Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Изпрати Chat GPT да провери  :rolleyes:

Аааа звъннах на една позната която бачка на бензиностанцията и вика че чак в понеделник ще заредят пиринско. Та даже и ми се похвали вика за теб е вече с нова цена 3.50лв а до скоро си спомням че тея кожудери я даваха 2.50лв:lol6:

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 2 минути, vlado1985 написа:

Та даже и ми се похвали вика за теб е вече с нова цена 3.50лв а до скоро си спомням че тея кожудери я даваха 2.50лв:lol6:

Сигурно не е останала  доволна от теб ,или ти пробутва кофти примоция :D

преди 20 минути, vlado1985 написа:

А добър ви вечер.:bye1: Днес даже и като по чудо съм изпил само 2 бири и сега се чудя да скокна ли за бързо до бензиностанцията да видя дали са заредили пиринско щото магазина до нас е в отпуска.:D

Кък е възможно това!

Срам! Как само 2 бири! Веднага си вземи още 2 поне!

Embarrassed Shame GIF

преди 1 час, NewRedDragon написа:

Едена кръчма, 30% я парви собственика, 70% е от готвача! Тази кръчма, от както съществува (а, те станаха много години вече), винаги е била в топ 3 като кухня. Няма французки "гурме" изгъзици и прочие. Макар и леко спартанската обстановка, там, дори и зимата, без резервация.....нямаш шанс. 

А, телешката опашка и джоланчето са уникални......

Ако говориш за джолана с кокъл, рецептата е лично моя - Плевенска - Джовърганска. (стар квартал- Джовъргана)

Защото има един обезкостен... Нищо общо.

току-що, AAUUXX написа:

Сигурно не е осталнала  доволна от теб ,или ти пробутва кофти примоция :D

Ами аз не съм и направил нищо макар че винаги като отида на бензиностацията и тая луда е там, все я бъзикам а с нея сме съученици, и тя си ме знае че съм голям перушан. Даже наскоро ми вика Владо онзи ден обра всички точки и аз я питам, що ма и тая луда вика ами дойде в 4:30 сутринта, за бира само по пижама, и отгоре на това бос. И там имало някакви клиенти май софиянци седнали завалиите да си отдъхнат и аз съм се бил търтосал при тях малко да си почина и съм се бил заиграл с няква руса кукумявка и за малко щяла да си тръгне с мен а аз такова нещо не помня.

преди 12 минути, vlado1985 написа:

Аааа звъннах на една позната която бачка на бензиностанцията и вика че чак в понеделник ще заредят пиринско. Та даже и ми се похвали вика за теб е вече с нова цена 3.50лв а до скоро си спомням че тея кожудери я даваха 2.50лв:lol6:

За голямата разфасовка 2л+300 мл. ли говориш? Препоръчителната цена (крайна) на Шуменците е 2.29 лв. Търговците, получават отстъпка - различна, според продажбите....

преди 5 минути, Teemo написа:

Ако говориш за джолана с кокъл, рецептата е лично моя - Плевенска - Джовърганска. (стар квартал- Джовъргана)

Защото има един обезкостен... Нищо общо.

За оня с кокала и няколкото печени катофчета, говоря....дето го поливат с някакъв сос в чинията :) 

ПС Дане забравя, задължителната добавка - пърлрнка и 4 пукани люти чушлета :) 

ПС2; Винаги поръчваме с кокал, защото, после кокала отива, като награда за песа :_ 

току-що, NewRedDragon написа:

За голямата разфасовка 2л+300 мл. ли говориш? Препоръчителната цена (крайна) на Шуменците е 2.29 лв. Търговците, получават отстъпка - различна, според продажбите....

Не аз си взимам кен зелената кутийка. Е вярно е в всеки магазин си я дават различно някои си я въртят на 1.60-1.80лв. Но на тая бензиностанция до мен всичкта им стока е с двойни цени та даже и една най обикновенна вафла която не представлява нищо и искат 2лв.

поливат с някакъв сос

Допреди - ще те излъжа, мисля три години - соса беше по БДС. Печен - истински. Пак мой.

Сега е - сух от метро...

Да не правя тъпа реклама, на гадната Смърфиетка. хахахаахахахаахахаха

пп

Някъде около първи октомври сме там - надявам се, да се срещнем. 

че онова моето, като чуе плаж и море---------------- умира. 

Има една бургаска кръчма, на централния - точно срещу "морската" . На "Черно море" . Бармана, Цецко(адаш), като ме види -...

Жив и здрав дюд ! Наздраве !

преди 1 минута, Teemo написа:

Някъде около първи октомври сме там - надявам се, да се срещнем. 

