Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Спешен компютърен въпрос.

Featured Replies

Даже няма културата и възпитанието да отговори какво е направила.

"Спешната" тя...

Да не говорим как нарича баща си

• Отговори 69
  • Прегледи 3,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Нашите се прибраха и компютъра беше изключен, затова не съм писала.

Значи, според вашата тъпа логика човек не може да изпадне в паника, защото усеща как мишката вибрира (не силно, но вибрираше и се изплаших), да пипне компютъра и бюрото и да усети, че всичко идва от компютъра...............

За съжаление, откакто баща ми купи този огромен боклук, компютъра рядко почива, щото той, понеже нали работи на смени и като се прибере, иска да си гледа филмите, понеже смарт тъпотията не се включва, ако не е включен компютъра (той е на Булсатком), но интернета е на "Близу" или поне беше, сега не знам как стоят нещата, знам обаче, че ми забранява да изключвам компютъра да почива, за да си гледа филмите.  И горкият компютър седмица почти не го бяхме изключвали. Все му казвам, че така компютъра ще прегори и ще гръмне, той "Нищо няма да му стане". Ако можех, бих изхвърлила смарт простотията навън.  Не го разбирам този зор да имаме всякаква модерна технология, при положение, че нашите не разбират от компютри, и за всичко питаме братовчед ми. Баща ми не е фен на интернет, но му щукна да гледа филми от тубата............

А след като по невнимание като малка запалих пожар  без да искам, няма как да не се плаша от пожари. Бях сама, нашите бяха в болницата, защото мама по невнимание си беше клъцнала пръста. А аз сама, не чувам, телефон нямам и не ползвам.............Ами ако беше станало нещо? Или ме беше хванал тока?

преди 7 минути, plamen_petrov_80 написа:

Имаш интернет и време - хайде обясни къде и как ще те хване тока!

Ами мен просто ме е страх от електричеството, след като веднъж опитах сама да си включа електрическата печка "ЕЛВА", беше преди няколко години. Като доближих кабела до контакта и като излязоха едни сини мълнии ли, искрички ли, уплаших се и оттогава нищо електрическо не пипам.

Компютъра и нещо черно, като такова за wi - fi, ама нещо за интернет, са включени към разклонителя, а разклонителя - в контакта. От контакта не изключваме, само разклонителя. като се включи разклонителя, за да заработи интернета, се включва и компютъра и така не почива............. Аз даже копчето на разклонителя не пипам, че ме е страх да не ме хване тока. Целия ни апартамент е омотан с кабели, смарт нещото същото е с кабели. Имаме три телевизора вкъщи - два обикновени плоски и голямата смарт простотия, телефон на "Булсатком", wi - fi (заради таблетите, които ползваме аз, мама и племенницата ми, като си идва) и нещо като горното устройство, ама за интернет, с едни мигащи зелени светлинки..............

И после се чудите що се плаша..............

Не може да доближиш кабел до контакт!

Доближаване и докосване на пластините вътре в контакта са различни неща, винаги при включване има искри ако има голям товар от другата страна, това е нормално.

Вземи прочети малко кой материал провежда ток и кой - не.

Кое за къде се хваща и как се включва.

преди 2 минути, plamen_petrov_80 написа:

Не може да доближиш кабел до контакт!

Доближаване и докосване на пластините вътре в контакта са различни неща, винаги при включване има искри ако има голям товар от другата страна, това е нормално.

Вземи прочети малко кой материал провежда ток и кой - не.

Кое за къде се хваща и как се включва.

Не разбирам нищо от електричество. Нещо не разбирах в часовете по трудово, като ни караха да чертаем тъпи схеми. Електричеството не е за мен. Абсолютно нищо не разбирам от тия неща и затова така смотано обяснявам. Баща ми е електричаря вкъщи. Ама за компютри и интернет питаме братовчед ми. А той е в датско.:(

И темата за няколко часа станала 2 страници...

И в крайна сметка какво стана?

преди 1 час, Anne написа:

за да заработи интернета, се включва и компютъра и така не почива...

