Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Очаквани от вас игри

Featured Replies

преди 3 минути, саби написа:

Еха, 85 GB.

Като отворя сайта пише "Безплатни за пускане", при това без да съм влязъл в акаунта. Иначе CS:GO я бяха направили безплатна преди не помня колко време вече. Плаща се "първостепенния статус".

85GB и при мен, но заради replays, които ми заемат 43+ GB.

Ами да де, играта е безплатна, но без първостепенния статус, защото се плаща за него, а без него е невъзможно да се играе, защото е пълно с хакери. Там няма VAC защита. Той с нея е зле, а без нея не ми се мисли.

Та реално не е безплатна, защото без primal не струва, а той струва 13 евра.

А притежателите на CS:GO primal статуса получават безплатен ъпгрейд до 2. Това имах предвид.

• Отговори 399
  • Прегледи 93,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Ранен достъп означава недовършена (на практика). То дори довършените в последно време имат бъгчета при пускането им, а тази си е един вид бета (или дори алфа) версия. В последно време им стана практик

• V_A_G_A_B_O_N_D
    V_A_G_A_B_O_N_D

Билдера е фен на тези рейсинг симулатори . Мисля ,че е пробвал почти всички излезли от този жанр ,но скоро не съм виждал да пише във форума иначе щеше да сподели впечатления от първо лице .  

• Налял съм досега доста парички в тая поредица, така че си взех и Diablo2: Resurrected за PS4 за което бих казал че съжалявам. Толкова малко неща са променили от оригиналното Diablo 2,  че направо не з

Публикувани изображения

преди 2 часа, B-boy/StyLe/ написа:

85GB и при мен, но заради replays, които ми заемат 43+ GB.

85-те GB ги видях в минималните изисквания, но реално е бая по-малко. Сега като я инсталирах играта, заема 34 GB. Не помня колко заемаше старата, но не беше кой знае колко по-голяма.

преди 2 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Ами да де, играта е безплатна, но без първостепенния статус, защото се плаща за него, а без него е невъзможно да се играе, защото е пълно с хакери. Там няма VAC защита. Той с нея е зле, а без нея не ми се мисли.

Та реално не е безплатна, защото без primal не струва, а той струва 13 евра.

А притежателите на CS:GO primal статуса получават безплатен ъпгрейд до 2. Това имах предвид.

Ясно. За мен това не е проблем, тъй като предпочитам да играя с ботове, че съм прекалено слаб срещу хора. Обаче в Source са ми по-забавни.

преди 14 минути, саби написа:

85-те GB ги видях в минималните изисквания, но реално е бая по-малко. Сега като я инсталирах играта, заема 34 GB. Не помня колко заемаше старата, но не беше кой знае колко по-голяма.

При мен е повече, но е заради свалените демота, както писах:

Image-540.png

Но ако изтрия демотата + снимките:

Image-541.png

Image-542.png

става 83.2 - 47,34 = 35.86 GB. Може да има и други излишни неща де....логове, dmp файлове.

Може би по-лесно ще е да я махна цялата и да я кача начисто, но не ми се занимава да я настройвам после пак от нулата. :)

По едно време беше още по-голяма, защото имах и бетата и нормалната...ама сега гледам вече бетата стана финална, а CS:GO е ликвидиран изцяло и се смали.

• 1 месец по-късно...

Колеги, знаете ли някакви слухове кога ще излезе Star Wars: Jedi Survivor в нета за теглене? Някой който си я е купил, дали е останал доволен и струвало ли си е? Отначало доста нашумя с това, че е много зле оптимизирана и не върви добре, дори на high end конфигурации...

Аз, като човек, който подкрепя родното чакам  да се пусне пълната версия на играта Крали Марко. Засега има само демо вариант, а пълния трябваше да се пусне сега този месец. Но нещо се бавят. Демото го има в Steam: https://store.steampowered.com/app/1186470/Marko_Beyond_Brave/

• 4 седмици по-късно...

