Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 26 минути, buldak написа:

някои хора наистина си обичат котките обаче :D

444482862_25890964267183741_609118370378

Учудва ли те?

Това е коте - не котка.

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 2 часа, adobeaa написа:

Ония дни ми даваха, листовка/флайър с Васил Божков...

image.png.203a0a5c9c77529638970c69598d91ab.png

Сигурно не е изглеждал така 🤭

преди 6 часа, lebel написа:

Също мноо добро!

Е, той Леми е цар на подобни "мъдрости"....

"Напуснах Hawkwind, защото вкусовете ни се различаваха - половината бяха на ЛСД, а другата половина бяхме на амфетамини, което създаваше нетърпима атмосфера на постоянни конфликти"....

"Хванах сина ми да смърка кока, направо пощурях.... Ти наркоман ли си решил да ставаш, а? Не можеш ли да бъдеш истински мъж и да ползваш амфетки"...

Не претендирам за точни цитати, карам по памет, при всички положения неговият стил е по-цветен от моята интерпретация....

Тия дни гледах... 100-тина пъти ено клипче (май споменах бегло) с едни дечица, между тях и внучката, танцуват Fly Project - Toca Toca

Ми... с цялото уважение към мъдростта в "наш'то гардже си е най-хубаво", чини ми се да е добра. И майка и, и баща и тропат народни танци като машини, та не е на голо място. Ко разчита на дядо си, ше трее да играе футбол. И (или) спортен бридж. Гледах и едно клипче как танцува английски валс с некъф 7-годишен (тя е на 6) дъртак. И ено как внукът (9) плува бътерфлай. Също нелоши, скромно казано. Да са живи и здрави и четиримата, ни пуха, ни пера, пу-пу-пу, да не им е уроки! Каквото им допадне, с кеф да си го спортуват и да им спори. (едит: пожелавам го и на твоите)

Ние нема ка правилно да преценим собствените си деца и внуци, туй си е работа на специалистите....

Много йе важно едно дете да открие навреме дарбата си и да я надгради последствие...

Вярвам, че си прав за внуците си....

Моят хубостник се бе запалил по плуването, което увлечение със сигурност не е наследил от мен....

Обичам водата, но плувните ми умения са една идея по-добри от тези на бетоново блокче....

Докато на него му се отдаваше, даже печели призови места в тамошното колежанско първенство, но после плуването му остана само хоби...

Внучката е още прекалено невръстна, за да покаже каквито и да е пристрастия, освен ходенето сама и бъбренето безспир....

Както казваш, важното е да са ни живи и здрави и сами да открият кво ги кефи и кво е по силите им....

Ние можем само да ги подкрепяме....

И това е много добро!

... само блендата... шегувам се, нямам забележки

Мерси....

Но това за блендата въобще не е шега....

Аз съм изключително мързелив и припрян "фотограф"....

Както казах, за мен важно е да запечатам някакъв миг, който ме е впечатлил, а не да задълбавам в техн. съвършенство....

Поради тази причина и много често снимам с настройки, които съм бил направил в предходен момент и които хич не съответстват на текущата ситуация....

И разбирам това чак последствие...

Мързи ме и да ползвам статив, затова и често при по-слаба светлина се налага да вдигам ИСО-то или да снимам с по-отворена бленда, за да се вдигне скоростта на затвора....

Което хич не е ОК за пейзажна фотография....

Случая с тази снимка е точно такъв, блендата е доста отворена (5.6), което яде от остротата и ДОФ-а, но хич не ми пука....

Запечатал съм мига за спомен...

image.jpeg.b5506c11650e6ace5bfc805dbd44f432.jpeg

И от другата страна на шосето....

image.jpeg.c6714173a12df7f626417980c51d85c6.jpeg

Виждам мноо добре сичките им кусури, но ми харесват точно такива....

преди 8 часа, buldak написа:

Тъщата правела кюфтета, но котката постоянно идвала при нея и си просела:- Мяу, мяу…Тъщата изритала котката с крак:- Марш оттука!Котката дошла отново и пак започнала:- Мяу, мяу…- Махни се, бе! - ядосано изкрещяла тъщата и отново изритала котката.В този момент зетят влязъл в кухнята и тъщата му казала:- Зетко, сготвила съм ти кюфтета!Зетят седнал на масата и тъщата му напълнила чинията. Котката дошла отново и започнала да се умилква на зетя. Тогава той казал:- Вземи коте, хапни си малко кюфте!Котката отхапала парче от кюфтето и паднала по гръб на пода. Тогава зетят станал и изкрещял на тъщата:- Ах, ти, гадино! Решила си да ме отровиш, а?Забил и такъв здрав юмрук, че тъщата паднала по гръб на пода. В този момент котката отворила очи и казала на тъщата:- Ще ме риташ, а?

Тарикат коте! 🙂

преди 4 часа, Коркодила написа:

Толкова си фиркан, че требе ти се сложат субтитри. 

Добави го като мен в игнор листата!  🙂

преди 11 минути, jhoro написа:

Да, ама не всички са като теб ... по-точно - недостатъчно има като теб! И не сте „фактор“ за дизайна!

И аз снимам, и имам клипове по няколкостотин МВ (снимките не ги смятам), но си има други варианти за бекъп. Картата памет е временен!

За рокли ли говорим? :) 

Да, качествени са, но това са телефони за параноици. Въпроса е, че всяка памет рано или късно се запълва. Ако си "плюшкин" или си сантименталист то как да се разделиш с някое фото или клип? 

Какво, колекционер на Айфони ли ма караш да ставам? :) Благодаря, имам си Правец 8С. :) Това ми стига!!! :) 

преди 7 минути, dioib написа:

...

ОбъркА темите ли??? Я марш обратно!

