Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тема за ЛИС на Анне

Featured Replies

преди 28 минути, Anne написа:

Това бяха учители, наистина достойни за уважение, защото не гледаха външния вид, а душата!

Ти сигурна ли си, че вместо хора не са ви оставили един рентгенов апарат и вие да сте си мислили, че той ви преподава през целия ден?

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 120,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 5 минути, Anne написа:

Ей, нацист, ти ме ме познаваш и недей да ме съдиш

Кажи му, Кито. 

преди 31 минути, Anne написа:

Ти лъжеш, езикът е труден. Ти сега някакъв Айнщайн ли се опитваш да ми се изкараш?

Аз го знам. Тея лъжи как като покажеш едно пръстче имаш предвид "едно" е нещо много трудно за разбиране, лъжи някой, който си няма представа за какво говори. Вината не е в езика, ти си глупава. Това не прави езика труден, на теб всичко ти е трудно, още ли не го проумя?

преди 30 минути, acnekt написа:

Това, че втория предмет е бил математика и критериите са за математика, значи училището е било математическо. Ти като не си добра с математиката, защото кандидатстваш там?

Защото е имало 24 часа гореща вода. haha.png Тя тея работи гледа в училищата, и как беше, дали са лъскави haha.png

преди 31 минути, Anne написа:

В голяма си грешка - началното е до четвърти клас.

Вярно е, тогава беше до четвърти, сега е до трети. Значи ти не си можела да покриеш не 66%, а 75% от класовете нужни за начално образование. Така май звучи по-срамно, не мислиш ли?

преди 8 минути, Myanmar написа:

Брейй, каква наглост, каква неблагодарност. Не ти стига да се изкъпеш сутрин и вечер, ами нямало в 5-зведния ти хотел денонощно гореща вода!!!

Нямало (много) месо. Тука пак послъга, ама то това да ти беше дерта. Значи без парички ви храниха? На мен пък никой не ми е подарявал хапване. Всеки ден ме болеше корема няколко часа на училище, защото нямах и пари да си купя. Кой от двама ни е бил по-зле? Ще си признаеш ли?

Неблагодарност? Специалните училища трябва да предоставят нормални условия за учене и живот в техните сгради и пансионите към тях. Откъде - накъде държавни пари ще отиват за частни училища за децата на богаташите? Не е честно и не редно това.

Ти знаеш ли какво е да си легнеш вече рано, в 9, и всички да ти се смеят и да те третират като бебе, но ти да го правиш, защото в 10 гасне парното?  Какво е всяка божа сутрин да се миеш със буквално леденостудена вода ръцете, да плачеш от болка и да се ядосваш, но да не ти се влиза в конфликт с шепа дискотечни патки от общежитието ти, които всяка божа вечер се къпят и източват толата вода и оставят на другите леденостудена вода за миене, къпане и пране? Знаеш ли какво е да го караш  5 дни в седмицата на постни супи и манджи, и  като се прибереш в петък привечер у дома  в Берковица, да примираш за салам, месо, консерви, риба? Цяло чудо, че не развих анемия тогава!

Да съм благодарна за огризките ли? Тая няма да я бъде!

преди 32 минути, Anne написа:

Просто ти дискриминираш хората с образователни проблеми! За теб те не са хора.

Те са хора с образователни проблеми. При теб са и психологически, защото не разбираш, че липсата на образование не те прави по-умна от останалите.

преди 14 минути, acnekt написа:

Руски език е бил елементарен език? 
Прозападно настроена с комунистически възгледи.

Да, бях прозападно настроена, докато не разбрах, че всичко е лъжа. После си промених възгледите.

преди 13 минути, Myanmar написа:

Ами, да си личи, че и училището не е било истинско. Ти две и две не можеш ли да сметнеш. Ее, забравих, не можеш haha.png

Стига обяснява какво си учила. Кажи какво си научила. С каква оценка по милост си взе изпита за шивачество, който ти се явява професия от забавачницата?

4 и нещо по теория, 3 и нещо по практика.

преди 1 минута, Anne написа:

Знаеш ли какво е да го караш  5 дни в седмицата на постни супи и манджи

Ми то аз съм все на постно, да си ме чула да мрънкам. Вегетарианец съм и се гордея с това

преди 33 минути, Anne написа:

И това, че не ме бива с математиката не значи, че по другите предмети не съм си взела знанията!

По принцип не значи, ама в твоя случай значи. Ако искаш да спреш вече да ни лъжеш, че се знаем достатъчно, какво ще кажеш:

преди 32 минути, Anne написа:

Ти не си чувал за хора с разностранни интереси, ясно.

Не бе, смея ти се, защото се жалваш, че не си имала право да избираш какъв език да учиш, а се оказа, че си имала. А аз никога не съм имал. Ти ако за такива глупости пак минаваш пред себе си за дискриминирана, значи целия свят е дискриминиран двойно!

