Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Понякога с узото си поръчвам и айрян с копър.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Сега говорих с един приятел , живее в Испания. Паднах от смях.

Той заможен човечец, архитект. Не може да случи на жена и не може и не може... Та тая четвъртата. Ония имали някакъв закон - дори и да не се понасяте и да сте разделени, не може да я изгониш, докато не си намери къде да отиде. И тя стои... Извикал още четерима, пълни идиоти - по цял ден и цяла нощ Весна, Миле и подобни - издържала два дена и си тръгнала хахахахаах

пп Мангал да ми говори за таратор, пу - светотатство.

на 19.07.2026 г. в 17:02, Волен написа:

Въпрос: Как да скрия онлайн статуса си?

...

Мернах това, докато се реех лежерно насам-натам и не знам дали съм прав, но щом в профила ти пише кога последно си бил онлайн, струва ми се, че още не си го скрил. Или си го бил скрил, а след това си се отказал...

Въпрос: Намери ли отговора на въпроса си?

--- --- --- --- ---

Добро утро!

преди 9 часа, Teemo v. X написа:

Сега говорих с един приятел , живее в Испания. Паднах от смях.

пп Мангал да ми говори за таратор, пу - светотатство.

Мангал къде виждаш? В огледалото ли? Някои хора виждат Путин, а ти мангали. СКОРОШНО ОЗДРАВЯВАНЕ.

преди 9 часа, летучая мьiшь написа:

Така решили , така го кръстили . Предпочитам си "класиката" - да си хапна една кофичка студено кис.мляко с 3-4 обикновени вафли.

ps.Започна Liverpool - Leeds (приятелска). На онзи линк , който ти пратих на ЛС в секцията спортни- клик и най-долу в зелено TRT Spor. Там го предават (canli - live-на живо) . Точно в момента(7-ма минута) Пуул вкараха за 1:0.

Благодаря!

Пул го проспах...

Или както се казва в по-изисканите среди - имах сексуална вечер... пратих 'сички да се... ъъ, таковат (не върви, след като беше така любезен, да напиша шибат, както е в оригинала) и се наспах във всички пози.

едит: чини ми се да имаш чувство за хумор, надявам се да не греша.

преди 2 часа, lebel написа:

Тоя IObit Driver Booster в софта на Калдейта, който никога не съм ползвал, винаги го чета като Хобит...

Аз пък бустера го чета като бустер доза.

преди 40 минути, Teemo v. X написа:

Да бе. Единствения българин в максуда и те му викат - Гошо циганина.

Аз виждам, че пише Teemo, какъв Гошо? Сигурно истинското ти име.

Тва е специално за Слайд ( @Sliderum2 ) ... ко го ебават за 2104(4-ката на аватара

- У тебя какая машина? (- Каква кола имаш?)
- Лада Рива...
(- Лада Рива...)
- Да ну, гавно какое!
(- Егати бракмата!)
- Ну хрен его знает, тебе из трамвая виднее.
(- Знам ли / бaлимyмaйкaта, от трамвая се вижда по-добре.)

Кое му е специалното ли? Ми... в оригинала е Приора...

Страхотен химн. 😀

Тия са по-зле и от немците.

O! say does that star-spangled Banner yet wave,

O'er the Land of the free, and the home of the brave? 🤔

Не е сигурно.

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

Страхотен химн. 😀

Тия са по-зле и от немците.

O! кажи, развява ли се още този звездно-обвито знаме,

Над Земята на свободните и дома на смелите? 🤔

Не е сигурно.

Те нашите кози на село пеят по-добре...

преди 5 часа, lebel написа:

Мернах това, докато се реех лежерно насам-натам и не знам дали съм прав, но щом в профила ти пише кога последно си бил онлайн, струва ми се, че още не си го скрил. Или си го бил скрил, а след това си се отказал...

Въпрос: Намери ли отговора на въпроса

Ако някой дръзне да помага за каквото и да било на Дзверо, студена бира да не види, компа му вируси да хване, и да умре от гъбички и херпес. Аз казах. Хау!

