Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тема за ЛИС на Анне

Featured Replies

преди 3 минути, Айнщайн написа:

anani si. im. Разбра ме, смятам

Evet. Пише се AMK из турския чат. 😀Няма да го превеждам.

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 120,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 2 минути, acnekt написа:

Evet. Пише се AMK из турския чат. 😀Няма да го превеждам.

tamam, janim

преди 1 час, acnekt написа:

Не е само концерта на Глория. Тя е снимала и концерта на Райна.

Нямало празник. Есенен празник. Пък на 08.09 празника на Берковица също го е снимала.

Къде, що има концерт, празник, веселие там е Анчето.

Веселие и празници е живота на Анка. Представям си как тълпите пред Райна ти мaйна се разбутват от линейка с включен буркан и от там се изсипва тумбата на анкеното семейство за да заеме най-хубавите позиции haha.png

преди 12 часа, Anne написа:

Не ми беше лесно, ама като става дума за концерт на Глория.................Иначе краката ме боляха ужасно, да.

За чалга краката ще си счупиш да бягаш, а после три часа на крака, знаем. В тоя момент къде са тези от ТЕЛК-а, които лъжеш, че не можеш да стоиш права angry.png

преди 12 часа, васил козарев написа:

Щом можеш да седиш права на концерт, можеш и да работиш. Търтей. 

За пред властите тя нищо не може. Инвалид!

Да не съм аз виновна, че от повече от година правят ремонт на залата в читалището, старите столове ги махнаха, а нови няма. Пък и незнайно защо решиха да правят концертите на открито, а не на закрито.

Иначе си представяш тъпни, аз живея точно до читалището, така че нужда от превоз дотам нямам.

И да, наистина не мога да ходя, трудно стоя дълго права, ама като няма къде да се седи.........

Освен това исках да снимам концертите с телефона на мама, за да направя клипчета и да натрия носовете на съгражданите ми рокджии, дето всяка година мърморят, че се канят поп-фолк изпълнители и дрънкат глупости, че идвали малко хора. Е, за този концерт на Глория писаха после в медиите, даже и в сайта на "Сигнал", а рок идиотите млъкнаха и се покриха вдън земя, след като доказателствата ги затапиха кой е най - обичаният музикален стил в града. Отдавна не сме в 90 - те и само хора на 50 - 60 години и заблудени идиоти слушат рок, иначе по площада и пиле не може да прехвръкне при навалицата на поп - фолк концерт. Докато рок концертите имат ужасно рехава публика.

Затова и го няма вече рок фестивала, и слава Богу. Поне се очистихме от наркоманските сборища по парковете.

преди 23 минути, Anne написа:

И да, наистина не мога да ходя, трудно стоя дълго права, ама като няма къде да се седи.........

Освен това исках да снимам концертите с телефона на мама, за да направя клипчета и да натрия носовете на съгражданите ми рокджии, дето всяка година мърморят, че се канят поп-фолк изпълнители и дрънкат глупости, че идвали малко хора. Е, за този концерт на Глория писаха после в медиите, даже и в сайта на "Сигнал", а рок идиотите млъкнаха и се покриха вдън земя, след като доказателствата ги затапиха кой е най - обичаният музикален стил в града. Отдавна не сме в 90 - те и само хора на 50 - 60 години и заблудени идиоти слушат рок, иначе по площада и пиле не може да прехвръкне при навалицата на поп - фолк концерт. Докато рок концертите имат ужасно рехава публика.

Затова и го няма вече рок фестивала, и слава Богу. Поне се очистихме от наркоманските сборища по парковете.

Да, но привлякохте бордеите.

Да, много заблудени. Ето видео. Тук всички са на амфетки. Наркоманско сборище.

преди 24 минути, Anne написа:

Да не съм аз виновна, че ... решиха да правят концертите на открито

Кой пък те вини теб за такива неща. Виним те, че източваш здравната каса и за болните и нуждаещите се не остават пари да живеят достоен живот. А от цялата история с концертите на открито лъсна, че на тебе стол не ти требе, нито ръчичките ти умалят да снимаш с часове чалга идолките ти.

Какво пак не разбра? Отделно, че лъга, че телефон не можеш да ползваш.

преди 26 минути, Anne написа:

Щом е за чалга можеш. Кажи си го. Ако е за работа - тогава се скатаваш. Като те питат на ТЕЛК-а премълчаваш, че можеш да стоиш с часове, нали?

