Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 20 минути, AAUUXX написа:

Добро утро,

Започвам преглед на форумния печат

Tablet Mainzel GIF by ZDF

Господ да ти е на помощ! Ужас!

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 1 час, AAUUXX написа:

Добро утро,

Започвам преглед на форумния печат

Tablet Mainzel GIF by ZDF

Бат Митко - полицайчето, яка лоботомия са му направили.

След поне шест месеца, ще ги проверя пак. Снощи направо набих бъстър копчето на компа, измъкнах кабела на нета, за всеки случей и клавиатурата - хем че бях алангле.

преди 1 минута, Teemo написа:

След поне шест месеца, ще ги проверя пак. Снощи направо набих бъстър копчето на компа, измъкнах кабела на нета, за всеки случей и клавиатурата - хем че бях алангле.

Аз когато напиша коментар преди да го публикувам се кръстя три пъти! :D

преди 2 минути, Teemo написа:

При него положението е необратимо :speak:

преди 16 минути, АСПЕКТ написа:

Господ да ти е на помощ!

И всички светци с него.

Днес ми е интересно, Митко vs Христо в Илиенци ще има среща :boxing8:

Интересното е, че Митко го няма сигурно вече е там а Христо е още тук и пише.:D

преди 1 час, free... написа:

Аз когато напиша коментар преди да го публикувам се кръстя три пъти! :D

Поп, имам, шаман, шинтуиски свещеник и за всеки случай - спиш с каска по избор - с бяла или червена звезда.

Който не ме харесва - няма вкус.

Справки - предпоследният блог пост

преди 1 час, free... написа:

Днес ми е интересно, Митко vs Христо в Илиенци ще има среща :boxing8:

Интересното е, че Митко го няма сигурно вече е там а Христо е още тук и пише.:D

Това някаква българска версия между боя Мъск и Цукърберг ли ще е?

1687697639749_35556634862417501634987364

преди 20 часа, Колев 74 написа:

А аз се чудех защо именно в този период когато е служил наш Иванчо, чекиените фабрики работех с намален работен ден. И изеднаж, чувам Иванчо скрил се зад ъгъла на бараката като нарежда: Пена-Рада, Пена-Рада до припадък.

Ако по това време ти бях взводен или ротен, щеше да опиташ и от насладата на гумения мъркуч с дългия накрайник, идващ от компресора!

Дано я върнат казармата и тогава ще те вземем да си дослужиш остатъка от казармата.

[болдът - мой]

Колев 74 е ясен, но за да са сигурни, че са съвсем наясно какво харесват и на какво се смеят @bioid, @free..., @Joss Bomon и @АСПЕКТ, ще ги улесня... с краткото съобщение:

Цитат

"Извращението с редник Булиев извършено на 8 юни 1992 г. вечерта след употреба на алкохол от стари войници е ужасяващо престъпление. Войниците от цигански произход Йоско Николов и Георги Стоев го пребиват и надуват с компресор. Престъпниците са арестувани и предадени на военна прокуратура. Булиев получава кръвоизливи и разкъсвания на червата. Едва оживява след три тежки операции от перитонит." е съобщението което излиза в почти всички авторитетни за времето си медии.

преди 9 минути, lebel написа:

[болдът - мой]

Колев 74 е ясен, но за да са сигурни, че са наясно какво харесват и на какво се смеят @bioid, @free..., @Joss Bomon и @АСПЕКТ, ще ги улесня... с краткото съобщение:

Явно си предприел някаква кампания срещу мен. Продължавай да копаеш дъното. Ти го можеш.

Само ще ти кажа или напиша, че харесах поста не заради това, което цитираш, защото това аз го знам, както и съм го писал многократно, а и ти многократно си ме и цитирал, моят пост касаещи казармата след социализма, а харесах, поста на Колев, защото имам уважение към него.

А и не знам, кой нормален човек, примерно не и аз, мога или можем да харесвам или харесваме това, което си написал.

преди 9 минути, lebel написа:

[болдът - мой]

Колев 74 е ясен, но за да са сигурни, че са съвсем наясно какво харесват и на какво се смеят @bioid, @free..., @Joss Bomon и @АСПЕКТ, ще ги улесня... с краткото съобщение:

И аз в интерес на истината го харесах този, и не само този ами всичките коментари. Не съм го чел както и другите коментари, сега като ми показа си премахнах реакцията.

Абе какво ти става на тебе? Нещо ми се виждаш променен, каква е причината?

Преди беше забавен и публикуваше вицове, какво се промени?

преди 29 минути, АСПЕКТ написа:

Явно си предприел някаква кампания срещу мен. Продължавай да копаеш дъното. Ти го можеш. Само ще ти кажа, ще харесах поста не заради товаз което цитираш, защото това аз го знам, както и съм го писал многократно, а и ти многократно си ме и цитирал, а харесах, поста на Колев защото имам уважение към него.

Не срещу теб, а срещу наглостта. Предполагах, че след като по някакъв начин се гордееш с нея... или поне демонстрираш ученолюбивост ...

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

...

В Берлин трябва да си нагъл. Аз даже още се уча по наглост. Едва ли, някога ще ги настигна берличаните, немците по наглост.

