Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 7 часа, АСПЕКТ написа:

Кой?

От немските дрехи. На тия си купувам. Хуго не купувам. Не робувам на марки, но тия има хубава стока. И не е чак толкова скъпа. Ето линк.

https://www.peek-cloppenburg.de/

Ето примерно тоя пуловер. 

https://www.peek-cloppenburg.de/de/p/mcneal-strickpullover-in-melierter-optik-dunkelgruen-meliert-1832353

Инфо на български

https://www.peek-cloppenburg.com/bg/home/

Виждам, че и в България има

https://www.peek-cloppenburg.com/bg/stores/

Проблемът на големите фирми, че използват токсини, детски труд, експлоатация и замърсяват природата.

https://www.greenpeace.de/engagieren/nachhaltiger-leben/gefaehrliche-substanzen-textilindustrie

В България тази компания има магазини в няколко големи мола.  Аз също не робувам на марки . Тези спортни пуловери ги купувах , защото са с прилично качество , хубава материя и ми харесаха , като цветова гама. Най- важното е , че са значително по-евтини от боклуците ,които ни пробутват родните търговци .

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Тоя пък розов кросдрессер, го изпяхте на песен.

Така е.

Вурстове са такива.

преди 48 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

В България тази компания има магазини в няколко големи мола.  Аз също не робувам на марки . Тези спортни пуловери ги купувах , защото са с прилично качество , хубава материя и ми харесаха , като цветова гама. Най- важното е , че са значително по-евтини от боклуците ,които ни пробутват родните търговци .

Защо е толкова скъпо? Що има фабрики за пуловери в България ли? От българско влакно, от българска земя расло, български памук, направен пуловер в България от българската ръка ли?

"Загубихме за съжаление, въпреки че бяхме по-добрият отбор. Когато не вкарваш, ти вкарват. Смятам, че сме на прав път. Ако продължим по същия начин ще създадем добър отбор“, заяви Гонзо.

Баси родителя 1

Този свят така ме плаши
и навява ужас в мен.
Може би ще ти е трудно, 
но повтаряй ми, повтаряй ми туй де го смяташ...

---------------

Предполагам, че докато преобучат филтриращия бот, ще може (са ше проверим) да се поздравява на родител 1 (мaйкa). А който го влече - и на р.2

• Автор
преди 2 часа, Meri Meri написа:

То самото отделение се е погрижило достатъчно добре. Не само пиене им доставя :lol6:Няма излизане от там, ей! И слава Богу! 

Аа излизат си даже Зъбчатката и Зверо редовно хихи

преди 37 минути, lebel написа:

Предполагам, че докато преобучат филтриращия бот, ще може (са ше проверим) да се поздравява на родител 1 (мaйкa). А който го влече - и на р.2

Пак ще му намерим цаката с нас оправия няма знаеш

преди 8 минути, petie1 написа:

...

Пак ще му намерим цаката с нас оправия няма знаеш

Не се оплаквам. Досега имам май само един изчакващо-порозовял пост. Нешо се бях разсеял, иначе и той щеше да мине още на първо четене.

• Автор

Добро утро

Добро утро,

преди 10 часа, Meri Meri написа:

Охоооо ... чак се чудя, кой ги спонсорира 

Сигурно си имат човек у винпрома :rolleyes:

преди 12 часа, AAUUXX написа:

Тц, само маймуни Резус и ше продавам кафето което ще произведат -500лв за килограм - милионерче за година.

Ми кафе ? 

за някои вечеря на свещи

за други вечеря на мечки

---

добрутру

преди 2 часа, AAUUXX написа:

Ще трябва да засадя в близост до маймуните :rolleyes:

Начииииии, ако ти се експериментира и искаш тъпи идеи - мога да ти драсна, няколко хиляди страници.

Като се замисля, по - добре на брат Винкеларий.

Лошото е че ще след време ще започне - "Само аз имам идеи, в това сайтче"

• Автор

Хаха белгийската мида пък тествал телевизори

това нейрографика е най-странното нещо на което съм попадал напоследък

не го разбирам още, май напълно както се усеща така го рисуваш 🤔

преди 4 часа, B-boy/StyLe/ написа:

@цър-вул май и аз ще минавам на Ketarin след като SUMo ще бъде прекратен. Нещо по-специфично има ли тук? Предполагам няма, както при SUMo да сканира всичко в системата, а трябва ръчно да се добавят нещата, които да следи или?

Чудих се къде да питам, ако трябва ще си задам въпроса в "Пълни... " - с  IObit Uninstaller идва едно туулче - IO Scanner или нещо подобно. Проверява ми системата един път седмично ( не съм много сигурен, за периода) върши същата работа, като Ketarin.

Някаква идея, как да го спра ? Без разни допълнителни софтуери.

• Автор

Амааааааа тея тежки диагнози нямат спирачки хихи... Сега пишат новоговор

преди 48 минути, Teemo написа:

Чудих се къде да питам, ако трябва ще си задам въпроса в "Пълни... " - с  IObit Uninstaller идва едно туулче - IO Scanner или нещо подобно. Проверява ми системата един път седмично ( не съм много сигурен, за периода) върши същата работа, като Ketarin.

Някаква идея, как да го спра ? Без разни допълнителни софтуери.

Не съм ползвал скоро продукти на IObit. Но те си имат също IObit Software Updater. Да не би да се е качила заедно с Uninstaller-a?

преди 42 минути, petie1 написа:

Амааааааа тея тежки диагнози нямат спирачки хихи... Сега пишат новоговор

До два дена очаквам да покажат новите названия на старите думи :D

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.