Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Очаквани от вас игри

Martin Dinev

Препоръчан отговор

d2 res излезе в замунда май ще може да се играе поне сингъл.Ако пуснаст някой пиратски сървър без чийтове ще е голям хит , какви ли са шансовете за това.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 306
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

на 27.09.2021 г. в 13:41, Milkydead написа:

d2 res излезе в замунда май ще може да се играе поне сингъл.Ако пуснаст някой пиратски сървър без чийтове ще е голям хит , какви ли са шансовете за това.

Налял съм досега доста парички в тая поредица, така че си взех и Diablo2: Resurrected за PS4 за което бих казал че съжалявам. Толкова малко неща са променили от оригиналното Diablo 2,  че направо не знам с каква наглост искат цели 80 лева за претоплена манджа.  Diablo 3 може и да е вече също доста дърто, но продължава да се развива и на всичкото отгоре е по-евтино, в сравнение с него да играеш Diablo2 през 2021г граничи с мазохизма.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да те тея от близард са си чисти корпоративни обирджии , ама всички компании пускат носталгия преработени игри сега за да се купуват от фен базата.Би ли дал например 120 лв за марио конзола Конзола NINTENDO GAME & WATCH:SUPER MARIO BROS (technopolis.bg).Kaто бях малък една игра за телевизора струваше 25-30 лв от по скъпите май...И имаше бая игри вътре

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 41 минути, ined написа:

Налял съм досега доста парички в тая поредица, така че си взех и Diablo2: Resurrected за PS4 за което бих казал че съжалявам. Толкова малко неща са променили от оригиналното Diablo 2,  че направо не знам с каква наглост искат цели 80 лева за претоплена манджа.  Diablo 3 може и да е вече също доста дърто, но продължава да се развива и на всичкото отгоре е по-евтино, в сравнение с него да играеш Diablo2 през 2021г граничи с мазохизма.

Да, малко кожодерската я карат. По-скоро бих си взел нова игра, пък макар и недовършена като Wolcen или Last Epoch докато чакам Diablo 4, пред тази. Блазни окото разбира се, но бих изчакал някаква разпродажба с поне 50%, колкото би трябвало да е нормалната и цена. Иначе евала, че са преработили и клипчетата, макар че в оригиналната версия клипа с Бейл по ме радва някак си като атмосфера. В новата версия е малко като клоун.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 58 минути, Milkydead написа:

Да те тея от близард са си чисти корпоративни обирджии , ама всички компании пускат носталгия преработени игри сега за да се купуват от фен базата.Би ли дал например 120 лв за марио конзола Конзола NINTENDO GAME & WATCH:SUPER MARIO BROS (technopolis.bg).Kaто бях малък една игра за телевизора струваше 25-30 лв от по скъпите май...И имаше бая игри вътре

Аз си спомням, че бяха по 10 лв. Още си пазя един кашон с дискети. Жалко, че Nintendo-то не ми работи. Като се повреди ми взеха някакво китайско копие на конзолата. Не ми ставаше ясно как го правеше, ама разваляше телевизорите, колкото и странно да звучи. На един Електрон кинескопът му се съсипа. На един малък 5,5 инчов черно-бял телевизор с кинескоп картината му се сви отляво и отдясно. Шантава работа.

преди 10 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Да, малко кожодерската я карат. По-скоро бих си взел нова игра, пък макар и недовършена като Wolcen или Last Epoch докато чакам Diablo 4, пред тази. Блазни окото разбира се, но бих изчакал някаква разпродажба с поне 50%, колкото би трябвало да е нормалната и цена. Иначе евала, че са преработили и клипчетата, макар че в оригиналната версия клипа с Бейл по ме радва някак си като атмосфера. В новата версия е малко като клоун.