Пуснаха демо на Tekken 8. Заема 28 GB след инсталация. Нещата, изискващи интернет не са активни, така че само с ботове или локално с други хора може да се играе. Може да се избира между четири героя: Nina, Kazuya, Jin и Paul. Има и режим Arcade Quest, където може да се играе и срещу други герои. Датата на излизане на играта остава 26.01.2024 г.

Spoiler

embed?resid=75645D3438558892!6992&authke

embed?resid=75645D3438558892!6991&authke

• 2 седмици по-късно...

Тази класация е просто абсурдна. RDP2 наградена за Labor of Love??? Че тя имаше една актуализация за последните 2 години. И аз я харесвам, но други игри къде, къде повече заслужаваха този приз като Grim Dawn, Dying Light 2 и дори Quake 2 Enhanced (remastered) edition-a.

85z3t1yxg2ac1.png

преди 9 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Тази класация е просто абсурдна. RDP2 наградена за Labor of Love??? Че тя имаше една актуализация за последните 2 години. И аз я харесвам, но други игри къде, къде повече заслужаваха този приз като Grim Dawn, Dying Light 2 и дори Quake 2 Enhanced (remastered) edition-a.

Нормално е, когато може да се гласува без да притежаваш играта, а това изкривява класацията. Някой чул/прочел някъде, че някоя игра била добра и гласува за нея без да я е пробвал дори. Аз все още не съм си купил Armored Core 6, но съвсем спокойно гласувах за нея при номинациите. Е, не в тази категория де, но ми се върти в главата, че преди време не можеше така да се гласува, а трябваше да имаш играта. Също така се съмнявам всички гласували да са се съобразявали с категориите.

За най-добра игра за Steam Deck гласувах за Sifu, пък е спечелила бая по-тежката Hogwarts Legacy...

на 4.01.2024 г. в 21:12, саби написа:

Нормално е, когато може да се гласува без да притежаваш играта, а това изкривява класацията. Някой чул/прочел някъде, че някоя игра била добра и гласува за нея без да я е пробвал дори. Аз все още не съм си купил Armored Core 6, но съвсем спокойно гласувах за нея при номинациите. Е, не в тази категория де, но ми се върти в главата, че преди време не можеше така да се гласува, а трябваше да имаш играта. Също така се съмнявам всички гласували да са се съобразявали с категориите.

За най-добра игра за Steam Deck гласувах за Sifu, пък е спечелила бая по-тежката Hogwarts Legacy...

Нормално. Hogwarts е доста солидна игра. Аз за steam deck гласувах за Diablo IV. Нищо, че я нямам и че е леко разочароваща. Просто не очаквах да я видя в Steam и като цяло тази категория и допадна най-много.

Иначе бе ясно, че Baldur Gate 3 ще обере повечето награди, както и Starfield. Аз гласувах и за Resident Evil 4 (remake). За мен това е играта на годината. Също Renmant 2 беше доста добро попадение.

Иначе да...явно RDR2 спечели заради голямата си fanbase. Но те самите не са знаели какво точно представлява категорията. А това е да бъде поддържана от производителите дори след като са минали поне 5+ години от нейното пускане на пазара. Grim Dawn получи масивен 1.2 ъпдейт с доста нововъведения...а Играта излезе 2016-та. Дори се очаква ново DLC. Dying Light 2 е само на 2 години, но я скъсаха от актуализации и събития. Доста богато съдържание през последните месеци. А за Quake 2 какво да говоря. Появи се Remastered (Enhanced) версия на игра от 97-ма година. И не само това, но имаше и изцяло ново DLC. Просто ако успеят този Remaster да го обединят с RTX версията (защото на места тя превъзхожда новия remaster, на места е по-зле де) ще стане супер яката версия. За мен те най-много заслужаваха този приз. Просто показаха любов към отрочето си. Каквато е и същността на категорията.

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

"Ghost of Tsushima идва за PC!

