Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За кого ще гласувате,ако има избори скоро

Featured Replies

преди 14 минути, miro20 написа:

Много добре казано . И аз не бих им вкарал токова точно и кратко на спекулантите .

:)

тошеффф гърчи се, трол . :giggle1:

Това твои думи ли са?

преди 14 часа, miro20 написа:

И аз не бих го казал по добре за агентите :

Да повторя ли за теб отново че едно че всички трябва да наритат такива, но и библейската мъдрост " по делата ще ги познаете" ?? :hush:

Сега изведнъж се оказва, че става дума за всички... ама без агент Николай, защото той говори против Радев.

Та и аз питам:

преди 18 минути, miro20 написа:

Кои са тук двуличниците, а ? Другари ?

:giggle1:

• Отговори 3,1k
  • Прегледи 141,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А тези "комунисти" сега с нас в стаята ли са ?

• Не зная дали ще си умира от кеф , но сега ще бълва огън и жупел . Очаквай поне 200 поста как президента , хунтата , Маджо , Баджо , Цветан , черепи , комунета , Путин и цялата вселена са се обединили

Публикувани изображения

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Това твои думи ли са?

Сега изведнъж се оказва, че става дума за всички... ама без агент Николай, защото той говори против Радев.

Та и аз питам:

Дали сам разбра какво искаш да кажеш или да питаш ?

Съмнявам се. :hit:

преди 24 минути, miro20 написа:

Дали сам разбра какво искаш да кажеш или да питаш ?

Съмнявам се. :hit:

Ще ти го напиша с по малко думички, за да няма как да шикалкавиш.

1-во - Казваш, че всички ДС агенти са за наритване

2-ро - Оказва се, че агент Николай не влиза в категорията "всички" защото говори против Радев

Това ако не е двуличие, не знам какво е :getout:

преди 6 часа, absurt написа:

Ами, пише го в досието, прочети кога е вербуван и кога е снет от отчет. Не боли да знаеш някои неща от първа ръка, а не от фрог и другите кафении.

А в досието пише ли, че сам се отказва да бъде сътрудник, понеже действителността не съвпада с идеалите му, както твърдиш по-долу?

преди 15 часа, absurt написа:

Най- смешното е, че анатемосвате агент Николай, който е вербуван на 22 годишна възраст и се е махнал от системата на 26 години, разбрал, че не служи на идеалите, в които бяха възпитавани всички в онези години

То бива, то може, ама чак пък такава смехория!

Севдеее, Севде!

За да се гарантира честния вот, този път ЦИК прие решение да се преброяват и квитанциите от машинното гласуване. Срещу това обаче скочиха партиите на Мая Манолова, на Христо Иванов и на Кирил Петков.

"Изведнъж какъв вой се надигна, че ще се броят квитанциите (от машинното гласуване). Софтуеъра знаем, че го пипате, пипате машините в чужбина. Мая изпадна в истерия вчера. Гледай какъв е воят - нарушавало се машинното гласуване. Какъв вой! Що? Щото на предишните избори излъгахте, затова сега виете като ранени чакали."

Това заяви днес в Перущица лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод съпротивата срещу решението на ЦИК да се броят разписките от машинния вот.

"0,8% ги броихте три дни (на предишните избори). Важно беше ГЕРБ да е втора сила. Сега ИТН се усетиха, че други са интересните и ще получат наградата, Радев каза, че и според него е правилно да се броят квитанциите. Къде виждате връщане на хартиени бюлетини? Хората в РИК ще си ги броят. Там са хора от всички партии", коментира още Борисов.

http://epicenter.bg/article/Borisov--Znaem--che-pipate-softuera-za-vota--hvanahme-vi-manipulatsiyata-/264441/2/0?fbclid=IwAR0iuBxzE0ZIi_dkN5WefD7ZXqswleDNP5Ru057Pm74agoFK2YOgnXXrG2I

преди 1 час, miro20 написа:

"0,8% ги броихте три дни (на предишните избори). Важно беше ГЕРБ да е втора сила.

