Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

значи

[email protected] и [email protected] е едно и също?

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 20 минути, Teemo v. X написа:

Няма значение.

Buldak@ , buldak@ , buldak@ABV , BULDAK@ - е все едно и също.

Ако всички букви са главни или малки няма значение ,ако обаче една буква е главна сред останалите малки и една е малка сред другите големи има значение.

преди 1 минута, buldak написа:

значи

[email protected] и [email protected] е едно и също?

Не е.

току-що, AAUUXX написа:

Ако всички букви са главни или малки няма значение ,ако обаче една буква е главна сред останалите малки и една е малка сред другите големи има значение.

Не е.

значи за това 3 дена не ми отговарят

благодаря, котета 😊

100% няма значение! Пробвах го безразборно къде са главни и малки букви в написаното преди [email protected]

Нямате ли 2 пощи да си пратите за проба?!

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

100% няма значение! Пробвах го безразборно къде са главни ималки букви в написаното преди [email protected]

Да може да опита това.

ИИ също казва ,че следва имейла да бъде изпратен ,моите данни за имейли са доста остарели ,има няма 20г ,очевидно нещата са се променили от тогава.

преди 12 минути, buldak написа:

значи за това 3 дена не ми отговарят

благодаря, котета 😊

Сигурно е изпратен ,може и да не е ,ако не отговарят още ден ,два го изпрати отново.

преди 13 минути, Joss Bomon написа:

100% няма значение! Пробвах го безразборно къде са главни и малки букви в написаното преди [email protected]

наистина няма значение, сега пробвах с две пощи

благодаря още веднъж, котета 😊

преди 3 минути, buldak написа:

наистина няма значение, сега пробвах с две пощи

благодаря още веднъж, котета 😊

Значи аз съм бил в грешка ,извинявам се за това )

преди 57 минути, buldak написа:

значи се е изпратило на несъществуващ мейл?

за съжаление трябва да го напиша отново, защото забравих да запазя черновата...

Ако мейлът не съществува, май трее получиш вест от "ма(е)йлер демона" за недоставено писмо...

А за черновата провери дали не се е записала автоматично...

преди 1 час, lebel написа:

Ако мейлът не съществува, май трее получиш вест от "ма(е)йлер демона" за недоставено писмо...

А за черновата провери дали не се е записала автоматично...

В абв май трябваше ръчно да го стартираш - автоматичното.

преди 16 минути, Teemo v. X написа:

В абв май трябваше ръчно да го стартираш - автоматичното.

Нямам спомен. И ми се видя много дълго за уточняване кой кога как и дали, при положение че или е включено, или - не. И по аналогия с приказката - не съм толкова богат да купувам евтиното, са (с тоя пост) излезе по-дълго. Ма това е в твоя чест. На некой друг немаше и да отговоря.

А нямам спомен, щото държа по една поща в абв и майл бг-то като кофи за боклук, тоест не се занимавам мноо мноо с тях, освен да ги изхвърлям.

преди 9 часа, lebel написа:

Въпрос: Намери ли отговора на въпроса си?

Никой не ми отговори сериозно на въпроса, а аз така и не съм намерил начин да скрия статуса си.

Виждам, че на други потребители не им се вижда статуса, но в настройките на моя профил няма опция за скриване.

преди 24 минути, Волен написа:

Никой не ми отговори сериозно на въпроса, а аз така и не съм намерил начин да скрия статуса си.

Виждам, че на други потребители не им се вижда статуса, но в настройките на моя профил няма опция за скриване.

Че се обаждам като трета гайда - Настройки > Сигурност/ Поверителност - изисква парола >Онлайн статус

преди 1 минута, Волен написа:

Това, което съм направил за себе си, ти твърдиш, че го няма при теб... тоест:

Горе дясно, ляв бутон на ника и от отворилото се меню избирам: Настройки на Профила > Сигурност/Поверителност (ако ти иска пак парола и не си размислил, я въвеждаш) > секция Поверителност...

