Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тема за ЛИС на Анне

Featured Replies

преди 1 минута, Myanmar написа:

Може и идиоти да си. Ти със сигурност, защото си призна, че подписваш без да четеш. Кой знае в колко данъчни измами си въвлечена от глупостта си и сега ще лежиш в затвора.

Леле, какво въображение..............

Жестоката истина, глупчо е, че по принцип чета, преди да подпиша нещо. Просто в случая нашите не си бяха направили труда да ме уведомят за кандидатстването за асистенти и ми бяха подправили подписите, видях документите случайно. Просто знаят, че не съм фенка на госпожа Смети Скрудж и затова не са ми казали. Иначе всичко чета, като ми искат подпис. Подписвала съм и на сестра ми сметките, и за една кола.............. Щом може, защо не. Нашите не вършат незаконни работи.

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 120,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 минута, acnekt написа:

Една година учихме икономика в гимназията - ами нищичко не разбрах и не запомних.  Имахме и електричество нещо си, пак една година - и там нищо не разбрах, от специалността също нищо не разбрах. 

Тя за всичко една и съща равносметка си прави - "нищичко не разбрах". Излиза с диплома без нищичко да е учила. Най ме кефеше как по математика се правили, че правят нещо като мине директора, иначе си играли в часовете. Поредната измама на държавата. Аз съм си плащал данъците да може тая на топличко да се прави, че е ученичка.

преди 2 минути, Myanmar написа:

Бреййй! Айде обясни с какви пари си купи кола ти!??

А, де? И аз това питам, НАП също? 

• Автор
преди 1 минута, Айнщайн написа:

Смей се, ама като цъфнат утре с предизвестие за проверка да те питам. Всичко е..., абе не са ви в ре документите. Познай кой ще го отнесе след това? 

Как кой? Нашата видна принцеса нацистка

Тя за всичко една и съща равносметка си прави - "нищичко не разбрах". Излиза с диплома без нищичко да е учила. Най ме кефеше как по математика се правили, че правят нещо като мине директора, иначе си играли в часовете. Поредната измама на държавата. Аз съм си плащал данъците да може тая на топличко да се прави, че е ученичка.

По трудово, учителката й е направила проекта. Имало задача да ушият нещо и учителката е ушила вместо нея. Така получила среден 3.

преди 4 минути, Айнщайн написа:

Смей се, ама като цъфнат утре с предизвестие за проверка да те питам. Всичко е..., абе не са ви в ред документите. Познай кой ще го отнесе след това? 

Ще има край на Великолепният век. Ще им държат сметка за делата.

преди 3 минути, Anne написа:

Жестоката истина, глупчо е, че по принцип чета, преди да подпиша нещо.

Недей лъга като циганка, черно на бяло го има във форума, дето си писала, че си подписвала и не знаеш какво си подписвала. Пак ще се чудиш после кой и как е научил и ти изнася личните данни. Ти самата правиш самопризнания, ама си толкова проста, че забравяш после!

преди 1 минута, petie1 написа:

Как кой? Нашата видна принцеса нацистка

Тя сама се бута. Наистина е коментирано. Парите които харчат техните, няма от къде да ги имат. И тая вместо да си трае, утре ще се чуди от къде и е дошло

преди 4 минути, Anne написа:

нашите не си бяха направили труда да ме уведомят за кандидатстването за асистенти и ми бяха подправили подписите

Фалшификация на подпис. Още едно углавно престъпление! Айнщайн, води ги тези неща в делото, да им ги лепнат и тях!

преди 4 минути, acnekt написа:

По трудово, учителката й е направила проекта. Имало задача да ушият нещо и учителката е ушила вместо нея. Така получила среден 3.

Но иначе се бие в гърдите с тива средно, егати

Цитат пак от там.

<<"

Ами не мога да си отворя очите, като са ми мокри, ак няма кой да ми подаде кърпа да си ги избърша. А кърпата не е до душа а върху парното, че не издържам без топли халатче, кърпа и пантофки.  
А и сама не мога да си режа ноктите, рискът да остана без пръсти е огромен.  Че и ушите сама не мога да си чистя, защото нямам очи отстрани да видя има ли и къде повече ушна кал. А сушенето със сешоара е мъка, пробвала съм - след минута с вдигнати ръце просто се уморявам. "">>

Край на цитата.

http://www.cosmopolitan.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=28923&start=270

преди 5 минути, Anne написа:

Нашите не вършат незаконни работи.

Както научавам, освен с фалшификации, незаконни транзакции, данъчни измами, източване на ТЕЛК, пране на пари и неясно откъде финансово облагодетелстване, с друго не се занимават.

• Автор
преди 1 минута, Айнщайн написа:

Тя сама се бута. Наистина е коментирано. Парите които харчат техните, няма от къде да ги имат. И тая вместо да си трае, утре ще се чуди от къде и е дошло

Чудесно и да  ни уведомиш за резултата

преди 5 минути, Айнщайн написа:

Не съм. На всички им е направило впечатление, какви пари харчите, пък реално заплатите на вашите минимални. Скоро ще видиш. Не съм само аз, която го е забелязала НАП също

Драга, не сме ние най - големите престъпници в тази държава. Не живеем луксозно, нямаме маркови неща. Колата ни не е нова и направо не знам как още ни вози, за екскурзиите - ами нашите спестяват, освен това теглят и кредити. Също така пазаруваме от името на баба, баща ми и взима с нейно знание пенсията, пазаруваме за баба храна и лекарства, а за нас си - отделно с нашите пари. Вече не си купувам книги, вестници, списания и албуми, така че има пари за други неща като екскурзии.

