Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 33 минути, Inana.. написа:

...

Лекувам депресии всякакви ! 

...

Не знам, не знам... най-много да ми я задълбочиш. Макар че то нема къде повече...

Помня, че еднъж спомена нешо в смисъл, че не съм мъжкар... И тъкмо щях да се сдухам, се сетих, че като знам кво е женкар, май наистина съм твърде консервативен за мъжкар. И ми мина̀.

------------------------------------------

Бодьо са ебaти пичовете!!!

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 1 минута, Inana.. написа:

звяр , върти си там геврека и не ме занимавай !

26-та год. още не е минала ! Ако не знаеш кой месец е - февруари !!

1003.png.0640b9dc774e205d0d0196aec36c119c.png

risa.gif

преди 6 минути, Inana.. написа:

Добре , няма да настоявам :D

Винаги влизам в обувките на приятел 

Сори, ама рядко ни се случва да посрещаме гости вкъщи и такива екстри като соди и бадеми по принцип са ни излишни. Много инцидентно се случиха таз вечер работите и не съм подготвен. 

Гледам си си изпила чашата. Да сипвам ли още :wink12:

преди 5 минути, pepel_ot_roza написа:

Видях аз, ама работя и с едно око гледам 

Няма лошо ...  Ами това е моето момиче - нищо страшно и сложно няма 

Ей на този , който му пише под аватара "вип" - ако те заговори на ЛС - Не ОТГОВАРЯШ !  

"Всичко , което кажеш - може и ще бъде използвано срещу теб " ! 

Битие , Житие , Лични данни - ТЕМА ТАБУ да ти бъдат ! 

Пак ще дойда да те нагледам .. :*

преди 2 минути, Inana.. написа:

Няма лошо ...  Ами това е моето момиче - нищо страшно и сложно няма 

Ей на този , който му пише под аватара "вип" - ако те заговори на ЛС - Не ОТГОВАРЯШ !  

"Всичко , което кажеш - може и ще бъде използвано срещу теб " ! 

Пак ще дойда да те нагледам .. :*

Лекинка. 

преди 15 минути, Teemo v. X написа:

Некви тъпи мачлета... Въпроса е - кака Мира и мистър Фат в "Резервни убийци" или Ал и Робърт в " Жега"

И от мен убийците - за поентяне. Жегата си е сериозна работа.

Тъпи са, щото не гледаш агонията на интер. 

преди 6 минути, lebel написа:

Не знам, не знам... най-много да ми я задълбочиш. Макар че то нема къде повече...

Помня, че еднъж спомена нешо в смисъл, че не съм мъжкар... И тъкмо щях да се сдухам, се сетих, че като знам кво е женкар, май наистина съм твърде консервативен за мъжкар . И ми мина̀.

------------------------------------------

Бодьо са ебaти пичовете!!!

Знаеш ли , ти си единственият , който съжалявам , че съм "сдухала " ... Ако те утешава това , с нежност го споделям ...

Иначе мога да ти помогна наистина , обаче е нужно да ми отдадеш доверието си ...

А впечатленията ми от теб са , че не би го направил , понеже си резервиран към мен. 

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Сори, ама рядко ни се случва да посрещаме гости вкъщи и такива екстри като соди и бадеми по принцип са ни излишни. Много инцидентно се случиха таз вечер работите и не съм подготвен. 

Гледам си си изпила чашата. Да сипвам ли още :wink12:

Ще стана много еротична , ако изпия още едно ... на жена ти няма да й хареса ..:D

преди 15 минути, "Саша" написа:

????????????????????????  

Дзверооо, стига къта тез парички, а си плати на некоя сгодна женица от ТИР-паркинга. До кога ще обикаляш темите в Калдата-та, само защото така ти излиза по-евтинко да ти обръща някой внимание?

преди 6 минути, pepel_ot_roza написа:

Лекинка. 

Лека работа на теб и умната ... :withballoon22:

Лека и на всички мои любимци - знайни и незнайни ....

Яхам Еднорога и потъвам в нощта ...

Да пазите цветето !   :headphones:

преди 2 минути, Inana.. написа:

Ще стана много еротична , ако изпия още едно ... на жена ти няма да й хареса ..:D

Тя е душичка. Освен това от '98-ма сме заедно и ме познава по-добре, от колкото аз се познавам, демек има ми доверие че няма да прекрача границата. Но щом пък си рекла - нема да се наливаме повече:)

преди 33 минути, Inana.. написа:

Знаеш ли , ти си единственият , който съжалявам , че съм "сдухала " ... Ако те утешава това , с нежност го споделям ...

