Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

645562052_122123572347055015_39026367989

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

на 28.02.2026 г. в 18:58, buldak написа:

пуканката ти падна, коте :D

https://www.facebook.com/reel/2009411253251643

Коте по гръб не пада! Нали знаеш когато улови жертва (мишка), какво я прави? 🤔 Играе си с нея!!! 🤭

преди 5 часа, Greta Simmer написа:

За вас - поздрав с руската версия, "Чунга-чанга".

Мерси. Ш'се реванширам с любимо парче (текст: Грета Коцева)...

Иначе, свободното пространство на флашката с архиви електронни книги във формати epub, fb2 и mobi, която им направих (баща им, а за рождения си ден и внукът, имат киндъли), уплътних с два албума (Avalon и Hometown Life) на Съли Ерна.

Апропо, нормален резултат. Реал са по-жалки и от Хетафе. 

преди 7 часа, buldak написа:

биричка, котета :beer:

аз гледам Fallout и много ме кефи

Позагледах анотациите, май ш'се пробвам и аз. Само... за жанровата му същност срещам "Екшън, Драма, Фантастика, Приключенски"... а някъде мернах и комедия... Не че е невъзможно съчетание от 2-3 изредени, но... ако е за комедия, ш'си гледам (преди, по и след) изборите.

Мен пуберите много ме мразят, просто защото не одобряват външния ми вид.

Онзи ден една пуберка в мола ме гледаше зад гърба и като се обърнах тая си беше сложила ръката пред устата и ме гледаше и се хилеше, нещо говорейки на другата до нея.

А аз си гледах магазина, но тия лайнярки седнали на нисък диван сложен точно пред него. Хората вървят пред тях и тия ги гледат отдолу-нагоре и ги обсъждат.

Като забележа нещо такова, си викам тоя/тоя е тъп, ама после ме е яд, че не съм пребила въпросното лайнярче.

Споделям си.💁‍♀️

преди 7 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Мен пуберите много ме мразят, просто защото не одобряват външния ми вид.

Онзи ден една пуберка в мола ме гледаше зад гърба и като се обърнах тая си беше сложила ръката пред устата и ме гледаше и се хилеше, нещо говорейки на другата до нея.

А аз си гледах магазина, но тия лайнярки седнали на нисък диван сложен точно пред него. Хората вървят пред тях и тия ги гледат отдолу-нагоре и ги обсъждат.

Като забележа нещо такова, си викам тоя/тоя е тъп, ама после ме е яд, че не съм пребила въпросното лайнярче.

Споделям си.💁‍♀️

Няма нужда да им правиш нищо - те сами си нанасят вреда, като прекарват собственото си време в затъпяващи дейности. Външният ти вид си е твоя лична работа.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Добро утро и честит празник.

bulgaristan-bulgaria.gif

Честит празник! 

Паднах от смях с едни футболни деятели.

Окофлекс си оставил всички дрехи и покъщнина в апартамента, не е имал време и да заключи... И бегал за Левски, бързо - ония мутри от Ботев без малко да го барнат...

Цеката Найденов - Салидо премина медицински тестове... В неизвестност от два дена и се появи в Лудогорец хахахахаахаха

преди 5 минути, Teemo v. X написа:

Паднах от смях с едни футболни деятели.

Окофлекс си оставил всички дрехи и покъщнина в апартамента, не е имал време и да заключи... И бегал за Левски, бързо - ония мутри от Ботев без малко да го барнат...

Цеката Найденов - Салидо премина медицински тестове... В неизвестност от два дена и се появи в Лудогорец хахахахаахаха

Трансферна политика по български :) 

PS: Знаех си, че някой ден ще объркам инчовете и милиметрите..... Строших си най-ценното бит-че за рутера - "Keyhole" - то. И не е въпроса за 30€....ами че вече го няма в немския амазон. 

преди 17 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Тоя кораб да не е пътувал за Дюбай.

не знам ама БоК не е от най-търпеливите там :D 

Добри n-ти петли!

Както и друг път съм споменавал, воаяжът по форума ми въздейства различно. Понякога (по-рядко) ме ...усмихва (разсмива вече ми е силна дума... за което причините са лични), понякога депресира (по-често). И главно заради второто се старая (най-често безуспешно) да не мисля, че всички ние имаме равни избирателни и други права. 

Хубави утро и ден.

на 2.03.2026 г. в 17:08, buldak написа:

биричка, котета :beer:

аз гледам Fallout и много ме кефи

Става, не си спомням дали благодарих, но най-мноо да дублирам. Благодаря! Омаах сезон 1. Ше почвам 2. 

преди 2 часа, lebel написа:

https://sportal.bg/news-2026030415202594552

Да го шибaт мaнaфите пияния капyт сплескан!

Дано бързо се оправи и да забрави детенцето! Умно, красиво и талантливо!

Поне година ще е аут. Но това е млад организъм, ще се оправи.

А защо не казат името на "гуриста"?

.

преди 28 минути, NewRedDragon написа:

Поне година ще е аут. Но това е млад организъм, ще се оправи.

А защо не казат името на "гуриста"?

.

Да лапа може и без име фаготът смотан.

А тия деца толкова ме кефят. И Малена, и Тервел... и отдоле идат ощя 4...

преди 4 часа, "Саша" написа:

Котето си поигра с "мишките" преди да ги изяде..... :lol6:

Най-накрая ти се откъснаха от сърцето парички за сгодни каки от някой ТИР-паркинг ли? Браво. Друг път да слушаш батко си :) 

преди 17 часа, lebel написа:

Става, не си спомням дали благодарих, но най-мноо да дублирам. Благодаря! Омаах сезон 1. Ше почвам 2. 

баси бързака :D

преди 14 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Ти ли си котето?

той той 😃

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.