Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 12 минути, vlado1985 написа:

Та го закарахме при бабката и един ден кво се сетих за петела звънкам на бабката и я питам за петела как е що е и тя ми вика петела утре ще го коля и ще направя много хубава супа от него и като чух това ми стана лошо а петлето едно хубавко наперено ама много пискливо мамицата му щурава.

eeeбаси тя баба ти й се дояла супа хахааха :D

и ние нашите петли някои ги заклахме за манджа, други останаха

люпехме ги в инкубатор от преди 5 години от 18 пилета останаха 6 и взехме 3 нови

някои умряха, а имахме и ние едно малко черно петле ама го изяде лисицата него

--

иначе за кучета нз и двете породи ме кефят и чихуахуа и пинчер стават за апартамент ама това като заживея сам някой ден

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

на 11.09.2023 г. в 21:13, Teemo написа:

Набих му дисейбъл през Таск шедулер. Ще видим...

Благодаря !

Виж метода на @цър-вул. Той им ползва програмите и сигурно им познава поведението. През програмата щом може да се спре може би е по-добре оттам.

на 12.09.2023 г. в 13:15, AAUUXX написа:

Направо да тръгва с нея да видим дали няма да слезе по очи и да обели носа.

преди 1 час, Kiеli написа:

иначе за кучета нз и двете породи ме кефят и чихуахуа и пинчер стават за апартамент ама това като заживея сам някой ден

Само внимавай - малко е объркващо, има порода мини пинчер - което си е нормално куче.

А сега ги навъдиха едни - мини, мини, мини пинчери. Ще се хванеш в беля с тях. Напълно зависими са, от стопаните си. Все едно да гледаш пеленаче, 12 - 15 години.

А има едни Германски - те вече, са си пазачи.

Прегледай хубаво инфото за всички модели, преди да си вземеш.

Аз пък се чудя на нещо друго. Това само при Интел може да се случи. Пакета Intel Management Engine Interface (MEI/AMT) Version 2331.5.20.0 WHQL съдържа по-нови драйвери за компонентите от Intel Management Engine Interface (MEI/AMT) Version 2321.4.31.0 WHQL, което е разбираемо и така трябва да бъде, НО с изключение на един. В по-новия пакет Provider-a е по-стара версия MEWMIP: 04/18/2023,2316.5.0.0 от същия в стария пакет - MEWMIP: 05/04/2023,2318.4.3.0. Дали е нарочно или те са го объркали не знам, но качих новия драйвер и само този се наложи да го обновя ръчно през Device Manager-a като посоча папката със стария драйвер хахаха. Ох....голям бъркоч са им драйверите от години.

@Teemo. И аз да попитам нещо. Случайно да ти се намира подобен шрифт, но кирилизиран?

https://www.1001fonts.com/chelsey-font.html#charmaps_chelsey_regular_otf

Реално този, който ми трябва е друг, но този най се доближава сякаш до това, което ми трябва.

1.jpg

преди 13 минути, Kiеli написа:

