Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тема за ЛИС на Анне

Featured Replies

преди 1 минута, Anne написа:

Ами в провинцията е така бе, душко. Като имаш роднина шофьор на линейка и трябва да ходиш да дадеш кръв в болницата за изследване, вместо да даваш пари за такси и при положение, че няма спешен случай на повикване, що да не те откара баща ти до вкъщи? Ще те светна, че не сме много далеч от болницата чак.............

И не сме го правили редовно. Плюс това не е и единствената линейка на града, има и други.

Само дето е злоупотреба. Докато принцеската я водят да дава кръв, на някой възрастен може да му е необходима за живота тая линейка. Да не споменавам, че се поддържа от данъците ни. Но за теб е нещо нормално да си търтей на наш гръб, че имаш и наглостта да цивриш за още. Идиотка. 

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 120,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Май, май не сте запознати с провинциалния живот и манталитет. Обикновени неща ги имате за престъпни. Ами да, в някои отношения не сме като Софето.

• Автор
преди 5 минути, Айнщайн написа:

Тогава тая дето драска по форумите да го мисли? 

Ми тогава няма да може да драска по форума и Калдата ще загуби единия си комик

преди 3 минути, Anne написа:

душко. Като имаш роднина шофьор на линейка и трябва да ходиш да дадеш кръв в болницата за изследване, вместо да даваш пари за такси и при положение, че няма спешен случай на повикване, що да не те откара баща ти до вкъщи? Ще те светна, че не сме много далеч от болницата чак.............

Алооо, няма провинция, газите закони и присвоявата от държавата, Душко

току-що, васил козарев написа:

Само дето е злоупотреба. Докато принцеската я водят да дава кръв, на някой възрастен може да му е необходима за живота тая линейка. Да не споменавам, че се поддържа от данъците ни. Но за теб е нещо нормално да си търтей на наш гръб, че имаш и наглостта да цивриш за още. Идиотка. 

Казах, че има и други линейки.

преди 4 минути, Anne написа:

вместо да даваш пари за такси и при положение, че няма спешен случай на повикване, що да не те откара баща ти до вкъщи? Ще те светна

Ее, много ценна далавера, благодаря, че ме научи!

Дано по същото време някой не умира, че линейката ще е заета с твоята особа.

преди 1 минута, Myanmar написа:

А буркана дига ли гюрултия, докато е на разходка?

Тц пести се бензина за да се продадв после на черно. Буркана гълта, не знам дали си наясно

току-що, Anne написа:

Ама тая не ви е за лично ползване, душичко тъповата. И кой я плаща тая линейка? Същите, по които плюеш, че те дискриминирали. Ах, лицемерката с фалшив морал, ах чудо. 

преди 8 минути, Anne написа:

Май, май не сте запознати с провинциалния живот и манталитет. Обикновени неща ги имате за престъпни. Ами да, в някои отношения не сме като Софето.

Аз съм от или близо до Олтеница, Румъния. Кълъраш. Няма да си дам адреса, все пак. 😀 На мен ли го казваш? Президентът бе от там. Йон Илиеску.

преди 2 минути, Anne написа:

Май, май не сте запознати с провинциалния живот и манталитет. Обикновени неща ги имате за престъпни.

Ами, да точиш държавно гориво си е измама и в провинцията и в столицата.

току-що, Myanmar написа:

Ами, да точиш държавно гориво си е измама и в провинцията и в столицата.

Не е точене. То дори няма и км разстояние.Май...........

преди 3 минути, Айнщайн написа:

Алооо, няма провинция, газите закони и присвоявата от държавата, Душко

Виж как ти се смее на поста. Тя е над закона. Да крадеш от държавата не е престъпление в провинцията, по думите ѝ. Аз сега разбирам защо и другите ѝ престъпления тя ги неглижира, сякаш не са нищо особено.

• Автор
преди 3 минути, Айнщайн написа:

Душко

Добрушко е викаш форумната нацистка а

преди 4 минути, Anne написа:

Там, в провинцията, нали е нещо нормално да мамиш държавата? Един те разхожда, втори е до село да вземе буркани, трети е с източено гориво от баща ти и той мъкне тубите да го продава на черно. И недай си боже някой да има нужда от линейка, защото бере душа................

преди 4 минути, Айнщайн написа:

Буркана гълта, не знам дали си наясно

Аз не вярвам принцесата да се разхожда без пуснат буркан. То това е половината от дискотеката!

преди 2 минути, Anne написа:

НАП не мислят така

току-що, Myanmar написа:

Там, в провинцията, нали е нещо нормално да мамиш държавата? Един те разхожда, втори е до село да вземе буркани, трети е с източено гориво от баща ти и той мъкне тубите да го продава на черно. И недай си боже някой да има нужда от линейка, защото бере душа................

Развинтено въображение имаш. Баща ми никакви туби не мъкне и не продава. Той е шофьор на линейка и когато не ги викат по случай, си говорят с колегите, гледат телевизия, играят на карти, говорят си на пейката отвън, абе,  нормални неща.

преди 3 минути, Anne написа:

Значи и това най-сетне си призна. Редовно източване на държавно гориво да го продавате на черно и да правите чики-рики с тези пари.

hqdefault.jpg

преди 3 минути, Myanmar написа:

Виж как ти се смее на поста. Тя е над закона. Да крадеш от държавата не е престъпление в провинцията, по думите ѝ. Аз сега разбирам защо и другите ѝ престъпления тя ги неглижира, сякаш не са нищо особено.

Смее се защото я е страх. Ако баща и го проверят, веднага ще му стане ясно от къде всички знаят и тогава ще я питам на кой ще се смее

Баща ми никакви туби не мъкне и не продава.

Да, бе не продава. Цяла Берковица ви знае 

си говорят с колегите, гледат телевизия, играят на карти, говорят си на пейката отвън, абе,  нормални неща.

Знам, знам, като всеки лекар, като изключим спането. И иска увеличение на заплатата и 3000 лв. да работи в условия на ковид, нали?

преди 2 минути, васил козарев написа:

Точат дизел от линейките. Такива ми ти неща. 

Ужас, ако е вярно. Вий хора ме хвърлихте, пратихте в 3та глуха. Що за семейство са те в Берковица. Ужас. Аз съм спийчлес.

Чета и не вярвам. Нямам думи.

преди 1 минута, васил козарев написа:

Точат дизел от линейките. Такива ми ти неща. 

Нека обяснява тя, че не заради това закъснявали линейките. Като е на "операция" баща ѝ, или предава откраднатия дизел, линейката не е на разположение.

преди 6 минути, Myanmar написа:

Аз не вярвам принцесата да се разхожда без пуснат буркан.

Ако питаш баща и, ще ти обясни до къде би я разходил с буркан или без. 

• Автор

Еее и далавери спретнахме

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.