На ТЕЛК не питат за концерти, там гледат само медицинските документи, а вие от медицина грам не разбирате. Понеже не знаете какво е вродена миопатия.

Нищо не точа и на никой човек с увреждания не съм пречила да живее достойно.

Нямате доказателства, само измислици - премислици.

Така и така взехте да ме следите, обсъдихте ли профилите ми в фейсбук и инстаграм? Какви нелепи и глупави заключения си извадихте оттам?

преди 36 минути, Anne написа:

Нищо не точа и на никой човек с увреждания не съм пречила да живее достойно.

Колко ти е процента ТЕЛК?

преди 49 минути, Anne написа:

Така и така взехте да ме следите, обсъдихте ли профилите ми в фейсбук и инстаграм? Какви нелепи и глупави заключения си извадихте оттам?

Нищо. Просто ми харесва никнейма ти. Котенцето12. Много палаво звучи.

Мяу.

cat lady meow GIF by America's Funniest Home Videos

преди 16 минути, Myanmar написа:

Не знам и не ме интересува. И не ме интересува, защото похабих сума ти нерви с политизирания ТЕЛК.

преди 5 минути, acnekt написа:

Нищо. Просто ми харесва никнейма ти. Котенцето12. Много палаво звучи.

Мяу.

cat lady meow GIF by America's Funniest Home Videos

я, дай линк

преди 1 минута, Anne написа:

Не знам и не ме интересува. И не ме интересува, защото похабих сума ти нерви с политизирания ТЕЛК.

Първо, пишеше за 85%, сега, като те хванахме, че седиш с часове права на концерти, не знаела. Китуцийо, китуцийо, лъжеш като дърта циганка. 

преди 2 минути, Anne написа:

Не знам и не ме интересува.

Откъде тогава знаеш, че е много нисък? Попитай и кажи. В крайна сметка, правиш тема за инвалидите, а не можеш да кажеш по ТЕЛК инвалид ли си.

преди 6 минути, васил козарев написа:

я, дай линк

Вече го е скрила.  Но и нямам право, да давам лична информация. Помоли котенцето12.

преди 59 минути, acnekt написа:

Но и нямам право, да давам лична информация.

На лични съобщения имаш.

А и публичната информация не се ползва от защита на личните данни.

преди 2 часа, Myanmar написа:

Преди 17 и след 15.Толкова е

преди 35 минути, Айнщайн написа:

Преди 17 и след 15.Толкова е

Че аз като си ударя ръката съм по-малко работоспособен заради това, заради което Анка цял живот е виждала работа само на картинка.

С какви пари Анка принцесата се е издържала 40 години на тоя свят, след като никога не е била съпричастна и към собствената си издръжка?

преди 2 минути, Myanmar написа:

Стига с тези метафори, не мога да схвана кой на чий клон ще кацне.

Everybody loves raymond GIF - Find on GIFER

:) 

преди 49 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Първоначално Адам е бил сам, Господ го е съжалил и му дал Ева. От там идва:
- Да не дава Господ!

:)

преди 40 минути, Myanmar написа:

С какви пари Анка принцесата се е издържала 40 години на тоя свят, след като никога не е била съпричастна и към собствената си издръжка?

С наши. Работи ти по 10/12ч.и после се чуди къде ти отиват парите. 

Мианмарчо, лигло като не ти харесва не ме питай,Фурнаджийска лопато. Гади ми се от теб вече.На к'во се правиш? 

• Автор

Оо шоуто на Фюрер Полина тече с пълна пара

А и да питам Майн Фюрер Полина: Откога ти трябва интернет да учиш информатика?

• Автор
преди 9 часа, Anne написа:

никой човек с увреждания не съм пречила да живее достойно.

Само дето много ни резилиш :( Па и си нацистка :) 

• Автор

Ха в една тема в Космото АБПФК Кити-Анне си признава че Уикипедия е грешна... Ама май само когато й отърва е правилна хехе

на 5.12.2020 г. в 20:29, petie1 написа:

Оо шоуто на Фюрер Полина тече с пълна пара

А и да питам Майн Фюрер Полина: Откога ти трябва интернет да учиш информатика?

• Автор
на 5.12.2020 г. в 0:21, Anne написа:

Вие сигурно сте учили в частно училище. С пари, които трябваше да са за нашето и за "Луи Брайл"!

Леле тая глупост как съм я пропуснал...... Значи за теб всеки който има талант или само един интерес е учил в частно училище? Страшна логика извади нямам думи :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.