Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Сънувах бут по Еленски, колело с карачка от тел, бърдуче, меки коремчета на мренки в подмолите и извадена водна змия (по действителен случай), също с меко коремче, вместо тях, пукало от бъзов масур с кълчищени "куршумчета", лъкове, стрели, прашки, тичащо безглаво пиле из чимшира и... и некви заплахи за коприва в гащите.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 9 минути, Megumi написа:

Честита Баба Марта!

Честита Баба Марта! Да сте живи и здрави! 🍀

Направила съм ви мартеници.

WhatsAppImage2026-03-01at07_39_54.jpeg.5462bb12f27dfbfc64bd8d0a319d3cfb.jpeg

преди 11 минути, Greta Simmer написа:

Честита Баба Марта! Да сте живи и здрави! 🍀

Направила съм ви мартеници.

WhatsAppImage2026-03-01at07_39_54.jpeg.5462bb12f27dfbfc64bd8d0a319d3cfb.jpeg

Честита Баба Марта и от мен!

Споменах вчера за "Рицаря". Изгледах го с усещането за нещо познато. Нямаше как да съм го гледал вече, но се оказа, че освен "Песен за огън и лед", съм чел и сказания-та за Дънк и Ег. Хубаво е че нямам проблем с препрочитането.

@Муца Дебелогъзова

KPOP на Евровизия. С елементи на Дуа Липа. Поне 10 място? 🤔

Пуснах мача при 0:1. Гледах, гледах, гледах... викам си - бе шо се занимавам с глупости, зачетох се пак в Джордж Мартин, по ено време се сетих, погледнах - 2:1.

едит: Честито! Карик май има само един равен (останалото победи) при това му треньорство.

едит2: Джони Велинов! Да почива в мир!

преди 1 час, lebel написа:

Джони Велинов! Да почива в мир!

Кво става бе.....? Макар и да съм от най-тъмно сините...... Любо Пенев с проблеми, Хубчев с проблеми, Джои Велинов си отиде..... Боби.....бере душа.....

преди 25 минути, NewRedDragon написа:

Кво става бе.....? Макар и да съм от най-тъмно сините...... Любо Пенев с проблеми, Хубчев с проблеми, Джои Велинов си отиде..... Боби.....бере душа.....

Няма значение цвета. Важното е, че си човек. Отиват си хората. Знаеш, неизбежно е.

Живота продължава - Глори, Глори... Само Левски... Челси паднаха...

пп Все още съм добре - предполагам... Щом смятам че да говоря с Муца за футбол е равносилно на да си завра чадър в задника и да го разпъна.

преди 9 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Чакай бре, ти нали уж много харесваше Дара. Така ти твърдеше. 😆🙄

Да, харесвах я,  но последно време много почна да дразни. ХФактор с Кристиян бяха супер. Стисках палци те да победят. Все пак е от Варна. 😀Но победи оная кипарка. Която отиде специално да роди в Кипър, защото много обича България.

преди 11 минути, Greta Simmer написа:

Преди време имаше Пачанга, а сега - Бангаранга.

И двете са трудни за слушане.

Имаше една такава клубна песен и не завърши добре. Поне да не е толкова голяма излагацията и да завърши на топ 10.

Съдейки по случайно попадналите ми ... звуци от евровизията в последните 15-20 години, имам смътното усещане, че класацията за престиж е обратната на официалната. И не знам защо пак се сетих, че съм си зел тример. Ровента.

Иначе, песента на Дара не съм я слушал, не съм и фен, не съм и и хейтър... но пък ми се чини, че във виртуала и Монсерат Кабайе, светла и памет, би брала ядове с "виртуалните потомци на Карузо", светла му памет, които, както пак ми се чини, са много по-многобройни даже от "децата на лейтенант Шмид". А последното си е постижение.

биричка, котета :beer:

на 1.03.2026 г. в 12:47, lebel написа:

Споменах вчера за "Рицаря". Изгледах го с усещането за нещо познато. Нямаше как да съм го гледал вече, но се оказа, че освен "Песен за огън и лед", съм чел и сказания-та за Дънк и Ег. Хубаво е че нямам проблем с препрочитането.

аз гледам Fallout и много ме кефи

преди 1 час, lebel написа:

Ше погледна после к'во е т'ва, че са се забавлявам с внуците.

За вас - поздрав с руската версия, "Чунга-чанга".

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.