Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тема за ЛИС на Анне

Featured Replies

преди 2 минути, Anne написа:

По твое време, сигурно.

Кое е твоето време. Ний сме набори с теб. И аз съм от 80-те.

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 120,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 19 минути, Anne написа:

То щото настоящето ми е розово и прекрасно, както и бъдещето.

На нормалните хора им е свършил половината работен ден, когато ти се събуждаш от сладкия си сън и почваш трудния си делник с нескуик, кока кола, филмчета и хейт на немци по форуми.

За бъдещето си права, че вече няма да е розово. Чака те дом и това, без розови разцветки:

%D0%9F%D0%BE%D0%B4%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%

Не става за готвене, ако това си мислиш.

преди 7 минути, Anne написа:

Нямам числовите стойности на розата и гроздето. Как да реша задачата, бе?:angry22:

Числовата стойност на розата е 320 и още 2 овце.

преди 30 минути, Anne написа:

И не беше зле, попаднах на наистина свестни и добри учители

Тея същите, които лъжат директорът, че учите? Тези същите, които ви дават отговорите на задачите на дъската? Тези същите, с които си лафите, вместо да учите в час? Разбирам защо си ги харесвала...

преди 1 минута, Myanmar написа:

Тея същите, които лъжат директорът, че учите? Тези същите, които ви дават отговорите на задачите на дъската? Тези същите, с които си лафите, вместо да учите в час? Разбирам защо си ги харесвала...

Що за училище е било това. 😀Учителите са имали връзки с учениците.

преди 32 минути, Anne написа:

проблемът ми беше, че ми замина ентусиазмът да уча английски

Значи първо проблемът беше, че не го изучава, а после проблемът беше, че го изучава. Еййййй, как не успяха да ти угодят беееее!!!!!!!

преди 33 минути, Anne написа:

Опитах се да науча езика на жестовете, но беше трудно и се отказах.

Ти кого си мислиш, че лъжеш? Езикът на жестовете е ИНТУИТИВЕН и е елементарен! Той е създаден по естествен начин, като най-логичното и описателното се е наложило като норма. Аз съм правил тест да показвам на човек, който никога не е учил жестомимичен език, и той отгатваше думи.

преди 3 минути, Myanmar написа:

Срастнала се е в ролята на жертва до болестно състояние. Здравите не са справедливи, защото не ѝ плащат повече пари и не я признават, че е инвалид 100%, като лъсва, че покрива 10% и е напълно работоспособна. Здравите я дискриминират, заради това, че тя не получава като сексуален роб момчето, което си е харесала и кълне семейството му в продължение на години.

Не ѝ дали да учи английски език - реве. После ѝ дали да учи английски език - получава си двойките, минало ѝ било желанието, пак реве. Каквото и да се случи, все някой насила я кара, все не ѝ е по вкуса, защото е мързелива и не пипва нищо. 12 години учила за шивачка, накрая се резили пред комисията, защото не може да шие и ѝ писали тройка по милост. 12 години минава без да може да покрие знанията за втори клас. Тя реално има завършен клас първи. Останалото е било толеранс и подарък от обществото, което тя обвинява, че не я толерира. За да я приобщим, да ѝ дадем шанс да работи и без да се е трудила наравно със здравите деца. И в благодарност какво - ще хване работа гарантирана ѝ като инвалид в уредена държана институция - на топло, на бюрце, без особени отговорности и на практика без работа цял ден? НЕЕЕЕЕЕЕЕ! Това ѝ е под нивото. Тя презира завършилите с нея, които до един завършили икономика, работят, поемат отговорност за живота си и правят семейства. Тя го пише, това са нейните думи.

Не се изживявам като жертва. ТЕЛК - а няма да си го покажа, но наистина отношението на ТЕЛК комисията беше несправедливо, и не само аз съм на това мнение, но и нашите. Това, че ти си гербер и те устройва как политизираха ТЕЛК и отнеха пенсиите на истинските пенсионери или ги намалиха............ Ами, извинявай, ти си истински психопат, щом не ти пука за хората с увреждания, щом си възприел герберската политика на геноцид. Трябва да си човек без сърце и душа, без морал и скрупули, та да не ти пука, че политизираха тази институция!

Не, не гледам на Петър Изатовски като на сексуален роб, никога не е било така. Така е само във вашето болно въображение!

Да, мина ми ентусиазмът да уча английски, защото нямахме учебници и не учехме изобщо в училище то така, както бях учила в другите две училища - масови. Нямахме учебници, всичко пишехме на ръка, ръката ми се измори и си развалих красивия почерк, търпях студ и студена вода, тревопасна диета, докато четях по вестниците и гледах по телевизията снимки и кадри на модерни и лъскави частни училища. За нас нямаше нищо! Ние бяхме никои! За нас нямаше 24 часово отопление, нямаше 24 часа топла вода, нямаше месо, училището не беше виждало отдавна ремонт, вместо истински тоалетни, имахме клекала, дори нямахме истинска церемония за откриването на учебната година, нямахме нито знаме, нито училищно знаме, нито патронен празник.