преди 11 минути, Айнщайн написа:

Няма такова нещо. Съвсем нормални хора, но тя не общува с тях и не знае. 

Нормалните хора не се занимават всекидневно с клюки, да обсъждат чуждия живот, да съдят хората по външния им вид и да се изказват като последни морални авторитети!

преди 11 минути, Myanmar написа:

Радваха ви се и да си останете прости. Да ти кажа това не ги прави много добри учители.

Това са си твои измислици. Вярвай си, като така ти е удобно. Но не това е реалността.

преди 11 минути, Myanmar написа:

Ти сигурна ли си, че вместо хора не са ви оставили един рентгенов апарат и вие да сте си мислили, че той ви преподава през целия ден?

Почваш да дрънкаш пълни глупости. На какви наркотици си?

Нормалните хора не се занимават всекидневно с клюки, да обсъждат чуждия живот, да съдят хората по външния им вид и да се изказват като последни морални авторитети!

Ще ти издам една тайна. Точно с това се занимават.

току-що, Anne написа:

Китолино ти малко ли ги обижда и ги наричаше всякакви?До преди няколко години дори не знаеха коя си и ти реши да отидеш в групата им във фейса и да ги нареждаш. Какво очакваш след това? 

преди 28 минути, Anne написа:

може и на лични, споко, нищо няма да издам.

Ти име и фамилия му публикува, видео от сватбата, реклама, адрес, съпруга, деца, то не остана какво повече да изнесеш от личния му живот.

Почваш да дрънкаш пълни глупости. На какви наркотици си?

Така, Кито. Няма да се даваш без бой я. Кажи му да си знае. 

преди 29 минути, Anne написа:

Защо мислиш, че съм в дупка и съм нещастна?

Прочети темата да разбереш, ама прескачай твоите постове.

преди 9 минути, Myanmar написа:

Те са хора с образователни проблеми. При теб са и психологически, защото не разбираш, че липсата на образование не те прави по-умна от останалите.

Ти си със психологическите, и то много сериозни. По иконата ти си личи.

преди 27 минути, Anne написа:

Моля? Знамето не тежи!

Нали беше инвалид ма, забрави ли? Как ще догонваш останалите?

преди 8 минути, Айнщайн написа:

Ми то аз съм все на постно, да си ме чула да мрънкам. Вегетарианец съм и се гордея с това

Вегетарианството е пълна простотия. Така ще си докараш анемия. а тя хич не е забавна, знам, защото и аз съм имала анемия.

преди 26 минути, lebel написа:

spacer.png

Ти на какво ниво мислиш, че е бил руският ѝ? Аз мисля, че е било на:

- Как тебя завут?

- Меня завут свински бут!

преди 8 минути, Myanmar написа:

По принцип не значи, ама в твоя случай значи. Ако искаш да спреш вече да ни лъжеш, че се знаем достатъчно, какво ще кажеш:

Не бе, смея ти се, защото се жалваш, че не си имала право да избираш какъв език да учиш, а се оказа, че си имала. А аз никога не съм имал. Ти ако за такива глупости пак минаваш пред себе си за дискриминирана, значи целия свят е дискриминиран двойно!

Не съм в настроение. А и ти отказа да ми дадеш филма.

преди 7 минути, Myanmar написа:

Не са "лъскави", зарежи ги!

Не, не съм по техниката.

преди 6 минути, ncl написа:

Ще ти издам една тайна. Точно с това се занимават.

Което ги прави прости, елементарни, невъзпитани, груби и неморални. Точно с такива хора не ми се общува. Мразя жълтури.

преди 25 минути, acnekt написа:

Изучавал съм руски език и немски език и мога смело да твърдя, че руския език е по-труден от немския език.

Абе бегай от тука бе haha.png

Може ли нормален народ да има думи като Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz и Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung?

преди 10 минути, Anne написа:

Това са си твои измислици. Вярвай си, като така ти е удобно. Но не това е реалността.

Нормалните хора, не знам какво значи за теб нормални хора, но повечето хора не си издават интимните, личните, семейните неща на показ. Това са свещенни неща, неща за уважение.
Ти като си простряла гащите насред центъра, кой ти е виновен?

преди 5 минути, Myanmar написа:

Ти име и фамилия му публикува, видео от сватбата, реклама, адрес, съпруга, деца, то не остана какво повече да изнесеш от личния му живот.

Аха, а жена му  не постъпи психопатски, като ми издири адреса.

преди 27 минути, Anne написа:

Ей, нацист, ти ме ме познаваш и недей да ме съдиш, не знаеш колко точно съм несръчна.

Нацистке, ти сама писа, че си се изложила на изпита си по шивачество и си гушнала тройка по милост. А преди това изброи 4 предмета по шивачество с високо вдигната глава, докато се фукаше колко си учила.

Хем за резил ставаш, хем се водиш за сръчна, хем си безработна 18 години, защото не си сръчна. Вече се оплиташ в лъжите си.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.