Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тема за ЛИС на Анне

Featured Replies

Щом бащата на Анчето краде нафта, майката краде закуската на децата ли? Ги джоби по време на междучасието? 

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 120,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 5 минути, Anne написа:

Ами изготвящите картите с прогнозите за времето са виновни. Велико Търново го поставят под Плевен и де да знам аз къде се намира този град, като никога не съм ходила там..............

Да бе тия с картите за времето ти били криви сега :) И аз не съм ходил там ама знам че не в Южна България хехе :)  Капитане на отбора по география и история :lol6:

преди 6 минути, acnekt написа:

Щом бащата на Анчето краде нафта, майката краде закуската на децата ли? Ги джоби по време на междучасието? 

Краде им елхите елхите елхите

преди 4 минути, petie1 написа:

Да бе тия с картите за времето ти били криви сега :) И аз не съм ходил там ама знам че не в Южна България хехе :)  Капитане на отбора по география и история :lol6:

Аз пък съм бил във Велико Търново. Много красив град. Столицата на България. Слуша чалга, ако слушаше българска музика, щеше да знае, къде е Велико Търново.

Янтра... Янтра, ти течеш в нощта, вече няма го твоя древен свят. Но приспиваш ти с песен Търновград.

Още на: https://textove.com/pasha-hristova-yantra-tekst
Благодариние на textove.com

• Автор
току-що, acnekt написа:

Аз пък съм бил във Велико Търново. Много красив град. Столицата на България.

Супер и аз съм чувал така

преди 1 минута, acnekt написа:

не е ли концерт на Лайнер - няма да стъпи на Царевец

то и не знай де това нещо града

• Автор
преди 42 минути, haidukpikaso написа:

баси няма такова онлайн шоу у целия нет у цялата Вселена и околностите й

баси веселбата

Направо сме за талавизията щъ избийм сите маскирани певци черешки на тортата и други

преди 3 часа, Myanmar написа:

Български език (само първия срок на 9 клас, после ни го спряха) - нищо не разбираш от граматика

1. Да не съм аз виновна, че учебниците по български език от втори до дванадесети клас бяха написани като за по - големи ученици и от професори, не общували с деца и непознаващи детското развитие и детските способности.

Литература (9-12 клас) - въобразяваш си, че нещо разбираш, защото си оправяла правописни грешки на умствено изостанали деца, но три месеца не ти стигнаха да напишеш едно кирливо есе, дето аз мога да ти го плесна по всяко време

2. Не пиша, защото не съм в настроение и си имам лични проблеми.

Математика (9 - 12 клас) - нищо не разбираш, преписваш отговорите и като дойде директора на училището се правите, че нещо правите

3. Да, имам дискалкулия, но това не е основание да се забранява на хората като мен достъпа до образование.

История (9 - 12 клас) - от темата ти личат пропуски във всеки аспект

4.Въобразявай си. За разлика от теб не ми пука за Ньойския мирен договор и нищожни бивши земи,нито за Македония.Против преувеличенията за царското време съм.

География (9 - 10 клас) - нищо не разбираш

5. Много се лъжеш. Знам столиците на много държави, имената на някои големи градове в някои държави, имена на планини и реки, например на Франция и Англия, колкото и виене знаете, знам къде какви животни и растения има, климатичните зони и валутите на различните народи.

Физика (9 - 10 клас) - нищо не разбираш

6. Да, предметът е труден, но не е като да не знам някои неща.

Химия (9 - 10 клас) - нищо не разбираш

7. Да, и? Нямам намерение да ставам химичка, имам страх от химикали и по тази причина не чистя вкъщи.

Биология ( 9 - 10 клас) - нищо не разбираш

8. Да, от ботаника и зоология не се интересувам, но от човешка биология - да.

Английски език (9 - 10 клас) - нищо не разбираш

9. Благодарение на съучениците ми от първото ми училище и на учителите, които ми забраниха да уча английски.  В София го учих без учебници и някак без ентусиазъм, защото не беше същото.

Изобразително изкуство (9 - 10 клас) - нищо не разбираш

10. Да, не умея да рисувам, не разбирам от изкуство, но умея да оценявам красотите на творбите, включително творбите на импресионистите.

Развитие на речта ( 9 клас) - нищо не разбираш

11. Защото вие пък говорите и пишете правилно и красиво.............

Психология (9 клас) - нищо не разбираш

12. В голяма си грешка, ама много голяма.

Етика и право (10 клас) - нищо не разбираш

13. Точно от етика и право доста разбирам.

