Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 6 часа, Teemo v. X написа:

Да не забиеш към Анка ?

Знам си гьола. 

Нямам фейсбук, нямам тикток, големо съм ахмаче. Нямам туитър, но калдейта, имам си обаче! Профилът ми'й стара пушка и се казва лебел. Кой каквото ми хортува, вервам кат'фелдфебел...

Ае...

Иначе, кво да ви кажа... Купих си тример. Ровента. За "перфекетен стайлинг" (правописът запазен). Двата ми стари тримера Уилкинсън (единият не се включва, другият не се изключва) са пощадени (засега) в качеството си на самобръсначки, до изразходване на ножчетата Solingen към тях.

Но това, което ме потресе, е написаното в упътването.

Този уред не е предназначен за употреба от хора с намалени бла-бла-бла или умствени способности... 

Започвам да си мисля, че под "перфекетен стайлинг" нямат предвид да го ползвам за оформяне на това онова, тоест да го употребявам, а просто да си го нося на верижка. нещо като кукла на верига, би казал Алистър Маклейн (не оня, тоя е умрял, светла му памет)... ама не кукла, а тример. Или да си извадя лиценз... ко мога.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 4 минути, bulljo написа:

Аз, кат чуя тример и ми изникват  едни мургави образи с бензокосачки  в тревните площи между панелките.

Тия са секаш от Война на световете.

преди 21 минути, lebel написа:

Иначе, кво да ви кажа... Купих си тример. Ровента.

Доволен ли си от ровента. Аз поне до сега не съм ползвал тримери но се замислям да си взема един аи нали всяка седмица заставам пред огледалото и се подстригвам и си хващам мъха на клепарите с машинката. То даже сега кат се замислих понеже все ползвам philips и незнам защо но явно свикнах карам със серия 3000.

Бързо, равномерно подстригване

Имах преди пак една машинка, серия 3000 пак като, тази само където имаше разлика в плъзгача за номерата на подстригване нея немога да я намеря сега на снимка. А и да ли я пазя още не съм сигурен трябва да се разровя но си спомням че ме изкара доста време машинката подстригваше много хубаво и си беше тиха.

Е да съм я ползвал близо 7-8 години и малко преди да се предаде взе да става шумна кат трактор и нали бях доволен от тая серия взех си нова кат тая на снимката. Ама тая деба нейната мамица 2 подстригвания и много тиха неможе да се чуе че работи и след това на третото  подстригване мисля че беше както я включих и започнах да се подстригвам взе да бучи кат трактор ама си я търпя още де щото подстригва добре.

Но как започне да ми прави номера да скуби и тем подобни, няма да и се размине коша та и със самото подстригване, си хващам и брадата де. А и аз в седмицата се бръсна 2-3 ти но онзи ден сестрами и зет ми бяха на гости и какво се заприказвах със зетко ми загатна че си е взел тример на philips точно кой модел и серия беше забравих но ми каза че не е доволен. И на всяко бръснене без значение да ли е на мокра или суха кожа много скубел тримера му.

Та кат ми каза тези неща малко ме разколеба да си взимам тример на philips и се чудя на кой производител да се спра или в краен случай взимам някой боклук на късмет и кат започне да скубе веднага го пращам в коша.

Ама тая машинка новата я взех от технополис миналата година и продавачката едно младо момиче ме обслужи и аз я питам.

Какво ще ми каже за модела като цяло защото си бях свикнал на предишната серия и момичето аааааа господине ама аз не се подстригвам и неразбирам трябва да питате някой от колегите. И в същото време минава един от колегите и нали не си ме слуша главата спрях момчето и му викам. Абе да те питам за тая машинка нещо и момчето да кажете и аз абе тая новата серия 3000 на тоя боклук да ли е по добра от предишната серия и момчето аааааа незнам господине трябва да я пробвате аз така нищо немога да ви кажа.

И момичето и колегата и до мен ми обясняват нещо ама аз си блея и както си зяпах видях един стол и викам на тея чакайте така сега се връщам и нали момичето пред мен отвори кутията на машинката да я пробва пред мен да ли работи ме чака да и кажа да ли ще я взимам да ми я опакова обратно.

Отидох аз при столчето, взех го и си го помъкнах с мен при момичето и момчето слагам, стола и викам на момчето я седни за малко да пробваме как подстригва машинката. И тоя само като чу че искам да пробвам как подстригва машинката кат побегна за малко да си чупи краката.

А момичето което ме обслужва само я гледам обърна се и отиде при нейните колежки и държи някакъв лист и се хилят всички кат варени тикви и по едно време идва и вика с този документ отивате на касата и си плащате.:yanim:

преди 1 час, bulljo написа:

Аз, кат чуя тример и ми изникват  едни мургави образи с бензокосачки  в тревните площи между панелките.

Тея много ги мразех когато живеех в Дианабад. Тамън се върна от нощна смяна и те почнат да бръмчат зад блока. Вече е добре. Сега съм в Лозенец и тук няма тревни площи. Всичко е бетон :D

преди 56 минути, vlado1985 написа:

Доволен ли си от ровента.