това няма да те обиди. Но ако съм сгрешил, можеш да ме "докладваш".

едит:  Bioid, free, Joss... (тва прозвуча малко като изявление на Жан Валжан, ма нейсе)... няма да влизам в дискусия по въпроса. Просто се опитах да помогна.

преди 34 минути, free... написа:

Абе какво ти става на тебе? Нещо ми се виждаш променен, каква е причината?

Преди беше забавен и публикуваше вицове, какво се промени?

Етанолът не прощава.

преди 31 минути, lebel написа:

това няма да те обиди. Но ако съм сгрешил, можеш да ме "докладваш".

едит:  Bioid, free, Joss... (тва прозвуча малко като изявление на Жан Валжан, ма нейсе)... няма да влизам в дискусия по въпроса. Просто се опитах да помогна.

На кое да се обиждам? Аз първо не те разбирам, че да се обиждам.  Нямам представа, какво пишеш. Пиши малко по-разбираемо. И защо докладваш е в кавички?

////

////

За обяд има Гулаш.

Доскоро. И приятен апетит, хора.

преди 2 часа, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

@petie1 , @NewRedDragon , отбелязвам ви, защото знам, че разбирате от тези неща. Е, може ли да ми обясните разликите между твърдите дискове?

Е сега, нагнети напрежение.

Двамата се карат, кой диск е по - твърд. Съветския или Руския ?

преди 34 минути, Mediterranean написа:

Мис дупеса ви приветства!💅🫶

Липсваше ли ви?

Оооооо мисис, как е дупиту ? :wub:

Предполагам вече си го поопекла на плажа ?!?! :rolleyes:

• Автор
преди 42 минути, Teemo написа:

Е сега, нагнети напрежение.

Двамата се карат, кой диск е по - твърд. Съветския или Руския ?

И двсте дядо попе и двете

преди 26 минути, vlado1985 написа:

А добър ви вечер.

Владо, видях , че си продал мишката ? :speak:

преди 27 минути, free... написа:

Владо, видях , че си продал мишката ? :speak:

Аааа нямам домашен любимец и то мишка а и ако имах домашен любимец едва ли бих го продал.:DА и откакто се помня съм гледал доста кучет и от всички най умно се оказа пинчерката Джеси поживя си милата 15 години но за сметка на това се оказа умна кучка а другите ми песове бяха уникум.

преди 53 минути, vlado1985 написа:

Аааа нямам домашен любимец и то мишка а и ако имах домашен любимец едва ли бих го продал.:DА и откакто се помня съм гледал доста кучет и от всички най умно се оказа пинчерката Джеси поживя си милата 15 години но за сметка на това се оказа умна кучка а другите ми песове бяха уникум.

аз исках чихуахуа щот е дребно и с характер :D

пинчера как е като куче?

преди 35 минути, Kiеli написа:

пинчера как е като куче?

Ами гледай сега то чихуахуа е кажи речи същото като пинчера порода повече и да иска неможе да расте като височина. А за пинчерите те нали са известни с това че са много, пискливи и някой си ги гледат, като заместител на звънеца и гаджето да се фука на пътя виш ма че си имам страшна писклива котка. Като цяло са ми разправяли че пинчерите са прости и не подлежат на нищо за което въобще не е вярно напротив много умно куче е и си е с характер и най вече има много голямо значение самото възпитание на животното. Е признавам си сега и аз нашата кучка съм я лигавил но без да прекалявам разбирасе от малка я научих, да ходи в банята да си ака и пикае но докато, се научи малко видях зор но хайванчето взе че си свикна даже си мислех да я карам при един приятел който си има кучкарник щото при него бях карал предишните ми 2 песа един питбул много кротко животиче и един ротвайле и той кротичак. Ама кво беше това животно хахаво мамицата му стара все трябваше да се провиквам по сто пъти докато си чуе името но питбула и ротвайлера живяха малко щото ротвайлера уш кротък но много обичаше да си играе с котки и един ден както препускаше да си играе с една котка го блъсна кола. А питбула едни комшии от другия блок до мен го отровиха с предтекста щото бил много грамогласен,та даже и неможело, никой да мине спокойно по пътя та затова, всички деца от квартала си играеха с кучето и все ме питат дали ще им дам да си поиграят с кучето. Та даже го взеха и за магаре и взеха да му се катерят на гърба и то животинчето няма как знае че децата си търсят игра и си ги вози и в същото време си имах едно малко петле от тези декоративните ама много писклив тоя щур петел и си го гледах известно време на терасата. И един ден бащата вика айде да закараме петела при бабати щото майкати ще ни изгони и двамата баравар с петела. Та го закарахме при бабката и един ден кво се сетих за петела звънкам на бабката и я питам за петела как е що е и тя ми вика петела утре ще го коля и ще направя много хубава супа от него и като чух това ми стана лошо а петлето едно хубавко наперено ама много пискливо мамицата му щурава.

преди 1 час, Kiеli написа:

пинчера как е като куче?

Да, но не си взимай женско чихуахуа. Трудно се гледа.

преди 2 часа, AAUUXX написа:

Каква порода е била :rolleyes:

Ангорска. Че Влади държи хладилника леко отворен - като климатик.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.