Поредната лъжа на Борисов. Окончателните резултати бяха качени на сайта на ЦИК още във вторник вечерта (два дни)

Бавенето на резултати за да се натаманят гласовете може би е практика... обаче при ГЕРБ. На последните избори които Боко спечели, резултатите излязоха чак в четвъртък (четири дни).

Ти, миличък Мирко, що не рева за тези резултати които са излезли в четвъртък, а сега ревеш за резултати излязли във вторник? И ако можеш покажи ми избори, на които резултатите са излезли по-бързо, от колкото изборите за които ревеш че са се били забавили :popcorn2:

преди 3 часа, miro20 написа:

За да се гарантира честния вот, този път ЦИК прие решение да се преброяват и квитанциите от машинното гласуване. Срещу това обаче скочиха партиите на Мая Манолова, на Христо Иванов и на Кирил Петков.

"Изведнъж какъв вой се надигна, че ще се броят квитанциите (от машинното гласуване). Софтуеъра знаем, че го пипате, пипате машините в чужбина. Мая изпадна в истерия вчера. Гледай какъв е воят - нарушавало се машинното гласуване. Какъв вой! Що? Щото на предишните избори излъгахте, затова сега виете като ранени чакали."

Това заяви днес в Перущица лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод съпротивата срещу решението на ЦИК да се броят разписките от машинния вот.

"0,8% ги броихте три дни (на предишните избори). Важно беше ГЕРБ да е втора сила. Сега ИТН се усетиха, че други са интересните и ще получат наградата, Радев каза, че и според него е правилно да се броят квитанциите. Къде виждате връщане на хартиени бюлетини? Хората в РИК ще си ги броят. Там са хора от всички партии", коментира още Борисов.

http://epicenter.bg/article/Borisov--Znaem--che-pipate-softuera-za-vota--hvanahme-vi-manipulatsiyata-/264441/2/0?fbclid=IwAR0iuBxzE0ZIi_dkN5WefD7ZXqswleDNP5Ru057Pm74agoFK2YOgnXXrG2I

Нали на миналите избори се броеше в около 10% от секциите. Е, герб-лелите нямаха достатъчно бързи ръчички, сега ще пробваме във всички секции, все някоя ще успее да създаде така жадувания от вас хаос. После връщаме хартията за следващите избори и всичко по старо, схемата там е изпипана ;) 

преди 3 часа, miro20 написа:

За да се гарантира честния вот, този път ЦИК прие решение да се преброяват и квитанциите от машинното гласуване.

Чудят се как да бутнат ГЕРП към победата и да победят пак ще са в изолация , ако малките партии не се спорозомеят догодина президентска държава .

преди 9 минути, adersa написа:

Чудят се как да бутнат ГЕРП към победата

Не мисля. Решението е почти единодушно. А комисията освен на ГЕРБ, е и на БСП и ДПС.

Няма важно на кого е. Това е правилно. Кефи, как Мая, психодесните и Кирчо завиха на умряло.

Ся Херо Мустафата е на ход, да видим какви фондерлайнени ще забърка...

преди 31 минути, N1K17Y написа:

Нали на миналите избори се броеше в около 10% от секциите

Ей не падате по гръб. До 1000 се брои за половин час. Разделят ги на 20 купчинки по 50 хартишки. И първо уделения да нямат, ще се справят.

Какво лошо има резултатите да са такива, каквито са ?

преди 24 минути, Реджеп Иведик написа:

Не мисля. Решението е почти единодушно. А комисията освен на ГЕРБ, е и на БСП и ДПС.

Няма важно на кого е. Това е правилно. Кефи, как Мая, психодесните и Кирчо завиха на умряло.

Ся Херо Мустафата е на ход, да видим какви фондерлайнени ще забърка...

Ей не падате по гръб. До 1000 се брои за половин час. Разделят ги на 20 купчинки по 50 хартишки. И първо уделения да нямат, ще се справят.

Какво лошо има резултатите да са такива, каквито са ?