Освен самурайското заглавие, още и God of War Ragnarok, The Last of Us Part 2 и Demon's Souls ще излязат за компютър и всички ще се появят на пазара още тази година. Това изключително смело твърдение идва от предполагаем служител на Nixxes Software, написано в 4chan, заявявайки, че тази година ще е изключително силна за Sony откъм PC портове.

Лийкът сочи, че PC версията на Ghost of Tsushima се разработва от самите Sucker Punch, които за първи път работят по игра за компютър, което отнело повечко време от очакваното. Версията за компютър на обожавана от милиони PlayStation игра съвпада и с обявяването на Ghost of Tsushima 2, което се очаква да се случи също тази година - анонса за продължение, не самата втора част… да не си помислете обратното, хаха."'

Не съм фен на 3 person.. като цяло, но тази ако излезе за PC, бих я пробвал. 

• 1 месец по-късно...
  • Автор

ОФИЦИАЛНО! Ghost of Tsushima идва за PC!

PCMR отваряйте шампанското! Култовото самурайско приключение е новият ексклузив на PlayStation, който ще се появи за компютър. Датата е 16 май 2024 г. И то целия пакет Director’s Cut!

Тоест геймърите ще получат базовата игра, експанжънът Iki Island и кооперативният мултиплейър мод Legends. Вече можете да поръчате предварително от Steam и Epic Games Store и така ще получите следните бонуси:

• New Game+ Horse

• Traveler’s Attire

• Broken Armor бои от магазина на Baku

PC версията на Ghost of Tsushima: Director’s Cut се разработва от Nixxes, а не от Sucker Punch, които работят усилено по новия си проект, който се очаква да бъде продължение на оригиналната игра и се спекулира да бъде обявена тази година. Версията за компютър ще има отключен фреймрейт, разнообразие от графични настройки и персонализирани контроли на мишката и клавиатурата, както и поддръжка на DualSense контролер.

• 3 седмици по-късно...

Туй горното не е моето. Дори от EPIC, където подариха GUARDIANS of the Galaxy още не съм качил. То нали имаше и скандал около Suicide Squad: Kill the Justice League (или поне смесени коментари).

Но пък виж на Horizon Forbidden West се точа. Само да я намалят поне на половина. Една от най-красивите игри създавани някога:

Но то докато свърша с Horizon Zero Dawn и ще я намалят сигурно. :)

Другата най-красива вече я взех с 60% намаление (40% от Ubi и 20% от ваучер пак от тях).

• Автор
на 26.03.2024 г. в 21:34, B-boy/StyLe/ написа:

Туй горното не е моето. Дори от EPIC, където подариха GUARDIANS of the Galaxy още не съм качил. То нали имаше и скандал около Suicide Squad: Kill the Justice League (или поне смесени коментари).

Но пък виж на Horizon Forbidden West се точа. Само да я намалят поне на половина. Една от най-красивите игри създавани някога:

Но то докато свърша с Horizon Zero Dawn и ще я намалят сигурно. :)

Другата най-красива вече я взех с 60% намаление (40% от Ubi и 20% от ваучер пак от тях).

Аз чакам Ghost of Tsushima, но е доста скъпа и ако я пуснат където трябва може от там да я пробвам. От това което съм виждал ми се струва доста красива, но да видим как ще я оптимизират за  PC.

преди 48 минути, Martin Dinev написа:

Аз чакам Ghost of Tsushima, но е доста скъпа и ако я пуснат където трябва може от там да я пробвам. От това което съм виждал ми се струва доста красива, но да видим как ще я оптимизират за  PC.

Не се кахъри за оптимизацията. Все пак с нея се занимават най-добрите "портаджии" на игри при Сони в лицето на Nixxes. Тези нямат слаб порт! :)

• 2 седмици по-късно...

Съвсем скоро в Steam се очаква да излезе нова българска видео игра тип платформър. Изглежда добре, нещо като Супер Марио :ColorBlend FX: Desaturation. 

• 1 месец по-късно...
  • 4 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.