И в секция Поверителност при мен има три неща:

# Онлайн статус: Видим или Скрит...

# Заявка за лични данни...

# Изтриване на акаунт...

Да, писал си, че там я няма тая опция, но... трябва да е там, опитай пак да я потърсиш...

Не попитах пак "а искаш ли", щото се сетих за вица:

Приятел на младоженеца го пита:
- Имаш ли голи снимки на булката?
- Не...
- А искаш ли?

След като написах, се сетих за на Ивчо поста.

Дано не ни прави пак на шантави. Че са много в една глава...

преди 5 минути, lebel написа:

Горе дясно, ляв бутон на ника и от отворилото се меню избирам: Настройки на профила > Сигурност/Поверителност (ако ти иска пак парола и не си размислил я въвеждаш) > секция Поверителност...

Аз не бях разбрал, че ми иска паролата. Мислех си, че това е за смяна на парола. Но като си въведох паролата, видях опцията за скриване на статуса.

Благодаря.

преди 2 минути, Teemo v. X написа:

След като написах, се сетих за на Ивчо поста.

Дано не ни прави пак на шантави. Че са много в една глава...

Ако "Ивчо" е Тошев, не ви знам отношенията, той е плагиат...

от site_logo.gif... примерно

Фьодор Михайлович:

Има нещо нездраво и съмнително в трезвеника. Възприемам хората, които не пушат, тяхна си работа, дори възприемам тези, които не се заглеждат след жените по улицата, макар че… Но както и да се мъча, не мога да възприема непиещия за нормален. Непиещият е маниак и точка по въпроса. Всеки, който се опита да облече трезвеността в подкупно, здравословно и благообразно обяснение, е гад, мръсник, безочлив продажник. Да не пиеш означава да живееш като идиот. Да си противоестествен и пластмасов като вегетарианец. Липсата на алкохол води до оглупяване и тежка шизофрения. Изкривяват се представите за света. Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес!

преди 9 минути, lebel написа:

Ако "Ивчо" е Тошев, не ви знам отношенията, той е плагиат...

Познаваме се лично... Много приятен човек е. Малко заби в политиката, а там е лесно да се подзлъзнеш.

Имах предвид - да не е капан на дзверо хахахаахаахах

пп Това не беше ли от Чърчил?

преди 20 минути, Волен написа:

Аз не бях разбрал, че ми иска паролата. Мислех си, че това е за смяна на парола. Но като си въведох паролата, видях опцията за скриване на статуса.

Благодаря.

И сега как ще разберем къде обикаляш?

преди 4 минути, Teemo v. X написа:

Познаваме се лично... Много приятен човек е. Малко заби в политиката, а там е лесно да се подзлъзнеш.

Имах предвид - да не е капан на дзверо хахахаахаахах

пп Това не беше ли от Чърчил?

Опитах се да не пиша сериозно по въпроса, но все пак ще се наложи

В обратен ред...

# Може. Не знам. Вероятно е точно толкова на Чърчил, колкото е и на Достоевски... или пък не... но по логиката на абсурда, предпочитам Достоевски.

# Който не цени това, което получава (респективно - опитва се да ме прави на шантав), не получава нищо. В най-добрия случай.

# Сигурно си прав. Бедата е... беда е силна дума, но ще я оставя... та, бедата е, че моята представа за приятността не е свързана с тая свобода във виртуалното общуване, която включва клетви за смърт (при определени условия разбира се), дори и на шега... колкото и да ми е трудно (по ред причини) да използвам тая дума в случая. Разбира се, за да съм справедлив, ще споделя, че оценявам, че не използва и "гея" от спорния текст... спорен като авторство имам предвид...

И освен това се старая да не определям кой на кого какво да пише, разчитайки наивно (шегувам се, въпрос на принципи е) на взаимност.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.