Свиркай! Ще пием по една.....две, три.....

:beer:

Между другото, то печения сос си е голяма играчка..... а те нали отвориха още един (дали не са и два обекта).....нормално да мината на нещо полуготово

Свиркай! Ще пием по една.....две, три.....

:beer:

Между другото, то печения сос си е голяма играчка..... а те нали отвориха още един (дали не са и два обекта).....нормално да мината на нещо полуготово

Четворка е заформил, гадната Смърфица. Плюс кухня - майка, изхранва една болница... хаххахаахахахаах

Сега ще му звънна, да го видя...

Па к да ти пожелая - жив и здрав. Ти и буля. И всички които ни четат, глупостите.

Казвам го от все сърце, към всички.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Музичка

Спектър, за последен път ти казвам - не знам за другите....

Аз/ние сме на 

Запомни го, много хубаво и си го поддържай - България никога не е била и няма да бъде, ориентал стайл.

• Автор

Аа не знам даскала терорист днес каксе чувства ама аз умирам от яд

преди 12 минути, Teemo написа:

Спектър, за последен път ти казвам - не знам за другите....

Аз/ние сме на 

Запомни го, много хубаво и си го поддържай - България никога не е била и няма да бъде, ориентал стайл.

Щом казваш. 

преди 2 часа, vlado1985 написа:

За теб специално - 1/на цената за 2!

преди 2 часа, vlado1985 написа:

Ами аз не съм и направил нищо ...

Е да де...

преди 31 минути, NewRedDragon написа:

Французите направо ни четат лекция по волейбол! Нгапет е извънземен, макар, че е негър!

Ми, като няма спортни зала и не се дават пари за спорт, а за голи тр.аверси. Тъй ще е.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Ми, като няма спортни зала и не се дават пари за спорт, а за голи тр.аверси. Тъй ще е.

Не, не,,,зали има! Построиха се и три нови....не е проблема в базата! Дълга история е това - за волейбола говоря! Младежките отбори се предсатвят отлично - тези U19 и U21. Не ми се развива сега темата, но ще спомена, че няколко от опитните състезатели, които играят на космическо ниво в клубните си отбори, отказват да играят в националния. Но и това не е основната причина! Любо Ганев, знае много добре, че след ерата на инж. Лазаров, който беше превърнал цялата федерация в семейна фирма, ще трябват години. Пари има! И то много, благодарение на една Френска фирма, не са парите проблем

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Щом казваш. 

Човече... 

Спри да гледаш тик - ток и разни подобни... Преди да избягаш, къде си живял ?

Представям си - 20 мангала и ти, като знаменосец... Както се казва - цялото село само мангалии, има един българин - и те му викат, Аспект циганина.

преди 1 час, Meri Meri написа:

Не му е смешно в момента, повярвай! :( 

Къпе, ма не е гущер и заслужава подобаващо отношение и внимание! 

Не е  за шега ситуацията! :( 

Иначе, повярвай, първа да съм го захапала, подобаващо

...

преди 34 минути, Teemo написа:

...

Ако той реши, ще сподели. 

• Автор

Очаквано ни победиха

преди 1 минута, petie1 написа:

Очаквано ни победиха

Много е голяма разликата в момента - нормално.  В бг има единици, но няма отбор! Но, аз съм оптимист (умерен) - просто трябва на 14-16 години да се позволи да се продават. Тука няма как да стане. Виж румънците - всички бяха легионери 3-4 години. Сега направиха вътрешното си първенство комерсиално - плащаш, играеш, евентуално вземаш еврацитеЧ!

преди 1 час, Teemo написа:

Човече... 

Представям си - 20 мангала и ти, като знаменосец... Както се казва - цялото село само мангалии, има един българин - и те му викат, Аспект циганина.

...

Аз ако съм циг.анин, ти си тогава китаец.

преди 1 час, Teemo написа:

Човече... 

...

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Пак не работи сайта и нямам нет.

Не, не,,,зали има! Построиха се и три нови....не е проблема в базата! Дълга история е това - за волейбола говоря! Младежките отбори се предсатвят отлично - тези U19 и U21. Не ми се развива сега темата, но ще спомена, че няколко от опитните състезатели, които играят на космическо ниво в клубните си отбори, отказват да играят в националния. Но и това не е основната причина! Любо Ганев, знае много добре, че след ерата на инж. Лазаров, който беше превърнал цялата федерация в семейна фирма, ще трябват години. Пари има! И то много, благодарение на една Френска фирма, не са парите проблем

Щом казваш, това само ти ли го виждаш или и другите го виждат? Хубаво. 🤔

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.