Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За кого ще гласувате,ако има избори скоро

Featured Replies

преди 19 минути, АСПЕКТ написа:

Засега за президент, не знам, за кого да гласувам. След като Радев и неговите клоуни се снимат с господаря си.

Явно това е било по-важно.

Image_10355227_126_0.jpg

Може да бъде изображение с 9 души, седнали хора, изправени хора и текстово съобщение

• Отговори 3,1k
  • Прегледи 141,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А тези "комунисти" сега с нас в стаята ли са ?

• Не зная дали ще си умира от кеф , но сега ще бълва огън и жупел . Очаквай поне 200 поста как президента , хунтата , Маджо , Баджо , Цветан , черепи , комунета , Путин и цялата вселена са се обединили

Публикувани изображения

преди 1 минута, M.Николов написа:

На последните избори българите в чужбина гласуваха най-много за ИТН и ДБ.

Според теб каква е политическата грамотност на българите в чужбина ?

Според мен те са най големите попивателни на фейк сайтовете , попивателни на масираната пропаганда и изкривената представа за политиците в България.

Да се обзаложим ли  дали ще гласуват пак толквоа за чалгарите и алоМаджовците коминтерновци ?  :)

преди 5 минути, miro20 написа:

Но никога няма да разбереш дали от общо 100 гласа машината е преместила минус 20 гласа от една партия към +20 гласа за друга партия. Общо са пак 100 гласа.

Разбира се, че ще покаже. Точно това е целта на броенето.

пп

бабикянските фейкомети не спят

Сега пък претоплят Лиляна с руски паспорт :)

https://www.facebook.com/GerbBulgaria1/posts/1507772186252530

Само не разбрах.. тов акомплимент ли е или като компромат го измислят ? :)

Щото за някои руския паспорт е предимство май. Ако им слушам пропагандата.

преди 1 минута, ncl написа:
преди 6 минути, miro20 написа:

Но никога няма да разбереш дали от общо 100 гласа машината е преместила минус 20 гласа от една партия към +20 гласа за друга партия. Общо са пак 100 гласа.

Въпроса е да се броят или не разписките от машината.

На разписката НЕ ПИШЕ за кого си гласувал.

Абе вие верно ли не знаете тези елементарни неща ?

И след 10-на дена ще гласувате ? ??

:hit:

преди 5 минути, ncl написа:

манолова каза че не иска да се броят на 100% - защо ли

преди 4 минути, M.Николов написа:

Доста гнусна манипулация.

Дори и за теб.

Гнусно нали ?  и за мен Янев ми е гнусен с мазната усмивка на фона на черната статистика .

Абсолютно си прав

Аз ще гласувам за Бойко Борисов !!!

преди 3 минути, miro20 написа:

Гнусно нали ?  и за мен Янев ми е гнусен с мазната усмивка на фона на черната статистика .

Абсолютно си прав

Тъпо, по тази логика трябва да са ти омразни и всички други ръководители на държави присъстващи на международната среща за климата, в които има починали от Ковид.

преди 2 минути, M.Николов написа:

Тъпо, по тази логика трябва да са ти омразни и всички други ръководители на държави присъстващи на международната среща за климата, в които има починали от Ковид.

проблема е че политиката на антиваксъра доведе да по черна статистика

преди 28 минути, Без умствен капацитет написа:

Глупости, ваксинираните са виновни. Заради тях им бум на заразени.

преди 58 минути, miro20 написа:

Абсолютно си прав

Каква черна статистика?!? Та нали само преди ден починалите бяха 310? Сега са 145. Това е с повече от 50% по-малко, а ти му викаш "черна статистика"?

За да плювнеш по Радев си готов да плювнеш и по това, което е останало от достойнството ти. Жалка картинка :getout:

преди 7 часа, miro20 написа:

Как разписката от машината ще покаже резултата от  гласуването ??

Ти не си ли гласувал с машина бе ?

Комисията е дала методическо указание да се броят разписките, които хората получават от машините след гласуване и пускат в урната. Вече два пъти съм гласувал с машина и съм получавал разписка, та знам, видях два пъти с очите си, че на разписката пише изборния номер на партия Възраждане.

преди 6 часа, miro20 написа:

Не знам на кое викаш разписка.

Като се видиш на тясно и извърташ както винаги.

В методическото указание става въпрос за хартишките, които избирателите получават от машината след гласуване и пускат в урната. Та на тези хартишки именно пише за коя партия си гласувал.

Нали уж ГЕРБ са твоята партия. Те веднъж да направят нещо в полза на честни избори и ти не го харесваш и лъжеш нагло, че не е добро.

Напротив, ако се броят талончетата, които машината разпечатва и дава на гласоподавателите и те пускат след това в урната, секционната комисия научава недвусмислено резултата от вота и може да го сравни с резултата, който изплюва на края на изборния ден машината.

