Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Грухи дрън та пляс си е направил мартеница - Тонка и Андонко.

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 2 часа, цър-вул написа:

Разгледай настройките на снимачката. 

п.п. Само да доложа. 

Някак си от албума ли и прочие го експортирах в "снимки". Чак тогава ми даде възможност да си играя с размера. Явно ползвах облака на Гугал, т.е. нали имам gmail ... 

За мен е шашава работа, но ... тъй са го скроили. 

Ей ... туй през джама:

image.png.24214448afd79ff385ac9f761e58c979.png

Какво по-умно е Андроид "животното"? 

Ще ма прощават вси де смята, че телефониите са им умни! Едно елементарно споделяне не могат да спретнат. Трябвало да тествам еди какви си неща от Гугъл магазина. Ми мразя да ходя на магазин! :) Безплатните приложения ти лепват какви ли не реклами + условна сигурност, че не злоупотребяват с лични данни и прочие, а ако са платени => да не си купувал. Не връщаме пари на недоволни клиенти. :) 

Е, пробвах, пробвах ... ми не им се получават приложенията. Пък и не желая друг да ми обработва файловете които ще споделям. 

....

И не съм аз ... ако не кажа наздраве! :beer:

Благодаря на всички които се откликнаха, а малкият @АСПЕКТ, да не ми дава тон в живота. Моля!!! = Няма виновни, а има не добре свършена работа!!! Някой е взел едни пари, но е дал ниско качество! Отделно какво ми предлагат облачни услуги? Не ги харесвам! Аз решавам какво да споделя в интернет и къде! 

• Автор
на 5.06.2024 г. в 15:31, dioib написа:

Закъснял си. Вси танкове ги подарихме на Македония, пардон,  Северните Макета. :) 

п.п. А, стани президент на Украйна. ке ти пратим к'вот си сакаш бе котьо с две л. л. :) 

Е, па не съм комик бре дедо попе иначе бих станал та да подразня берковския двор

преди 50 минути, adobeaa написа:

Грухи дрън та пляс си е направил мартеница - Тонка и Андонко.

Пак ли бре?

преди 5 минути, petie1 написа:

Е, па не съм комик бре дедо попе иначе бих станал та да подразня берковския двор

Глей се, щом разбираш от хумор, значи може да си комик. ;) Друг е въпроса, че не си актьор. :) 

Шкубата комик ли е? :) => Не, но разсмива орътъ! :) Зеленски се фъчи, ма поне да е Тръмб? А, той бедно украинско сираче, едно такова невзрачно. :)  = Как да не го хлопнеш с една лопата зад врата, ъ? :) 

преди 30 минути, dioib написа:

п.п. Само да доложа. 

Някак си от албума ли и прочие го експортирах в "снимки". Чак тогава ми даде възможност да си играя с размера. Явно ползвах облака на Гугал, т.е. нали имам gmail ... 

За мен е шашава работа, но ... тъй са го скроили. 

Ей ... туй през джама:

image.png.24214448afd79ff385ac9f761e58c979.png

Какво по-умно е Андроид "животното"? 

Ще ма прощават вси де смята, че телефониите са им умни! Едно елементарно споделяне не могат да спретнат. Трябвало да тествам еди какви си неща от Гугъл магазина. Ми мразя да ходя на магазин! :) Безплатните приложения ти лепват какви ли не реклами + условна сигурност, че не злоупотребяват с лични данни и прочие, а ако са платени => да не си купувал. Не връщаме пари на недоволни клиенти. :) 

Е, пробвах, пробвах ... ми не им се получават приложенията. Пък и не желая друг да ми обработва файловете които ще споделям. 

....

И не съм аз ... ако не кажа наздраве! :beer:

Благодаря на всички които се откликнаха, а малкият @АСПЕКТ, да не ми дава тон в живота. Моля!!! = Няма виновни, а има не добре свършена работа!!! Някой е взел едни пари, но е дал ниско качество! Отделно какво ми предлагат облачни услуги? Не ги харесвам! Аз решавам какво да споделя в интернет и къде! 

Как Андроид ще е ниско качество? Има и настолен режим.

https://www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fpreview.redd.it%2Fdesktop-mode-on-my-pixel-7-pro-with-displaylink-adapter-v0-9djaoadqmfnb1.png%3Fwidth%3D1080%26crop%3Dsmart%26auto%3Dwebp%26s%3D85550834b519bd6113c8a3bb91492259830aa609

преди 36 минути, АСПЕКТ написа:

Как Андроид ще е ниско качество? Има и настолен режим.

