Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Това има общо, защото така й промиват мозъка. Затова не обича ромите или турците.

Като гледа такива репортажи.

Говориш глупости! Баба и я е научила да не се къпе всеки ден,да пестяла😀 А за омразата,тя има ли човек дето да не мрази или да не е обидила

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

• Автор
преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

Оо вярно бре как не се сетих

преди 3 часа, Mickey_Mouse_love написа:

И понеже не си напъвате грам мозъчните клетки да мислите, ще ви кажа, че има голяма разлика между външен вид и сила.

Да, може би съм станала праси, това обаче не ми е дало някаква Херкулесова сила.

Днес изгубих цял 1 час в банята, за да се изкъпя почти сама! 1 час и то защото ръцете ми са слаби, нямам добра сила да хващам здраво сапуна, а гърба и кръста адски ме болят от навеждане, не можах да си измия сама гърба, както и косата.

Кой знае колко вода източих, а можеше с чужда помощ доста по - бързо да се изкъпя и да спестя вода.

Еха честито а сапуна можеш да си го сложиш в торбичка а за гърба ползвай четка

преди 3 часа, Mickey_Mouse_love написа:

Аз се къпя веднъж седмично. Иначе лятото се мия всеки ден. Просто гледам да не прахосвам водата. Така съм научена от баба. Вярно, в едни други времена, лоши според вас. Обче според мен къпането чак всеки ден е прекалено.

После защо ресурсите на планетата намаляват............

Яки глупости си написала тук

Май не сте раснали на село, а в града. Нищо чудно, че смятате написано за глупост.

• Автор
преди 15 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Май не сте раснали на село, а в града. Нищо чудно, че смятате написано за глупост.

Да бе само ти си расла на село та още си селската принцеса

• Автор

Темата замина

преди 8 минути, petie1 написа:

Темата замина

Правилно, дано заминат и останалите, в които е шарила бирманската овца.:D

• Автор
преди 25 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Викаш да ти заметат следите кви си ги шарила а?

преди 7 часа, Mickey_Mouse_love написа:

Да и ядеш да не казвам кое

на 6.07.2021 г. в 8:25, Mickey_Mouse_love написа:
на 6.07.2021 г. в 8:19, Гост. написа:

А бе, ти верно си прост!

Първо е  жена и спри да обиждаш, че вече не знам къде да те  навирам. Прекаляваш, усещаш ли се? 

на 6.07.2021 г. в 19:22, Mickey_Mouse_love написа:

Аз се къпя веднъж седмично. Иначе лятото се мия всеки ден. Просто гледам да не прахосвам водата. Така съм научена от баба. Вярно, в едни други времена, лоши според вас. Обче според мен къпането чак всеки ден е прекалено.

После защо ресурсите на планетата намаляват............

Алоооу а да миришеш как е? 

преди 7 часа, Mickey_Mouse_love написа:

Моли се бирманската овца да е на кеф, че не те виждам иначе, Полино с фалшивият профил и/или ник

преди 8 часа, Mickey_Mouse_love написа:

You wish. 😀

• Автор

Още съм изумен че Мини Маус е обиждала момиче с ДЦП :(

преди 47 минути, petie1 написа:

Още съм изумен че Мини Маус е обиждала момиче с ДЦП :(

Какво се учудваш? Мога и др. работи да кажа, но на тая не и отърва

преди 11 часа, Mickey_Mouse_love написа:

false invalid

Майка ми най - сетне се пенсионира. А трябваше да стане още преди 10 години. Тя ще става все по - зле с времето. А кой ще се грижи за мен............ на обществото не му дреме.

Това общество, което поставя хората с увреждания в тежко положение, дискриминира ги и не им дава определени права, си проси и обидите, и псувните, и всичко!

Защото, каквото и да приказва майка ми, тя не е вечна.

Отнемането на правото на лично щастие е дискриминация, престъпление и противоконституционно.

Ядосвам се, защото семейството ми 10 години слугуваше на мутромафиоти, вместо да са свободни хора и да си гледат живота и здравето.:angry:

За разбитото здраве на майка ми - почетен плакет! :angry22:

Не ми остава друго, освен да се надявам на възмездие някакво  към гербавите поробители, които увеличиха възрастта за пенсиониране. Малко, че в момента им изземват възможностите за крадене и доходи! Искам да видя всички крадци и престъпници да полагат тежък къртовски труд в някоя каменна кариера без безопасни условия на труд! Техният живот не е ценен, те са никои!

Дали заслужаваме екскурзии и хубав живот - и още как! Моето семейство поне не е крало от държавата!

Твърденията на психичноболни увредени либерали нямат никаква доказателствена стойност.

Дано новата власт ви върне обратно в лудниците!

преди 9 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Твърденията на психичноболни увредени либерали нямат никаква доказателствена стойност.

Ще ти се. Хафте лельо. 

преди 12 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Майка ми най - сетне се пенсионира. А трябваше да стане още преди 10 години. Тя ще става все по - зле с времето. А кой ще се грижи за мен............ на обществото не му дреме.

Това общество, което поставя хората с увреждания в тежко положение, дискриминира ги и не им дава определени права, си проси и обидите, и псувните, и всичко!

Защото, каквото и да приказва майка ми, тя не е вечна.

Отнемането на правото на лично щастие е дискриминация, престъпление и противоконституционно.

