Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Какво ти пеене? Наду ми главата. Вие като линейка. 😀

Нещо като оперно пеене.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 14 часа, Megumi написа:

Не знам как изглеждаш и кой номер обувки носиш, но щом наистина са ти обсъдили външния вид със сигурност не те мразят, а по-скоро си отключила някои техен комплекс за малоценност. След като си отминала вече са те забравили. А и освен това, много ми е интересно дали в моловете и в целия град всички са с перфектни форми? Мисълта ми е не се връзвай на подобни глупости.

Ами, не са перфектни, но някак толерантността към ниските и средните е много по-голяма. И към мъжете. Щото ако така седнат да оглеждат и шушукат по някой мъж, не знаят как ще им реагира.

Макар че, аз имам пример наедна моя позната(не близка), дето преди години в една сладкарница така се опули на един закръглен мъж и вика на висок тон "Да,  яж тортички, яж." А той на пет крачки от нас. Такъв срам. Тая е доста злобна по принцип и към мен е имало странно поведение. 

преди 55 минути, Greta Simmer написа:

Честит празник на дамите в темата - @Муца Дебелогъзова, @Megumi, @Inana.., @pepel_ot_roza и всички, които съм пропуснала.

134_8mart27_f.png.8243c98df4fd98956566337941d73cff.png

Честит празник и на теб. Честит празник на всички май.ки и жени.

Всеки гепи к'во добара. Викам си - я да видя к'во е това "Часовщик"/Часовникар (2012), а то "Механик"-ът (2011) на Стейтъм в руски вариант.

И малко отзиви (руски):

"Посмотрел эту чушь..."
"Господа, я не фанат фильма "Механик" со Стетхемом, но столь отвратного кино давно не видел..."
"У режиссера ни стыда. ни совести. Думает, что Фильм "Механик" с Джейсоном Стэйтемом никто не видел. Плагиат жуткий..."
"Они даже переплюнули Индийское кино..."

И моя фаворит (още не съм сигурен eбaва ли се или не) - "Да нет же! Это же Леон! Ну, конечно, не де Ниро с Портман - но очень достойно..."

... вероятно щото ми мяза на стария виц:  

Стои некъф юзверь (в повечето варианти - нашенец) пред паметника на Шилер и радостно каканиже:
- Оооо, Гьотеeе, знам те аaз. Малка нощна музика, а?  Па-па-па-паааaа, па-па-па-паааaаа ...
(последното е плах опит да се затананика писмено началото на Симфония №5 - Бетовен).

преди 3 часа, Greta Simmer написа:

Честит празник на дамите в темата - @Муца Дебелогъзова, @Megumi, @Inana.., @pepel_ot_roza и всички, които съм пропуснала.

134_8mart27_f.png.8243c98df4fd98956566337941d73cff.png

Честит празник и от мен на всички дами.

Messenger_creation_9861BEFE-105D-4FF2-B13E-164A7ED5823C.jpeg

Честито на жените. Всичко най.

преди 1 час, lebel написа:

Всеки гепи к'во добара. Викам си - я да видя к'во е това "Часовщик"/Часовникар (2012), а то "Механик"-ът (2011) на Стейтъм в руски вариант.

Новият филм със Стейтъм си заслужава > Охранителят /2026/

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Новият филм със Стейтъм си заслужава > Охранителят /2026/

Благодаря! Гледах го (малко преди премиерата го беха изкорсарили). Става, но... как да кажа...  не изпъква от "поредицата". А поредицата е, както се будалкаше некъф -- Стейтъм ще го изстискат докрай, сюжетът е ясен, просто един път е "механик", друг - "охранител", трети - транспортер, четвърти - инкасатор, пети - технически ръководител на строеж, са се очаква да стане геодезист, после - зъболекар, архивар, сомелиер, агроном... и так далее.

Не ме разбирай погрешно... добър е пичът, кефи ме и гледам филмите му с удоволствие (и без особени очаквания), което не пречи да се шегувам с "либретото" им.

Винаги са ми допадали такива филми... помня как отговарях на "интелектуалци", гледащи и призоваващи да се гледа съвременното (тогава) екзистенциално (обикновено френско) кино - пичове, аз проблеми си имам достатъчно (вие - също), за да ги търся и в киното... вместо да се поотдалеча за 2 часа от тях.

преди 3 часа, Belefor написа:

Браво на Цолов! МАШИНА!

Излючително чисто състезание! По радиото му казали да не атакува първите двама до 5 обиколка, защото инцидента е неизбежен :)

преди 1 час, Bubbles написа:

Честит празник на всички дами!

Мерси!

преди 1 час, Bubbles написа:

Ти пък кога стана дама? 

Гледам че обратните резби са на мода, управляват света и изкарват лесно и много пари. Така че смятам да се пробвам ;) 

преди 36 минути, lebel написа:

Толко сме бедни, че националният превозвач не може да насмогне с прибирането на нашенци от Дубай.

Всички с крадени и не мъчени пари са там...

преди 26 минути, В. Велев написа:

Гледам че обратните резби са на мода, Така че смятам да се пробвам ;) .

Неофит Рилски ми е Петрохан. После не сте били секта. Детелинчото те измести. Конкуренцията е жестока при вас, кой кого ще обслужи гуруто Ибелин Лама ака Кравата.

преди 1 час, ined написа:

Едно от момичетата на Киро Сводника

Мистър Кавал ли е имало. Освен Мис Свирка.

преди 53 минути, АСПЕКТ написа:

Неофит Рилски ми е Петрохан. После не сте били секта. Детелинчото те измести. Конкуренцията е жестока при вас, кой кого ще обслужи гуруто Ибелин Лама ака Кравата.

Мистър Кавал ли е имало. Освен Мис Свирка.

От кенеф-майстори, акъл не искам.

Лежи си спокойно в лайната и гласувай за МЕЧ.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.