Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Очаквани от вас игри

Featured Replies

Супер. И аз не знаех, че ще има двойка. Мислех, че след последното DLC - Eternal Embers, което не пожъна успех, защото беше заключено само за последната трудност и заради големите пространства, през които само се бяга, не знаех, че ще има нова версия. Дано да е с подобрен енджин, че стария си изпя песента. В Grim Dawn използваха негова подобрена версия и го изцедиха на макс, но това ми е лимита. Дано да е добра.

Догодина се очертава да излезе и Path of Exile 2. Като намалят цената и на Diablo 4, може и нея да я пробвам. Като цяло як бум на aRPG игрите. :)

• Отговори 399
  • Прегледи 93,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Ранен достъп означава недовършена (на практика). То дори довършените в последно време имат бъгчета при пускането им, а тази си е един вид бета (или дори алфа) версия. В последно време им стана практик

• V_A_G_A_B_O_N_D
    V_A_G_A_B_O_N_D

Билдера е фен на тези рейсинг симулатори . Мисля ,че е пробвал почти всички излезли от този жанр ,но скоро не съм виждал да пише във форума иначе щеше да сподели впечатления от първо лице .  

• Налял съм досега доста парички в тая поредица, така че си взех и Diablo2: Resurrected за PS4 за което бих казал че съжалявам. Толкова малко неща са променили от оригиналното Diablo 2,  че направо не з

Публикувани изображения

преди 45 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Супер. И аз не знаех, че ще има двойка. Мислех, че след последното DLC - Eternal Embers, което не пожъна успех, защото беше заключено само за последната трудност и заради големите пространства, през които само се бяга, не знаех, че ще има нова версия. Дано да е с подобрен енджин, че стария си изпя песента. В Grim Dawn използваха негова подобрена версия и го изцедиха на макс, но това ми е лимита. Дано да е добра.

Догодина се очертава да излезе и Path of Exile 2. Като намалят цената и на Diablo 4, може и нея да я пробвам. Като цяло як бум на aRPG игрите. :)

Тук пише, че играта използва Unreal Engine 5:

Цитат

Developer Grimlore Games are behind this completely new sequel project, which will be built in Unreal Engine 5. There’ll be a day and night cycle, and the game will also support online multiplayer with online co-op. There’ll be more details on the game in the coming weeks. At the time of writing, Titan Quest 2 is only confirmed for PC, and no release date has been given outside of “soon” – but you can Wishlist the game on Steam now, if you’re keen.

Ще я видим колко тежка ще бъде. Жалко, че не показаха малко геймплей в трейлъра.

преди 2 часа, саби написа:

Тук пише, че играта използва Unreal Engine 5:

Да, и аз проверих това във форума на Steam за играта. То сега UE5 се ползва навсякъде почти. В Remnant 2 също.

Да, жалко, че нямаше геймплей. Надявам се да не е някаква пародия играта, защото THQ имат ресурса и не са някакво indie студио.

преди 27 минути, Martin Dinev написа:

S.T.A.L.K.E.R. 2 излиза на 1 декември 2023 г.

Не е потвърдено официално от разработчиците.

https://steamcommunity.com/app/1643320/discussions/0/5911590080717114545/

Иначе декември 2023 стои от година и половина, но се говореше още тогава, че няма да излезе преди средата на 2024.

Аз лично също не вярвам да излезе декември тази година. Но донякъде би било и по-добре, защото предпочитам изчистена от бъгове игра, отколкото поредния калпав стар като при CyberPunk 2077 и Dying Light 2.

Олеле какво се задава. Ново DLC за Grim Dawn. След като PoE 2 е далеко, а D4 леко разочароващо, това ще дойде дюшеш.

944vWns.png

https://www.grimdawn.com/guide/about/fangs-of-asterkarn/

А дотогава идва нова бета със солидни промени:

https://forums.crateentertainment.com/t/grim-dawn-v1-2-playtest-changelog/129880

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Horizon Forbidden West ще излезе за PC!

И то много скоро. Поне това твърдят лийкърите от Dealabs, които всеки месец познават кои ще са безплатните игри за PS+. Според тях, Forbidden West ще се появи за компютър под формата на Complete Edition, включващо и експанжънът Burning Shores. Това ново издание освен за PC ще бъде и за PlayStation 5. 

FB_IMG_1694674357837.jpg.e4b710ab880c6aa22c039cdd7f4ad91f.jpg

Еее супер. Значи вече мога да си взема първата, че иначе нямаше смисъл само първата част да взимам или направо да изчакам bundle-a.

Вече очаквам тази:

Малко ми наподобява на WitchFire, Hunt: Showdown (и Карибски пирати). Сложих я в Whitelist-a на Steam.

Видях я в това видео.