Учих шивачество 4 години, да между другото - шиенето нито ме вълнува, нито ми се отдава. Но учих и се старах по останалите предмети колкото можах!

преди 38 минути, Anne написа:

А пък отношението на обществото към мен - нямам право да си харесам някого, да изпитвам чувства, да се съобразявам с обществото, все да отстъпвам на здравите - ами, дойде ми в повече

Отношението на т. нар. общество е отражение на твоето собствено. Това, че си решила че някой който е учил с теб до 7 клас е длъжен да ти дойде на крака, само защото на теб така ти се иска, а той НЕ ЖЕЛАЕ няма на кой да се сърдиш. И тук нито общество, нито нацисти, нито никой не ти е виновен. 

преди 2 минути, Anne написа:

ТЕЛК - а няма да си го покажа

Защо? 

Не ми отговаряй, аз вече знам. 

преди 36 минути, Anne написа:

Не исках да остана с едното основно образование, исках да се уча и развивам.

Какво основно, ти не покриваш критериите за начално училище. Началното училище е до трети клас. Какво основно бълнуваш, ако не беше в училище за бавно развиващи се, нямаше кой да ти подари диплома. При изпълнение на обективните и справедливи критерии, за което ти иначе ревеш, че искаш, ти на 38-годишна възраст щеше да си още в първи клас, защото 31 години си повтаряла първи клас и не можеш да минеш нагоре.

Нека бъдем реалисти, ти нямаш знанията за да минеш втори клас!

В едно предаване беше дадена следната задача за втори клас. Можеш ли да я решиш?

d845d714-6d93-4823-9e8d-567716b50b08

преди 13 минути, acnekt написа:

Почти пред пенсия, а? 

преди 2 минути, Айнщайн написа:

Почти пред пенсия, а? 

Да не дава Господ. 

преди 40 минути, Anne написа:

Не исках да остана с едното основно образование, исках да се уча и развивам.

На кого ги разправяш тези сълзливи истории haha.png Защо 18 години нямаш един работен ден, защо не записа висше образование? В какво искаше да се развиваш - в образованието или професионално? Че 18 години доказват точно обратните стремежи у теб!

преди 42 минути, Anne написа:

съжалявам само, че попаднах на някои неподходящи учители, които уважавах насилствено.

Шса разплача sad2.png Била си насилена още като малка да уважаваш по-възрастните и по-образованите от теб.

преди 15 минути, acnekt написа:

Не знам, явно за всяко училище е било различно.  Аз знаех, че нямаше да ме приемат тук и избрах да уча в училището в София. Не съм се готвила за изпити и не съм се интересувала. Но отлично помня, че тогава се кандидатстваше с български език и литература и с математика като втори предмет. За гимназията на сестра ми става дума.

Питай Айнщайн, тя сигурно е учила в нея.

преди 2 минути, acnekt написа:

Да не дава Господ. 

Живи и здрави, пък каквото сабя покаже

преди 7 минути, Myanmar написа:

Какво основно, ти не покриваш критериите за начално училище. Началното училище е до трети клас. Какво основно бълнуваш, ако не беше в училище за бавно развиващи се, нямаше кой да ти подари диплома. При изпълнение на обективните и справедливи критерии, за което ти иначе ревеш, че искаш, ти на 38-годишна възраст щеше да си още в първи клас, защото 31 години си повтаряла първи клас и не можеш да минеш нагоре.

В едно предаване беше дадена следната задача за втори клас. Можеш ли да я решиш?

Аз на ум е решавам тази задача.

4 овце са 160

роза без две овце са 320 или, ако се умножи, ще се получи

2пъти рози без 4 овце са 640.

Или 2 пъти рози без 160 е 640. Значи една роза е равна на?

преди 1 час, Anne написа:

Не ме е гнус, но пробвайте вие 4 години да сте ходещи тълковни речници.

Нормалните хора са ходещи речници за децата си 20 години.

преди 1 минута, acnekt написа:

4 овце са 160

роза без две овце са 320 или, ако се умножи, ще се получи

2пъти рози без 4 овце са 640.

Или 2 пъти рози без 160 е 640. Значи розоата е равно на?

Благодаря ти, че не позволи на Анка да осъзнае своята безпомощност да мине втори клас и да преодолее фалшивата си представа за интелектуално надмощие над всички нас, успели да преминат през нормални училища и висши институти.

преди 13 минути, Myanmar написа:

Тези същите учители не бяха антисемити, нито маниаци на тема да имат ученици отличници. Това бяха нормални учители, на които нищо човешко не им беше чуждо - здравословните проблеми, състраданието, човещината, добрината, хуманността. Това бяха учители, наистина достойни за уважение, защото не гледаха външния вид, а душата!

