Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Добро утро ! 

ОБЯВА:
Аз съм Славчо. Живея на село. Скромен съм. Гъбар. Четири пъти вдовец. Търся си жена.🤦‍♀️🤷‍♀️🙆‍♀️

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Добро утро,

вчера огризаната ябълка

apple GIF by G1ft3d

е имала конференция и е представила най-новото от тяхната фирма.

Ето това е най-новото. 1 метър кабел струва 80 евро. Или 200 лв български пари.

Честито!

csm_Kabel23_caf710720e.jpg

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Добро утро,

вчера огризаната ябълка

apple GIF by G1ft3d

е имала конференция и е представила най-новото от тяхната фирма.

Ето това е най-новото. 1 метър кабел струва 80 евро. Или 200 лв български пари.

Честито!

csm_Kabel23_caf710720e.jpg

Китайците какво ще кажат по въпроса ?

Нали знаете, че никой не е длъжен да купува ябълки. Всъщност не е длъжен да купува нищо. Това няма да го спаси от плащане на данъци и на такси за някои услуги, които не ползва. Но все пак човек не е длъжен да купува нищо от магазините.

пуснали са по магазините някакъв голям пакет нудли Рамьон

това трябва да се опита

преди 8 минути, Sliderum2 написа:

Нали знаете, че никой не е длъжен да купува ябълки. Всъщност не е длъжен да купува нищо. Това няма да го спаси от плащане на данъци и на такси за някои услуги, които не ползва. Но все пак човек не е длъжен да купува нищо от магазините.

Цена за направата към 300 щатски долара в Китай, за дизайн Калифорния, САЩ 1000 щатски долара. Цена крайна за потребителите на Айфоня 1500 щатски долара.

преди 7 минути, Kiеli написа:

пуснали са по магазините някакъв голям пакет нудли Рамьон

това трябва да се опита

Направи си сам по-добре. Рамен супа.

Добро утро,

преди 12 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Виж метода на @цър-вул. Той им ползва програмите и сигурно им познава поведението. През програмата щом може да се спре може би е по-добре оттам.

Направо да тръгва с нея да видим дали няма да слезе по очи и да обели носа.

преди 10 часа, Тетя написа:

Хайахаайа,опасна е тази циганнка 😄😄😄 Днес гледах май свекърва беше,вика “тя малко беше пияна” 😄😄😄😄

преди 10 часа, цър-вул написа:

Тая тре я арестуват за вандализъм. Да опитат другия край на слободията. А не да налитат на докторите по коридори и кабинети...

Няма такава държава и докато продължава да я няма държавата ще виждаме каквото виждаме досега. Деца ще се друсат пред блока, хора ще се бият на магистралата ,публични разчиствания на сметки и за цвят от време на време кючек върху линейка когато не бият медиците.

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Добро утро,

Няма такава държава и докато продължава да я няма държавата ще виждаме каквото виждаме досега. Деца ще се друсат пред блока, хора ще се бият на магистралата ,публични разчиствания на сметки и за цвят от време на време кючек върху линейка когато не бият медиците.

Гледам по новините вие там българите в България сте доволни, толкова много доволни от сглобката, че щели сте пак да гласувате за Бойко, Мустафа и Кирчо. Явно дълго време ще СЕ чистят кенефите в Берлин. Няма да се промени България.

Ми, гласувайте си.

https://webcafe.bg/politika/trend-prouchvane.html

https://www.marica.bg/balgariq/obshtestvo/trend-vse-poveche-hora-iskat-predsrochni-izbori-za-ns-vijte-koy-vodi-sas-7-ako-glasuvame-dnes

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Гледам по новините вие там българите в България сте доволни, толкова много доволни, че щяло сте пак да гласувате за Бойко, Мустафа и Кирчо.

Не знам на киро кво толкова му харесват. Парапета ли?

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Гледам по новините вие там българите в България сте доволни, толкова много доволни, че щяло сте пак да гласувате за Бойко, Мустафа и Кирчо. Явно дълго време ще чистя кенефите в Берлин. Няма да се промени България.

Да и аз стигам до заключение за някакъв мазохизъм от наша страна ,но ко да направим :speak:

Макар ,че по добре герб от пп ,ама това са лично мой теории.

преди 9 минути, Sliderum2 написа:

Не знам на киро кво толкова му харесват. Парапета ли?

Ми, райски газ, алкохол, спонсориране на ЛГТБQ+, облъчване всеки ден, ваксини(антиспайкова течност), ... още,още и населението, пардон това не е население, а племе, та племето се държи изкъсо. Не е нужно от видими окови. Оковите са невидими и всеки си ги слага доброволно. От тая паплач.

преди 7 минути, AAUUXX написа:

Да и аз стигам до заключение за някакъв мазохизъм от наша страна ,но ко да направим :speak:

Слави го попиляхте човека, заради някакви слухове, уж с ДПС, някакви митници му преписаха, а тук има явна коалиция с ДПС и нищо. Явна коалиция и с ГЕРБ. Пак нищо.

Програмата на ПП-ДБ беше през цялото време насочена против ГЕРБ. А, сега управляват с ГЕРБ.