пп: А-а-а-а, забравих. И тази песен да му се случи:

https://www.facebook.com/reel/1039926095300773

преди 22 часа, AAUUXX написа:

От известно време някви откачалки ми изпращат имейли ,сега чета от Катя искала да ме подчини ,аз и отговорих че комунизъма си отиде преди 36г ,дано да не ми пише пак lock

Що бе, може да е истина. Да те зароби в някой палат в подножието на планината и да те изкарва оттам с частен хеликоптер, да летите до тропически дестинации и после да те връща. 😆 Ти ще си й подчиненото пуделче.

преди 11 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Що бе, може да е истина. Да те зароби в някой палат в подножието на планината и да те изкарва оттам с частен хеликоптер, да летите до тропически дестинации и после да те връща. 😆 Ти ще си й подчиненото пуделче.

А не е това ,май искаше да ме бие ,по спомен (щото изтрих мейла) пишеше -Ела отвори вратата ,коленичи и се подчини - бот откачалка е явно бил.

току-що, AAUUXX написа:

А не е това ,май искаше да ме бие ,по спомен (щото изтрих мейла) пишеше -Ела отвори вратата ,коленичи и се подчини - бот откачалка е явно бил.

Или садо-мазо мастър, който се представя за жена.

абе котета мейла в абв-то прави ли разлика между главни и малки букви?

щото писах миналата седмица едно писмо и май една буква вместо голяма е трябвало да е малка

и седя тука и се чудя що не получавам отговор

преди 5 минути, buldak написа:

щото писах миналата седмица едно писмо и май една буква вместо голяма е трябвало да е малка

Мисля че прави разлика ,изпрати го отново )

току-що, AAUUXX написа:

Мисля че прави разлика ,изпрати го отново )

значи се е изпратило на несъществуващ мейл?

за съжаление трябва да го напиша отново, защото забравих да запазя черновата...

преди 23 минути, buldak написа:

Няма значение.

Buldak@ , buldak@ , buldak@ABV , BULDAK@ - е все едно и също.

преди 4 часа, Белгиеца написа:

...

Значи има си мустакати жени, с косми и по бузите пред ушите и по-надолу, с козмати баджаци и повишено съдържание на тестостерон в кръвта ( спрямо другите жени).

Та част от тези „хубавици“ са решили че искат те да доминират, те да са „отгоре“.

...

("повдигането" с 'открояващ се' цвят - мое)

Тая част я знам. Катя се казва. AAUUXX си пише с нея.

преди 23 часа, AAUUXX написа:

От известно време някви откачалки ми изпращат имейли ,сега чета от Катя искала да ме подчини ,аз и отговорих че комунизъма си отиде преди 36г ,дано да не ми пише пак lock

Той и пише "Мило непознато другарче... ", както сме свикнали от ония... ъъ, по-безплатните времена, обаче на нея не и минават такива и иска...

преди 34 минути, AAUUXX написа:

("повдигането" с 'открояващ се' цвят - мое)

Майкaтacитрака

Зема ви свържа с Линда (с нея бехме приятели у датата... в смисъл - не проявяваше аспирации към мен, което, странно... вместо да ме депресира, ме кефеше)... ви избие... там квото имате у главите...( щех да кажа и дирниците, ама ше осepeте пейзажа...) а на Тошев - и Зверо, и Достоевски от сънищата и виденията. Зверо - ясно защо, а Достоевски... той си знае.

преди 33 минути, buldak написа:

значи се е изпратило на несъществуващ мейл?

за съжаление трябва да го напиша отново, защото забравих да запазя черновата...

преди 15 минути, Teemo v. X написа:

Няма значение.

Buldak@ , buldak@ , buldak@ABV , BULDAK@ - е все едно и също.

@Teemo v. X е прав. Сега проверих и наистина няма значение главна или малка е буквата на адресанта при изпращане. Даже излиза подсказка при започване на изписването с правилните букви. ABV обаче всичко засилва вече в Спам папката, луда поща.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.