Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тема за ЛИС на Анне

Featured Replies

преди 5 минути, Anne написа:

Коя си ти, бе? Какво искаш от мен?

Защо все искаш да ти искат нещо. Човек не може ли да си пише в Интернет, без нещо да ти иска?

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 120,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз ще се притеснявам дали у дома Айнщайн не ми е сложила бръмбари или скрита камера.

преди 1 минута, petie1 написа:

Че как няма нали си от Бай Брадър :)

Моля ти се? 

Те знаят по добре от мен, коя съм и какво съм. 

преди 3 минути, Айнщайн написа:

Ето тук позна! 

С тази луда няма разбиране.

Разбирам, че е приятелка на сем. Изатовски, обаче здраво прекалява. Не се занимавам с тях, но тая си е навила на пръста "правосъдие" да раздава!

Омръзна ми  от нея, писна ми!

С теб не мога да се разбера, ти не си нормална. Пепи като има проблем с мен, може да ме намери и да ми пише.

Обаче едва ли има. Ти нещо си се вкарала във филм.

преди 7 минути, Anne написа:

Тази информация за телефоните и имотното ни състояние, финансите и всичко друго може да го знае само някой с достъп до данни или от мобилен оператор, или от социалното, кметството...................

Айде, айде, в маалата сякаш не знаят, че на твое име са кола и телефони. Мислеше си ти, че няма да се разчуе, че си забогатяла покрай източването на ТЕЛК. Такива вести бързо се разпространяват.

Това, помаците, нямате никаква съвест.

току-що, Anne написа:

Пепи като има проблем с мен, може да ме намери и да ми пише.

Ще ти се?!?? 

НИКОГА НЕ Е И НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ

преди 6 минути, acnekt написа:

И аз знам за Анчето.

Пие кока кола, обича крем Данон, няма зъби, има миопатия, болки в кръста, дископатия, гуша, камъни в бъбреците, увреждане на крайниците. Не пие вода.

И перманентен запек, консумиращ еврейски свещи.

• Автор
преди 3 минути, Myanmar написа:

Да. Различни части имат. Едни са елитни, други от девширме, трети наемници.

А така и като нищо тия наемници може да са били християни а част от тях за наш срам и българи

преди 1 минута, Myanmar написа:

Айде, айде, в маалата сякаш не знаят, че на твое име са кола и телефони. Мислеше си ти, че няма да се разчуе, че си забогатял покрай източването на ТЕЛК. Такива вести бързо се разпространяват.

И сега да не тръгнат да я оберат и то българи. Каква ирония.

преди 8 минути, Айнщайн написа:

Интересуват ли някои? 

Само пикантериите. Защото Анка се прави на света вода ненапита, а пък като лъсне, че не е баш болна, не е баш образована, не е баш бедна и т.н. и нещата си идват на мястото защо така света е "несправедлив" към нея.

преди 5 минути, Anne написа:

Разбирам, че е приятелка на сем. Изатовски

Защо изнасяш лични данни?? Ето сега ще те осъди и ще ти вземе всичко до шушка! Това заслужавате тея, дето разгласявате лични данни публично, за да практикувате кибер тормоз!!!

преди 1 минута, Myanmar написа:

Айде, айде, в маалата сякаш не знаят, че на твое име са кола и телефони. Мислеше си ти, че няма да се разчуе, че си забогатял покрай източването на ТЕЛК. Такива вести бързо се разпространяват.

Каква маала бълнуваш бе? Живея в градския център и никакво забогатяване от ТЕЛК няма. Всичко си ни е изрядно, но на тази луда и се привиждат куп глупости. Родителите ми работят, боравят разумно с парите и е нормално да имат мобилни телефони в днешно време.

Щом законът дава възможности, защо сестра ми да няма нещо на мое име? Не е незаконно. По - скоро е незаконно да изнасяш чужди лични данни за имуществено и финансово състояние, да тормозиш хора, след като са ти обяснили учтиво, да ги оставиш на мира, да ги следиш в интернет и подобни.

Не знам тая откъде си е навила на пръста за точене и измами. Но няма и едно доказателство. Не е медицинско лице, че да ми обявява ТЕЛК - а за фалшив. Не ме познава, нито нищо.

току-що, Myanmar написа:

Само пикантериите. Защото Анка се прави на света вода ненапита, а пък като лъсне, че не е баш болна, не е баш образована, не е баш бедна и т.н. и нещата си идват на мястото защо така света е "несправедлив" към нея.

Тя и двама асистенти няма, ама и се вързахте. Не покрива % дори и за един.Много и се иска, майка и се води на борсата, какъв асистент?Тя ги е провъзгласила за такива явно. Каква чест?!!?

