речник, сама се сети, как си стояла спрямо останалите си съученици от първата гимназия. Ако можеш. И, не, не си била дискриминирана. Просто дете със СОП сред нормални деца, може да стане доста грозна картинка. 

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 120,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 35 минути, acnekt написа:

Някои неща си ги оцелила.

Ти си не човек, а желязо. Откъде нерви да четеш нещо, което си чел вече поне три пъти от нея? Немците са лоши, трябва да бъдат убити мъжете, а жените трябва да бъдат изнасилени. Тая песен сме я слушали вече.

• Автор

Бирма АБПФК Кити-Анне има сериозни проблеми с общуването а уж е завършила такова нещо... :) Аз не виждам да пращи от интелект тя няма и логика между другото виж я отговоря сега не помня друг път и така нататък...

преди 1 час, Myanmar написа:

Ама сега за Германия ще ти се смеем. А време имаш до филма в полунощ. Почвай това, дето го чакаме, не това, дето никой не го вълнува. Ти все пишеш "слушате речи на Хитлер, четете Моята борба" и т.н., а на нас не ни дреме за тези неща. Биеш се като кан Аспарух с вятърни мелници.

Вярно на никой не му дреме за нацистите освен на нашата принцеса ама тя си е един вид Алонзо Кехада все пак така че не ме очудва... Ето нашарила фермана и като винаги мяука в грешната посока

преди 53 минути, Myanmar написа:

Ти си не човек, а желязо. Откъде нерви да четеш нещо, което си чел вече поне три пъти от нея? Немците са лоши, трябва да бъдат убити мъжете, а жените трябва да бъдат изнасилени. Тая песен сме я слушали вече.

Свикнал съм все пак живея в Берлин. Тук е бюрокрация и повечето тук са като Анчето. 

Самочувствие без покритие.

преди 1 час, васил козарев написа:

Много ѝ разбира главата на Анка от Шилер, Гьоте, Ницше и Вагнер. Нито е чела Гьоте, Шилер и Ницше, нито ще ги прочете, още по-малко ще ги разбере. 

Човек с 15-на % увреждания по ТЕЛК, да мърмори, че не може да се изкъпе, и да дрънка на кухо, че е дискриминирана, е най-обикновен идиотизъм и мързел. 

Анче, сама си написа, че спрямо момче, което е глухо, си била като ходещ речник, сама се сети, как си стояла спрямо останалите си съученици от първата гимназия. Ако можеш. И, не, не си била дискриминирана. Просто дете със СОП сред нормални деца, може да стане доста грозна картинка. 

Всъщност в гимназията прочетох "Фауст" от Гьоте. Хубава книга. Бих прочела и други произведения на Гьоте, може би и на Шилер, но ми се ще да знаех поне какво е било мнението им за евреите, хората с увреждания и за германската история.

Нишце никога няма да се хвана да го чета, просто луди не чета. Вагнер никога няма да го слушам. То и няма как да го слушам, вече не чувам.  Но пък съм любопитна и ако можех, бих си пуснала да послушам Йозеф Шмид, в тубата има негови произведения.

От Германия харесвам малко неща. Страната има красива природа, но богатата им и и имперска история е повод за войни и геноцид. Имат хубава кухня, яла съм братвурст. Единствените хубави неща, които Германия е дала на света, са коледната елха, песента "Тиха нощ, свята нощ", приказките на братя Грим и Вилхелм Хауф и прекрасните произведения за деца на Ерих Кестнер.

Цитат от Анчето

<< "Знаех си аз, че в Германия не е чак толкова лошо! " >>

Край на цитата

преди 8 минути, Anne написа:

Всъщност в гимназията прочетох "Фауст" от Гьоте. Хубава книга. Бих прочела и други произведения на Гьоте, може би и на Шилер, но ми се ще да знаех поне какво е било мнението им за евреите, хората с увреждания и за германската история.

