Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 5 часа, lebel написа:

Ооо много хубава.

Аз съм на гръцко.Едно по-по-по… слушаме го вече час сигурно 😄😄

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

няма, баце умря темата :no-no:

преди 1 час, Нушо написа:

"Не вярвам на хора, които не харесват кучета, но много вярвам на кучета, които не харесват хора."

Кучкарка е диагноза, имам такава роднина, не може да се видим от тъпите ѝ кучища.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Кучкарка е диагноза, имам такава роднина, не може да се видим от тъпите ѝ кучища.

Бедните, професия друга освен свързана нещо на компа, войници, казарма, кучета, жени, има ли нещо което харесваш? 

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Бедните, професия друга освен свързана нещо на компа, войници, казарма, кучета, жени, има ли нещо което харесваш? 

Уважавам нужникарите, все пак на обществени места някой трябва да чисти вместо нас.

Кучетата са обществена напаст, особено в БГ.

преди 20 минути, IvanKirov написа:

Уважавам нужникарите, все пак на обществени места някой трябва да чисти вместо нас.

Кучетата са обществена напаст, особено в БГ.

И защо на запад няма кучета по улиците, а само в България? Защото явно там в България и за кучета не умеете да се грижите, а хората са като теб, мразят всичко и да лаят през цялото време, а нищо не правят.

На запад кучето има повече права от мен и почти никакви задължения. По-гледано, има здравна осигуровка, и е по-обичано.

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

И защо на запад няма кучета по улиците, а само в България? Защото явно там в България и за кучета не умеете да се грижите, а хората са като теб, мразят всичко и да лаят през цялото време, а нищо не правят.

Кво очакваш да направя аз за кучетата? Ако повечето са като мене, ще решим проблема кардинално, като любимият ти байтошо.

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

На запад кучето има повече права от мен и почти никакви задължения.

И при нас е тъй. Редовно гледаме за някоя женица, изядена от псета, децата ѝ останаха пълни сираци.

Как да уважаваш кучкар?

преди 14 минути, АСПЕКТ написа:

На запад кучето има повече права от мен и почти никакви задължения. По-гледано, има здравна осигуровка, и е по-обичано.

слагаш кучешкия костюм и ти се решават проблемите

1700.jpg?width=465&dpr=1&s=none

преди 16 минути, АСПЕКТ написа:

и е по-обичано

Не се съмнявам, при наглостта, дето я демонстрираш.

преди 8 минути, Kiеli написа:

слагаш кучешкия костюм и ти се решават проблемите

1700.jpg?width=465&dpr=1&s=none

Кои проблеми да ми се решават?

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Не се съмнявам, при наглостта, дето я демонстрираш.

В Берлин трябва да си нагъл. Аз даже още се уча по наглост. Едва ли, някога ще ги настигна берличаните, немците по наглост.

мустак, сериозно, понякога ми се реве от тебе...

преди 6 минути, Kiеli написа:

мустак, сериозно, понякога ми се реве от тебе...

Що? Що така?

преди 13 минути, IvanKirov написа:

Кво очакваш да направя аз за кучетата? Ако повечето са като мене, ще решим проблема кардинално, като любимият ти байтошо.

И при нас е тъй. Редовно гледаме за някоя женица, изядена от псета, децата ѝ останаха пълни сираци.

Как да уважаваш кучкар?

Ми, ако ти мине мерака и когато го метнеш на улицата, в кофите за смет кучето, трябва да отидеш в затвора и глоба да платиш. Както е на запад, примерно. Ако не се лъжа. 

преди 19 минути, АСПЕКТ написа:

Ми, ако ти мине мерака и когато го метнеш на улицата, в кофите за смет кучето, трябва да отидеш в затвора и глоба да платиш. Както е на запад, примерно. Ако не се лъжа. 

Съгласен.

Би трябвало да се сетиш, че по тая причина не съм имал и няма да имам домашно животно.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Съгласен.

Би трябвало да се сетиш, че по тая причина не съм имал и няма да имам домашно животно.

Ми, във Варна едно малко котенце и никъде не го пуснаха. В никакъв хотел. Това е отношението на хората в България за животните. Камо ли ако бе куче.

Сигурно и в автобуса или метрото не мога да го кача в България това куче.

Май разлаях кучетата ,а

Имах връзка с красива и заможна вдовица. След време се ожених за дъщеря ѝ и сега живея в тях. Какво да ги правя и двете ?

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

Ми, във Варна едно малко котенце и никъде не го пуснаха. В никакъв хотел. Това е отношението на хората в България за животните. Камо ли ако бе куче.

Сигурно и в автобуса или метрото не мога да го кача в България това куче.

Кучкарите нямате място при хората.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Добро утро,

Започвам преглед на форумния печат

Tablet Mainzel GIF by ZDF

Аз се разходих по темите вече и сега си допивам кафето! :newspaper:

Good News Meme Excited GIF - Good News Meme Good News Excited GIFs

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.