Иначе мога да ти помогна наистина , обаче е нужно да ми отдадеш доверието си ...

А впечатленията ми от теб са , че не би го направил , понеже си резервиран към мен. 

...

Ко трее съм сериозен (едит: и ако това те утешава), резервиран съм към всичко виртуално. Колкото до сдухването... как да се изразя... да речем, че няма за какво да съжаляваш. Но благодаря.

И с риск да задълбоча... бе не, ше попитам... Вярно ли е, че като не правиш сeкс се изнервяш?!? КАЖЕТЕ БЕ, НЕЩАСТНИЦИ!!!

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Тя е душичка. Освен това от '98-ма сме заедно и ме познава по-добре, от колкото аз се познавам, демек има ми доверие че няма да прекрача границата. Но щом пък си рекла - нема да се наливаме повече:)

Така и така сте загрели местете се в политиката да гледам малко сеир и с тамошните пияндурници.😁

преди 8 минути, ivottoshev написа:

нема да се наливаме повече:)

Кат каза нема се наливаме повече сега се сетих как преди 2 вечери се бях надрънкал и в 2:00 презноща с май доста съм прекалил.

Гушнал съм масата от стаята ми и съм закъсал, в коридора а от стаята ми се чувала някаква, опера и аз в коридора с масата съм увивал и както съм бил закъсал с масата в коридора немога да мръдна на никъде.

Вчера майка ми разправяше какви съм ги правил и бая ме навиква де даже и нейния едвам вкарал обратно масата ми в стаята щото нали е голяма де и си тежи. И аз от вчера се чудя за какво ме боли гърлото а то било от много грачене и предполагам от студения чай.:yanim:

Баси, вече ми отнема повече време да проверя дали някой ИИ (измислен интелект) ми е пипал песента, отколкото да я намеря.

ае лека момчета и момичета...

Добро утро! 😎

Радвам се да видя увеличение на броя на дамите в темата. 

@Inana.. особено ми е приятно да видя, че си се върнала. Преди известно време те търсих. Обяснявах му на твоя, че Господ му е изпратил за спасение на душата едно хубаво момиче - не просто лъч светлина, а Воин на Светлината, пък той... няма да ти обяснявам, ти си го знаеш. След малко затриха цялата тема.🤦‍♀️

преди 8 часа, Inana.. написа:

А ако някой реши да публикува линк към кратко клипче в YouTube, на което се вижда лицето му, добре ли е? За една приятелка питам. 😉

Хубав ден на всички! 🌸

преди 7 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Добро! Изядох три баклавички на Билла. Доволна съм. 😗

Дотук беше с диетата. 
Аз много им харесвам закуските с кленов сироп.

на 22.02.2026 г. в 16:59, petie1 написа:

Добре дошла и от мен - собственика на пъба нещо кат Рене от "Ало ало" :) 

преди 11 часа, lebel написа:

Добра да е. Последното е задължително за едно добро включване.

преди 11 часа, lebel написа:

Голям риск, нема що... напрао живот на ръба...

( :шега: )

преди 11 часа, АСПЕКТ написа:

Добра вечер,

тук пият, ти какво предлагаш?

Добра вечер,

тук пият, ти какво предлагаш?

преди 11 часа, ivottoshev написа:

Давай, давай. Аз правя всичко възможно да се завърнем там, където ни е мястото, ама трябват още хора за да успеем да се преборим: 

313100891_10160254891463588_3218308345799594279_n.jpg.b1cf8f1cd8d6619b72ace2fb49e4dcb2.jpg

преди 11 часа, kiro 2025 написа:

След килотоните тъпа пропаганда прочетени днес наистина е добре човек да удари едно - две

преди 10 часа, Inana.. написа:

За съжаление си абсолютно прав в частта за "секса' - до това води , да ..

Ама и Избор имаш ... да го промениш ..

Аз какво да кажа , като бягам от всякакви избори и даже не познавам отблизо това , което теб те е изтормозило ...

Но пък отлично познавам чувството да те праскат хормоните и да се разбиват в тялото ми като морски вълни на скалист бряг ...

Моето също е Избор , ама аз съм Джедай ...:lock:

поздравче

Добре , няма да настоявам :D

Винаги влизам в обувките на приятел 

преди 10 часа, pepel_ot_roza написа:

Поздравче и от мен за теб 

На Вас -Добро утро, а на мен- Лека нощ. :)

преди 14 часа, Inana.. написа:

отдадеш доверието си

Доверието минава през virustotal.

• Автор
на 22.02.2026 г. в 21:52, pepel_ot_roza написа:

Приятно ми е "Рене" :)

На мен също :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.