Философия (11 клас) - нищо не разбираш

14. Да, философията не ме вълнува. И да, не съжалявам, че не познавам "творчеството" на Ницше.

Свят и личност (12 клас) - нищо не разбираш

15. О, много, ама много разбирам.

Професионални предмети:

Теория на облеклото - ама бъкел нищо не разбираш, а това ти пише на дипломата

История на облеклото - ама бъкел нищо не разбираш, а това ти пише на дипломата

Практически занятия - ама бъкел нищо не разбираш, а това ти пише на дипломата

Технология на облеклото - ама бъкел нищо не разбираш, а това ти пише на дипломата

+

физическо възпитание (9 - 12 клас) - надбягвала си момчетата и източваш здравната каса с ТЕЛК

+ информатика (9 клас) - нищо не разбираш

информационни технологии (10 клас) - нищо не разбираш

Някой да не помисли, че си измислям! Ето твоите самопризнания:

Това са думи на човек хрантутен 12 години, гледан и обгрижван в забавачницата, който завършва специалност шивачка!!!

Добре, че ти е било специалност, та да го усвоиш до съвършенство, да вземеш занаят и да оправдаеш хилядите левове инвестирани в образованието ти от данъците на работещи като мен.

Повтори ми пак, че нищо не ни дължиш.

Да, не бях отлична ученичка, учех колкото можех, но не аз съм виновна за твърде сложно написаните и несъобразените със възрастта ни учебници. За неподходящите учители, на които попадах, за неподходящите съученици и дискриминацията да не говорим............... Или за това, че родителите ми ме биеха, когато получавах двойки по математика и ужасният им тормоз да съм бъдела математически гений като сестра си. Е, намразих математиката и точните науки заради такъв вид насилие!

Имах огромно желание да уча английски език и обществото уби този ентусиазъм. Натресоха ми немския, който никога не съм искала да го уча, защото винаги съм смятала Германия за всичко друго, но не и за цивилизована страна.Исках да уча езиците на цивилизовани народи като английския и френския.

Подиграваха ми се за всичко - че не мога да смятам, че не познавам нотите, че рисувам като бебе, че съм несръчна, че съм пеела фалшиво..............Не ми позволиха нито да уча модерен балет и народни танци, нито да бъда мажоретка и знаменоска. Подиграваха ми се за любовта ми към книгите и четенето.

Щом намирате това за нормално.................

преди 14 минути, petie1 написа:

Краде им елхите елхите елхите

Тя да не e Grinch?

grinch smile GIF

• Автор
преди 2 минути, haidukpikaso написа:

Ама иначе капитан на отбота по география

преди 3 минути, Anne написа:

Да, не бях отлична ученичка, учех колкото можех, но не аз съм виновна за твърде сложно написаните и несъобразените със възрастта ни учебници. За неподходящите учители, на които попадах, за неподходящите съученици и дискриминацията да не говорим............... Или за това, че родителите ми ме биеха, когато получавах двойки по математика и ужасният им тормоз да съм бъдела математически гений като сестра си. Е, намразих математиката и точните науки заради такъв вид насилие!

Имах огромно желание да уча английски език и обществото уби този ентусиазъм. Натресоха ми немския, който никога не съм искала да го уча, защото винаги съм смятала Германия за всичко друго, но не и за цивилизована страна.Исках да уча езиците на цивилизовани народи като английския и френския.

Подиграваха ми се за всичко - че не мога да смятам, че не познавам нотите, че рисувам като бебе, че съм несръчна, че съм пеела фалшиво..............Не ми позволиха нито да уча модерен балет и народни танци, нито да бъда мажоретка и знаменоска. Подиграваха ми се за любовта ми към книгите и четенето.

Щом намирате това за нормално.................

Алоу, неграмотната, не ми променяй думите, които съм написал, като ми променяш цитата. С дращене по форумите не знаеш как работи цитата ли??

преди 7 минути, haidukpikaso написа:

Знам - Царевец е мястото на държавната и църковната власт през Второто българско царство.

преди 29 минути, Anne написа:

Ами изготвящите картите с прогнозите за времето са виновни. Велико Търново го поставят под Плевен и де да знам аз къде се намира този град, като никога не съм ходила там..............

Значи и Америка не знаеш къде е на картата, и там никога не си ходила.

преди 6 минути, Anne написа:

дискриминацията да не говорим...............

Каква е тази дискриминация да не говориш? Къде, кога?

