Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 3 часа, Greta Simmer написа:

Здравейте ☀️

Научих се да правя кафе на машината с капсули. 

coffee.jpeg.931d29e707c7e1313cda94f627ed4ef2.jpeg

Подложката за чаша си я оплетох сама, разбира се.

Напоследък много се изнервям на работа. Трябва да започнат да ми плащат повече, амин!

Аз кафе не пия ама се научих покрай тъщата да правя защото тя само такова пие.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 7 минути, Bubbles написа:

Аз кафе не пия ама се научих покрай тъщата да правя защото тя само такова пие.

Зет като мед. ☺️

Дано и моите зетьове да ми правят кафе, някой ден.

преди 20 минути, Greta Simmer написа:

Зет като мед. ☺️

Дано и моите зетьове да ми правят кафе, някой ден.

Тъща ми е велика жена, отдавна е заслужила цялото ми уважение.

преди 10 минути, lebel написа:

ха-ха-ха, вместо фал за пловдивчани, дузпа за сините. бахти нещастната страна сме.

Мхм гледах ги вчера, пълна излагация.

преди 27 минути, lebel написа:

ха-ха-ха, вместо фал за пловдивчани, дузпа за сините. бахти нещастната страна сме.

Чиста дуспа си беше. Зебрата изобщо не игра с топката

преди 8 минути, lebel написа:

Няма да се надвиквам. Земи таа дузпа...

spacer.png

ако не те е срам.

Е ? Не докосва топката, е левия му крак е пред десния на левскаря. И VAR са гледали.

преди 1 час, NewRedDragon написа:

... левия му крак е пред десния на левскаря...

Което си е така, така е... илюстрирам...

spacer.png

Иначе, ако си разчитал, че като наприказваш един куп глупости, ще се откажа да се занимавам, печелиш.

Да се включа  и аз от коневръза - това е финт. Той че се върза на финта - никой не му е винавен. Чиста дузпа.

преди 33 минути, lebel написа:

Което си е така, така е... илюстрирам...

spacer.png

Иначе, ако си разчитал, че като наприказваш един куп глупости, ще се откажа да се занимавам, печелиш.

Добре, де - объках кра=ката. Но дуспа за Левски има и толкова!  така трябва. ОК. ако не е било дуспа, е подаръка за Левски - това също е част от играта

Добре бе, имаше дузпа...

Мъж води жена си за пръв път на лов. По пътя и обяснява:
- Не е важно да улучиш нещо, а да убедиш другите, че ти си го улучила.
Пристигнали, разпределили пусиите и ... по едно време мъжът чул изстрел и адска джабала. Хукнал по посока на звука и колкото повече се приближавал, толкова по-ясно взел да чува гласа на жена си:
- Няма пък, няма пък, аз го улучих, улучих си го пък, еленът си е мой!
Пристигнал пичът и гледа жена му се разправя с някакъв мъж, който в този момент с някакво отчаяние се примолил:
- Добре бе, ти го улучи, халал да ти е, ма ... може ли поне да си взема седлото?

едит:

@buldak, омаах и 2-рия сезон, дай 3-ти.

Пфу, накрая ще се смахна и аз... разбира се, според някои, това се е случило отдавна...

Но, т'ва заглавие на тема в началната страница "Избор на GPS тракер за автомобил", в първия момент го прочетох така... Избор на GPS танкер за автомобил

едит: във всеки случай, моето се не губи - като млад се притеснявах, че се бави танкерът от Новоросийск, а на стари години ше сънувам Ормузкия проток. Дeбa.

Добър ден другари и другарки ,след 8- ми март и в очакване на великденските добавки към пенсиите съм в приповдигнато и някак празнично настроение (комшииката също има вина днес за това) ,надявам се и вие да сте добре ,весели , щастливи ,палави и игриви :)

Хубав ден ,отивам у съседката на кафе с райбер ( райбера бил развален ,та ше видя ко ше правя) :hush:

Баси аз май настинах доста бързо без да се усетя от 2 дни съм доста отмалял все едно са ме били.:lol6:

Ама си мисля че това се случи докато бях в избата а и няколко пъти подред кат ме домързи да се кача в апартамента оставам в избата да спа щото напоследак ми се струпа доста работа и гледам да наваксам.:yanim:

преди 1 час, AAUUXX написа:

Добър ден другари и другарки ,след 8- ми март и в очакване на великденските добавки към пенсиите съм в приповдигнато и някак празнично настроение (комшииката също има вина днес за това) ,надявам се и вие да сте добре ,весели , щастливи ,палави и игриви :)

Хубав ден ,отивам у съседката на кафе с райбер ( райбера бил развален ,та ше видя ко ше правя) :hush:

Къде ходиш, бе джингиби?

преди 53 минути, Belefor написа:

Не е ясно още...

Така е.

-------------

едит:

Сравнението на скоростите на зареждане/рефрешване на калдейтата и други сайтове ме сеща за стария виц за попадналите в една болнична стая шофери на Порше и Трабант...

- К'во стаа ве, аре аз карах с 200, ми ти ... шо си тук?
- Ми... аз, като видех/чух как мина и слезнах да видим к'во стаа...

-------------

иначе... като ви чета кви ги разправяте, имам чувството, че и мачовете, дето ги гледате са праени с ии...

преди 32 минути, АСПЕКТ написа:

Къде ходиш, бе джингиби?

Тук -там ,движение да се случва ,алъж вериш да става :topsecret:

преди 2 часа, vlado1985 написа:

Баси аз май настинах доста бързо без да се усетя от 2 дни съм доста отмалял все едно са ме били.:lol6:

Гажето не та е завивала :rolleyes:

преди 9 минути, AAUUXX написа:

Гажето не та е завивала 

Може и наистина да са го били, но да не се е поглеждал в огледало... :shock11: А че е безпаметен е ясно...

току-що, Joss Bomon написа:

Може и наистина да са го били, но да не се е поглеждал в огледало... :shock11:

Има такъв риск ,ако преди загаджването не е питал дали владее някакви бойни изкуства момата, сега е  изправвн пред два избора - да си купи каска или да свикне :topsecret:

преди 11 минути, AAUUXX написа:

Тук -там ,движение да се случва ,алъж вериш да става :topsecret:

Гажето не та е завивала :rolleyes:

Ааааа тая с която се бях хванал си бих камшика аз че съм си луд луд съм си ама и тя по зле от мен.:lol6:

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Може и наистина да са го били, но да не се е поглеждал в огледало... :shock11: А че е безпаметен е ясно...

Може ама непозна. А че понякога си забравям най редовно наистина е така и то ако съм се разсеял иначе все още си помня.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.