Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

на 29ти колим прасе :biggrin:

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 2 минути, lebel написа:

Пич, имам чувството, че това ше ви е 8-ото прасе тая година. Вълкът с трите прасенца изглежда като нобелист за мир, в сравнение с теб.

Нещо подобно ми мина през акъла, когато го прочетох....

Но... както е казал Мечо Пух - колкото повече, толкова повече....

преди 2 часа, ^^^ написа:

Пфуу, как си събирате тия тук! Тцтцтц ... 

Евровизия пасти да яде, покрай нас тук. Във форума.

преди 2 часа, ^^^ написа:

Пфуу, как си събирате тия тук! Тцтцтц ... 

Евровизия пасти да яде, покрай нас тук. Във форума.

• Автор

Добро утро!

Добро утро,

Офчицата още не може да се оправи с абв пощата си ,ено време когато пощите не бяха електронни също ги хакваха ама локално, основно беше комшията ти да ти земе вестника стършел ,е добрите хакери - комшии го връщаха след като го прочетеше :)

преди 10 часа, andiay написа:

Ква позиция може да изясни някой нормален чиляк с неук и простеещ прогресивно индивид като теб в среща на живо?

При положение, че не си в състояние да схванеш кво четеш, а при четене е по-лесно.....

Грозната истина за теб е, че вътрешните ти терзания непрекъснато те подтикват към подобни покани, прикривайки ги под предлога "среща за изясняване на позиция"....

И си личи точно толкова, колкото си личи и посредствеността ти.....

И ква е била предисторията бре Миними Донев?

А да коментираш умственото състояние на който и да било точно пък ти....

Меко казано е нелепо....

И единственият, който показва ясно, че сексуалните му вкусове явно се различават от сексуалният му живот си точно ти....

Не че съм забелязъл някой да се интересува, но дерзай....

Предложението за облога, което сам направи си е ясно доказателство...

И лекинко ми напомня на един виц....

"Пътували двама във нощен влак  сами в купето. По едно време единия казал:

- Ей, дай да разнообразим туй скучно пътуване и да играем на гатанки....

- Хм, става, ама за да е още по-забавно, нека да бъде като облог - питаш гатанката и ако позная аз те "оправям", ако не позная ти ша мъ опрайш.

Позамислил се първия, огледал другия па рекъл:

- ОК, аз питам първи....

- Добре, питай....

- Хм, кое е това животно, което ходи по покривите и нощем очите му светят?

- Папагал - веднага отговорил другия....

- Ееее, да му се не види - позна...."

Явно и ти тъй си представяш "изясняването на позициите" и предлагаш подобни условия....

"Мъж, или каквото и да си" е последното нещо, което някой би използвал към друг, за да предизвика интимен интерес към себе си....

Както и е последното нещо на което мъж уверен в собствената си сексуалност би реагирал така, както реагира ти, та даже още ти държи влага...

Затова и аз не реагирам на твоите - Андриана, Андигей и т.н.....

Това са фактите, а останалото е плод на твоето въображение, продиктувано от подтиснатите ти сексуални влечения и базиращата се на тях твоя хомофобска реакция....

Защото мразиш същността си, затова и изригваш хомофобски....

Единственият, който отправя предложения си ти....

А "надареността" на който и да е било ваобще не ме валнува, нито пък би ми създала комплекси....

Нъл бе кръстник на детето на хомодвойка бре Миними?

И колкото и да си внушаваш, че некой изпитва къвто и да е интерес към жалката ти персона - самозалъгваш се....

Ми ти каниш на срещи, а не те канят теб...

И то при условие, че многократно ти се казва, че отсрещната страна не проявява никъв интерес....

Внушавай си го, не че ще се превърне некогиш в истина....

Желаното не е реално, колкото и да ти се иска....

Ползвам щот мога....

А и тъй отсявам глупаците, карайки ги сами да доказват глупостта си....

А твоите самозаблуждения не ги усилвам аз, а природата ти....

Че още в началото ти казах бре....

Щом видях аватара ти и асоциациите с Миними и персонажите на Донев беха неизбежни....

Времето само засилва тез асоциации, а ти успешно доказваш, че не са далеч от истината, а приликата не е само във външния вид....

Бай Ганьо е за предпочитане, защото в него има и доста положителни качества...

Но.... "многочел бай Ганьо" може да роди само нищонеразбиращ герой на Донев...

Кой от тримата си?

Дълъг пост наситен с хомосексуална тематика основно. Дерзай. Можеш още да доказваш, че не си от тия. Постоянно пишеш как желаното не е реално, четейки постовете ти се убеждавам колко си прав, е не точно за което имаш предвид, но точно затова си удивително прав. Личи и без да обясняваш, че предпочитан ти е бай Ганьо, нищо че гьонсуратлъка ти е по рафиниран.

