Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

• Автор
преди 3 минути, adobeaa написа:

Гледам темата, викам си - праси продаде апартамента фана неко лев и сега ще удари, 5-6-7-8 хилки в масата.

То всичко било за 500 лева.

То само диска му е 300 ми карта ми процесор?

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

току-що, AAUUXX написа:

Каквато и скара да харесаш ще е или от Турция или от Китай ,прецени дали ще ти е достатъчна като размер и вземай без да мислиш много. Има някакви със закрит реотан казват че не пушат много и не залепват но не знам вярно ли е.

Трябва да взема нещо, че много ми се забави тандурито. по точно градината... 

Пък много обичаме да замирише на скаричка.

не знам какво му е лошото на амд ама ще мина на него 🤔

Видяхте ли @цър-вул какъв коментар вкара в темата за проблеми със форума? Ще подмине и мен ако продължава да пише такива коментари! :D

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Ако не стана с парти грил.

Има това.

9277416_127419287_big.jpg

Това не е ли "Елва"? 🙂

преди 1 минута, Звяра! написа:

Видяхте ли @цър-вул какъв коментар вкара в темата за проблеми със форума? Ще подмине и мен ако продължава да пише такива коментари! :D

Това не е ли "Елва"? 🙂

Лъч. Печка Лъч.

току-що, АСПЕКТ написа:

Ако не стана с парти грил.

Има това.

:emoji_smiley-01:

9277416_127419287_big.jpg

Колко филии съм изял на такава в казармата - нямаш толкова косми по главата и гъз ъ.

• Автор
преди 3 минути, buldak написа:

АМД в последните години се представят страхотно под Линукс

преди 2 минути, adobeaa написа:

Колко филии съм изял на такава в казармата - нямаш толкова косми по главата и гъз ъ.

Щом казваш.

А мъкнал ли си такава печка?

image

преди 2 минути, petie1 написа:

Естествено. АМД и Линукс страхотна комбинация.

току-що, petie1 написа:

Таман днес се бях зачел при специалистите - 7800x3d го дават най - стабилният, за мулти трейдинг.

преди 5 минути, Звяра! написа:

Офчицата рекламира себе си ,хвали се как я искат от западни и източни държави ,а тя по средата  :D

преди 7 минути, buldak написа:

Не е лошо.

Акумулираща печка. Нашата я разглобихме преди да я изхвърлим. Вътре е пълна със тухли и затова много тежи. Няма вдигане.

преди 1 минута, Звяра! написа:

Акумулираща печка. Нашата я разглобихме преди да я изхвърлим. Вътре е пълна със тухли и затова много тежи. Няма вдигане.

Поне 1 тон има. И гори ток за 1 ден, колкото централата в Украйна, която дава ток за цял Киев за 1 седмица.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

А мъкнал ли си такава печка?

Тя, тая е малка. Ние имахме две 2х по-големи - с по 40-ина огнеупорни тууули на винкелова конструкция L32 и 4 нагревателя по 1200W

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Поне 1 тон има. И гори ток за 1 ден, колкото централата в Украйна, която дава ток за цял Киев за 1 седмица.

На 1 с'тинка kWh нощна сметката излизаше

Цял тон няма, но като и извадихме тухлите олекна и лесно я изнесохме. А тухлите ги дадохме на един познат. Със тях си направи на двора малка пещ. Тухлите са огнеупорни. 🙂

преди 12 минути, Звяра! написа:

Цял тон няма, но като и извадихме тухлите олекна и лесно я изнесохме. А тухлите ги дадохме на един познат. Със тях си направи на двора малка пещ. Тухлите са огнеупорни. 🙂

Абе, грозна история и тия азбестови печки. Ужас. Никакъв дизайн или мисъл. Фрасни там тухли в някакъв метален ковчег. И гори сигурно 1000 TWh. 1000 теравата.

преди 30 минути, Flashback написа:

Овцата в крайна сметка от какъв пол е или тя/той/то все още не се е определило?

Писала в профила си, че е жена, пък пише в мъжки род?!

Не че толкова ме вълнува де, то всякакви отклонения има в този форум...

Овцата доколкото знам е писарушка в Бургас. Тя е от този пол, който има менструация и природата ѝ дала детеродни органи, а ТЯ как се чувствува е друг въпросът. Може да се чувствува и табуретка.

😁

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Овцата доколкото знам е писарушка в Бургас. Тя е от този пол, който има менструация и природата ѝ дала детеродни органи.

Не знам, сега видях, че Калин ѝ е отговорил за "хакнатия" имейл също в мъжки род. 

Иначе по принцип си звучи точно като гербаджийска женска калинка. 

преди 2 часа, andiay написа:

Явно жегата те е хванала яко...

Не че и без жега не те хваща....

Митко "Миними Донев" Вълчев "мачка" единствено и само онова в гащите си....

Това, че вече година и половина повтаря до откат едни и същи глупости, които е събрал из нета не означава, че "мачка", а че посредствеността винаги е по-гласовита и арогантна....

Това пък, че ти привиждаш това малоумно поведение като "мачкане" пък ваобще не предизвиква учудване...

Е, това ти заключение, показва само, че не ти се отдава да мислиш....

Запомни, дзверче, преди да започнеш да казваш, какво знаеш, първо осъзнай, че нищо не знаеш....

Или ти си решил, че това ти е казала....

Което си е нормално за теб....

Айде нещо от гората....

