Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Не ме интересува. Аз като войникувах и се клех по заповед, пак нямам и капка намерение да ви пазя.

Ако няма кой да пази границата ни тез емигранти от близкия изток ше те изнесат с кревата докат спиш бре, как е възможно да не те интересува :speak:

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Ако няма кой да пази границата ни тез емигранти от близкия изток ше те изнесат с кревата докат спиш бре, как е възможно да не те интересува :speak:

Я, му обяснете вие, че да му обяснявам аз на тоя, какво е казарма. Бил под сянка, на комп, 3 месеца, гаджета на всеки 2 седмица. Бирички, не знам си какво. Обяснете му какво е казарма.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Аз си ходех на 2 седмици, правех връзка на свърталището на Теточков.

5 часа път в едната посока, ама всяка минута извън шапкарите си беше празник за ума и душата.

Само си загубил времето си в път ,що не остави гажето на некой приятел - все пак приятел в нужда се познава :rolleyes:

току-що, AAUUXX написа:

Само си загубил времето си в път ,що не остави гажето на некой приятел - все пак приятел в нужда се познава :rolleyes:

Всяка минута навън е празник, кво се обаждаш, нали беше служил? Или бъркам?

Най-загорял бях точно в казармата, не ми се мисли колко са възмъжавали цяла година вързани като животни, после още година и половина.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Я, му обяснете вие, че да му обяснявам аз на тоя, какво е казарма. Бил под сянка, на комп, 3 месеца, гаджета на всеки 2 седмица. Бирички, не знам си какво. Обяснете му какво е казарма.

Не мога да го обясня по добре от това видео

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Ти може да ми обясняваш само как се държи четката в нужника, и кво беше онова, дето не дават да му викате парцал. Моп ли се казваше...

Инак не се бъзикам, 4 месеца и половина чисто служба, бира имаше в лафката, напълно легално без да се крием. Като нямах компания за пиячка май само веднъж си взех, и ме смъмри ротния, че бях дневалство.

преди 8 минути, IvanKirov написа:

Най-загорял бях точно в казармата

Разбирам ,а след казармата прегоре напълно :speak:

преди 2 минути, IvanKirov написа:

и ме смъмри ротния, че бях дневалство.

Прав е бил шот не си го почерпил с :beer:

А и по време на наряд не се пие алкохол повече от старшината - в устава не знам дали го имаше писано ,но беше закон.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Разбирам ,а след казармата прегоре напълно :speak:

Бесна баби... ъъъ алтернативно млада си? Само такива харесвате казармена мизерия.

преди 3 минути, bioid написа:

Иванке, знаем ти репертоара. Не е нужно и тук да повтаряш едно и също.

Сърди се на Аспект, той ме домъкна в тая тема. Бях я забравил отдавна.

преди 11 минути, IvanKirov написа:

Ти може да ми обясняваш само как се държи четката в нужника, и кво беше онова, дето не дават да му викате парцал. Моп ли се казваше...

Инак не се бъзикам, 4 месеца и половина чисто служба, бира имаше в лафката, напълно легално без да се крием. Като нямах компания за пиячка май само веднъж си взех, и ме смъмри ротния, че бях дневалство.

Аха, и хората, които са карали наистина казарма, не като при теб, летен лагер, не приемаш мнение. Само твоето мнение е вярно.

То не е проблем. Нека има малко забавление и тук. Иначе сега се прибрах за малка почивка. Има 20 кубика дърва за цепене, а вече не съм първа младост. А Иванке, чисти ли ти са ръцете?!

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

Аха, и хората, които са карали наистина казарма, не като при теб, летен лагер, не приемаш мнение. Само твоето мнение е вярно.

Еми дай да ги видим тия хора, дето имат положително мнение.

Може тяхното да е било друго, нямам идея. Безсмислено е да подкрепяте Копейкин, да ни връща в миналия век. Няма смисъл от казарма в този вид дето я видях.

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Еми дай да ги видим тия хора, дето имат положително мнение.

Може тяхното да е било друго, нямам идея. Безсмислено е да подкрепяте Копейкин, да ни връща в миналия век. Няма смисъл от казарма в този вид дето я видях.

