Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

току-що, АСПЕКТ написа:

Аха, да. В главата ми има следи от турски език, английски език, френски език. То е хард диск и лесно се изтрива. Мислиш.

какъв точно?

HDD или SSD? :rolleyes:

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

• Автор

Еха ракията поскъпнала ужасТ

преди 30 минути, АСПЕКТ написа:

Аха, да. В главата ми има следи от турски език, английски език, френски език.  Немски език. И трайно загнезден български език. То е хард диск и лесно се изтрива. Мислиш. Чакай ще изтрия френски и турски език, ще направя място на руския език. Пфффф

Форматираш с шиеше водка и записваш руския език след това :D

айде хакнах те

hakove.jpg.28dd599f5f6b39e70d40b388bd194ea8.jpg

туй вдясно пребледня като духче :D

преди 1 час, AAUUXX написа:

При такъв нисък формат - ще проговори и Хири моту

преди 17 минути, AAUUXX написа:

Аха и стайлинга, ако барна и никой няма да познае, че съм българин.

Ще стана като Филип Киркоров.

Cover_3.jpg?itok=FwUBMkHQ

преди 21 минути, petie1 написа:

Еха ракията поскъпнала ужасТ

Ми, те забраниха да си печеш ракия у дома, ще приживеят и това поскъпване. Българинът търпи много.

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Голямо ограничаване на тия банкомати.

Всякак принуждават хората да ползват онлайн банка. Да, но на кафето нямам как да дам картата си.  Примерно. Искат дребни пари. Или когато съм в хлебарницата. Сега трябва да пътувам 10 станции с метрото, за да изтегля пари. Разбира се, ще има такса и глоба, че тегля от банкомат. Както и лихва.

И в неделя метрото е с 20 минути такт и само 2 вагона. Страхотно.  Добре дошли в Берлин.

В Берлин не знам, ама в Брюксел е някакъв кошмар с тия машинки, да не ти дотрябват, от 10 8 не са заредени или са блокирали, ако ти върже да работи ще се окаже че няма връзка със ситемата...
Еври път като ходиме там, затова си тегля оттука повече за да не ми се налага там. Пак добре че всичко може да се плаща с карта.

Добър ви ден! :)

преди 6 минути, Mediterranean написа:

Добър ден! 

Гледате ли Фермата и какво мислите за Станислав Дойнов?

Гледам фермата, още ми е рано да кажа на кой симпатизирам.

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Гледам фермата, още ми е рано да кажа на кой симпатизирам.

Аз по принцип не обичам Фермата, но този човек много прилича на една известна личност.

преди 7 минути, Mediterranean написа:

Аз по принцип не обичам Фермата, но този човек много прилича на една известна личност.

Харесвам я фермата ,но не е влазла в интересната фаза, обикновенно след първият месец става интересно.

преди 23 минути, Mediterranean написа:

Добър ден! 

Добър/добра/добро каквото е там.

Не гледам фермата, не я и слушам... освен две "парчета" от нея при смяна на каналите. При едното от двете ми посочиха некво мрънкало. Ако става дума за него, не мисля нищо. За останалите - също. Дано съм бил полезен.

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Ми, те забраниха да си печеш ракия у дома, ще приживеят и това поскъпване. Българинът търпи много.

Такава е реалността в България . Най -нисък стандарт на живот и най-високи цени на хранителни продукти , стоки от първа необходимост и услуги спряма получаваните заплати . Ще дам елементарен пример. Преди си поръчвах дрехи от много голяма немска компания онлайн. Често има намаления и един спортен пуловер струва приблизително от 39. 90  до 50 евро . Марката е Hugo Boss . При нас един пуловер десето качество на Теодор струва 160 лева. Трагичното е , че като си купиш този от Теодор след 7-8 изпирания на 60 гр. в автомат. пералня и той избледнява сякаш си го носил поне 5 години . Качество нула , но за сметка на това цените са абсурдни .  ;)

преди 1 час, Mediterranean написа:

Станислав Дойнов

Кой?