Нишце никога няма да се хвана да го чета, просто луди не чета. Вагнер никога няма да го слушам. То и няма как да го слушам, вече не чувам.  Но пък съм любопитна и ако можех, бих си пуснала да послушам Йозеф Шмид, в тубата има негови произведения.

От Германия харесвам малко неща. Страната има красива природа, но богатата им и и имперска история е повод за войни и геноцид. Имат хубава кухня, яла съм братвурст. Единствените хубави неща, които Германия е дала на света, са коледната елха, песента "Тиха нощ, свята нощ", приказките на братя Грим и Вилхелм Хауф и прекрасните произведения за деца на Ерих Кестнер.

И какво разбра от "Фауст"? 

Ама Анке, ти чувала ли си, че Ницше е отправил предложение за женитба към руска еврейка (Лу Андреас-Саломе), и след като му отказва, изпада в суицидни мисли?????  

• Автор
преди 2 минути, Anne написа:

Пак си се изложила здравата за  влиянието на Германия върху света, добре че хората не са толкова ограничени че щеше да пътуваш в това Image_7246327_1126.jpg

а не в това

1578921418437.webp

преди 11 минути, acnekt написа:

Когато писах тази тема, бях наивна. После станаха някои неща и разбрах колко лицемерни са всъщност германците.

преди 11 минути, васил козарев написа:

Ама Анке, ти чувала ли си, че Ницше е отправил предложение за женитба към руска еврейка (Лу Андреас-Саломе), и след като му отказва, изпада в суицидни мисли?????  

Не му знам биографията и не съм я чувала тази история.

• Автор
преди 12 минути, васил козарев написа:

То май на АБПФК Кити-Анне всичката й работата е такава

преди 2 минути, petie1 написа:

Пак си се изложила здравата за  влиянието на Германия върху света, добре че хората не са толкова ограничени че щеше да пътуваш в това Image_7246327_1126.jpg

а не в това

1578921418437.webp

Говориш пълни глупости. Ама пълни. България е станала модерна страна не благодарение на германците, а благодарение на руснаците, които помагат на България да се индустриализира и модернизира.

И какво против имаш магаретата? Те са сладки животни.

Големият родолюбец, дето забравя, че Германия ни прави мръсно с берлинския конгрес и че заради тях затъваме в първата световна война. На тях трябва да благодариш за Ньойския договор.

• Автор

Мани мани колко си гола вода по всички теми дето ги пляскаш хехе

току-що, petie1 написа:

Мани мани колко си гола вода по всички теми дето ги пляскаш хехе

Въобразявай си. Просто не сме го учили любимия ти Ницше.

• Автор
преди 1 минута, Anne написа:

Говориш пълни глупости. Ама пълни. България е станала модерна страна не благодарение на германците, а благодарение на руснаците, които помагат на България да се индустриализира и модернизира.

Големият родолюбец, дето забравя, че Германия ни прави мръсно с берлинския конгрес и че заради тях затъваме в първата световна война. На тях трябва да благодариш за Ньойския договор.

Пак нищо не разбра ама карай де не е ти е за сефте

току-що, Anne написа:

Въобразявай си. Просто не сме го учили любимия ти Ницше.

Не си само там тебе те разкри маалката  Бирма че нищо не знаеш а само си лапала мухите

преди 35 минути, Anne написа:

Единствените хубави неща, които Германия е дала на света, са коледната елха, песента "Тиха нощ, свята нощ", приказките на братя Грим и Вилхелм Хауф и прекрасните произведения за деца на Ерих Кестнер.

Ми не е малко. Ние сме дали една кисела бактерия, Христо Стоичков, който е по-кисел и от киселата бактерия, първия въздушен атентат с отвличане, чалгата и преписана гръцка азбука, на която пишат най-бедните държави в Евразия.

преди 30 минути, acnekt написа:

Цитат от Анчето

<< "Знаех си аз, че в Германия не е чак толкова лошо! " >>

Край на цитата

Вай, вай, вай, вай haha.png

Залюби ли я някой висок русокос, синеок шваба, ще си признае, че Немция е най-арната държава на света и ще прослуша Вагнер за закуска.