За теб е безсмислено, за другите е смислено. И за мен е безсмислено и ме е срам, че ПППП+ГЕРБ+ДПС управляват, но виждам че другите не ги е срам и активно ги подкрепят. 15 години ГЕРБ на власт.

току-що, АСПЕКТ написа:

За теб е безсмислено, за другите е смислено.

Войнишка чорба не си вкусвал, ама не може да ти вземем думата по въпроса. Не те ли е срам?

преди 43 минути, AAUUXX написа:

Грам не ме еве, ако почнат да валят повиквателни съм от първите изнесли се, дори дрехите ми са оптимизирани за лесно товарене.

Евахтеимамата на тая държава.

Ша ми се глези с бира.

Ние жулихме една ракия, нещо като "Стария дъб" ми се върти в главата. Все едно беше от ония наливните - Гардени ли бяха, кви бяха...

Старият дъб беше другото питие (освен Златна котва), за което се твърдеше, че от него абортират римлянките. Освен, че наистина се одървяш.

преди 14 минути, Teemo написа:

Евахтеимамата на тая държава.

Ша ми се глези с бира.

Ние жулихме една ракия, нещо като "Стария дъб" ми се върти в главата. Все едно беше от ония наливните - Гардени ли бяха, кви бяха...

Под риск да играе стъклен господ, демек старшината да ме набара с бутилка домашнярка. Тъй и не намерих с кой да я изпукаме, и я върнах незапочната. Хем не бяхме с другите войници, с двама фазани и още един редник си бяхме в собичка с топла вода и сан. възел.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Всяка минута навън е празник, кво се обаждаш, нали беше служил? Или бъркам?

Най-загорял бях точно в казармата, не ми се мисли колко са възмъжавали цяла година вързани като животни, после още година и половина.

А аз се чудех защо именно в този период когато е служил наш Иванчо, чекиените фабрики работех с намален работен ден. И изеднаж, чувам Иванчо скрил се зад ъгъла на бараката като нарежда: Пена-Рада, Пена-Рада до припадък.

Ако по това време ти бях взводен или ротен, щеше да опиташ и от насладата на гумения мъркуч с дългия накрайник, идващ от компресора!

Дано я върнат казармата и тогава ще те вземем да си дослужиш остатъка от казармата.

току-що, Колев 74 написа:

Ако по това време ти бях взводен или ротен, щеше да опиташ и от насладата на гумения мъркуч с дългия накрайник, идващ от компресора!

От бесните шапкари ли си? Тия, дето си въобразяват, че са непризнатия Наполеон.

преди 5 минути, Колев 74 написа:

...

...

Дали знаеш, че Цветан Булиев едвам оживя и остана инвалид? А мaнгaлитe, на които искаш да подражаваш, са на свобода.

Бахти несретата. От теб пък не го очаквах.

преди 15 минути, lebel написа:

Дали знаеш, че Цветан Булиев едвам оживя и остана инвалид? А мaнгaлитe, на които искаш да подражаваш, са на свобода.

Бахти несретата. От теб пък не го очаквах.

Аз не зная кой е "несрета"  - дали аз или ти. Аз зная много работи, но такива като вас не знаят нищо и единственото, което им остава е да пишат глупости.

А дали точно от мен си го "очаквал" - ами не си ти човека, който може да очаква нещо от мен.

преди 17 минути, Колев 74 написа:

Аз не зная кой е "несрета"  - дали аз или ти. Аз зная много работи, но такива като вас не знаят нищо и единственото, което им остава е да пишат глупости.

А дали точно от мен си го "очаквал" - ами не си ти човека, който може да очаква нещо от мен.

И какво знаеш ?

- Бягай от мен, до другото дърво.

- Като ти каа да легаш шъ легаш, щото шъ та гръмна и нищо кат подобно

- ...

преди 29 минути, Колев 74 написа:

Ок. Разбрах, че  можеш да заплашиш човек с надуване, с компресор. Разбрах и че знаеш как.  Не разбрах само защо смяташ описанието на това за умност. И предпочитам да си остана невеж. 

Не знаел кой е несрета. Съвсем естествено е да не знаеш. 

Когато си отидеш от този свят, ти не го знаеш и не страдаш. Страдат близките ти и изобщо хората около теб. Същото е и когато си... ъъ, несретник.

едит: Йоско Николов, Георги Стоев и Колев 74. Ум да ти зайде.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.