преди 21 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Такава е реалността в България . Най -нисък стандарт на живот и най-високи цени на хранителни продукти , стоки от първа необходимост и услуги спряма получаваните заплати . Ще дам елементарен пример. Преди си поръчвах дрехи от много голяма немска компания онлайн. Често има намаления и един спортен пуловер струва приблизително от 39. 90  до 50 евро . Марката е Hugo Boss . При нас един пуловер десето качество на Теодор струва 160 лева. Трагичното е , че като си купиш този от Теодор след 7-8 изпирания на 60 гр. в автомат. пералня и той избледнява сякаш си го носил поне 5 години . Качество нула , но за сметка на това цените са абсурдни .  ;)

От немските дрехи. На тия си купувам. Хуго не купувам. Не робувам на марки, но тия има хубава стока. И не е чак толкова скъпа. Ето линк.

https://www.peek-cloppenburg.de/

Ето примерно тоя пуловер. 

https://www.peek-cloppenburg.de/de/p/mcneal-strickpullover-in-melierter-optik-dunkelgruen-meliert-1832353

Инфо на български

https://www.peek-cloppenburg.com/bg/home/

Виждам, че и в България има

https://www.peek-cloppenburg.com/bg/stores/

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

Кой?

От немските дрехи. На тия си купувам. Хуго не купувам. Не робувам на марки, но тия има хубава стока. И не е чак толкова скъпа. Ето линк.

https://www.peek-cloppenburg.de/

Ето примерно тоя пуловер. 

https://www.peek-cloppenburg.de/de/p/mcneal-strickpullover-in-melierter-optik-dunkelgruen-meliert-1832353

Инфо на български

https://www.peek-cloppenburg.com/bg/home/

Виждам, че и в България има

https://www.peek-cloppenburg.com/bg/stores/

Проблемът на големите фирми, че използват токсини, детски труд, експлоатация и замърсяват природата.

https://www.greenpeace.de/engagieren/nachhaltiger-leben/gefaehrliche-substanzen-textilindustrie

преди 1 час, Mediterranean написа:

Добър ден! 

Не я гледам, за съжаление. Винаги има нещо по-интересно от нея...

• Автор
преди 5 часа, AAUUXX написа:

И виното също

Баси и апокалипсиса значи

• Автор
преди 4 часа, AAUUXX написа:

Представи си ко ше стане ,ако изтрезнеят в другото отделение :D

А дано аманадали хихи

преди 6 часа, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

като си купиш този от Теодор

Хубаво, че споделяш боклук марките. Ама тоз даже не съм го чувал и сега вече знам че го има. 

Ммм, взех че разгледах. Ами то има и пуловери по 30 кинта, ух отстъпени от някаква по-висока цена. И без и със ръкави. Памучни. Като за такава цена и да се скапят след 7-8 изпитания, а пуловера не е нито долна, нито горна дреха, че да се цапа много и да трябва да се пере често. Мисля,  че е напълно ок. Ама има и за по 200 кинта нови модели от меринос. Това не знам дали е нормално въобще да се пере в пералня. 

преди 30 минути, petie1 написа:

А дано аманадали хихи

То самото отделение се е погрижило достатъчно добре. Не само пиене им доставя :lol6:Няма излизане от там, ей! И слава Богу! 

пп: Перем яко, тази вечер!  Що марки и материи извъртяхме ...:biggrin:

Не разбрах само, "алгор", като марка или като материя го третирате?!? :lol6:

преди 11 минути, Meri Meri написа:

Не разбрах само, "алгор", като марка или като материя го третирате?!? :lol6:

Той май не е писал в тази тема тук , не знам дали ще ти отговори ?

преди 13 минути, Meri Meri написа:

То самото отделение се е погрижило достатъчно добре.

Имат големи запаси ли :D

преди 20 минути, AAUUXX написа:

Той май не е писал в тази тема тук , не знам дали ще ти отговори ?

То не е за него. Те си знаят, ще се разпознаят :D

преди 21 минути, AAUUXX написа:

Имат големи запаси ли :D

Охоооо ... чак се чудя, кой ги спонсорира 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.