преди 5 минути, petie1 написа:

като нищо тия наемници може да са били християни

Не може бе. Османската империя е религиозно формирование. Всеки, който изповядва исляма може да се влее в империята. Останалите са кози за стригане и смазка за ятаганите.

преди 2 минути, Anne написа:

Каква маала бълнуваш бе? Живея в градския център и никакво забогатяване от ТЕЛК няма. Всичко си ни е изрядно, но на тази луда и се привиждат куп глупости. Родителите ми работят, боравят разумно с парите и е нормално да имат мобилни телефони в днешно време.

Щом законът дава възможности, защо сестра ми да няма нещо на мое име? Не е незаконно. По - скоро е незаконно да изнасяш чужди лични данни за имуществено и финансово състояние, да тормозиш хора, след като са ти обяснили учтиво, да ги оставиш на мира, да ги следиш в интернет и подобни.

Не знам тая откъде си е навила на пръста за точене и измами. Но няма и едно доказателство. Не е медицинско лице, че да ми обявява ТЕЛК - а за фалшив. Не ме познава, нито нищо.

Пак в обяснителен режим, като всички които казват истината, а? 

преди 2 минути, Anne написа:

никакво забогатяване от ТЕЛК няма. Всичко си ни е изрядно

Източването на ТЕЛК в графа "изрядно" ли го вписваш?

• Автор

Абе активна боркино Кити-Анне ти още си развявай житието из нета а после се чуди отде ти е теча на данни

току-що, petie1 написа:

Абе активна боркино Кити-Анне ти още си развявай житието из нета а после се чуди отде ти е теча на данни

Това не е от нета

преди 4 минути, Anne написа:

след като са ти обяснили учтиво, да ги оставиш на мира

Тая част с твоята учтивост не съм я забелязал между кълненето, обидите и заплахите, които отправяш.

преди 5 минути, Айнщайн написа:

Ще ти се?!?? 

НИКОГА НЕ Е И НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ

Ще се наложи да се случи, като те издиря коя си  и като получи шефа ти оплакване от мен и моите близки за незаконно изнасяне на чужди данни в интернет, ще се стигне и до съд, и ще не ще, ще привикат и него, понеже ти твърдиш, че те бил упълномощил. Е, той ще трябва да обяснява за това, вярно ли е или не, знаел и за това, че ми изнасяш чужди данни, за тормоза ти и за всичко. Нищо няма да остане скрито - покрито.

Това ще се отрази и на него, като нищо и той заради теб и твоята мания да си изгуби работата.  Нали се сещаш, че като разберат на работното му място за теб и неговото "упълномощаване", ще го разкарат, защото никой не иска да работи с хора, забъркани в криминални дела. Щто тва твоето се води точно криминално престъпление!

• Автор
преди 2 минути, Myanmar написа:

Не може бе. Османската империя е религиозно формирование. Всеки, който изповядва исляма може да се влее в империята. Останалите са кози за стригане и смазка за ятаганите.

Може и да си прав но нали говорим за наемници а не да влиза в редовната турска армия?

преди 2 минути, petie1 написа:

Мен ме изкефи дето публикува по месеци разбивка кога са си купили телевизор, кога са ремонтирали, кога са си купили хладилник, в който се побирало всичко. Ще речеш, че имат трупове и е много важно да се побере всичко в този хладилник!!

преди 3 минути, Anne написа:

незаконно изнасяне на чужди данни в интернет

Какви са тези данни??

преди 8 минути, Anne написа:

защо сестра ми да няма нещо на мое име?

Никои няма право да има нещо на твое име. Току що да не ти обяснявам какво направи

преди 6 минути, Айнщайн написа:

Тя и двама асистенти няма, ама и се вързахте. Не покрива % дори и за един.Много и се иска, майка и се води на борсата, какъв асистент?Тя ги е провъзгласила за такива явно. Каква чест?!!?

Има, просто май не си проверила в социалното, наистина са ми асистенти. Стигне ли се до съд към теб и това ще стане ясно и ще видим тогава на кой ще му замръзне усмивката.

Пак да ти повторя - майка ми е учителка, остава и година до пенсия, беше болна, вероятно от ковида, остана си вкъщи, за да ме пази, ние не караме на фотосинтеза, а документите за асистенти ги видях лично и не си ги измислям.

преди 2 минути, Myanmar написа:

Ще речеш, че имат трупове

А като дойде Пешко, къде ще спи? Мисли малко, де

преди 4 минути, Anne написа:

Нали се сещаш, че като разберат на работното му място за теб и неговото "упълномощаване", ще го разкарат, защото никой не иска да работи с хора, забъркани в криминални дела.

Според мен в полицията са си дупе и гащи, ще ти теглят една и ще потулят всички доказателства. Ти къде си чула полицаи да предават други полицаи? Най-вероятно накрая на теб ще ти тръснат някоя глоба за клеветене без доказателства!!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.