Ядосвам се, защото семейството ми 10 години слугуваше на мутромафиоти, вместо да са свободни хора и да си гледат живота и здравето.:angry:

За разбитото здраве на майка ми - почетен плакет! :angry22:

Не ми остава друго, освен да се надявам на възмездие някакво  към гербавите поробители, които увеличиха възрастта за пенсиониране. Малко, че в момента им изземват възможностите за крадене и доходи! Искам да видя всички крадци и престъпници да полагат тежък къртовски труд в някоя каменна кариера без безопасни условия на труд! Техният живот не е ценен, те са никои!

Дали заслужаваме екскурзии и хубав живот - и още как! Моето семейство поне не е крало от държавата!

Как точно обществото те дискриминира? И какви права точно искаш? 

Тези права не трябва ли да важат за всеки. Нали всеки е равен пред закона? Защо искаш други правила?

Това, което важи за мен, не трябва ли да важи за всеки?

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Тези права не трябва ли да важат за всеки. Нали всеки е равен пред закона? Защо искаш други правила?

Е моля ти се. Тя е специална. 

Обижда роми, турци, но някой е длъжен да я търпи. 

Тия админи  и модератори спят ли? 

преди 20 минути, Mickey_Mouse_love написа:

на обществото не му дреме.

На обществото не знам, но на мен със сигурност. Стягай се, че в скоро време не знам... 

преди 22 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Никой нищо не ти е отнел. Спри се вече

преди 24 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Искам да видя всички крадци и престъпници да полагат тежък къртовски труд в някоя каменна кариера без безопасни условия на труд!

Значи ти ще си първа

• Автор
преди 5 часа, Birma написа:

Какво се учудваш? Мога и др. работи да кажа, но на тая не и отърва

Хм добре че не е моя племеница иначе не знам какво щеше да стане с Мини Маус

преди 2 минути, petie1 написа:

Хм добре че не е моя племеница иначе не знам какво щеше да стане с Мини Маус

ТОВА КОЕТО СТАВА. 

Сестра ми е по лоша от мен. Тя се занимава и скоро ще се чуе

преди 26 минути, Birma написа:

Е моля ти се. Тя е специална. 

Обижда роми, турци, но някой е длъжен да я търпи. 

Тия админи  и модератори спят ли? 

На обществото не знам, но на мен със сигурност. Стягай се, че в скоро време не знам... 

Никой нищо не ти е отнел. Спри се вече

Значи ти ще си първа

Иска целият град да й слугува. 

току-що, АСПЕКТ написа:

Иска целият град да й слугува. 

С мераците ще си остане. 

Обижда хора с увреждания, роми, турци, но и това е до време. Егати наглостта

преди 6 минути, Birma написа:

С мераците ще си остане. 

Обижда хора с увреждания, роми, турци, но и това е до време. Егати наглостта

Аз се одръпнах и много се обидих на Полина от Берковица, защото нападна мюсюлманите и турците.  Нападна лично мойто семейство, защото те са мюсюлмани, но не само тях, а и всички турци, мюсюлмани в България.

Също така и ромите.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Аз се одръпнах и много се обидих на Полина от Берковица, защото нападна мюсюлманите и турците.  Нападна лично мойто семейство, защото те са мюсюлмани, но не само тях, а и всички турци, мюсюлмани в България.

Също така и ромите.

Знам. Тя плюе по всичко и всички. И никой не реагира. Това ме ядосва

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

1. С това, че не ми дава право да съм щастлива в личен план. А не ми го дава, защото си учи мъжете да си търсят лесни и евтини жени.

2. Да, но някои са по - равни. Вижда се в отношението към хората с увреждания. Мои връстнички лесно намират любовта и се женят, а аз на 37 още съм сама.

3. Трябва но не става. Би станало, ако има строги рестриктивни закони.

преди 50 минути, Birma написа:

ТОВА КОЕТО СТАВА. 

Сестра ми е по лоша от мен. Тя се занимава и скоро ще се чуе

Не я знам сестра ти   не се интересувам от теб. Писна ми от болните ти измислици.

преди 4 минути, Mickey_Mouse_love написа:

1. С това, че не ми дава право да съм щастлива в личен план. А не ми го дава, защото си учи мъжете да си търсят лесни и евтини жени.

2. Да, но някои са по - равни. Вижда се в отношението към хората с увреждания. Мои връстнички лесно намират любовта и се женят, а аз на 37 още съм сама.

3. Трябва но не става. Би станало, ако има строги рестриктивни закони.

Не я знам сестра ти   не се интересувам от теб. Писна ми от болните ти измислици.

Как си си мислиш, държавата да се намесва в личното пространство на всеки един свой поданик и в неговата частната собственост?

преди 38 минути, АСПЕКТ написа:

Също така и ромите.

1. Нямаше да нападам мюсюлманите, ако не работеха усилено за ислямизирането на Южна България и за връщането на Османската империя.

2. Даде се шанс на тези цигани да се образоват и променят, те не пожелаха. Съжалявам, но не съм съгласна за тях да продължават да се наливат пари в бездънна каца, а да няма за пенсионерите и хората с увреждания.

Маргинализацията не трябва да се толерира.

Даде им се шанс, проект, пари, възможности - не пожелаха да излязат от колибите си и да се очовечат.

https://fra.europa.eu/bg/eu-charter/article/17-pravo-na-sobstvenost

Всеки има право да се ползва от собствеността на имуществото, което е придобил законно, да го ползва, да се разпорежда с него и да го завещава. Никой не може да бъде лишен от своята собственост, освен в обществена полза, в предвидените със закон случаи и условия и срещу справедливо и своевременно обезщетение за понесената загуба. Ползването на имуществото може да бъде уредено със закон до степен, необходима за общия интерес.

Интелектуалната собственост е защитена.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.