Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 1 час, B-boy/StyLe/ написа:

Виж последното видео на Цанов.

При условие, че в изборните резултати няма изненади в последните години, все повече се натрапва мисълта за манипулациите на резултатите. Това видео също го потвърждава.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

При условие, че в изборните резултати няма изненади в последните години, все повече се натрапва мисълта за манипулациите на резултатите. Това видео също го потвърждава.

Аз точно това видео имах предвид де.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Няколко пъти ме наричаш индиректно роб и съответно трябва да ти кажа няколко неща. На думи е така, в действителност не е така. Искаш ли пример? Как мислиш да се бориш срещу системата? То ще се бориш, но ще бъдеш ли наистина свободен, каквото и да значи това, но на цената на какво? 

Лишения, може би изолация или неразбран.

Не бе Аспектче - ти сам се определяше, като такъв. Няколко пъти. 

Никога не съм и няма, да се боря срещу системата. Просто не ме интересува. Светът в днешно време така е устроен че, не можеш да я победиш. И съм избрал, да не ядосвам и изобщо да не я мисля.

-----------------------------------

Когато попита за автобиографията - казах ти разни неща, които няма кой да ти ги каже. Има фирми, с това се заниват. Моята беше, една от тях . Да ти направя лице, за пред бизнес света.

Еле па ако дойдеше някой малоумник с пари, дето не знае какво да ги прави. И иска да инвестира. Свалял съм и кожите.

Ако имаше желание, щяхме да се позанимаваме една седмица и да ти направим профил. 

Щом съм тук, във форума - значи съм готов, да споделя безплатно. 

--------------------------------------

Престани да гледаш тубата и да си правиш заключения, за света. Все едно си Полина.

Познавам достатъчно хора, които не могат да се причислят към "племе" .

Темите в отделение "Тежки диагнози" тази сутрин ескалират. :D

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Пак стана весело там :D

Така е, нали точно за това влизам. :wink12:

преди 2 часа, free... написа:

Темите в отделение "Тежки диагнози" тази сутрин ескалират. :D

И ти имаш вина! Много фейкове пишеш и затова ескалират. :P

От мен няколко мечки:

преди 4 минути, Flashback написа:

И ти имаш вина! Много фейкове пишеш и затова ескалират. :P

Тихо ся, нали това е целта ! :hush:

За мечките ❤️

Аз имам тема за мечките, ако някой път попаднеш и на други такива клипчета можеш там да ги споделиш, тук ще се затрупат и стават неоткриваеми.

И ко стана ся ,извънземните били от 1000г тук :speak:

Сега остава да разберем как са еволюирали до същества с 5 пръста и по висок ръст за да стигнем до извода ,че сме извънземни.

Приеха бая тлъст бюджет за София. Ше има за нови Майбах-и за целия общински съвет.

преди 1 час, AAUUXX написа:

Сега остава да разберем как са еволюирали до същества с 5 пръста и по висок ръст за да стигнем до извода ,че сме извънземни.

Моите `ора са от високичките и са се смалили.

-----------------

По оня разговор - басейн с рибки, които ядат мъртва кожа. Левче на минута ...

преди 7 минути, Teemo написа:

Моите `ора са от високичките и са се смалили.

-----------------

По оня разговор - басейн с рибки, които ядат мъртва кожа. Левче на минута ...

Аз подозирам ,че в другото отеление са извънземни ,не може човек да води битка 24/7 толкова дълго :speak:

Още една конспирация излезе истина. Натам върви и Берлин, където ме карат да обикалям из целия Берлин, за да мога да си изтегля пари от банкомат.

https://m.dir.bg/business/banki-i-finansi/edna-ot-nay-golemite-banki-v-avstraliya-spira-da-raboti-s-pari-v-broy

преди 42 минути, AAUUXX написа:

Имала една комета. Явно сме дошли с нея.

https://dariknews.bg/novini/liubopitno/ogromna-kometa-slozhila-kraj-na-lednikov-period-na-zemiata-predi-12-800-godini-2076613

@АСПЕКТ Абе тия немци все си мислех че шпрехат англе, днеска един ме спира едва произнесе Fnac и трябваше 6 пъти да повтарям как а пресече две пресечки, накрая се ядосах и му теглих една българска кратка ама от сърце а той гут гут...:lol6:

А добър ви вечер.:bye1: Абе незнам аз почти нямам много време да следя новините но до колкото знам минамалната, заплата е 700 и нещо точно, колко е забравил съм. Но ето аз си признавам бачкам си за мен нямам си шеф имам си много хобита с които се занимавам и както някои знаят едно от тях е компютрите което в последно време малко го поизоставих щото ептем нямам време и немога да смогна и да си кажа честно доволен съм от това което си изкарвам за месец. Ето вчера резах един мраморен паметник 1.80х90 днес си го монтирах е разбирасе 2 момчета ми помагаха и плюс това трябваше да направя на човека готова основа налят бетон 40см бетона си го поръчах готов да ми го докарат кубик и половина. Ами свърших си работата точно за 2 часа и съм поставил една покривна, плоча която тежи 200кг платих, си на момчетата които ми помагат пак и едното момче идва с неговото бусче натоварим материала и заминаваме. И на двамата съм платил доволно по 150лв надник и си ги питам винаги момчета ако нещо не ви достигат или е малко няма да се притеснявате казвате ми. Свършихме си работа измихме се и си закарах пичовете на обяд почерпих си ги едно хубаво хапнахме си пийнахме си и така. И да си кажа честно поне според мен мисля че хайванчетата са доволни. А представям си ако хвана някой от тея наконтени милюзи в парламента да бърка бетон какъв цирк ще е със сигурност на първата минута ще кажат предавам се.

преди 1 час, AAUUXX написа:

Аз подозирам ,че в другото отеление са извънземни ,не може човек да води битка 24/7 толкова дълго :speak:

Нямам търпение да се прибера от работа и ги почвам:D

преди 41 минути, Bubbles написа:

@АСПЕКТ Абе тия немци все си мислех че шпрехат англе, днеска един ме спира едва произнесе Fnac???и трябваше 6 пъти да повтарям как а пресече две пресечки ???, накрая се ядосах и му теглих една българска кратка ама от сърце а той гут гут...:lol6:

Ми, аз не знам, защо имат такова реноме немците и възлагат големи надежди на немците. Едно време са се самоопредели за велика нация, ама питали ли са другите? Какво е Fnac?🤔 

• Автор

Ей хора открих проблем с името на сектор тежки диагнози по правилното му име е сектор тежки пси диагнози хихи

преди 5 минути, petie1 написа:

Ей хора открих проблем с името на сектор тежки диагнози по правилното му име е сектор тежки пси диагнози хихи

Позитивната им страна е ,че дори да не влизаш там седмица или деве не усещаш да си изпуснал нещо ,всеки ден повтарят едно и също :D

• Автор
преди 6 минути, AAUUXX написа:

Позитивната им страна е ,че дори да не влизаш там седмица или деве не усещаш да си изпуснал нещо ,всеки ден повтарят едно и също :D

Еми кат нема нови плочи така е  :)

преди 11 минути, Mediterranean написа:

Де да знам, още не се е определил.

Като го нападна може и са изписка.

Възможно е да се стресне от дупито първоначално ,но като свикне с габаритите ше спре да пищи :rolleyes:

преди 25 минути, Mediterranean написа:

Де да знам, още не се е определил.

Като го нападна може и са изписка.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.