eeeбаси тя баба ти й се дояла супа хахааха :D

и ние нашите петли някои ги заклахме за манджа, други останаха

люпехме ги в инкубатор от преди 5 години от 18 пилета останаха 6 и взехме 3 нови

някои умряха, а имахме и ние едно малко черно петле ама го изяде лисицата него

--

Аз мойте и трите песа си ги гледах като писани яйца. Е вярно и със питбула един път се видях в чудо като го заведох при един приятел ветеринар и викам кво му стана на това куче уш кротко. А тоя моя приятел в клиниката има някъв голям аквариум и в него гледа, някакъв питон 2.5 метра да не е и 3 само незнам, ще те излъжа та в същия ден когато заведох кучето тоя хранил питона поне така ми разправя де па колко е верно и взел че му оставил единия капак леко отворен на страни. И тоя ненормален питон имал навика да му се увива на врата на раката та даже вика че понякога като му се увие на врата се опитвал и да стяга и същия ден когато заведох кучето абе тоя доктора уш с кучето се разбира много добре и моя питбул умираше да си играе с него. И както го галеше аз съм го пуснал от каишката и съм му свалил наморника и си запалих вътре цигара, и викам я да седна малко.. да почина щото ме зааболяха краката и тоя алтафини доктора нещо ме занимаваше с някви глупости и ме поти кога ще му оправям някакви проблемни щайги и аз нали от жегата ме е напекло и само ми е до неговите щуротие се пипам по челото. И тоя как галеше кучето а питбула като изръмжа едно силно утвори си устата и го гледам за секунди само как се завъртя като пумпал мамицатаму щура набарал питона за главата и стиска като не видял и тъкмо да се опитам да го хвана та да пусне питона взе че му прекърши кокаляците и тоя ненормалния доктор само ме зяпа и вика. Ами сега какво ще правим кучето ти ми утрепа змията и аз му викам абе шапшал ще ти кажа е сега кво ти е виновно кучето ми ами ако се беше увил на мен проклетия ти питон а кво щеше да направиш ти. А гадния питон незнам сега искал е да си играели или какво ама си излезнал от аквариума и решил да се увива на кучето и оня алтафини доктора взе нещо да пелтечи и аз така ли викам сега ако му обърша някой шамар ще си създам беля. Хванах си кученцето сложих му наморника закачих си му каишката извадих телефона обадих се в полицията дойде една патрулка обясних им на хората какво е станало и те си ме изслушаха най спокойно. И само ги попитах да идвам ли с вас до районното нещо да пиша обяснения и единия полицай ми вика няма какво да идваш да се разкарваш тоя за кво е пуснал тая грамадна змия да се разкарва извън аквариума. Единсвено само ме помолиха да им покажа документи за кучето и личната ми карта и викат айде свободен си може да си тръгваш с кучето. А на ненормалния доктор какво стана с него незнам но слушах от един познат че някъв човек искал да го съди щото тоя алтафини му оморил животното.

преди 1 час, B-boy/StyLe/ написа:

Аз пък се чудя на нещо друго. Това само при Интел може да се случи. Пакета Intel Management Engine Interface (MEI/AMT) Version 2331.5.20.0 WHQL съдържа по-нови драйвери за компонентите от Intel Management Engine Interface (MEI/AMT) Version 2321.4.31.0 WHQL, което е разбираемо и така трябва да бъде, НО с изключение на един. В по-новия пакет Provider-a е по-стара версия MEWMIP: 04/18/2023,2316.5.0.0 от същия в стария пакет - MEWMIP: 05/04/2023,2318.4.3.0. Дали е нарочно или те са го объркали не знам, но качих новия драйвер и само този се наложи да го обновя ръчно през Device Manager-a като посоча папката със стария драйвер хахаха. Ох....голям бъркоч са им драйверите от години.

@Teemo. И аз да попитам нещо. Случайно да ти се намира подобен шрифт, но кирилизиран?

https://www.1001fonts.com/chelsey-font.html#charmaps_chelsey_regular_otf

Реално този, който ми трябва е друг, но този най се доближава сякаш до това, което ми трябва.

1.jpg

Знам точно, какво ти трябва. И аз съм търсил... Много е трудно/невъзможно да се Кирилизира. По простата причина че, самите букви не стават.

А тези се правят, само и единствено за филма/сериала/книгата...

Има които се доближават. Прегледай тук.

Имам един приятел, който ги правеше/хостваше - закриха му сайта. Ще видя какво мога да направя. Не обещавам...

преди 10 минути, Teemo написа:

Знам точно, какво ти трябва. И аз съм търсил... Много е трудно/невъзможно да се Кирилизира. По простата причина че, самите букви не стават.

А тези се правят, само и единствено за филма/сериала/книгата...

Има които се доближават. Прегледай тук.

Имам един приятел, който ги правеше/хостваше - закриха му сайта. Ще видя какво мога да направя. Не обещавам...

Не се занимавай, не е спешно. Като няма ще ползвам алтернативен накрая и толкова. Нямам време да създавам такъв от нулата с някаква програма или да го рисувам в Illustrator-a.

Винаги съм мразел, колко са ограничени наличностите на яките шрифтове на кирилица. Всички или поне повечето от готините са все на латиница.

Е да, то на мен точно за един трейлър ми трябва. Понякога на късмет има филмови кирилизирани (руски, но в 99% вършат работа буквите), но има и доста, които липсват да. Затова всеки от нас си е направил някаква библиотека с такива за да не ги търси после пак като "ахмак' хаха ама не може всичко за съжаление. Но реших да стрелям в тъмното и да попитам все пак ако някой го има наготово. :)

Като казах "Shot in the Dark"...

