Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 1 минута, dioib написа:

Е, явно ти се е възвърнало ... хм ... как бе ... помни ли какво преди малко бе загубил?  :) 

преди малко си загубих енергията да бягам на тъпия стадион

ама си оставих малко да мога да се върна :giggle1:

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 1 минута, buldak написа:

преди малко си загубих енергията да бягам на тъпия стадион

ама си оставих малко да мога да се върна :giggle1:

Провери си сърцето. Това е признак за инфаркт. Та, внимавай! 

преди 11 часа, Митко Вълчев написа:

Дълъг пост наситен с хомосексуална тематика основно. Дерзай. Можеш още да доказваш, че не си от тия. Постоянно пишеш как желаното не е реално, четейки постовете ти се убеждавам колко си прав, е не точно за което имаш предвид, но точно затова си удивително прав. Личи и без да обясняваш, че предпочитан ти е бай Ганьо, нищо че гьонсуратлъка ти е по рафиниран.

Миними, не е папагал бре, колкото и да ти се иска....

И съм ти го казвал многократно - и за врачка не ставаш, липсва ти дарба, ако съществува подобна....

А за всичко останало ти липсва акъл....

Природата така е решила, нимой я пребориш....

Затуй и "убежденията" ти са всъщност самозаблуждения....

Напълно нормално за индивиди като теб....

Иначе да, определено бих предпочел да ме отъждестви някой с бай ти Ганя, отколкото с героите на Доньо Донев, чиято  "кожа" си одрал, при това съвсем не само визуално....

Което пък изобщо не пречи да притежаваш и всички негативни черти на бай ти Ганя, а тази комбинация е убийствено забавна....

"Мачкай си нещичкото" с некой друг и не ме занимавай повече с абсурдно простеещата си персона....

Нямам интерес нито за виртуална, а още пък по-малко за реална комуникация с теб...

Глупостта е забаввна, но... човек требе да внимава да не прекали с "общуването" с откровени глупаци, защото освен забавна, глупостта е и заразна....

А ти си ходещо бактериологично оръщие, пръскащо зараза дори и през виртуала.....

Надявам се, че достатъчно ясно се изразих....

преди 4 часа, AAUUXX написа:

@Звяра!поздрав за сичкото милинер 

Връщам!!! :dancing18:

преди 24 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Навремето много съм се смял с рекламите на Budweiser. :)

Специално за тебе.

😁

Ще има война! :( 

Сега започва! :(

Те първа ни предстои да се крием в мазетата! :(

А добър ви вечер.:bye1:Аз токущо се качих щото до преди малко дремах в избата и си играх да търся една перка ама немога и немога да я намеря и май съм я хвърлил.:shock11:

преди 4 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Няма вече такива реклами, уви.

Аз тази реклама я знам, на Budweiser , от Део. Когато водеше Рекламна Пауза по БНТ.

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

Аз тази реклама я знам, на Budweiser , от Део. Когато водеше Рекламна Пауза по БНТ.

Само нея ли си гледал? Те повечето им бяха култови. Аз ги имах, но явно съм ги изтрил иначе щях да ти ги пратя. Бяха доста нашумели към 2003-та ако не ме лъже паметта.

Казаха ми.

Във момента в Българските складове се пълни НАТО-вско тежко въоръжение. Днес в южна България е имало учения, демонстрира ли са как се борави със тези оръжия. Половината южна България се е тресяла все едно има земетресение. Вдигна ли са и нашите МИГ-ове и със тях са стреляли. 

Уговорени са сухопътните и въздушните коридори за войските и самолетите, които ще минават през България за да нападнат ония лудия на север. Наистина прекали! Премина всички граници! Подмина и Хитлер! 

преди 9 минути, Звяра! написа:

Казаха ми.

Във момента в Българските складове се пълни НАТО-вско тежко въоръжение. Днес в южна България е имало учения, демонстрира ли са как се борави със тези оръжия. Половината южна България се е тресяла все едно има земетресение. Вдигна ли са и нашите МИГ-ове и със тях са стреляли. 

Уговорени са сухопътните и въздушните коридори за войските и самолетите, които ще минават през България за да нападнат ония лудия на север. Наистина прекали! Премина всички граници! Подмина и Хитлер! 

Сигурно е имало някакво учение. И аз чувах как хвърчат тея дни самолетите. Явно са им дали някой лев за "нафта" най-после, че да може малко пилотите ни да полетят, че съвсем ще загубят тренинг. За война чак съмнявам се на този етап поне. И не, не го е задминал още. Онзи завзе половината свят и имаше над 50 млн. жертви по официални данни (дали не са и повече). То тук ако има война, тя ще е ядрена и ще е пагубна за всички. То един Чернобил още дълго време няма да се възстанови, а другото ще е адио Рио. Не вярвам да са чак толкова тъпи.

преди 1 минута, B-boy/StyLe/ написа:

.....

Информацията ми е сигурна. :(

От тук, тоест през България ще се разгърне единият фронт. От Гърция и Турция през България на север. През Сърбия не може.

Миналия ден Йенс Столтенберг за това е бил в България. 

преди 2 минути, Звяра! написа:

От тук, тоест през България ще се разгърне единият фронт. От Гърция и Турция през България на север. През Сърбия не може.

Кокич ли Ви разказва това в Мосейково!?    

преди 8 минути, Звяра! написа:

Не вярвам. Народа макар, че в последно време е анемичен и вял ще се надигне 100%. Дори да са само коридори пак е опасно, защото ставаме легитимна цел. А иначе съм убеден, че никой няма да тръгне на война с "Раша" от самите българи. Никой не иска да е пушечно месо. А и ние сме една шепа народ. Не ни е по силите дори да сме в "ОТАН". Туй не е Албания или Македония.

И аз също не вярвам!

Но всичко, което ми казаха се случва.

• Автор
преди 30 минути, Звяра! написа:

Казаха ми.

Хм.. Войската на берковското княжество готова ли е?

преди 4 минути, Звяра! написа:

И аз също не вярвам!

Но всичко, което ми казаха се случва.

Ако говориш за това, по-скоро ми се струва, ще може да ни харизат някой Пейтриът за всеки случай към C-300-та. Не че ще оправи положението при евентуален конфликт, ама поне ще си вържат гащите. Другото е плашене на гаргите и мерене на инструменти.

https://www.bgnes.bg/deyli-telegraf-nato-razrabotva-suhopatni-koridori-prez-balgariq-garciq-i-turciq-v-sluchay-na-voyna-s-rusiq

• Автор
преди 24 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Сигурно е имало някакво учение. И аз чувах как хвърчат тея дни самолетите. Явно са им дали някой лев за "нафта" най-после, че да може малко пилотите ни да полетят, че съвсем ще загубят тренинг. За война чак съмнявам се на този етап поне. И не, не го е задминал още. Онзи завзе половината свят и имаше над 50 млн. жертви по официални данни (дали не са и повече). То тук ако има война, тя ще е ядрена и ще е пагубна за всички. То един Чернобил още дълго време няма да се възстанови, а другото ще е адио Рио. Не вярвам да са чак толкова тъпи.

Да не е Тракийски Воин 24

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.