...

Днес я 'зех. Синът ми каза, че бива.

Нисък клас е. От тия дето... да не те е яд... бе да речем, че важи оная фраза от известния (бих казал тъп) виц  "ово йе стандарт..."

едит:

преди 14 минути, ivottoshev написа:

Тея много ги мразех когато живеех в Дианабад. Тамън се върна от нощна смяна и те почнат да бръмчат зад блока. Вече е добре. Сега съм в Лозенец и тук няма тревни площи. Всичко е бетон :D

Най-много мразех "стари н'ща купуааааам". "Мразех", щото вече не купуааат, деба лешперите. Не че се оплаквам.

утре пак по доктори

ей един спокоен ден няма...

преди 2 часа, lebel написа:

Нямам фейсбук, нямам тикток, големо съм ахмаче. Нямам туитър, но калдейта, имам си обаче! Профилът ми'й стара пушка и се казва лебел. Кой каквото ми хортува, вервам кат'фелдфебел...

Сложи му R че бабаро е пуснала сомските мустачки и ще го барне

преди 2 часа, Teemo v. X написа:

Сложи му R че бабаро е пуснала сомските мустачки и ще го барне

Мислех да му туря пепел (не от рози), както си бех неразбрал, но в крайна сметка ми стана интересно какво ми се губи. 

Тоест - какво да туря, къде и с кво ме плашиш... онова сричковидното ли

@petie1Сега се сетих на тоя телевизор който ти препоръчах както ти написах на лично няма vga но ако държиш и на vga взимаш си един кабел VGA към HDMI или адаптор.

https://www.jarcomputers.com/hdmi-m-kym-vga-f-18m-68567453-prod-cavmononame68567453.html

https://www.technopolis.bg/bg/Kompyutarni-kabeli/Adapter---Kabel-ot-iztochnik-s-HDMI-DIVA-kam-zhensko-VGA-HDMI-to-VGA-raboti-samo-v-tazi-posoka/p/574818

• Автор
преди 2 минути, vlado1985 написа:

@petie1Сега се сетих на тоя телевизор който ти препоръчах както ти написах на лично няма vga но ако държиш и на vga взимаш си един кабел VGA към HDMI или адаптор.

https://www.jarcomputers.com/hdmi-m-kym-vga-f-18m-68567453-prod-cavmononame68567453.html

https://www.technopolis.bg/bg/Kompyutarni-kabeli/Adapter---Kabel-ot-iztochnik-s-HDMI-DIVA-kam-zhensko-VGA-HDMI-to-VGA-raboti-samo-v-tazi-posoka/p/574818

И аз се сетих

А честито ни. Радио "свободна есср"  за България край на парите. Твърде късно според мен и тукашните подхранвани от грантове от сащ тролове за беля са живи още, не знам защо след като ролята им приключи. Можеше да последват ламата калушеф.

преди 5 часа, Муца Дебелогъзова написа:

И аз съм нежна душа, затворена в мръсно тяло. Ко да прая ве!? 🤭

Изкъпи се. Ама като в рекламите. 😄

преди 9 часа, lebel написа:

Мислех да му туря пепел (не от рози), както си бех неразбрал, но в крайна сметка ми стана интересно какво ми се губи. 

Тоест - какво да туря, къде и с кво ме плашиш... онова сричковидното ли

R - всички права запазени. Че онова преди пишеше - това ти го крада да го ползвам... Сега направо краде, без да се обажда.

преди 10 часа, vlado1985 написа:

Хехе, и това му го бях написал :)  

преди 3 часа, Teemo v. X написа:

R - всички права запазени. Че онова преди пишеше - това ти го крада да го ползвам... Сега направо краде, без да се обажда.

ааа, ясно. Благодаря. Да влачи ве.

Аве кво се случва с тее лични...

Никой нищо не снася. После що сме неуки.

Супер си е без лични...

(да не се връщам до "Kane & Garr"... и без това Пол Саймън много харесва (доколкото съм чел) изпълнението на David Draiman/Disturbed)

или за по-патриотично настроените...

излиза, че според гугльо най-добрият салам е Бургас и на майстор Цветко 🤔

преди 23 минути, buldak написа:

излиза, че според гугльо най-добрият салам е Бургас и на майстор Цветко 🤔

Според мен е Кен деликатесен черен етикет

гдгд

преди 20 минути, lebel написа:

Според мен е Кен деликатесен черен етикет

гдгд

и хамбурския на деликатес житница

щото нещо ми се е дояло салам ама само боклици

преди 6 часа, Belefor написа:

Хехе, и това му го бях написал :)  

Е в темата му не си му предложил кабел или адаптор. А и аз сега надникнах за бързо в темата и видях модела който си му предложил същия му го предложих и аз на лични защото ми писа.

Модела разлика като гледам няма никаква само където модела който си предложил ти е M70F a модела който му предложих аз е M70D.:)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.