Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тема за ЛИС на Анне

Featured Replies

преди 1 минута, Myanmar написа:

Е, и? Това ти казвам, че са ти часовете, за които диплома, че си образована си взела. Не си била играла, ми си четяла вестници, то голямата разлика.

Иначе много образована. Как тя, със средното шивашко образование, ще се хвяне с някой простак! За какво е учила толкова много... а нищо не може да прави. 

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 120,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 9 минути, Anne написа:

"Надбягването" беше в прогимназията. Оттогава обаче мина много време и здравословното ми състояние вече не е същото.

Съжалявам. Трябваше да се насочиш от олимпийски дисциплини към по-простички - шивачка, редакторка на вестник.

преди 2 минути, Айнщайн написа:

Като свършат парите за свещи и на баща ти му направят ревизия на горивото ще си говорим. Само да не кажеш, че не съм те предупредила

О, боже, ти сериозно ли си се вързала на смешките на кокошките от форума за професията на баща ми?  Ами, беше криза тогава, баща ми успя да се върне на старата си работа, и някои май излобяха тогава.

Баща ми никога не е крал гориво, това са пълни простотии. Разказват си ги кокошките от форума за самоуспокоение.

Проверката нищо няма да открие, ама ти си вярвай на митовете и легендите, де.

• Автор
преди 2 минути, acnekt написа:

Извинявай, но всичките предмети не сте правили нищо, какъв е бил смисъла да ходите на училище?

Да топлят столовете

преди 7 минути, petie1 написа:

Пък кви глупости изпляска за келтите и за нацист ме обяви ехе

Тихо бе, еврейски помак. Винаги може и по-зле.

преди 1 минута, petie1 написа:

Да топлят столовете

Да изкарват заплтатите на даскалите в школото.

преди 2 минути, acnekt написа:

Извинявай, но всичките предмети не сте правили нищо, какъв е бил смисъла да ходите на училище? Нито един предмет ли не сте учили или да ти е бил приятен поне. 

При мен бе химия, физика и математика.

Не сме виновни, че целия клас бяхме зле по математика, иначе по другите предмети се справяхме. Аз наблягах на литературата и историята, както и на "Свят и личност".

И стига с тия данъци. Що нямате същите изисквания към богаташите, а?

преди 7 минути, Айнщайн написа:

Като свършат парите за свещи и на баща ти му направят ревизия на горивото ще си говорим. Само да не кажеш, че не съм те предупредила

Много бензин ли е източил от тая кола на "Бърза помощ"? Затова ли линейките стигат все със закъснение?

преди 2 минути, Anne написа:

, боже, ти сериозно ли си се вързала на смешките на кокошките от форума за професията на баща ми?

Факти са. Баща ти използва линейката да те развозва напред назад, а за горивото всички знаят, дори ти си си признавала, че и там пипате

• Автор

Проверката нищо няма да открие, ама ти си вярвай на митовете и легендите, де.

А ако открие тогава ко прайм се пита в задачата

Не сме виновни, че целия клас бяхме зле по математика, иначе по другите предмети се справяхме. Аз наблягах на литературата и историята, както и на "Свят и личност".

В България има плосък данък и няма разлика между богати или бедни. Всеки плаща един и същ данък, независимо от неговото заплащане или доход. Една данъчна ставка.

• Автор
преди 2 минути, Myanmar написа:

Тихо бе, еврейски помак. Винаги може и по-зле.

Вярно бре не се сетих

преди 7 минути, Anne написа:

Щото ТЕЛК-а се политизира, затова. Не ми дадоха реалните проценти и толкова.

Ми те си гледат таблиците. Какво общо има политиката?

Много бензин ли е източил от тая кола на "Бърза помощ"? Затова ли линейките стигат все със закъснение?

Кви закъснения бълнуваш? Берковица да не ти е София, бе? Градът е малък, с намаляващо население. Закъснения няма. То и трафик няма кой знае какъв. Ти изобщо провинция помирисвал ли си?

Смятай с години назад. Даже принцесата се беше хвалила че използва линейката като такси. Е щом е за тях знаеш може

преди 1 минута, acnekt написа:

В България има плосък данък и няма разлика между богати или бедни. Всеки плаща един и същ данък, независимо от неговото заплащане или доход. Една данъчна ставка.

Не това те питах, не ми се извъртай с данъчни уроци, дето няма да ги разбера.

преди 7 минути, acnekt написа:

Извинявай, но всичките предмети не сте правили нищо, какъв е бил смисъла да ходите на училище?

Специалните училища са като циганското училище, в което е работило майка ѝ. Работят фиктивно, за да отчитат, че се приобщават идиоти към обществото, но на практика не се получават такива резултати, а само се хвърлят на вятъра държавни пари.

преди 2 минути, petie1 написа:

Тогава тая дето драска по форумите да го мисли? 

преди 9 минути, васил козарев написа:

Как тя, със средното шивашко образование

То само на думи. Тя не може да шие. 12 години не са достатъчни за умение, дето нормален човек усвоява за един следобед.

преди 1 минута, Айнщайн написа:

Смятай с години назад. Даже принцесата се беше хвалила че използва линейката като такси. Е щом е за тях знаеш може

Ами в провинцията е така бе, душко. Като имаш роднина шофьор на линейка и трябва да ходиш да дадеш кръв в болницата за изследване, вместо да даваш пари за такси и при положение, че няма спешен случай на повикване, що да не те откара баща ти до вкъщи? Ще те светна, че не сме много далеч от болницата чак.............

И не сме го правили редовно. Плюс това не е и единствената линейка на града, има и други.

преди 6 минути, Anne написа:

Не сме виновни, че целия клас бяхме зле по математика

Спокойно бе, никой не е броил специалното ти училище за нещо, което дава знания и образование. Това е да не си стоите вкъщи да тъпеете. Никой не е очаквал да излезете умни от такова училище. Това е обществена тайна.

преди 10 минути, Anne написа:

Има матриал за усвояване, все пак не сте били на олимпиада по математика. Кое е злето? Аритметика да събереш две числа или как се дели. Кое е му е сложното? И после идва Гаусова елиминация. 

преди 5 минути, Anne написа:

Градът е малък, с намаляващо население. Закъснения няма.

Значи не си личи като точи бензин и надписва, че е минал 130 км градско тая вечер, викаш.

преди 8 минути, petie1 написа:

Дисциплинарно уволнение за баща и, проверка на доходите с години назад и още мн. други

преди 6 минути, Айнщайн написа:

Даже принцесата се беше хвалила че използва линейката като такси.

А буркана дига ли гюрултия, докато е на разходка?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.