преди 24 минути, andiay написа:

Е, той Леми е цар на подобни "мъдрости"....

"Напуснах Hawkwind, защото вкусовете ни се различаваха - половината бяха на ЛСД, а другата половина бяхме на амфетамини, което създаваше нетърпима атмосфера на постоянни конфликти"....

"Хванах сина ми да смърка кока, направо пощурях.... Ти наркоман ли си решил да ставаш, а? Не можеш ли да бъдеш истински мъж и да ползваш амфетки"...

Не претендирам за точни цитати, карам по памет, при всички положения неговият стил е по-цветен от моята интерпретация....

Ние нема ка правилно да преценим собствените си деца и внуци, туй си е работа на специалистите....

Много йе важно едно дете да открие навреме дарбата си и да я надгради последствие...

Вярвам, че си прав за внуците си....

Моят хубостник се бе запалил по плуването, което увлечение със сигурност не е наследил от мен....

Обичам водата, но плувните ми умения са една идея по-добри от тези на бетоново блокче....

Докато на него му се отдаваше, даже печели призови места в тамошното колежанско първенство, но после плуването му остана само хоби...

Внучката е още прекалено невръстна, за да покаже каквито и да е пристрастия, освен ходенето сама и бъбренето безспир....

Както казваш, важното е да са ни живи и здрави и сами да открият кво ги кефи и кво е по силите им....

Ние можем само да ги подкрепяме....

Мерси....

Но това за блендата въобще не е шега....

Аз съм изключително мързелив и припрян "фотограф"....

Както казах, за мен важно е да запечатам някакъв миг, който ме е впечатлил, а не да задълбавам в техн. съвършенство....

Поради тази причина и много често снимам с настройки, които съм бил направил в предходен момент и които хич не съответстват на текущата ситуация....

И разбирам това чак последствие...

Мързи ме и да ползвам статив, затова и често при по-слаба светлина се налага да вдигам ИСО-то или да снимам с по-отворена бленда, за да се вдигне скоростта на затвора....

Което хич не е ОК за пейзажна фотография....

Случая с тази снимка е точно такъв, блендата е доста отворена (5.6), което яде от остротата и ДОФ-а, но хич не ми пука....

Запечатал съм мига за спомен...

image.jpeg.b5506c11650e6ace5bfc805dbd44f432.jpeg

И от другата страна на шосето....

image.jpeg.c6714173a12df7f626417980c51d85c6.jpeg

Виждам мноо добре сичките им кусури, но ми харесват точно такива....

cat-8656860_1280.jpg

преди 1 час, dioib написа:

За рокли ли говорим? :) 

Да, качествени са, но това са телефони за параноици. Въпроса е, че всяка памет рано или късно се запълва. Ако си "плюшкин" или си сантименталист то как да се разделиш с някое фото или клип? 

Какво, колекционер на Айфони ли ма караш да ставам? :) Благодаря, имам си Правец 8С. :) Това ми стига!!! :) 

И какво правиш с Правец 8C?

sn_05.jpg

преди 10 часа, Коркодила написа:

Толкова си фиркан, че требе ти се сложат субтитри. 

Кроки, стига си ме гаделичкал. Оръта не обичат жълтуту, заради Царя. :) = За 800 дни шал да управи жената. Ми токова, такова, ама тя жената била ялова. И се ко ... доведи мубьо с пияната си щеркъ в България. Сегъм пъ примъкна кости н афръц пръц, за да конкуриръ черепа. :) 

преди 4 часа, АСПЕКТ написа:

И какво правиш с Правец 8C?

Музей. КО, .... къ мъ нема да видим кой ке управи магарицата Корнелия. :) 

преди 5 часа, jhoro написа:

ОбъркА темите ли??? Я марш обратно!

Цъ ... кукъ разбирът от хай ку. :) 

Добро утро,

Драгана Миркович се развежда ,ще делят 100 милиона долара с мъжът си.

Новина втора - вагоните донесени от гедерето са вече надраскани с "графити" очаквах че този процес да бъде по бавен но както винаги нашите арт сънародници ни изненадаха - край на новините.

преди 19 минути, buldak написа:

дано ОББ днес не се осерат :angry:

Чух, че имат затруднения. Не проявих любопитство, но явно някой ги тормози. 

Може Иван Киров да е. Дано я запои таз антена на правилното място. 

преди 17 минути, dioib написа:

Чух, че имат затруднения. Не проявих любопитство, но явно някой ги тормози. 

Може Иван Киров да е. Дано я запои таз антена на правилното място. 

Да свърже оная дето лови радио от две държави :speak:

• Автор

Добро утро....

преди 1 минута, baitexpo написа:

Къ иска да прави бизнес с турски хитове, така е. 😀 

• Автор
преди 53 минути, AAUUXX написа:

Новина втора - вагоните донесени от гедерето са вече надраскани с "графити" очаквах че този процес да бъде по бавен но както винаги нашите арт сънародници ни изненадаха - край на новините.

С математическия израз ху*

преди 5 минути, baitexpo написа:

Не успя да намери Айшегюл по суша ,ще я търси по въздух с антената си :speak:

преди 25 минути, AAUUXX написа:

Не успя да намери Айшегюл по суша ,ще я търси по въздух с антената си :speak:

Белгиеца не помага ли? Чух, че той разбира много от антени.

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Само с акъл помага ,антени под наем не дава.

Жена му не дава. Иначе по спомен в задния му двор има налични, но ги ползва да хаква комшийката. 

- Муцка, какво става с теб? Напоследък, все си умислена...

- Ох... не питай! Моят Пешо... остарява. Вече хич го няма в леглото.

- Божеее... че как така??? Вчера, нищо му нямаше...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.