преди 1 минута, Myanmar написа:

Алоу, неграмотната, не ми променяй думите, които съм написал, като ми променяш цитата. С дращене по форумите не знаеш как работи цитата ли??

Неграмотен си ти, дето ревеш за тъпи парчета земя. Нямаш ли си друга цел в живота, освен да препрочиташ "Моята борба"?

• Автор
преди 3 минути, Anne написа:

народни танци,

Това мож ли го изтропаш?

току-що, Anne написа:

Неграмотен си ти, дето ревеш за тъпи парчета земя. Нямаш ли си друга цел в живота, освен да препрочиташ "Моята борба"?

Не съм чел "Моята борба", ти си обсебената по фашизма. А ти като не знаеш как да цитираш във форум, в който пишеш от 20 години, не неграмотна ами умствено изостанала вероятно е по-точното описание. Но и ти самата претендираш, че имаш такова, само не казваш коя степен на идиотизъм - кретенизъм, олигофрения или нещо друго е.

преди 34 минути, Anne написа:

изготвящите картите с прогнозите за времето са виновни

Ти, ако учиш география от прогнозата за времето, по-добре изобщо не почвай да я учиш тая непонятна за теб наука.

преди 1 минута, Myanmar написа:

Не съм чел "Моята борба", ти си обсебената по фашизма. А ти като не знаеш как да цитираш във форум, в който пишеш от 20 години, не неграмотна ами умствено изостанала вероятно е по-точното описание. Но и ти самата претендираш, че имаш такова, само не казваш коя степен на идиотизъм - кретенизъм, олигофрения или нещо друго е.

Просто ми почва филма, бързам много и нямам време, а и ти си напляскал една камара линкове, дето не знам как се махат.

преди 5 минути, Anne написа:

Знам - Царевец е мястото на държавната и църковната власт през Второто българско царство.

БРАВО !

А Балдуин знаеш ли кой е ?

преди 38 минути, Anne написа:

Ами изготвящите картите с прогнозите за времето са виновни.

Велико Търново

го поставят под Плевен

и де да знам аз къде се намира този град, като никога не съм ходила там..............

44aaacae6ff30b187e0e7ec904dfd495.jpeg

Как Велико Търново под Плевен? Под Търново е Сливен, Хасково, Кърджали...

преди 17 минути, acnekt написа:

Точно тоя цигански кич най-малко се вписва с царствата български. Там съм завършил и като изключим една улица, друго няма. А и крепостта я няма, това на върха е една църквица. Дали камъните са ползвани от българите чорбаджии да си строят къщите, както в Египет крадат от пирамидите, за това съм чувал противоречиви мнения.

преди 1 минута, haidukpikaso написа:

БРАВО !

Византийски император, пленен и затворен в кула, която днес носи неговото име, обаче в момента не помня при кой владетел беше, а и бързам, филма ми почва.

преди 4 минути, Anne написа:

Просто ми почва филма, бързам много и нямам време, а и ти си напляскал една камара линкове, дето не знам как се махат.

Аз прилежно съм цитирал, а ти си ме цитирала и си писала вътре в цитата, все едно аз съм твърдял неща, които ти пишеш. Смяташ ли го за редно? И като си толкова неоправна нужно ли е да цитираш изобщо?

току-що, Myanmar написа:

Аз прилежно съм цитирал, а ти си ме цитирала си писала вътре в цитата, все едно аз съм твърдял неща, които ти пишеш. Смяташ ли го за редно? И като си толкова неоправна нужно ли е да цитираш изобщо?

Да, защото ме изкара неграмотна, незнаеща и не можеща!

• Автор
преди 7 минути, haidukpikaso написа:

БРАВО !

Това за Царевец го знае всяко хлапе...

Балдуин май беше последния император на Латинската импрерия пленен от Калоян

преди 17 минути, Anne написа:

Да не съм аз виновна, че учебниците по български език от втори до дванадесети клас бяха написани като за по - големи ученици и от професори

Не ти ли е хрумвало, че учебниците, с които се справят българчетата в цяла България са си нормални, а просто ти си изоставаща?

преди 1 минута, Anne написа:

Да, защото ме изкара неграмотна, незнаеща и не можеща!

Изкарах те такава, каквато в случая се показа - функционално неграмотна. Ти не можеш да цитираш във форум, в който пишеш от 20 години и си натъпкала твой текст в мой цитат, все едно аз съм го написал, което е манипулация.

Нещо друго да не разбра?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.