Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тема за ЛИС на Анне

Featured Replies

преди 1 минута, Айнщайн написа:

Никои няма право да има нещо на твое име. Току що да не ти обяснявам какво направи

Милиони хора го правят, не сме единствените. Ти в някаква утопия ли живееш?

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 120,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 минута, Anne написа:

Има, просто май не си проверила в социалното, наистина са ми асистенти.

Повярвай, проверила съм.

Не си говоря е, така колкото да не заспя

преди 4 минути, Myanmar написа:

Мен ме изкефи дето публикува по месеци разбивка кога са си купили телевизор, кога са ремонтирали, кога са си купили хладилник, в който се побирало всичко. Ще речеш, че имат трупове и е много важно да се побере всичко в този хладилник!!

Какви са тези данни??

Само дадох за пример колко добри бяха времената след СДС, когато човек нищо не можеше да си позволи!

Не съм споменавала обаче телефони, коли и подобни.

преди 14 минути, Anne написа:

защо сестра ми да няма нещо на мое име?

Самопризнания за данъчни измами!!!

Сега като ти направят една проверка, ще обясняваш защо подписа ти стои под документи. И ще ти държат сметка как така имаш автомобили с една пенсия. Откъде са парите?????????

преди 13 минути, Айнщайн написа:

Тя и двама асистенти няма, ама и се вързахте.

Не е ли успяла да си задейства връзките? Тя има опит в заобикаляне на законите.

преди 2 минути, Myanmar написа:

Според мен в полицията са си дупе и гащи, ще ти теглят една и ще потулят всички доказателства. Ти къде си чула полицаи да предават други полицаи? Най-вероятно накрая на теб ще ти тръснат някоя глоба за клеветене без доказателства!!!

Тая никаква полицайка не е, вярвай ми. Само си въобразява, че е такава.

преди 2 минути, Айнщайн написа:

Повярвай, проверила съм.

Не си говоря е, така колкото да не заспя

Запазвам като доказателство, в случай, че решиш да се триеш!

• Автор
преди 9 минути, Айнщайн написа:

Това не е от нета

Е за ТЕЛК и асистентите не знам ама това за колите и телефоните си е от хвалбите в интернет на видната ни нацистка

преди 2 минути, Myanmar написа:

Самопризнания за данъчни измами!!!

Сега като ти направят една проверка, ще обясняваш защо подписа ти стои под документи. И ще ти държат сметка как така имаш автомобили с една пенсия. Откъде са парите?????????

Не е ли успяла да си задейства връзките/майката?

Кви данъчни измами бълнувате, бе?

Щом нещо е разрешено от закона, значи може! Родителите ми не са идиоти. Вие обаче сте. Или живеете в някаква утопия, или и аз не знам какво.

преди 6 минути, Anne написа:

Пак да ти повторя - майка ми е учителка

А довчера обясняваше, че вече е пенсионерка.

Само си въобразява, че е такава.

Отдавна не съм полицайка, ма. Шеф съм, разликата е огромна. 

току-що, Айнщайн написа:

Отдавна не съм полицайка, ма. Шеф съм, разликата е огромна. 

Жена шеф в полицията ни няма.

acnekt, не ми реви! Съжаляват се хора, които не могат. Търтеи, цоцали фълшифи проценти ТЕЛК и после кълнящи, че докторите следват точка по точка и ѝ отнемат пенсията, сами се самоубиват с мързела си. Останалите хора и те ще останат на улицата в преспите, ако не работят, но никой не пуска сълза за тях, когато искат, но не могат, защото някой месец са се разболели или се грижат за друг.

Кви данъчни измами бълнувате, бе?

Никой не бълнува, разликата между приход и разход при вас е от тук до небето. Съвпадение?!? 

преди 1 минута, Myanmar написа:

А довчера обясняваше, че вече е пенсионерка.

Тя си е - вече спи повече, почива си повече, има време за доста неща. За тъпото училище грам не ми пука.

По принцип тя трябваше още преди 10 години да се пенсионира.

Вече не слугува на герберите и техните гласоподаватели, което е супер. Един роб по - малко за ГЕРБ.

Жена шеф в полицията ни няма.

Аз съм в София. 

преди 9 минути, Anne написа:

Милиони хора го правят, не сме единствените.

Ако ще и милиарди да го правят, ти сглупи да направиш самопризнания.

Никой не бълнува, разликата между приход и разход при вас е от тук до небето. Съвпадение?!? 

Ти сигурна ли си, че не си ни объркала с някое друго семейство? Разлики при нас няма.

преди 8 минути, Anne написа:

Само дадох за пример колко добри бяха времената след СДС, когато човек нищо не можеше да си позволи!

Е, за теб е било Златният век.

Пардон, Великолепният век.

kiosem2.jpg

преди 1 минута, Myanmar написа:

Ако ще и милиарди да го правят, ти сглупи да направиш самопризнания.

То не е забранено, бе? Сърди се на законодателите в парламента, не на нас. Нищо не съм сглупила. Чистички сме като сълзички.

преди 7 минути, Anne написа:

Щом нещо е разрешено от закона, значи може! Родителите ми не са идиоти.

Може и идиоти да си. Ти със сигурност, защото си призна, че подписваш без да четеш. Кой знае в колко данъчни измами си въвлечена от глупостта си и сега ще лежиш в затвора.

Ти сигурна ли си, че не си ни объркала с някое друго семейство? Разлики при нас няма.

Не съм. На всички им е направило впечатление, какви пари харчите, пък реално заплатите на вашите минимални. Скоро ще видиш. Не съм само аз, която го е забелязала НАП също

И от Анчето очаквате ЛИС.

Цитирам от Космото

<<"

Каква работа от вкъщи? Работа от вкъщи си е точно маркетинг и мениджмънт, а аз от математика и икономик хич не разбирам. Една година учихме икономика в гимназията - ами нищичко не разбрах и не запомних.  Имахме и електричество нещо си, пак една година - и там нищо не разбрах, от специалността също нищо не разбрах.   
А с документи да работя - абсурд! Нио не разбирам, ще объркам нещо, беля ще направя и после аз виновна.........   
Като почнах да се уча сама да работя с компютър със самоучител - за нула време отсвирих текстовата и сметачните програми, трудни, сложи, не за мен, а и да пишеш документи не е забава, а жестоко умствено изтезание. Неееееееееее, мерси!   
Майка ми сега има на
копютъра програма за презентации някаква, моли ме да и помагам, но от тва не разбирам, щото навремето нямаше такова нещо.

Играла съм си да правя диаграми, тва не е за мен, сложно, трудно, побъркващо.......... Не, мерси.

На текстовата програма си пиша стихотворения и толкова.
>>""

Край на цитата.

http://www.cosmopolitan.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=28923&start=270

преди 4 минути, Anne написа:

Бреййй! Айде обясни с какви пари си купи кола ти!??

• Автор

Не съм. На всички им е направило впечатление, какви пари харчите, пък реално заплатите на вашите минимални. Скоро ще видиш. Не съм само аз, която го е забелязала НАП също

А сега де :)

Смей се, ама като цъфнат утре с предизвестие за проверка да те питам. Всичко е..., абе не са ви в ре документите. Познай кой ще го отнесе след това? 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.