Малък не се коркай ве! :) К'во заподскача къ кокошка без глава? :) 

Не е направено както трябва!!! 

Аз казах!

п.п. Чисто и просто, чакам някоя Линукс дистрибуция да обърне внимание на телефоните и те ... сбогом Андроид ... :) 

п.п.2. Ако пък обърне внимание и на телевизорите - Двойно щастие ще е за мен! :) 

п.п.3. Така или иначе всичко се инсталира през "флаш" памет вече. :) 

п.п.4 Ако пък е с отворен код, то Тройно щастие ще е за мен!!! :) 

п.п.5. Ако пък успее и автомобила да "превземе' =. е, те ти тогава ще полета даже!!! :) 

преди 43 минути, dioib написа:

п.п. Чисто и просто, чакам някоя Линукс дистрибуция да обърне внимание на телефоните и те ... сбогом Андроид ... :)

Harmony os :hush:

преди 45 минути, dioib написа:

п.п.2. Ако пък обърне внимание и на телевизорите - Двойно щастие ще е за мен! :)

Vidaa os :rolleyes:

преди 4 минути, AAUUXX написа:

ОК, ще го имам предвид. 

Улеснени ли са нещата или трябва да придобивам знания по "заклинания"? 

п.п. Поне сподели на какъв английски е? Че моя е посредствен. трябва ми повече време за прочит.

• Автор

Мобиан

преди 1 минута, dioib написа:

ОК, ще го имам предвид. 

Улеснени ли са нещата или трябва да придобивам знания по "заклинания"? 

Нужен е huawei устройство за да я използваш ,разликите с Андроид са минимални по функционалност ,но разполага със свои софтуерни програми ,а не ползват тези на гугъл.

• Автор
преди 51 минути, dioib написа:

Мобиан, Плазма Мобиле, Убунту АРМ, Аурора и так далее

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Нужен е huawei устройство за да я използваш ,разликите с Андроид са минимални по функционалност ,но разполага със свои софтуерни програми ,а не ползват тези на гугъл.

А на Йотафон ще може ли? -> Така или иначе явно трябва да сменям умния си телефон, Тоя ке го джиросаъм на жената. :) 

току-що, AAUUXX написа:

За да ги насипе ще трябва да отключи булоудера

Отключен е! ;) 

току-що, dioib написа:

А на Йотафон ще може ли? -> Така или иначе явно трябва да сменям умния си телефон, Тоя ке го джиросаъм на жената. :) 

Тц ,няма да стане на друг производител освен huawei и то при опредлени условия за храдуера. Виж самсунг те също има свои приложения, своя графична среда ,като имаш избор да ги ползваш тях или тези на гугъл приложенията :)

• Автор
преди 3 минути, AAUUXX написа:

За да ги насипе ще трябва да отключи бутлоудера

Или си вземе Pine

преди 8 минути, AAUUXX написа:

Тука требе да се моли, на Грухи.

току-що, petie1 написа:

Мобиан, Плазма Мобиле, Убунту АРМ, Аурора и так далее

Кали, Пайн, Пюр и още далее, ма то не слуша.

Или както винаги - се прави на леко ударен. Щото му извира акъла през ушите и прави теми - капани.

преди 1 минута, petie1 написа:

Или си вземе Pine

Глей ...може и самсунг да взема, но мой приятел "избяга" от там.  Сега е на Йотафон! 

току-що, adobeaa написа:

А той беше с hyperos :)

преди 1 минута, dioib написа:

Глей ...може и самсунг да взема, но мой приятел "избяга" от там.  Сега е на Йотафон! 

Ше го видя и ше си кажа мнението по късно.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Начи нищо не може да те спре да насипеш линукс ,ако го брикнеш ше го реанимираш :)

Знам, че ще го ... но ... разбери ме правилно ... мързела е повече в мен. Гледам да ни си напрягам мозъка, че имам по-важни неща в момента. ;) 

току-що, AAUUXX написа:

А той беше с hyperos :)

Да бе, верно. И аз съм с нея. Малко се пообърках.

преди 4 минути, adobeaa написа:

Я стигна ли да се моля, то явно вече е минало опелото ми. :) 

преди 8 минути, dioib написа:

Знам, че ще го ... но ... разбери ме правилно ... мързела е повече в мен. Гледам да ни си напрягам мозъка, че имам по-важни неща в момента. ;) 

Йота телефона е с Андроид и ползва също гугълските приложения по подразбиране ,има монохролен дисплей на гърба с опредена функционалност и толкова за него ,с нищо по различен от всички марки предлагащи чиста ос андроид ,освен че нямат нови модели на пазара към днес.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.