Баща ми се е побъркал да участваме в игрите на "Кауфланд", като дават награда кола.

И между другото, не ми е приятно да го споменавам, но, ако наистина познаваше Пепи, щеше да знаеш, че имам богати роднини. Е, вече съм разказвала как предпочетох принципите си пред екскурзия в Италия.

• Автор

Както научавам, освен с фалшификации, незаконни транзакции, данъчни измами, източване на ТЕЛК, пране на пари и неясно откъде финансово облагодетелстване, с друго не се занимават.

И то стана крими сериал

преди 10 минути, Myanmar написа:

С моите и твоите и на всички останали данъците

преди 5 минути, acnekt написа:

Това не го знаех. А специалността ѝ, хвърлените държавни пари по нейното образоване, е шивачество. Демек 12 години я хрантутят и държат в забавачницата с останалите умствено изостанали в специалното училище, да я научат да шие, а тя не благоволила и това да усвои. Малко са ѝ 12 години.

преди 10 минути, Myanmar написа:

Не съм я купувала аз, а баща ми. Тази не знам дали е с моя подпис, беше отдавна, преди десетилетие, не помня вече. На чие име е, също не знам. Но щом може, защо не. Казах ти, сърди се на онези в парламента.

преди 10 минути, Айнщайн написа:

Смей се, ама като цъфнат утре с предизвестие за проверка да те питам. Всичко е..., абе не са ви в ре документите. Познай кой ще го отнесе след това? 

И като проверят, ще открият едно голям НИЩО!  А ти ще станеш за смях, освен че ще те уволнят за тормоз в мрежата и изнасяне на чужди лични данни.

преди 4 минути, acnekt написа:

не издържам без топли халатче, кърпа и пантофки.  

Вай, вай, вай, вай. Вай, вай, вай, вай.

Жестоко изнежване е това 35 години мързел и ден без работа, благодарение на финансовите измами на мама и тате.

printsesata-grahovoto-zarno-prikazka.jpg

преди 4 минути, Anne написа:

Драга, не сме ние най - големите престъпници в тази държава.

Прекрасно извинение за всичките ви престъпления.

• Автор

Това не го знаех. А специалността ѝ, хвърлените държавни пари по нейното образоване, е шивачество. Демек 12 години я хрантутят и държат в забавачницата с останалите умствено изостанали в специалното училище, да я научат да шие, а тя не благоволила и това да усвои. Малко са ѝ 12 години.

Абе ако разровиш Космото ще ходиш кат мен кат бухал една седмица от признанията на АБПФК Кити-Анне

преди 1 минута, Anne написа:

Драга, не сме ние най - големите престъпници в тази държава. Не живеем луксозно, нямаме маркови неща. Колата ни не е нова и направо не знам как още ни вози, за екскурзиите - ами нашите спестяват, освен това теглят и кредити. Също така пазаруваме от името на баба, баща ми и взима с нейно знание пенсията, пазаруваме за баба храна и лекарства, а за нас си - отделно с нашите пари. Вече не си купувам книги, вестници, списания и албуми, така че има пари за други неща като екскурзии.

Баща ми се е побъркал да участваме в игрите на "Кауфланд", като дават награда кола.

И между другото, не ми е приятно да го споменавам, но, ако наистина познаваше Пепи, щеше да знаеш, че имам богати роднини. Е, вече съм разказвала как предпочетох принципите си пред екскурзия в Италия.

Виж какво"драга", когато смучеш от моите пари и на всички които работят логично е някои да се ядоса в даден момент. Когато човек с реални увреждания има нужда от помощ, съм съгласна, но когато ти която си с най малкия % и можеш да работиш да ми предавяваш претенции просто не си познала човека

преди 11 минути, Myanmar написа:

Играенето в часовете беше по информатика, не математика, нормално, нямахме реални уроци по информатика, защото нямахме интернет. А нямахме, защото беше лукс.

преди 3 минути, Anne написа:

Не съм я купувала аз, а баща ми

значи баща ти ще го мисли, наистина не се усещаш? Знаеш ли кой чете в момента? 

Играенето в часовете беше по информатика, не математика

А в часовете по математика какво правихте? Решавахте задачи?

• Автор

Играенето в часовете беше по информатика, не математика, нормално, нямахме реални уроци по информатика, защото нямахме интернет. А нямахме, защото беше лукс.

А ти как мислиш че съм я учил тази наука а Майн Фюрер?

преди 11 минути, acnekt написа:

Не по трудово, а по професионалния ми предмет "Шивачество" или по - точно практика. Е, не съм виновна, че не ме бива да шия.

Иначе съм си учила редовно. Да, не си давах зор за шивачеството, е, и? Исках само да уча за средно, никога не съм мислила да бъда шивачка.

И аз бих могла да съм нагла като теб и да кажа, че Петър е постъпил грозно, като е започнал първо да следва в ТУ ( май информатика) и после е прекъснал, а след това е записал икономика.

Ама не съм толкова нагла.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.