преди 1 час, B-boy/StyLe/ написа:

Не се занимавай, не е спешно. Като няма ще ползвам алтернативен накрая и толкова. Нямам време да създавам такъв от нулата с някаква програма или да го рисувам в Illustrator-a.

Винаги съм мразел, колко са ограничени наличностите на яките шрифтове на кирилица. Всички или поне повечето от готините са все на латиница.

Е да, то на мен точно за един трейлър ми трябва. Понякога на късмет има филмови кирилизирани (руски, но в 99% вършат работа буквите), но има и доста, които липсват да. Затова всеки от нас си е направил някаква библиотека с такива за да не ги търси после пак като "ахмак' хаха ама не може всичко за съжаление. Но реших да стрелям в тъмното и да попитам все пак ако някой го има наготово. :)

Като казах "Shot in the Dark"...

Виж това.

преди 1 час, Teemo написа:

Виж това.

Мисля, че ще свърши работа. Онзи е малко по-прав, този малко по-объл, но иначе чертичките в края на буквите ги има и тук.

EDITED: Изтрита снимка.

преди 4 минути, цър-вул написа:

99% същият шрифт.

95% по-скоро. Този е объл, онзи е прав. Иначе може би е бутан допълнително с Illustrator-a.

на 12.09.2023 г. в 11:15, AAUUXX написа:

Жена играе кючек върху линейка, има и видео в линка, живеем в страната на чудесата.

https://budilnikbg.com/2023/09/12/потрес-жена-друса-кючек-върху-линейка/#:~:text=Жена танцува кючек върху линейка. Близките на жената,а самият клип е споделен около 1500 пъти.

8dd869d4a89a7eeb3db5e9e08f30029c.jpeg

Линка на темата го копираш и постваш в темата която искаш да отиде.

Хайахаайа,опасна е тази циганнка 😄😄😄 Днес гледах май свекърва беше,вика “тя малко беше пияна” 😄😄😄😄

на 12.09.2023 г. в 13:15, AAUUXX написа:

Тая тре я арестуват за вандализъм. Да опитат другия край на слободията. А не да налитат на докторите по коридори и кабинети...

Владо ги разбил с тия питони хахахаах

Гоуем таркал в блоговете.

• Автор

Ха доста зверове е имал Влади

преди 42 минути, Teemo написа:

Гоуем таркал в блоговете.

Аха и в другото отделение тоже

преди 7 часа, free... написа:

Оооооо мисис, как е дупиту ? :wub:

Предполагам вече си го поопекла на плажа ?!?! :rolleyes:

Не ме мисисвай! 

Дупарата ми е бяла, слънце на е видяла, щото е аристократка. В Корея обичат бялата кожа.

Тоя съм го "писал", един път даже в тая тема, но... чини ми се пак му е дошло времето...

Поручик Ржевски – към Наташа Ростова:
- Мадам...
- Мад'моазел – свенливо промълвява тя.
- Как!?  Боже мой!  Наистина ли нито веднъж досега?!
- Да, поручик, нито веднъж...
- Мдаа... Тогава... Мад’моазел, за мен ще бъде чест, ако ми позволите да Ви отмадмоазеля!?

преди 2 минути, Mediterranean написа:

Не ме мисисвай! 

Дупарата ми е бяла, слънце на е видяла, щото е аристократка. В Корея обичат бялата щото.

Ааааа, добре "МИС" ! 😜

Значи тази година не си ходила на море, то това ми беше и въпроса де но явно не съм се изразил правилно за да ме разбереш !

преди 1 минута, Mediterranean написа:

Пазя се беличка за Джимин.🙊

За джимин ли ?!? :no-no:

Той не харесва ли мъже ?!?! :speak:

преди 9 минути, Mediterranean написа:

Пазя се беличка за Джимин.🙊

преди 6 минути, free... написа:

За джимин ли ?!? :no-no:

Той не харесва ли мъже ?!?! :speak:

Ако жена се обяви за мъж, а преди това мъж е спал с тази жена, това значи ли че сега мъжа е ге.й?

Чудна работа. Къде са специалистите?

преди 25 минути, Mediterranean написа:

Не ме мисисвай! 

Дупарата ми е бяла, слънце на е видяла, щото е аристократка. В Корея обичат бялата кожа.

Те не бяха ли жълти?

утре лапетата тръгват на даскало и пак ще се напълни града с тях

а за опашките по магазините да не говоря

днес празнува Кънчо, честит празник на всички с това страхотно име и другото дето празнува и то

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.