• Автор

Ghostface, Конан и други ще са в Mortal Kombat 1!

Новата част от бойната поредица се радва на голям успех сред феновете и освен, че знаем първата вълна от DLC бойци, вече имаме лийк за следващия пакет. Според MK лийкърът The Thiny откри във файловете на играта доказателства, сочещи, че в бъдеще ще получим следните персонажи - Noob Saibot, Cyrax (Robot), Kotal/He-Man/Conan, Ghostface, Jade, Cassie Cage, Kung Jin и Unknown Girl.

Всички от тези са познати малко или много, но единствено нямаме информация за Unknown Girl. Феновете вече спекулират коя е, но нищо не звучи убедително. Иначе The Thiny твърди, че тези персонажи са част от главния ростер, не са камеота. Естествено, приемайте информацията на лийкъра като слух, поне докато не получим потвърждение от WB Games или NetherRealm Studios.

на 15.09.2023 г. в 21:31, Martin Dinev написа:

Аз чакам Witchfire , останаха няколко дни. Ще я видя тази с тези карибски пирати ме заинтригува. Любим франчайз са.

Взе ли я. Пуснали са я преди 2 дни в Epic.

• Автор
преди 8 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Взе ли я. Пуснали са я преди 2 дни в Epic.

Взех я. Играх около 4 часа, не мога непрекъснато. Началото ми беше доста трудно, но станах 9 ниво и ъпгрейдвам и почвам г/д да влизам в час. 

преди 2 часа, Martin Dinev написа:

Взех я. Играх около 4 часа, не мога непрекъснато. Началото ми беше доста трудно, но станах 9 ниво и ъпгрейдвам и почвам г/д да влизам в час. 

Е никой не е казал да играеш непрекъснато. Просто питах дали си я взел, защото беше "хайпнат", а видях, че е излязла преди 2 дни.

Поне оправда ли очакванията ти или си разочарован?

• Автор
преди 16 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Е никой не е казал да играеш непрекъснато. Просто питах дали си я взел, защото беше "хайпнат", а видях, че е излязла преди 2 дни.

Поне оправда ли очакванията ти или си разочарован?

Харесва ми. Има елементи, които се губят когато те убият или се върнеш в "леговището". Други могат да се вземат от бойното поле (т.нар. Witchfire) когато са те убили и да си ги възстановиш. Когато се върнеш на бойното поле някои неща си променят местоположението или липсват.. т.е. не са постоянно позиционирани на едно и също място. Аз напредвам бавно като цяло, има доста интересни битки и доста често мра... 

П.С. Пуснах си снощи CS: 2 но ме притесни че докато играя от време на време замръзва и пак тръгва... пинга не ми беше висок... както и не отчиташе рязко падане на FPS... пуснах след това CS:GO и нямаше го този проблем... явно е проблем с 2-ката.

преди 23 минути, Martin Dinev написа:

Харесва ми. Има елементи, които се губят когато те убият или се върнеш в "леговището". Други могат да се вземат от бойното поле (т.нар. Witchfire) когато са те убили и да си ги възстановиш. Когато се върнеш на бойното поле някои неща си променят местоположението или липсват.. т.е. не са постоянно позиционирани на едно и също място. Аз напредвам бавно като цяло, има доста интересни битки и доста често мра... 

П.С. Пуснах си снощи CS: 2 но ме притесни че докато играя от време на време замръзва и пак тръгва... пинга не ми беше висок... както и не отчиташе рязко падане на FPS... пуснах след това CS:GO и нямаше го този проблем... явно е проблем с 2-ката.

Споко и аз често "мра" в Assassin's Creed - Origins. Или поне в началото де. :D

CS 2 не мисля да го цъкам. Пенсионирах се от CS-a като цяло. А и вече чийтърите го превзеха и него. Неспасяема игра. Но турнирите си ги гледам за фон.

• Автор

Да, безплатна е. Тегля я в момента. Не е много голяма. Дано са пуснали Dust 2, че нея най-много играя.. и след това Inferno.. Мразя мираж и овърпас...

преди 33 минути, Martin Dinev написа:

Да, безплатна е. Тегля я в момента. Не е много голяма. Дано са пуснали Dust 2, че нея най-много играя.. и след това Inferno.. Мразя мираж и овърпас...

За притежателите на CS:GO. Иначе не е безплатна...

преди 16 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Valve си спазиха срока и днес официално излезе CS 2.

Еха, 85 GB.

преди 33 минути, B-boy/StyLe/ написа:

За притежателите на CS:GO. Иначе не е безплатна...

Като отворя сайта пише "Безплатни за пускане", при това без да съм влязъл в акаунта. Иначе CS:GO я бяха направили безплатна преди не помня колко време вече. Плаща се "първостепенния статус".

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.