Пробвах Last Epoch, ама нещо не успя да ме грабне. Вчера пуснах Grim Down и като дадох на героя две брадвета, настана кълцане. Забавна игра. В Wolcen не ми харесва това, че не мога да играя както ми харесва - с две оръжия, тъй като скиловете скалират с деймиджа на първото оръжие, поради което са най-силни с такова за две ръце, но пак ми е доста по-забавна. Ще изчакам Wolcen пак да я пуснат на 15 евро и ще я взема. Донякъде се чудех, заради ниската оценка в steam, ама като ми харесва, май няма смисъл да го мисля, но Last Epoch ще я пропусна.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ооо Grim Dawn си е Grim Dawn. На мен ми е любимото RPG. Не случайно имам над 2k часа в нея и доста билдове (някои дори на Hardcore Ultimate). Мен пък Last Epoch и Wolcen ме радват, но PoE не ми харесва.

Нито че се резетва картата (аз ги обичам разкрити), нито, че скиловете са супер объркващи и много, че не може да се разбере коя броня е по-добра, защото там не развиваш екипировката като цяло, а gems, които си набучил в нея, че колбите кръв се пълнят по подбие на механиката на D3 като биеш гадове. Като цяло не е лоша за безплатна (дори и за платена да беше и знам, че си има фенове и солидна база), но не е моята. Но все пак като ми доскучае си я пускам чат-пат. Ще видим сега като излезе PoE 2 какво ще е де.

Иначе аз не гледам много по ревютата. В смисъл чета ги, но искам да я пробвам от първо лице. Затова не съжалявам, че цъках и Vikings - Wolves of Midgard и Shadows: Awakening, Adventures of Van Helsing - Final Cut и т.н.

В Titan Quest също имам доста часове. Гледам вече са я направили и безплатна. Някой ден мисля да седна да мина Atlantis и Ragnarok DLC-тата, че не съм ги минавал, а ги имам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Момчета , интересно ми е някой играл ли е Returnal  ? Успях да гледам няколко часа в Туич , но не ми се дават над 1300 лева за PlayStation 5 плюс пакет от 2 или 3 игри . Не съм проверявал , но скоро едва ли ще пуснат преработена версия за компютър .  :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз не, но аз не следя много игрите за конзоли (от както спрях да цъкам на конзоли преди доста години). А иначе не е лоша играта, но не е моята. Аз не обичам игри от трето лице (като Mass Effect и подобните).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Oткъм Rpg-та е много зле положението , защо не правят готини ролеви вече ... ей това изглежда добре за игра ама е много префърцунено.

Lost Ark щяло да излиза догодина то може да е хит.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Milkydead написа:

Oткъм Rpg-та е много зле положението , защо не правят готини ролеви вече ... ей това изглежда добре за игра ама е много префърцунено.

Lost Ark щяло да излиза догодина то може да е хит.

Аз говорех по-скоро за aRPG-та. Не съм фен на RPG-та като горното в клипа.

А Lost Ark ще я пропусна, защото е MMORPG и по такива не си падам също.

Иначе пък има бум на TBS - вярно, че King's Bounty 2 не е това, което очаквах и че Disciples Liberation сигурно и той ще разочарова, но все пак е малко свежест в жанра.

Друга добра, но още много къса е King Arthur: Knight's Tale

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Днес се очакват намаления в STEAM от 1-ви до 7-ми октомври ще има някакъв седмичен FEST преди есенната разпродажба, която ще е около Хелоуин.

Starts: Friday, October 1st, 2021 @ 10AM PDT
Ends: Thursday, October 7th, 2021 @ 10AM PDT

С други думи към 20.00 по наше време.

https://partner.steamgames.com/doc/marketing/steamnextfest/2021oct

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, саби написа:

Обявиха изискванията на Forza Horizon 5:

Майко мила , предложените карти за перфектен гейминг са RTX 3080 и RX 6800 XT .  Не искам и да си помисля , какви ще изискванията при новите  ААА заглавия .  :) 

преди 2 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Днес се очакват намаления в STEAM от 1-ви до 7-ми октомври ще има някакъв седмичен FEST

Мисля , че на 7 - ми ще пускат на пазара  Far Cry 6 .  

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 42 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Майко мила , предложените карти за перфектен гейминг са RTX 3080 и RX 6800 XT .  Не искам и да си помисля , какви ще изискванията при новите  ААА заглавия .  :)

Новите конзоли са зверове. Xbox-ът е с 12,15 TFLOPS (честота по шейдърни ядра), което е малко под RX 6700 XT, която е с 13,21 TFLOPS. Предполагам, че 8-ядрените процесори са ги турили при идеалните условия, заради 8-ядрения процесор на конзолата.