Събуждане по нета му викат на това и се оправя от настройките на БИОС :)  иначе яки обяснения си му дръпнала в типично твой стил на комичка

Сега пък за какво се мръщи форумната принцеса? Казах й как се решава проблема

преди 3 часа, Anne написа:

Нашите се прибраха и компютъра беше изключен, затова не съм писала.

ти да видиш

кой го изключи, нали не можеше

преди 13 часа, Anne написа:

Нещо става на комптъра и мишката ми, усеща се вибрация. Компютърът ми не е почивал от дни, може ли да е от това?

Ако не е спал повече от три дни, започва с тремор и завършва с висока температура край процесора.

Не искам да спекулирам, намеквам или злоупотребявам с наличната информация, да изнасям лични данни, да бъда нетактичен или преднамерен, ама виновен е оня bird vulture GIF

усеща се вибрация

Ти от колко години не си пила вода? Само с нескуик и кафета нищо чудно мишката да ти трепери в ръцете.

Много съм уплашена, защото съм сама.

При bird vulture GIF преструването на умряла НЕ помага!!!

Извинявам се, но нямам време да търся подходящия раздел. Нещо става на комптъра и мишката ми, усеща се вибрация. Компютърът ми не е почивал от дни, може ли да е от това? Много съм уплашена, защото съм сама.

От таблото, вадиш бушона. Така ще направиш мръсно и на баща си. За това, че се осмелил, моля ти се да си купи СМАРТ ТВ, а не ДАНОН и КОКА КОЛА, на принцеса КИТИ.

:panicbutton:

заради тъпия смарт телевизор

тъпия ми баща

Все другите тъпи, пък ти...

а аз нищо не разбирам от компютри.

преди 30 минути, acnekt написа:

се осмелил, моля ти се да си купи СМАРТ ТВ, а не ДАНОН и КОКА КОЛА

Бях забравил за цоца цолата.

Напомня ми на онази ИСТИНСКА история:

- Докторе, където и да пипна с пръст и ме боли.

Доктора превързал пръста и го изпратил.

преди 13 часа, NVJ написа:

Ако се спре от Windows Shutdown ще си изключи автоматично основното захранване и трябва да спре да вибрира.

Първо да провери вместо обичайните краставици и еврейски свещници, да не е хванала някой миксер и да има странични действия.

@acnekt, достатъчно нелюбезен ли бях или има място за още?

преди 12 часа, plamen_petrov_80 написа:

А ако сега спре тока какво ще правиш, сама?

Ти да не мислиш, че ще се разшета и ще тръгне да готви (печка), пере (пералня) или къпе (бойлер)? Тока ѝ трябва да гледа чалга по телевизията. Даже ще ѝ се отрази добре ден без нацисти по Хистори.

преди 11 часа, JohnTRIVOLTA написа:

монофобия

И сега нова тема: Опасно ли е да имам монофобия?

преди 10 часа, plamen_petrov_80 написа:

Значи не си виждал какво прави перка със само една счупена лопатка!

Да не забравяме, че такива неща са вдигали самолет във въздуха!

Ikarus_c42_g-nppl_inflight_arp.jpg

преди 8 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Ако жената наистина е в неравностойно положение и е с изброените от нея и в други теми "проблеми"

Има 10% инвалидност. Ти като си изкълчиш крака имаш повече.

преди 8 часа, haidukpikaso написа:

мда, толкова й е "спешно" че изобщо не я интересува, е от 4 часа пише не е влизала

Сигурно дърпа щепсела като в приказката.

diadoriapa3.jpg

преди 7 часа, FusE написа:

Изключи компютъра , долу от снимката виж как.

https://www.top-password.com/blog/7-ways-to-restart-or-shut-down-windows-10/

start-menu.png

Знам какъв отговор ще получиш: "Абе аз да не съм компютърна специалиска!!! Ами ако нещо объркам???"

преди 5 часа, Joss Bomon написа:

хората които не взимат на сериозно темите и не са  някакви селски бекове и простаци, а хора с аналитично мислене и опит във форума

Ще си го сложа в подписа. Нищо, че съм блокирал всички подписи.