преди 19 минути, petie1 написа:

Аве Юли, Аве Цезаре, това да не е есето на Анка в устата на чифтокопитното!

преди 17 минути, Anne написа:

Е как мое, споменават се евреите!!!! Къв пропуск значи от теб, не го очаквах, чес`но!

преди 15 минути, васил козарев написа:

Какво разбра от "Фауст"? Ето ти тема за есе. 

Алоу, нареди се на опашката!

• Автор
преди 6 минути, Myanmar написа:

Май го открихме есето на АБПФК Кити-Анне  :)

"България се обезмагарява. Ако преди години на всеки две български семейства по селата се е падало поне по едно магаре, сега в някои дори няма такива, сочат наблюденията на университетския преподавател."

Добре, че са магариите на Анка, да се запази спомена за това благородно животно sad2.png

Image_7248066_133_0.jpg

преди 9 минути, Myanmar написа:

Ми не е малко. Ние сме дали една кисела бактерия, Христо Стоичков, който е по-кисел и от киселата бактерия, първия въздушен атентат с отвличане, чалгата и преписана гръцка азбука, на която пишат най-бедните държави в Евразия.

Вай, вай, вай, вай haha.png

Залюби ли я някой висок русокос, синеок шваба, ще си признае, че Немция е най-арната държава на света и ще прослуша Вагнер за закуска.

Е как мое, споменават се евреите!!!! Къв пропуск значи от теб, не го очаквах, чес`но!

Алоу, нареди се на опашката!

1. Христо Стоичков не го споменавай, моля. Този, с нецензурния си език, неспортсменското поведение, злоупотребата с известност и досадно - тъпата му дъщеря хич не ща и да се дава за пример за успял българин, щото не е. Не е и за пример.

2. Няма начин, никога не бих се влюбила в германец, да не съм луда.

• Автор
преди 2 минути, Myanmar написа:

Добре, че са магариите на Анка, да се запази спомена за това благородно животно

Анка виден магаре защитник :)

Цитат

Няма начин, никога не бих се влюбила в германец, да не съм луда

:D

Това е равнозначно на "никога не бих се влюбил в еврейка, да не съм луд" 

преди 1 минута, Anne написа:

... хич не ща и да се дава за пример за успял българин, щото не е. Не е и за пример.

Още по-зле. Само с него ни знаят в чужденеция.

YbMngTzjxay_qIdQF_Wt5GqgIUcxY23ZR44n77vF

Ко стана с есето?

Дружина, опявайте ѝ за есето. Не, че нещо, ама вижте заглавието на темата и след това вижте, че сме на 65-та страница!!!!!!!!!!!

• Автор

1. Христо Стоичков не го споменавай, моля. Този, с нецензурния си език, неспортсменското поведение, злоупотребата с известност и досадно - тъпата му дъщеря хич не ща и да се дава за пример за успял българин, щото не е. Не е и за пример.

2. Няма начин, никога не бих се влюбила в германец, да не съм луда.

Що не се пробваш за комичка? Няма такъв смях с теб

преди 2 минути, Myanmar написа:

Още по-зле. Само с него ни знаят в чужденеция.

YbMngTzjxay_qIdQF_Wt5GqgIUcxY23ZR44n77vF

Ко стана с есето?

Дружина, опявайте ѝ за есето. Не, че нещо, ама вижте заглавието на темата и след това вижте, че сме на 65-та страница!!!!!!!!!!!

Бе и аз й опявах 5 пъти ама тя решила да го раздава комичка

Image_7248066_133_0.jpg

Анке, ако това наистина ти е есето, не си прекършвай рахатлъка, носи на критика. Понякога литературата е трудна за преглъщане, но заслужава да види бял свят.

преди 28 минути, Anne написа:

Глупости. Германия се застъпва за България. Русия или там, както се е казвала тогава, иска да разпокъса България на 5 части.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.