преди 12 минути, AAUUXX написа:

основно беше комшията ти да ти земе вестника стършел ,е добрите хакери - комшии го връщаха след като го прочетеше :)

Този ще да е бил "бял хакер" 😄

Добро утро! Малки, големи и още по големи, сови.

преди 9 минути, цър-вул написа:

Аха, обираха дилижанса...

С джигулката на Сомовит...

Много вървяха едни рекламни нещо като А7, да си ги накъсаш и под стъклото, на холната масичка. 

преди 8 часа, Mediterranean написа:

Ха здравейти! 

Казах ли ви колко много Йелена Розга прилича на най-красивото момиче от нашето училище Мария. Казах май.

Mlada-Jelena-Rozga-jelena-rozga-40967310

И аз я харесвам Йеленчето. Ма ти го знаеш. Е, не точно на тая снимка (което не го знаеш), но я харесвам. И една песен и харесвам. Което също не е тайна за теб... Я...

че отдавна не съм я "пускал"

Добро утро, хакери, хакерки и малки хакерчета... и юзверги де...

Между другото, като си търсех "Пророк"-а, попаднах на снимка на Йеленка, на която ми заприлича... (не, не, не на Мария... и само на нея снимка... но толкова, че в първия момент си помислих - какво дири Мирей Дарк сред резултатите) на една друга дама, която с Ален Делон много харесвахме. Светла и памет на Мирей Дарк. Ко ми се наложи някога (то няма закога де, но така е думата) да илюстрирам понятието "французойка", бих сложил нейна снимка.

spacer.png               spacer.png

едит:

преди 36 минути, adobeaa написа:

Добро утро! Малки, големи и още по големи, сови.

...

чесно ти редим, не бях видял твоята градация, като подреждах хакерите по пол и възраст.

и че съм се нахакал у хакването като тема. Себа у плагиата.

Добро утро!

Цената пада! 🙂

Spoiler

5.png

хакери, хакерки и малки хакерчета... и юзверги де...

Понеже не спадам към първите три, сигурно съм към четвъртото. Ама не знам какво означава.

Нешо средно между юзер и изверг?

преди 1 минута, adobeaa написа:

Понеже не спадам към първите три, сигурно съм към четвъртото. Ама не знам какво означава.

Нешо средно между юзер и изверг?

Да. С леки отенъци на ламер. Е, това са крайностите. Основната маса сме между тях нейде. Надявам се.

Цитат

Значение[править]

комп. жарг., ирон. или пренебр. пользователь компьютера, определённого программного обеспечения и т. п., имеющий дело с данным продуктом долгое время, но плохо знающий его особенности и возможности ◆ Один из опрошенных компьютерщиков сообщил, что большую часть рабочего дня ему приходится отвечать на вопросы людей, абсолютно не разбирающихся в компьютерах и тратить свое драгоценное время на то, чтобы объяснить незадачливым сотрудникам, где находится нужная кнопка. Таких пользователей сисадмины между собой называют не просто «юзерами», а «юзверями».

Синонимы[править]

юзверг; частичн.: ламер

току-що, lebel написа:

Да. С леки отенъци на ламер. Е, това са крайностите. Основната маса сме между тях нейде. Надявам се.

Руския не ми е много ок ама разбрах...

Това трябва да е ако не в правилата, то поне слоган на форума.

преди 7 минути, AAUUXX написа:

HMD които произвеждаха нокия са пуснали своя марка но много слаб старт със слаб хардуер на този етап иначе имат визия.

Не всеки може да си купи силен хардуер за 2000к. Гледат дали ще се хареса марката, като по слаб хардуер и ще заринат пазара с телефони за 2000к. Сега само зарибяват, всички така почват.

Банда, не съм ви поздравявал от доста време и сега ще поправя грешката. 🙂

Поздравявам ви със тази страхотна Българска песен. 

Нека ви придаде настроение и повдигне духа ви! 🙂

Със пожелание за хубав ден! 🙂

преди 3 минути, shaolin73 написа:

Не всеки може да си купи силен хардуер за 2000к. Гледат дали ще се хареса марката, като по слаб хардуер и ще заринат пазара с телефони за 2000к. Сега само зарибяват всички така почват

Ще ги следя пък да видим дали ще се наложат на пазара.

преди 1 час, adobeaa написа:

Руския не ми е много ок ама разбрах...

Това трябва да е ако не в правилата, то поне слоган на форума.

Ми аз го пуснах през транслатора, видях, че става и резко ме домързя да се занимавам.

Иначе, тоя долния демотиватор го отрусих и побългарих...

spacer.png

Ми аз го пуснах през транслатора, видях, че става и резко ме домързя да се занимавам.

Иначе, тоя долния демотиватор го отрусих и побългарих...

spacer.png

Оня ден гледах няколко пъти клипчето, с децата... Да са ти живи и здрави!

Снощи и ние се бяхме разнежели и показвах на снахата, головете на малкия, че не ги е гледала. Щях да се разрева, дейва маама му.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.