Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Ох ,баня, ох, кеф

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 16 часа, Meri Meri написа:

И аз не доумявам, тоя Нено ❤️ , за чий ми ходи на курсове? 

Октомври месец пак ще ходи на някакъв "мастър клас" в Боровец - нещо за риби ще учат/готвят :) 

А здрасти на всички! Аз съм на Планиското на Алджата - кеф - мирише на бензин и изгоряла гума. Ама организаторите хич ги няма - за толкова народ, само една каравана за кебапчета и бира :) 

:beer:

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

за толкова народ, само една каравана за кебапчета и бира :) 

:beer:

Олее до где ти дойде ред за бирата я остискаш за тоалетната я не, дано поне поне тоалетните са достатъчно. 😁:beer11:

току-що, Bubbles написа:

Олее до где ти дойде ред за бирата я остискаш за тоалетната я не, дано поне поне тоалетните са достатъчно. 😁:beer11:

То там е само гора, бре - за кво са ни тоалетни :) 

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Знам ли обикновено редят и химически клозети като провеждат събития на открито.

преди 5 минути, Bubbles написа:

Знам ли обикновено редят и химически клозети като провеждат събития на открито.

Е, на възловите места има, разбира се :) Бъзиках се :) 

ПС: Сега разбрах, че утре за същинското състезание ще има повече кебапчета :) Ама мен не ме интерсува - аз си имам в караванката и кифтета и наденичка :) 

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Е, на възловите места има, разбира се :) Бъзиках се :) 

ПС: Сега разбрах, че утре за същинското състезание ще има повече кебапчета :) Ама мен не ме интерсува - аз си имам в караванката и кифтета и наденичка :) 

Значи да те не мислиме, и аз тука лоча бира че жегата е жестока, а така ми се ще едно облаче да си направя, наздраве! :) :beer11:

преди 5 минути, Bubbles написа:

Значи да те не мислиме, и аз тука лоча бира че жегата е жестока, а така ми се ще едно облаче да си направя, наздраве! :) :beer11:

Уффф - стана беля - Тинко се фърли в дерето със Ситроена..... нищо му няма, само колата е за скрап...

Тук вече са нормални температурите.... Аз се паркирах с една малка караванка в горичката, още в петък - не ходя за 1-ви път на това състезание :) Довечера, като се разкарат ченгетата, ще си спретнем едно барбекю :) 

преди 2 часа, Bubbles написа:

преди 2 часа, NewRedDragon написа:

...

Една биотоалетна, поставена на бирфест, рали и прочее, може да задмине по приходи Аватар 1 и 2 взети заедно.

----

абе... има нешо тия дни, нешо в атмосферата... чунга-чангашвили е хиперактивен... некъф... ъъ, свидетел също се е възбудил...

преди 5 минути, lebel написа:

Една биотоалетна, поставена на бирфест, рали и прочее, може да задмине по приходи Аватар 1 и 2 взети заедно.

Mи при жетониера нагласена на 2 лв, както е тука...като нищо :) 

Здравейте на всички.Как сте? Аз да се оплача,остарявам яко :( Снощи до никое време съм гледала тенис,днес едвам преживям 😕 

преди 7 минути, Тетя написа:

Здравейте на всички.Как сте? Аз да се оплача,остарявам яко :( Снощи до никое време съм гледала тенис,днес едвам преживям 😕 

аз съм с поне 5 години по-голям от тебе, нищо не остаряваш спокс :D

----

иначе какво да правя, дойде време за плюскане

Добра вечер,

видяно в Германия. Вижте кой пътува с влака.

https://m.facebook.com/benjar.serrano.guevarra/videos/german-trains-are-awesome-and-are-animal-friendly-what-do-you-think-germany-germ/854617999642380/

И както пишат в коментарите.

🤔

преди 1 час, Kiеli написа:

----

иначе какво да правя, дойде време за плюскане

Много успокояващо😄 

Сделка или Не се завърнаааа :D

добре, че не го води Румен с x.. гумен

• Автор

Ааа белгийската мида пак се изхвърлил кат ч*кия на пясък хихи

преди 1 час, Тетя написа:

Аз бивам

преди 1 час, Тетя написа:

преди 2 часа, Тетя написа:

преди 2 часа, Kiеli написа:

...

Оправяйте се. Аз съм лесен. Вече съм остарял. Да ви кажа... не е кой знае к'во... Чесно.

Макар че... реално всяка възраст си има своите предимства. 57 години, примерно, се делят на 19 без остатък...

Голямо ограничаване на тия банкомати.

Всякак принуждават хората да ползват онлайн банка. Да, но на кафето нямам как да дам картата си.  Примерно. Искат дребни пари. Или когато съм в хлебарницата. Сега трябва да пътувам 10 станции с метрото, за да изтегля пари. Разбира се, ще има такса и глоба, че тегля от банкомат. Както и лихва.

И в неделя метрото е с 20 минути такт и само 2 вагона. Страхотно.  Добре дошли в Берлин.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Всякак принуждават хората да ползват онлайн банка. Да, но на кафето нямам как да дам картата си.  Примерно. Искат дребни пари. Или когато съм в хлебарницата. Сега трябва да пътувам 10 станции с метрото, за да изтегля пари. Разбира се, ще има такса и глоба, че тегля от банкомат. Както и лихва.

И в неделя метрото е с 20 минути такт и само 2 вагона. Страхотно.  Добре дошли в Берлин.

няма ли емигрирате в Русия?

ч

преди 15 минути, АСПЕКТ написа:

Оффф и тука не става.

Има барикада. Разкопки. Тъкмо сега слязох от метрото. И какво да видя. Разкопки. Отново. Нищо чудно и обичайна гледка на Берлин.

Отказвам се.

PXL-20230910-082530214.jpg

преди 10 минути, Kiеli написа:

няма ли емигрирате в Русия?

ч

Не, няма да емигрирам в Русия. Не ми се учи наново друг чужд език. Все още го уча. Впрочем. Младите да ходят. 

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Не, няма да емигрирам в Русия. Не ми се учи наново друг чужд език. Все още го уча. Впрочем. Младите да ходят. 

Duolingo е твоето решение

или гледаш руски сериали за няколко месеца си го научил

преди 4 минути, Kiеli написа:

Duolingo е твоето решение

или гледаш руски сериали за няколко месеца си го научил

Аха, да. В главата ми има следи от турски език, английски език, френски език.  Немски език. И трайно загнезден български език. То е хард диск и лесно се изтрива. Мислиш. Чакай ще изтрия френски и турски език, ще направя място на руския език. Пфффф

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.