преди 4 часа, grizly написа:

Тя темите си ги пуска с цел да привлича внимание и тайничко в себе си се надява да се разводнят над 4-5 страници.

И да стане въпрос за... НАЦИСТИ!

Защото, ако нацистите не бяха окупирали Полша, ся к`ви хубави перки на компютрите щеше да има...

преди 4 часа, grizly написа:

Но доста от потребилите тук я разбраха що за стока е и вече трудно някой и се връзва на каквото и да било.

Аа, намиргат се да ѝ се водят по акъла още.

вашата тъпа логика

Ей, добре, че вашите се прибраха да ти изключат компютъра, че каквито сме тъпи, нямаше как да ти се помогне.

emma roberts crying GIF by ScreamQueens

може да изпадне в паника, защото усеща как мишката вибрира

Абе ти сигурна ли си, че правилната мишка си хванала? И че не е било пингвин?

Не го разбирам този зор да имаме всякаква модерна технология,

Той да не мислиш, че краде бензин от линейките само за твоя нескуик?? И той си има нужди!!!

като малка запалих пожар  без да искам

Малко са тези, дето си признават, че са искали...

От контакта не изключваме, само разклонителя.

Има едно табло близо до входа на блока. Там е най-сигурно!!!

Doc Brown Shock GIF by Back to the Future Trilogy

Имаме три телевизора вкъщи - два обикновени плоски и голямата смарт простотия

Знаем ти нерегламнтираните доходи, стига се фука.

устройство, ама за интернет, с едни мигащи зелени светлинки..............

Абе, ти може ли да не си разбрала, че си била жертва на отвличане от извънземни!???

warofworlds15-1.jpg

Не разбирам нищо от електричество.

А имах очаквания да кажеш, че разбираш от нещо поне един път.

Нещо не разбирах в часовете по трудово, като ни караха да чертаем тъпи схеми. Електричеството не е за мен.

Мани я тая дяволска простотия.

преди 26 минути, Myanmar написа:

И сега нова тема: Опасно ли е да имам монофобия?

...

Има 10% инвалидност. Ти като си изкълчиш крака имаш повече.

По първи въпрос изглежда за някой изглежда е ! Чувал съм, че понякога рязко търсят най-бърз начин да напуснат помещение. Лошото е че не винаги ползват да напуснат през врата и в комбинация с висок етаж .....

А за второто мислех , че за глухоням е поне толкова, а от там на сетне знае ли човек, някой от ТЕЛК може да каже 🤔

преди 1 минута, Myanmar написа:

Единственото от което страда е Синдрома на Мюнхаузен.

Нали ви показах от кой синдром страда?

преди 2 минути, petie1 написа:

Нали ви показах от кой синдром страда?

Има още една болест, в много тежък стадий. Хипохондрия.

1280px-Le_Malade_imaginaire.jpg

Абе вие си се бъзикате с принцеската хубаво но нейната мечта да види и поредната си тема разводнена вече се сбъдва.

преди 1 минута, Myanmar написа:

Има още една болест, в много тежък стадий. Хипохондрия.

Ама основен е синдрома на многострадалната Геновева

преди 1 минута, grizly написа:

Абе вие си се бъзикате с принцеската хубаво но нейната мечта да види и поредната си тема разводнена вече се сбъдва.

Е то това е единственото , което реално можем да направим за нея ;)

преди 1 минута, grizly написа:

А моите теми никой не ги ще що така бе Хабиби?

преди 1 минута, petie1 написа:

Ама основен е синдрома на многострадалната Геновева

Те това е светата троица - синдром на Мюнхаузен, хипохондрия и многострадалната Геновева.

току-що, petie1 написа:

А моите теми никой не ги ще що така бе Хабиби?

Нямат драма. Шмъ прощаваш...

преди 4 минути, Myanmar написа:

Те това е светата троица - синдром на Мюнхаузен, хипохондрия и многострадалната Геновева.

За тая тройка спатия колко ли дават от ТЕЛК?

преди 6 минути, Myanmar написа:

Нямат драма. Шмъ прощаваш...

Аха ето къде бил ключа за палатката

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.