Нещо много непознато на учителите в масовите училища. Като на онази, прикрила убиеца на едно момче.

преди 15 минути, Myanmar написа:

Значи първо проблемът беше, че не го изучава, а после проблемът беше, че го изучава. Еййййй, как не успяха да ти угодят беееее!!!!!!!

Ти кого си мислиш, че лъжеш? Езикът на жестовете е ИНТУИТИВЕН и е елементарен! Той е създаден по естествен начин, като най-логичното и описателното се е наложило като норма. Аз съм правил тест да показвам на човек, който никога не е учил жестомимичен език, и той отгатваше думи.

Ти лъжеш, езикът е труден. Ти сега някакъв Айнщайн ли се опитваш да ми се изкараш? Много си нагъл.

преди 54 минути, Anne написа:

Нищо не ми е разрешено, нищо, дори да харесвам някого. 

Позволявам ти да харесваш немците care.png

преди 5 минути, Anne написа:

Не знам, явно за всяко училище е било различно.  Аз знаех, че нямаше да ме приемат тук и избрах да уча в училището в София. Не съм се готвила за изпити и не съм се интересувала. Но отлично помня, че тогава се кандидатстваше с български език и литература и с математика като втори предмет. За гимназията на сестра ми става дума.

Питай Айнщайн, тя сигурно е учила в нея.

Това, че втория предмет е бил математика и критериите са за математика, значи училището е било математическо. Ти като не си добра с математиката, защото кандидатстваш там?

преди 11 минути, Айнщайн написа:

Отношението на т. нар. общество е отражение на твоето собствено. Това, че си решила че някой който е учил с теб до 7 клас е длъжен да ти дойде на крака, само защото на теб така ти се иска, а той НЕ ЖЕЛАЕ няма на кой да се сърдиш. И тук нито общество, нито нацисти, нито никой не ти е виновен. 

Защо? 

Не ми отговаряй, аз вече знам. 

1. Не е длъжен, но исках да се видим, да поговорим, да ме опознае, надявах се да ме хареса.

2. Защото не си развявам лични документи в интернет.

преди 10 минути, Myanmar написа:

В голяма си грешка - началното е до четвърти клас.

И това, че не ме бива с математиката не значи, че по другите предмети не съм си взела знанията!

Просто ти дискриминираш хората с образователни проблеми! За теб те не са хора.

преди 39 минути, Anne написа:

ме принудиха да избера немски, защото не исках да уча руски.

Чакай, чакай, чакай, чакай. Значи, оказва се, ти даже си имала шанс да си избереш руски, ама си си избрала НЕМСКИ!!!

haha.png Няма такава пародия.

преди 8 минути, Myanmar написа:

На кого ги разправяш тези сълзливи истории haha.png Защо 18 години нямаш един работен ден, защо не записа висше образование? В какво искаше да се развиваш - в образованието или професионално? Че 18 години доказват точно обратните стремежи у теб!

Шса разплача sad2.png Била си насилена още като малка да уважаваш по-възрастните и по-образованите от теб.

Ти не си чувал за хора с разностранни интереси, ясно.

Не бих нарекла въпросните учители по - образовани. Отношението им към ученици с образователни проблеми е по - подходящо за средновековието.

преди 36 минути, Anne написа:

Казвам, че заради изпитите за кандидатстване по математика (тези по български и литература все съм щяла да ги мина), нямаше да ме приемат. И къде да уча?

В училище за бавно развиващи се. Или просто да си повтаряш 31 години първи клас. Ще се водиш ученичка, ще имаш намаление за влака и др. придобивки.

преди 7 минути, Anne написа:

1. Не е длъжен, но исках да се видим, да поговорим, да ме опознае, надявах се да ме хареса.

2. Защото не си развявам лични документи в интернет.

Кито, Пешо е... много неща мога да напиша за него и нито едно не е хубаво. Няма да говориш с него, проумей го. 

Не ти не си си виждала документите даже. Не ме лъжи, и преди си ми го казвала

преди 9 минути, Anne написа:

Много си нагъл.

Един път и аз да се съглася с теб

преди 33 минути, Anne написа:

да нося знамето поне веднъж?

Алоу. Аз съм носил знамето и да ти кажа тежи. Изобщо не е забавно. И като се сетиш, че даскалото ти е 1000 души, ако е било като моето, 997 души също не са се вредили за това знаме, ама не са оревали света за това. Не може да има 1000 знаменосци, даже само по веднъж. Ти не си адекватна да искаш всичко да ти се сервира на тепсия. Това не са майка ти и баща ти да ти правят отмък-примък. Това е училище, което го е срам, че не покриваш втори клас, как ще те изкарат отпред да те показват?? Ти си срам за своето училище, още ли не си го разбрала??

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.