Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Очаквани от вас игри

Featured Replies

Играли ли сте Paragon - MOBA от трето лице, подобна на Smite, но разработвана от Epic? За съжаление разработчиците се отказаха от нея, заради по-популярната Fortnite.

Сега гледам, че от Epic са предоставили нещата, който са разработили покрай играта безплатно и вече има студио, което съживява Paragon, но под името Overprime.

И малко геймплай намерих:

Има промени обаче. Преди героите се подобряваха с карти, а сега системата е сменена с магазин за предмети. Ще видим как ще се получи играта.

• Отговори 399
  • Прегледи 93,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Ранен достъп означава недовършена (на практика). То дори довършените в последно време имат бъгчета при пускането им, а тази си е един вид бета (или дори алфа) версия. В последно време им стана практик

• V_A_G_A_B_O_N_D
    V_A_G_A_B_O_N_D

Билдера е фен на тези рейсинг симулатори . Мисля ,че е пробвал почти всички излезли от този жанр ,но скоро не съм виждал да пише във форума иначе щеше да сподели впечатления от първо лице .  

• Налял съм досега доста парички в тая поредица, така че си взех и Diablo2: Resurrected за PS4 за което бих казал че съжалявам. Толкова малко неща са променили от оригиналното Diablo 2,  че направо не з

Публикувани изображения

• Автор

Аз пък си чакам Witchfire, за която би следвало да има ранен достъп през Q4 тази година... ако я пуснат сигурно няма да успея да се въздържа.  Ще има бъгове и прочее, но пък хубавото според мен е, че ще я взема малко по-евтино и след като излезе пълната версия на играта би следвало да я получа, след като съм закупил ранен достъп. Което не звучи чак толкова зле.

преди 2 минути, Martin Dinev написа:

Сега видях, че са "ударили"  Far Cry 6. Достъпна е в ... да :D 

Брей, отне им само 8-9 месеца този път, което си е постижение за Denuvo. Аз все пак не съжалявам, че си я взех преди време, защото на втория месец вече имаше намаление от над 35%-40% (нещо рядко срещано при AAA заглавията). За сравнение Dying Light 2 бе намалена само с 20% за същия период. Вече забравих, че съм я играл, но за тези, които не са я разцъквали си струва за 1 превъртане. Не е нещо революционно като история и геймплей спрямо старите (на места е по-добре, на места е по-зле), но лично за мен бе малко глътка свеж въздух. Хареса ми механиката с SUPREMO раницата и добра идея със сетовета на екипировката, но за жалост не са се сетили да добавят бонус ако човек облече цял сет.

• Автор

Не знам дали ще я пробвам. По-скоро бих я сложил да си пробвам щайгата, иначе не съм фен на поредицата. Сега играя Bioshock колекцията, която сподели и се кефя много. Отключвам постижения и обикалям всяка стая и локация в Rapture. Все още не съм стигнал до Columbia. :P

преди 8 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Това също се очертава да е интересна пуцаница: (макар да не съм фен на Warhammer вселената).

И аз не съм фен, но изглежда готино. Честно казано малко съм разочарован, че няма Bolt Thrower за саундтрак, но това е малко в сферата на мечтите :D

Кефи ме, че не е просто шутър, ами има и hack-and-slash - което, ако е направено добре, определено разнообразява нещата. Гледам има четири различни класа - и ще е хубаво човек да може да играе сам с ботове, вместо да е вързан за трима други човека.

Добавиха и Кейси Джоунс:

Пускат играта другия четвъртък (16 юни). Явно не им се чака до лятото.

В Epic магазина пуснаха Saints Row демо за създаване на главен герой, с който след това може да се играе в играта, като я пуснат.

В коментарите някои се оплакват, че демото крашнало и им се е загубил героя. Вероятно някой ден ще оправят тоя проблем, но го имайте предвид, ако решите да пробвате демото.

И още нещо. В Steam го няма демото. Saints Row: The Third Remastered я пуснаха първо в Epic и една година по-късно я пуснаха и в Steam, така че мисля, че същото ще се повтори и с новата игра. Тъй като вече имах старата игра, Remaster-а ми излезе доста по-евтино в Steam (около 13 евро), когато го взех в някакъв комплект, отколкото в Epic.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

The Lord of the Rings™: Gollum™ в Steam
Производител: Daedalic Entertainment (GER)
Официален сайт: https://www.daedalic.com/
Резюме: The Lord of the Rings: Gollum is an upcoming action-adventure video game developed by Daedalic Entertainment and co-published by Daedalic Entertainment and Nacon.[2][3] It is based on The Lord of the Rings and follows the character of Gollum before the events of The Lord of the Rings.
Дата на излизане: 01.09.2022 
Платформи:

Official Teaser:

Замовте The Callisto Protocol у Steam

Производител: Krafton Inc. (South Korea)
Официален сайт: https://krafton.com/
Резюме: The Callisto Protocol is an upcoming survival horror video game developed by Striking Distance Studios and published by Krafton.
Дата на излизане: 02.12.2022 
Official Teaser:

Пробвах Костенурките нинджа. Добра игра с приятна бойна система. Хареса ми. На средната трудност ми се стори сравнително лесна. Някой ден ще пробвам и на високата.

преди 35 минути, Martin Dinev написа:

King Arthur: Knight's Tale The Chained God са я качили на едното място... 

Е те са я качили там още края на април. Сега просто са качили новата версия на играта 1.2.1 и DLC-то... И то в острова за банани са качили по-старата версия. Поне вчера бяха качили 1.2.0b. Днес вече са качили най-новата. Вярно кракерите са свалили размера доста, ама все пак репаковете са кофти, защото инсталацията протича от 1 час и 40 мин. до 7 часа (в зависимост от процесора). Да, човек не трябва да мрънка, защото все пак е на "аванта", но аз така или иначе ползвам такива "аванти" за тест и то рядко и ако ми допадне си я взимам за да подпомогна производителите все пак (което се случва в голяма част от случаите).

• 1 месец по-късно...

Принципно съм голям фен на MMORPG игрите, и с нетарпение очаквам Diablo 4 през 2023 г. Миналата седмица прочетох че Blizzard са започнали алфа-тест за Friends and Family.

Което ме кара да си мисля че има шанс наистина играта да излезе другата година.

Ако искате да прочетете повече за Diablo 4 и актуализацията и за март и юни тази година:

image.png.9623dc2ec31b4478d2c45310a54c8310.png

Дано, но за мен Blizzard вече не са това, което бяха, когато бяха North. След придобиването им от Activision нещо нещата са в застой. Ще видим сега сделката с MS дали ще се осъществи и до какво ще доведе тя.

Иначе да, D4 се очаква да е по-добра от D3 на този етап, която просто нямаше тази мрачна атмосфера, каквато се предполага, че тази игра би трябвало да има (с оглед на 1 и 2). D4 връща малко надеждите в тази посока.

• 1 месец по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Я, ново NFS:

Дано не е скучно като предишното Heat, където, за да подобряваш колата трябва да повтаряш предишни състезания, а като е твърде добра състезанията стават прекалено лесни. Предпочитам старите игри като Underground, Most Wanted, Carbon и т.н., при които частите за колите се отключват с напредването в играта и колите на противниците са на нивото на това на твоята или пък като Hot Pursuit 2, която е без подобрения, но пак противниците са на твоето ниво.

преди 3 часа, саби написа:

Я, ново NFS:

Дано не е скучно като предишното Heat, където, за да подобряваш колата трябва да повтаряш предишни състезания, а като е твърде добра състезанията стават прекалено лесни. Предпочитам старите игри като Underground, Most Wanted, Carbon и т.н., при които частите за колите се отключват с напредването в играта и колите на противниците са на нивото на това на твоята или пък като Hot Pursuit 2, която е без подобрения, но пак противниците са на твоето ниво.

Мда, трейлъра лъха яко на "старата школа". Дано да е така, защото и на мен предишните по ми харесваха (Underground 1, 2, Most Wanted, Carbon и Undercover). След тях спрях да играя поредицата дори. То като се замисля аз скоро не съм играл никакви симулатори - нито Fifa, нито някакви самолетни от сорта на F-16, Mig-29, F-22, нито състезания с коли и ралита.

Между другото за мен трейлъра на Underground 1 все още си остава най-добрия им от цялата поредица: (разбира се вдъхновен от Бързи и яростни 1-2).

преди 21 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Между другото за мен трейлъра на Underground 1 все още си остава най-добрия им от цялата поредица: (разбира се вдъхновен от Бързи и яростни 1-2).

Не съм се сещал да търся трейлъра. Тука намерих някакъв и не помня да съм го гледал:

Има и доста геймплей. В трейлъра на новото NFS почти няма такъв.

преди 1 час, саби написа:

Не съм се сещал да търся трейлъра. Тука намерих някакъв и не помня да съм го гледал:

Има и доста геймплей. В трейлъра на новото NFS почти няма такъв.

Аз по-скоро говорих за интрото:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.