Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За кого ще гласувате,ако има избори скоро

Featured Replies

преди 2 часа, Лудият Учен написа:

https://m.fakti.bg/bulgaria/627247-ekzakta-gerb-sds-sa-parva-politicheska-sila

Резултати за електоралните нагласи за изборите за парламент и президент...

Тези дни трябва да излязат резултатите на Алфа Рисърч и Маркет Линкс, но и там предполагам ще е сходно положението. Според мен обаче разликата между първия и втория ще е по-скоро 3-4%, а не 7-8%. Другото, което е неясно е дали Възраждане и ИБГНИ ще минат бариерата. Иска ми се да е така, но скоро ще се разбере.

• Отговори 3,1k
  • Прегледи 141,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А тези "комунисти" сега с нас в стаята ли са ?

• Не зная дали ще си умира от кеф , но сега ще бълва огън и жупел . Очаквай поне 200 поста как президента , хунтата , Маджо , Баджо , Цветан , черепи , комунета , Путин и цялата вселена са се обединили

Публикувани изображения

преди 2 минути, ninov написа:

.Само троловете ли защитават някого или нещо а

и аз бих те попитал същото но за ГЕРБ

След гафа на хунтата с тези 288 машини   , процента може да е още по висок за ГЕРБ

:) 

И не само защото ще добавят електорат , а просто машините няма да им отнемат и бутнат към някои отпадащи  партийки....

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

и аз бих те попитал същото но за ГЕРБ

Я сега да видим кой визираш от защитаващите ГЕРБ защото е известно че всичките сте тролове на ГЕРБ

преди 3 минути, miro20 написа:

След гафа на хунтата с тези 288 машини   , процента може да е още по висок за ГЕРБ

:) 

Гаф който не съществува .Защото стана ясно че тези машини са за Албания а не за България

И сега някои агенции дават 7-11% преднина на ГЕРБ. След изборите, като не се сбъднат тези прогнози, ще има оправдания за манипулации, репресии и т.н.

преди 49 минути, ninov написа:

Я сега да видим кой визираш от защитаващите ГЕРБ защото е известно че всичките сте тролове на ГЕРБ

примерно мен - а защо мислиш че неважи и за теб, щом защитаваш Радев

преди 1 час, miro20 написа:

Мирчо,

След като явно Антончо е голямата ти любов, що не се земнете бе?

преди 9 часа, ninov написа:

Да вярваме ти явно ни мислиш за толкова прости ще те светна не сме толкова прости

Направо ме смая.  Не Ви смятам за такива.  По лошо е.  Вие сте готови да хукнете след поредни спасители -няма значение те дали са Сакскобурготски, Орешарски, Борисов, Кирчо с Кокорчо или други... Стадо сте   Не ми пука и вземам мерки да няма последствия за мен от Вашите глупости.  Доколкото мога.

преди 37 минути, attj написа:

Направо ме смая.  Не Ви смятам за такива.  По лошо е.  Вие сте готови да хукнете след поредни спасители -няма значение те дали са Сакскобурготски, Орешарски, Борисов, Кирчо с Кокорчо или други... Стадо сте   Не ми пука и вземам мерки да няма последствия за мен от Вашите глупости.  Доколкото мога.

да мислиш че единствения спасител е Борисов за който не си казал 1 лоша дума това е случайно нали

МВР задържа кандидат-депутат за отглеждане на марихуана

Цитат

Кандидат за депутат от Сливен е задържан от полицията заради отглеждане на марихуана. 47-годишният мъж е хванат в четвъртък в местността „Сините камъни”, съобщи Нова телевизия.

В момента на ареста му на място е имало 23 растения, инструменти и торове, нужни за отглеждането им. В дома му, криминалистите открили 21 буркана, пълни с трева.

По информация на NOVA задържаният е Валентин Велев, регистриран под номер 10 в листата на Патриотичния фронт в областта. Очаква се утре прокуратурата да поиска от ЦИК свалянето и на неговия имунитет.

Боже, пази България от такива патриоти!

преди 2 часа, dedidi написа:

Мирчо,

Не знам кой е Антончо, но очаквах коментар за разказа на бабата. 

