Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тема за ЛИС на Анне

Featured Replies

преди 4 минути, acnekt написа:

Ужас, ако е вярно. Вий хора ме хвърлихте, пратихте в 3та глуха. Що за семейство са те в Берковица. Ужас. Аз съм спийчлес.

Златен стандарт на живота на принцеса не се прави току така. Далаверките се въртят, коли се водят на името ѝ, ти ѝ вярвай, че чака пенсия. Пенсията ѝ е само нескуика да си плати, тя пие като слон, но вода не признава.

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 120,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 2 минути, Myanmar написа:

Златен стандарт на живота на принцеса не се прави току така. Далаверките се въртят, коли се водят на името ѝ, ти ѝ вярвай, че чака пенсия. Пенсията ѝ е само нескуика да си плати, тя пие като слон, но вода не признава.

Има хора, които се нуждаят наистина от грижи и помощ. Но заради такива далавери, остават просто на съдбата. Не е конкретно само и единствено в Берковица, а и в другите градове.

Ужас, ти казвам.

преди 8 минути, Myanmar написа:

Значи и това най-сетне си призна. Редовно източване на държавно гориво да го продавате на черно и да правите чики-рики с тези пари.

hqdefault.jpg

Говориш пълни глупости!

преди 8 минути, Айнщайн написа:

Да, бе не продава. Цяла Берковица ви знае 

На какви халюциногени си?

Преди си спомням, че раздаваха от Червения Кръст продукти за бедните. Някои идваха, изземваха всичко и го продаваха в магазините. Такива ти далавери.

https://bntnews.bg/bg/a/varna-zapochna-razdavaneto-na-khranitelni-produkti

преди 8 минути, Myanmar написа:

Знам, знам, като всеки лекар, като изключим спането. И иска увеличение на заплатата и 3000 лв. да работи в условия на ковид, нали?

Не, не иска, не е нахален човек.

преди 2 минути, acnekt написа:

Има хора, които се нуждаят наистина от грижи и помощ. Но заради такива далавери, остават просто на съдбата. Не е конкретно само и единствено в Берковица, а и в другите градове.

Ужас, ти казвам.

В града има достатъчно линейки и смъртен случай заради липса на линейки няма и не е имало. Берковица не е София.

преди 1 минута, acnekt написа:

Има хора, които се нуждаят наистина от грижи и помощ. Но заради такива далавери, остават просто на съдбата.

Ужас, ти казвам.

Това е тъжната истина. sad2.png Такива долни същества докато крадат от държавата, пари никога няма да стигнат до нуждаещите се. Тъжното е, че хората с най-малко скрупули и морал крадат най-много, нямат един работен ден в живота си и имат безочието да обясняват "какво пък толкова", "то в провинцията това не е престъпление", "е, ний ли сме най-големите престъпници".

преди 1 минута, acnekt написа:

Преди си спомням, че раздаваха от Червения Кръст продукти за бедните. Някои идваха, изземваха всичко и го продаваха в магазините. Такива ти далавери.

Боклуците на Червения кръст кой ги яде? Те са ГМО.

преди 9 минути, Myanmar написа:

Знам, знам, като всеки лекар, като изключим спането. И иска увеличение на заплатата и 3000 лв. да работи в условия на ковид, нали?

Ало ти правиш ли разлика между шофьор на линейка и лекар? Май и ти толкова знаеш

преди 1 минута, Anne написа:

Ужас. Не си останала без хляб и не знаеш, какво е да не ядеш цяла седмица.

преди 2 минути, acnekt написа:

Тук се нареждат цели фамилии цигани. Тоя боб, ако могат сами да го изядат, ще генерират парникови газове способни за отоплението на целия регион над България, ти казвам!

Принцесата не яде, каквото и да е. Но затова се и точи гориво от линейката. 

преди 4 минути, Anne написа:

Не, не иска, не е нахален човек.

Той сам си краде. Не е нахален да чака да му дадат.

преди 6 минути, Anne написа:

На какви халюциногени си?

На восъчни

преди 2 минути, Anne написа:

Това са продукти закупени с кампании и волни пожертвувания от големите хранителни вериги. Нямат нищо общо с ГМО.

преди 3 минути, acnekt написа:

Ужас. Не си останала без хляб и не знаеш, какво е да не ядеш цяла седмица.

Принцесата хляб яде ли?

преди 3 минути, Myanmar написа:

Това са продукти закупени с кампании и волни пожертвувания от големите хранителни вериги. Нямат нищо общо с ГМО.

Принцесата хляб яде ли?

И обувки ще яде.

преди 9 минути, acnekt написа:

Като , Бил Гейтс праща храна в Африка ,а тамошните диктатори вземат всичко и продават.

преди 2 минути, Myanmar написа:

Вярваш ли си? Значи живееш в утопия.

Яла съм им боклуците, оризът хич не ставаше, твърд, не ставаше за ядене. Преди взимахме от тях (получавахме помощи, не знам по каква причина), но забраних на нашите повече да взимат от тези боклуци.

След като получих разтройство заради некачествено прясно мляко в санаториума в Банкя през 1998 година, много внимавам какво ям. Човек има само един стомах.

• Автор
преди 4 минути, Myanmar написа:

ГМО

Абе стига сте се излагали с тва ГМО, има го откак има земеделие

Яла съм им боклуците, оризът хич не ставаше, твърд, не ставаше за ядене. Преди взимахме от тях (получавахме помощи, не знам по каква причина), но забраних на нашите повече да взимат от тези боклуци.

След като получих разтройство заради некачествено прясно мляко в санаториума в Банкя през 1998 година, много внимавам какво ям. Човек има само един стомах.

И затова пълниш стомаха си с кока кола, сладолед от Лидъл и крем Данон. Качествени продукти.

преди 1 минута, Anzhel Dimitrov Dimitrov написа:

Като , Бил Гейтс праща храна в Африка ,а тамошните диктатори вземат всичко и продават.

Значи си пълен наивник, щом му вярваш.

Тук всички сте някакви утописти. Шарани.

Друго е десетдневен запек от кока-кола, нескуик и прочее боклуци, с които да се глези "родената за принцеса"

преди 3 минути, Anne написа:

Преди взимахме от тях (получавахме помощи, не знам по каква причина), но забраних на нашите повече да взимат от тези боклуци.

Ти живееш друг стандарт. Принцесен.

преди 2 минути, Anne написа:

Не, ще вярваме на идиот, дето лъже и маже, за да живее като паразит.

Ти очевидно не вярваш в доброто. А в последно защо намали Уйндоуса ,и го продава за цена колкото да плаща на програмистите. Бил Гейтс е много човечен.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.