Между другото, докато търсих спецификациите и на другите модели на AMD като RX 6600 XT по погрешка кликнах на NVIDIA GeForce 6600 и ми стана смешно, като се сетих какви вентилаторчета слагаха навремето на видеокартите, а сега 3 слота по 3 вентилатора :D - AMD RX 6800 XT

714-front.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, саби написа:

Между другото, докато търсих спецификациите и на другите модели на AMD като RX 6600 XT по погрешка кликнах на NVIDIA GeForce 6600 и ми стана смешно, като се сетих какви вентилаторчета слагаха навремето на видеокартите, а сега 3 слота по 3 вентилатора :D

При високия клас дори има модели от новите поколения заемащи 4 -4.5 слота . Аз все още си пазя една графична карта от 2006 година . Тя е без допълнително захранване и има малък алуминиев радиатор с размери - 3 на 5 сантиметра и малък вентилатор да отвежда горещия въздух .  :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 28.09.2021 г. в 21:25, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Момчета , интересно ми е някой играл ли е Returnal  ? Успях да гледам няколко часа в Туич , но не ми се дават над 1300 лева за PlayStation 5 плюс пакет от 2 или 3 игри . Не съм проверявал , но скоро едва ли ще пуснат преработена версия за компютър .  :) 

Между другото тази май е подобна и май ще излезе 2022 и за PC щом ти харесват подобни игри като Returnal и Mass Effect:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Интересни бойни игрици се задават на хоризонта:

RTS-FPS VR - BattleGroupVR:
https://store.steampowered.com/app/1178780/BattleGroupVR/ 

както и плоскоекранната  :D  FPS-multiplayer с 128 участника, all-scale war - Battlefield 2042:
https://store.steampowered.com/app/1517290/Battlefield_2042/ 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 4 седмици по-късно...
на 28.09.2021 г. в 19:25, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Щом не ви се дават толкова пари теглете емулатора за комп и се пробвайте. https://psemux.com/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Днес писах на тия Atomic Heart да ми възстановят парите. Спряха да пускат новини за играта. Имаха наглостта да обявят втора част, при положение, че не знае кога ще излезе първата. Както може да се окаже добра, така може да е и бъгава х**ня като киберпънк 2077. Та до тук бях с този т.нар. "руски Биошок". 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Martin Dinev написа:

Днес писах на тия Atomic Heart да ми възстановят парите. Спряха да пускат новини за играта. Имаха наглостта да обявят втора част, при положение, че не знае кога ще излезе първата. Както може да се окаже добра, така може да е и бъгава х**ня като киберпънк 2077. Та до тук бях с този т.нар. "руски Биошок". 

Затова не се прави pre-order никога (или поне никога вече).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Бях много надъхан и ми допадна идеята, но това си е подигравка да обявяваш втора част след като не се знае що за стока ще е първата... вече и на въпроси спряха да отговарят, кой знае дали говорят тя така може да се влачи излизането до 2050 и се отказах майната му няма да я играя...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...
на 1.09.2021 г. в 5:29, B-boy/StyLe/ написа:

игри като PREY

Влезнах само да благодаря. Играта има само един недостатък - извъртех я много бързо. И сетне пак. Удоволствието бе пълно. Атмосферска, красива, удобно управление, прилично озвучаване. Както пишеше един от авторите на PCMania: "Цвилих от удоволствие!"

Благодаря за идеята. Нямам време да следя специализирани сайтове (май повечко ме мързи), затова приемам с радост смляната информация тук на форума.

БЛАГОДАРЯ!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...

Здравейте, колеги. За много години, да сте  живи и здрави! Имам два въпроса:

1. Какво представляват roguelite игрите?! Какво представлява това?! Една от игрите които очаквам с нетърпение е FPS и следя новините около нея и създателите обявиха, че ще е roguelite? И това ме притеснява не го разбирам. Може ли примери?

2. Гледам, че темата има отметка някаква - решен...? темата е замислена да се споделя информация за игри непрекъснато...  и да се обновява... защо има отметка за решено, като не се търси решение на нещо конкретно?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...