Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 12 часа, Megumi написа:

Сигурна ли си, че нещо за теб са си шушукали? Може само така да е изглеждало. Да са си говорили нещо плиткоумно, но като си се обърнала веднага да са те погледнали.

Е аз да не съм някоя гламава, да не мога да разбера и най-вече усетя. 🤷‍♀️

Този казус с мразещи ме пубери (и не само) го имам още от ученичка. Причината е много дълги крака/краци и явно непропорционалност. Макар, че аз не се приемам така, но отдолу-нагоре така ме виждат.

Вече се знае тук кой номер обувки нося. 🫢

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 13 часа, NewRedDragon написа:

Бе...то и аз имах варианти, тип "МОНОГРАМ", то и доста шрифтове имам подобни, които мога да разиграя. Но явно държат на коорперативната единтичност. То напрактика е за мен - аз управлявам бг дружеството. Те ми пратиха cad файла....

То май и звездите няма да са 4, а ще са 5.тия дни ще направя 3D симулациите от софтуера за рутера (Vcarve Pro)

Ако намеря достатъчно голяма "филия" от дънер на орех, това ще е беграунда, а релефа ще го издълбая от клен...

Е, това е от нулата... Малкия ще си прави нова фирма и идва да обсъдим логото и уебсайта и като ме хвана сърбежа, та драснах едно и за теб. Само пуста клавиатурна болест - много ми е неудобно да държа молив.

преди 12 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Е аз да не съм някоя гламава, да не мога да разбера и най-вече усетя. 🤷‍♀️

Този казус с мразещи ме пубери (и не само) го имам още от ученичка. Причината е много дълги крака/краци и явно непропорционалност. Макар, че аз не се приемам така, но отдолу-нагоре така ме виждат.

Вече се знае тук кой номер обувки нося. 🫢

Не знам как изглеждаш и кой номер обувки носиш, но щом наистина са ти обсъдили външния вид със сигурност не те мразят, а по-скоро си отключила някои техен комплекс за малоценност. След като си отминала вече са те забравили. А и освен това, много ми е интересно дали в моловете и в целия град всички са с перфектни форми? Мисълта ми е не се връзвай на подобни глупости.

преди 7 часа, Teemo v. X написа:

Е, това е от нулата...

Да, естествено. М/у другото, ти без да си виждал цтила на целия обект, доста точно си напипал визията.....  и интериора, като цяло - всички 12 стаи и 4 апартамента са в така оформени. Всичко е масив (канадски дъб)

101.jpg

Как е настроението?

Готови ли сте за празника на жената и на ма.йката? Утре 08 март.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Как е настроението?

майка ми тази година иска само цветя

лалета ще й подарим 

преди 2 минути, buldak написа:

майка ми тази година иска само цветя

лалета ще й подарим 

Живи или откъснати? Аз подарявам само живи цветя. И нечетен брой. 7, 9..

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Живи или откъснати? Аз подарявам само живи цветя. И нечетен брой. 7, 9..

каквито имаше в Лидл

@Bubbles каква е тая дето сте я пуснали на Евровизия да пее. Наду ми главата. Франция много се изложи.

17 годишна... 🤔

преди 3 минути, buldak написа:

каквито имаше в Лидл

Добре, ти си знаеш. 👍🏻

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

Как е настроението?

Да ти кажа право, след като почина майка ми.....този празник едва ли ще го отразя. Буля изобщо не го приема за празник. Да не говорим, че утре сме на състезание по динамична стрелаба. И аз се записах, макар че нямам шансове, ама да си погърмя малко :) 

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Да ти кажа право, след като почина майка ми.....този празник едва ли ще го отразя. Буля изобщо не го приема за празник. Да не говорим, че утре сме на състезание по динамична стрелаба. И аз се записах, макар че нямам шансове, ама да си погърмя малко :) 

Съжалявам. Много жалко.

изглежда анафранила се е върнал в българските аптеки

така де, дано не греша, може да уговоря да ме върнат на него, по-голям ефект имаше

преди 1 минута, buldak написа:

изглежда анафранила се е върнал в българските аптеки

така де, дано не греша, може да уговоря да ме върнат на него, по-голям ефект имаше

За какво е това лекартство?

А добър ви вечер макар че е ден още де.:)

Днес като излизах си взех, нов поялник ZD-735 щото другите които гледах бяха, пълен ташак то не че тоя е нещо по особено ама айде.

Взех го щото имам още един като него който си го ползвам само в къщи а съм забравил къде съм го оставил и ме мързеше да слизам до избата да взимам някой от другите поялници взех си и припой щото този който ми е в къщи ми е малко останало от него.

И какво съм зяпал в магазина незнам  а и в същото време приказвах, по телефона де и само викам на момчето на касата аха аха и с целия си акъл съм взел на райдер 1.6мм. Даже и в магазина не съм обърнал внимание пребирам се и викам айде да пробвам това менте и ах мамицата му мръсна топвам го в колофона бива давам му калай ъъъъ неще да го разтопи.

И като се загледах по хубаво на макарата пише 1.6мм даже и взе да ми се навива и да става на топчета и викам сега няма пак да излизам или да ходя до избата. Извадих едни клещи одрезах си колкото ми трябва припой и със чука взех да го бия сплесках го добре и хубаво се изтъни и веднага взе да се топи както трябва.

И нали съм си пляса докато биех припоя бях налапал цигарата в устата и приказвах по телефона и какво се зазяпах на страни и както лепа с чука на няколко пъти си излепих пръстите даже и на единия пръст нокъта взе да се клати.:yanim:

току-що, NewRedDragon написа:

За какво е това лекартство?

за ОКР

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

А, аз за тази цел предпочитам мускатов гроздомицин :) 

в момента и аз съм на по-слабата му версия 😄

преди 58 минути, АСПЕКТ написа:

@Bubbles каква е тая дето сте я пуснали на Евровизия да пее. Наду ми главата. Франция много се изложи.

Ми пее женицата, на фона на Дара и банга ко беше там е добре.

преди 13 минути, Bubbles написа:

Ma тая ....Дара, защо е толкова облечена? Не знам дали може да пее, ама съм я виждал.....заслужава си едни 100€

преди 26 минути, NewRedDragon написа:

Ma тая ....Дара, защо е толкова облечена? Не знам дали може да пее, ама съм я виждал.....заслужава си едни 100€

Зима е.😁

преди 33 минути, NewRedDragon написа:

Тя е от Варна.

преди 46 минути, Bubbles написа:

Какво ти пеене? Наду ми главата. Вие като линейка. 😀

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.