преди 8 минути, AAUUXX написа:

Това малко като да избираш дали чума е по-добре или холера...

Добро утро и наздраве на всички. :beer:

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Слави го попиляхте човека, заради някакви слухове, уж с ДПС, а тук има явна коалиция с ДПС и нищо. 

Аз също още не разбирам таз сглобка как се случи, то бяха протести, то бе изчегървания ,то бе промяна ,то бяха арести ,бе ...чудо за три дни  :speak:

току-що, bioid написа:

Това малко като да избираш дали чума е по-добре или холера...

Добро утро и наздраве на всички. :beer:

Когато избора е такъв какъв избор имаме ?

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

Гледам по новините вие там българите в България сте доволни, толкова много доволни от сглобката, че щели сте пак да гласувате за Бойко, Мустафа и Кирчо. Явно дълго време ще СЕ чистят кенефите в Берлин. Няма да се промени България.

Ми, гласувайте си.

То за кой ли и да гласуваш. Гледам каналите на Любомир Жечев, Цанов и подобните и направо ми се отщява от всичко. Дори Цанов беше казал, че спира да гласува. Оправия няма, явно е късно да се обърне процеса. :(

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Аз също още не разбирам таз сглобка как се случи, то бяха протести, то бе изчегървания ,то бе промяна ,то бяха арести ,бе ...чудо за три дни  :speak:

Продуктът Кирил Петков беше много дълга кампания.  

преди 2 минути, B-boy/StyLe/ написа:

То за кой ли и да гласуваш. Гледам каналите на Любомир Жечев, Цанов и подобните и направо ми се отщява от всичко. Дори Цанов беше казал, че спира да гласува. Оправия няма, явно е късно да се обърне процеса. :(

Да, ИТН имаха 5 процента в предишните избори, а после решиха, да не ги вкарват в парламента. Сега защо ги вкараха, явно защото им се тая, нали ще управляват с ГЕРБ, с ДПС.

току-що, B-boy/StyLe/ написа:

Аз не съм гласувал повече от 20г ,няма и да го направя скоро като гледам каква е политическата ни сцена.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Виж последното видео на Цанов. Там имаше затова кой ги събра (ако може да се вярва на клипа). Той и самия Боко си го каза по новините де, без да крие. Така че съм склонен да вярвам.

току-що, B-boy/StyLe/ написа:

Виж последното видео на Цанов. Там имаше затова кой ги събра (ако може да се вярва на клипа). Той и самия Боко си го каза по новините де, без да крие. Така че съм склонен да вярвам.

Да ,това стана известно кой е прявил логистиката.

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

Програмата на ПП-ДБ беше през цялото време насочена против ГЕРБ. А, сега управляват с ГЕРБ.

Как ли ще обяснят това на избирателите си при следващи избори?

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Да ,това стана известно кой е прявил логистиката.

Как ли ще обяснят това на избирателите си при следващи избори?

Ми, те си знаят че имат малък процент шанс и затова разчитат, българите да НЕ гласуват. Защото са отвратени. А и с право. Сега и ще забранят и референдумите. Тъй, че... народ на тях не им трябва. Трябва им племе.

Не обърнах внимание в някоя от ония теми, дали са писали, че на ИТН законопроекта, който по народни стана известен като "против джендер идеологията", го отхвърлиха, май оня ден, или вчера. 

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

А и с право. Сега и ще забранят и референдумите. Тъй, че... народ на тях не им трябва. Трябва им племе.

Излиза ,че от народа имат нужда само по избори ,а след това не им е нужен гласа на народа ,за какво да се допитват с референдуми ?

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Излиза ,че от народа имат нужда само по избори ,а след това не им е нужен гласа на народа ,за какво да се допитват с референдуми ?

Не знам какво има нужда. Но Слави го попиляха медиите. Така се прави не само със Слави, а трябва да се прави и със всеки един от 240 там в парламента. Но не ги гледам да са много активни с другите депутати. С техните хора.

Слави къде бил седял, какво е облякъл, бил дошъл с 10 джипа и 1000 бодигардове, крие се във фейсбук,  лицето му било какво било ... Все много важни теми касаещи народа.

Обожавам сутрините, с колективна деменция. 

Единия - племе,облъчване, другия - джендъри, не купувайте...

----------------

Колко пъти - когато си роб в главата и нямаш топки, ще си роб в целия свят. Където и да отидеш. Каквото и да правиш.

преди 36 минути, Teemo написа:

Обожавам сутрините, с колективна деменция. 

Единия - племе,облъчване, другия - джендъри, не купувайте...

----------------

Колко пъти - когато си роб в главата и нямаш топки, ще си роб в целия свят. Където и да отидеш. Каквото и да правиш.

Няколко пъти ме наричаш индиректно роб и съответно трябва да ти кажа няколко неща. На думи е така, в действителност не е така. Искаш ли пример? Как мислиш да се бориш срещу системата? То ще се бориш някак си, но ще бъдеш ли наистина свободен и ще има ли резултат, каквото и да значи това, но на цената на какво? Лишения, може би изолация или неразбран.

А и не винаги краят е важен, а самото пътуване към края, към резултата.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.