Целувка, мейби....

image.jpeg.6acbee45a5188d272d500d632fadbf13.jpeg

Я Андриана плевенска, мачка хора които ги няма и не четат темата. Иначе известно време се беше покрила и кюташе, но когато сърбежа стане силен така и се получава. Да те питам, пък и другите първите постове се обърна към мен с "мъж или каквото и да си", премина че работиш с надарен ром(какво работите не уточни), някакви други завоалирани сигнали, днес след месеци взаимно игнориране в първи пост към мен "мачкаш нещичкото в гащите " , хайде да те помоля за пореден път да не досаждаш със сексуалните си девиации. Дори писа в две теми, белким привлечеш внимание. Противен си.

току-що, Митко Вълчев написа:

Я Андриана плевенска, мачка хора които ги няма и не четат темата. Иначе известно време се беше покрила и кюташе, но когато сърбежа стане силен така и се получава. Да те питам, пък и другите първите постове се обърна към мен с "мъж или каквото и да си", премина че работиш с надарен ром(какво работите не уточни), някакви други завоалирани сигнали, днес след месеци взаимно игнориране в първи пост към мен "мачкаш нещичкото в гащите " , хайде да те помоля за пореден път да не досаждаш със сексуалните си девиации. Дори писа в две теми, белким привлечеш внимание. Противен си.

Полицайчето - бегай, бегай.

Тук нямаме толкова силни лекарства.

преди 3 часа, Без умствен капацитет написа:

голям мерак обаче да ми се хакне ел. адрес с който съм регистриран само в този форум - почвам да се съмнявам в глебалните модчета, мисля че те имат достъп до данните с които съм се регистрирал тук

sshot-4.png

Какви са тия държави и какво е скрито под жълтия правоъгълник. И какво е OAuth2?

преди 32 минути, buldak написа:

Аз ще събирам за мен една изцяло АМД базирана конфигурация.

Преди два дни в Али-то този процесор струваше 270 лева. Доставката е безплатна, но не знам защо изведнъж надуха жестоко цените. Когато избера държава за получаване Италия или друга държава, цената автоматично пада на 260 лева. За България не зная защо е скъпо. :(

(3).png.5b25607f933c90b67fa851ec1f20e9c2.png

Иначе това е на далавера да се поръча, но на мен не ми е нужен 8 ядрения. :(

(4).png.ec0b76942b0f297d6a99310598294386.png

Виж в България същия процесор колко струва.

AMD Ryzen 7 7700 (5.3GHz) | BOX • 12741194 ⋙ Цена | Plasico IT Superstore

Със това дъно.

Дънна платка, ASROCK B650M-HDV/M.2 /AM5 B650M-HDV/M.2 (xtreme.bg)

И 2х16GB DDR5 RAM на 6000Mhz за 140 лева пак от Китайците. 

Получава се компютър за 600 лева. 

И забравих да спомена SSD M2 4 TB което също взех от там за 70 лева. :D

Повечето неща ги имам, остана ми само процесора и дъното. Ще изчакам малко и сигурно пак ще свалят цените. Сигурно има много поръчки за този процесор и затова му надуха цената. :(

преди 5 минути, Звяра! написа:

Аз ще събирам за мен една изцяло АМД базирана конфигурация.

Преди два дни в Али-то този процесор струваше 270 лева. Доставката е безплатна, но не знам защо изведнъж надуха жестоко цените. Когато избера държава за получаване Италия или друга държава, цената автоматично пада на 260 лева. За България не зная защо е скъпо. :(

(3).png.5b25607f933c90b67fa851ec1f20e9c2.png

Иначе това е на далавера да се поръча, но на мен не ми е нужен 8 ядрения. :(

(4).png.ec0b76942b0f297d6a99310598294386.png

Виж в България същия процесор колко струва.

AMD Ryzen 7 7700 (5.3GHz) | BOX • 12741194 ⋙ Цена | Plasico IT Superstore

Със това дъно.

Дънна платка, ASROCK B650M-HDV/M.2 /AM5 B650M-HDV/M.2 (xtreme.bg)

И 2х16GB DDR5 RAM на 6000Mhz за 140 лева пак от Китайците. 

Получава се компютър за 600 лева. 

И забравих да спомена SSD M2 4 TB което също взех от там за 70 лева. :D

Повечето неща ги имам, остана ми само процесора и дъното. Ще изчакам малко и сигурно пак ще свалят цените. Сигурно има много поръчки за този процесор и затова му надуха цената. :(

https://www.kaldata.com/хардуер/процесорът-amd-ryzen-threadripper-pro-5995wx-постави-абсолютен-р-389163.html

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Миними, мноо добре знаеш, че ти го казах и в любимата ти тема дословно същото....

За разлика от теб, аз не изпитвам никакви терзания относно сексуалната си ориентация и не ме бърка да ме наричаш както си решиш....

За разлика от теб, аз не търся реална среща с представители на силния пол, раздавайки си номера и нагло провокирайки ги за среща....

За разлика от теб, аз не предлагам като залог за облог, загубилият да "седне в коленете" на спечелилия...

И понеже знам, че няма вариант да загубя, то ти предложих вариант, който да задоволи щенията ти - един от нашите общаци, а не мой колега...

Виждам, че си го запомнил, а сигурно и го сънуваш....

Тъй, че.... сексуалните ти девиации ти сам си ги споделяш....

А не, че някой проявява интерес към тях....

А това, че свързваш израза "мачка нещичкото в гащите си" с някакъв интерес към това нещичко, доказва скритите ти терзания....

Това, че ти се интересуваш от "нещичкото" на другите, не означава, че всеки се интересува....

Изразът е метафора, Миними, за това, че освен да "помпаш" виртуално кухото си самочувствие, друго не си в състояние да постигнеш....

Не е по силите ми да преценя дали си противен, но опрелено може да участваш във филм по "Тримата глупаци", при това без да има нужда да играеш роля и без да има нужда от грим...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.