„Хванахме ги по боксерки и още нямаме отговор“: Борисов продължава да сипе критики срещу служебния кабинет

spacer.png

Нито един уважаващ себе си българин няма да гласува за лъжеца с траурната физиономия.

преди 56 минути, ninov написа:

да мислиш че единствения спасител е Борисов за който не си казал 1 лоша дума това е случайно нали

Ограничената ти главица не може да схване, че да риташ паднал и да си изливаш гнева отгоре му, не е забавление за интелигентния човек. Той, интелигентният, е градил живота си въпреки управляващите и така ще продължава да прави. А, че ти съдиш по себе си за необходимостта на другите от спасител и им приписваш мерака за такъв, по критерий "плюе- не плюе", си е твой проблем. 

https://frognews.bg/novini/prokuraturata-opitva-izkara-mvr-vinovno-skandala-mashinite-glasuvane.html

Борисов пак е лъгал здраво...

Не сме пускали сигнал срещу МВР заради машините“, потвърди и пред Евроком Веселин Тодоров от „Сиела Норма“.

преди 7 минути, absurt написа:

Ограничената ти главица не може да схване, че да риташ паднал и да си изливаш гнева отгоре му, не е забавление за интелигентния човек. Той, интелигентният, е градил живота си въпреки управляващите и така ще продължава да прави. А, че ти съдиш по себе си за необходимостта на другите от спасител и им приписваш мерака за такъв, по критерий "плюе- не плюе", си е твой проблем. 

защо си мислиш че можеш да защитиш някой а не осъзна ли че си най малоумната потребителка в форума и единствено може да покажеш колко си неадекватна

преди 4 минути, ninov написа:

защо си мислиш че можеш да защитиш някой а не осъзна ли че си най малоумната потребителка в форума и единствено може да покажеш колко си неадекватна

Хи,хи! Все по- безумни стават писанията ти. По- неграмотни няма как. 

download (16).gif

преди 9 минути, ninov написа:

Я помисли,,,   Гласувaл съм за Луканов и Виденов, а за Борисов не съм...   Ти на колко си години?

преди 4 минути, absurt написа:

Хи,хи! Все по- безумни стават писанията ти. По- неграмотни няма как. 

download (16).gif

да не очаквах да схванеш нещо знаем че не можеш да осмисляш текст продължавай да показваш колко си малоумна 

преди 2 часа, dedidi написа:

Мирчо,

Как да ти отговори , като не може да даде смислени аргументи и доводи ? Преди седмици го попитах как така се получава, че лицето написало " Шайка " и издателя на тази Уникална книжка от върли противници на герберската измет се превърнаха в техни най-изявени симпатизанти и защитници ? Същите тези убавци Антончо ТодороФФФ и Нидялку сега бълват огън и жупел срещу всеки изразил негативно мнение за Боцко . Да оставим настрана факта ,че книжлето на Антончо доскоро се продаваше из книжарници и разни сайтове . Хем си на хранилка при гербавите , хем си продаваш книжлето ,в което ги оплюваш . Евала . На това му се казва наглост и дебелокожие .  ;) :lol6:

Тема за изборите , пък само Герб с Борисов Ви е в акъла...

преди 47 минути, attj написа:

Я помисли,,,   Гласувaл съм за Луканов и Виденов, а за Борисов не съм...   Ти на колко си години?

а аз не съм гласувал за нито един от тримата единствения избор за който съжалявам че гласувах за Костов

преди 19 минути, ninov написа:

а аз не съм гласувал за нито един от тримата единствения избор за който съжалявам че гласувах за Костов

За Костов беше като задължително - с теб или без теб пак щеше да е същото,,,

преди 1 минута, attj написа:

За Костов беше като задължително - с теб или без теб пак щеше да е същото,,,

то че и без мен пак костов пак щеше да управлява е ясно  мен ме яд че се подлъгах да гласувам за него

преди 2 минути, ninov написа:

то че и без мен пак костов пак щеше да управлява е ясно  мен ме яд че се подлъгах да гласувам за него

Не се ядосвай за глупости - даже и да не гласуваме, пак ще има някакви управници да ни дразнят и ядосват.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.