Ако има разминаване, или машината е сгрешила, или хората, или и двете. Хората могат да си проверят грешката, а машините би следвало да грешат едно на един милиард, ако не е пипан софтуера.

Ако е пипан софтуера и примерно резултатите на стотина машини се отличават от резултатите от ръчното преброяване, значи има нещо гнило в Дания

Няма как ръчното броене да не е добро, за научаване на реалния вот на гласоподавателите.

Веднъж програмата брои, втори път хората ръчно преброяват отрязъците пуснати в урната и се получава сериозен контрол.

Освен това и всеки гласоподавател си вижда, дали машината му е изплюла номера на партията, за която е гласувал, така, че е изключен варианта, в урната да не е реалното волеизявление на избирателите, щото ако човека не си е получил правилна разписка ще вдигне скандал и няма да я пусне в урната.

преди 7 часа, Без умствен капацитет написа:

манолова каза че не иска да се броят на 100% - защо ли

Щото е урва мръсна !!!

Не е само нещото на Мая. И психодесните не искат и комундетата на Радев - Кирчо и Кокорчо не искат. Дето си ходят с феновете в рейса.

Ясно е що не искат, имат очаквания за рамо от програмистите.

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Каква черна статистика?!? Та нали само преди ден починалите бяха 310? Сега са 145. Това е с повече от 50% по-малко, а ти му викаш "черна статистика"?

За да плювнеш по Радев си готов да плювнеш и по това, което е останало от достойнството ти. Жалка картинка :getout:

Спекуланта вторнишкото натрупване от уикенда по добре да не се обажда че пак си за резил ... :hit:

преди 7 часа, Без умствен капацитет написа:

То няма политика а хаос и непремерени, необмислени "мерки".

Може да бъде изображение с 2 души, изправени хора и текстово съобщение

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Като се видиш на тясно и извърташ както винаги.

Какво натясно бре ?? Нали и аз това е чудя защо най видните фейкомети като маями и псевдо-десни най много реват против броенето :) 

Сами се издават че има нещо нередно

преди 4 минути, miro20 написа:

Спекуланта вторнишкото натрупване от уикенда по добре да не се обажда че пак си за резил ... :hit:

Последно? Има или няма вторнишко натрупване от уикенда? Лъжат ли ни с бройката всеки вторник, или не ни лъжат?

преди 8 часа, miro20 написа:

На разписката НЕ ПИШЕ за кого си гласувал.

смешник според теб какво пише на разписките ако не номера и партията за която си гласувал

преди 1 час, ivottoshev написа:

Последно? Има или няма вторнишко натрупване от уикенда? Лъжат ли ни с бройката всеки вторник, или не ни лъжат?

Ти си вечно излъган.

МАямата 2019 г  реве  и праща писма че трябва д асе броят разписките  :

Контролното ръчно преброяване на хартиените разписки е необходимо, за да се установи дали броят им и отразеното в тях съответства на отчетените във финалния протокол гласове за партии, коалиции и независими кандидати и преференции. Подобни съображения изложих и в искането си до Конституционния съд, относно разпоредби от Изборния кодекс, създаващи опасност за свободното и демократично провеждане на изборите и нарушаващи избирателните права на гражданите и основни конституционни принципи.  

Маямата сега :

Днес съпредседателите на коалицията "Изправи се БГ! Ние идваме!" Мая Манолова и Николай Хаджигенов внесоха обща жалба с "Продължаваме промяната" срещу решението на ЦИК за връщане на ръчното броене на отрязъците от машините на предстоящите избори.

Това решение тежко нарушава Изборния кодекс и е опит за връщане на манипулациите и кражбите на вот в секционните избирателни комисии (СИК). Машинното гласуване беше въведено, за да не се пипат бюлетините от ръцете на партийните представители в секционните комисии.

преди 7 часа, JKirilov написа:

То тоа радев и плюнка не заслужава...

На 14 ноември започва реална процедура за импийчмънт на Радев - евентуално с избора на нов държавен глава   https://www.dnevnik.bg/izbori_2021/2021/11/04/4274904_lozan_panov_bog_da_pazi_bulgariia_ot_populizum_kato_na/

преди 30 минути, attj написа:

На 14 ноември започва реална процедура за импийчмънт на Радев - евентуално с избора на нов държавен глава   https://www.dnevnik.bg/izbori_2021/2021/11/04/4274904_lozan_panov_bog_da_pazi_bulgariia_ot_populizum_kato_na/

Панов вършеше чудесна работа да дразни ДПС и Герб, обаче откакто се кандидатира говори предимно глупости, а когато говори верни неща ги казва по грешен начин. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.