Написал съм какво е лошото, прочети ми коментара. Да се обзаложим, дали няма да съм прав ? Явно ти липсват шашмите с хартиените бюлетини. За следващите избори ще се върнат, спокойно ;) 

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Явно ти липсват шашмите с хартиените бюлетини.

Забравяш една малка подробност.

Сегашното броене е за контрол, да не би да е пипнат софтуера.

Тъй че няма от какво да се притесняваме.

Иначе може да стане като в САЩ, дето победи папардака Байдън, дето залита и мирише на пръст.

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Забравяш една малка подробност.

Иначе може да стане като в САЩ, дето победи папардака Байдън, дето залита и мирише на пръст.

Е за контрол ще да е ;) 
Казах ти да ми прочетеш коментара, ама айде пак ще пророкувам. ГЕРБ ще "открият" няколко несъответсвия в броенето (или пък отново чалгарите ще им подадат топката) и ще ореват света за фалшификации и хакерите от ДБ и ПП. После ще си върнем бюлетините, щото от това да им пипат мазните пръстченца гласовете, нЕма по-сигурно.

преди 11 часа, M.Николов написа:

А в досието пише ли, че сам се отказва да бъде сътрудник, понеже действителността не съвпада с идеалите му, както твърдиш по-долу?

То бива, то може, ама чак пък такава смехория!

Севдеее, Севде!

Ами, кажи ти, щом си толкова навътре в нещата, ако той не се е отказал сам, защо са го снели от отчет?

Да не би да са го изгонили поради некадърност? Хайде, разказвай, "специалисте по всичко". 

Между другото, всезнайко, ще кажеш ли защо партийните членове не са били вербувани?

преди 4 часа, absurt написа:

Между другото, всезнайко, ще кажеш ли защо партийните членове не са били вербувани?

Това кой ти го каза?

Същия дето ти каза, че Марков сам се е отказал да бъде сътрудник, защото това не отговаряло на идеалите му?

не стига че сме рекордьори в Еврипа по увеличение на храните, ами и още ще се вдигат

Утре, между 14:00 и 18:00, големите бензиностанции ще продават продуктите си без данъци в знак на протест срещу правителството. Цените ще бъдат
- бензин 0,912 лв/л
- дизел 0,852 лв/л
Ето линка към списъка на бензиностанциите по райони. 

Клик

преди 11 часа, N1K17Y написа:

Нали на миналите избори се броеше в около 10% от секциите. Е, герб-лелите нямаха достатъчно бързи ръчички, сега ще пробваме във всички секции, все някоя ще успее да създаде така жадувания от вас хаос. После връщаме хартията за следващите избори и всичко по старо, схемата там е изпипана ;) 

Сигурно си пропуснала,  но същото го говореше и комунето  николоффф, и накрая и той млъкна, защото освен "анонси" че ще се броят разписки, реално никой никъде не е публикувал резултатите от такова броене.

Ако въобще е имало такова.

Та, не ми се повтаря и рови отново за линкове, но ще те улесня д ане търсиш,  защото резултати от уж броенето на  разписки от предходните избори - НЯМА.

:hush:

За връщенето на хартиени бюлетини кой говори ?

Защо смесвате абсолютно различни неща като броене на разписки с хартиени бюлетини ?

Това показва пълното ви невежество. Дори не смея да си помисля че смятате броене на разписки като броене на бюлетини :giggle1:

преди 10 часа, Реджеп Иведик написа:

Пак не е много сигурно .

Защото бутането на софтуера се говори че просто прелива едни  гласове към други .

Общото количество може напълно да съвпада с броя на разписките като цяло. Но ХХХ гласове просто да са прехвърлени от една партия към друга.

Това никой не може да ти го гарантира . То затова цяла Европа и целия цивилизован свят се отказа от подобен вид задължително гласуване. Само в България, Бутан, Бразилия и Индия го има това.

И някои много се кефят на този ФАКТ.:hit:

преди 31 минути, miro20 написа:

Общото количество може напълно да съвпада с броя на разписките като цяло.

Не си в час. Става въпрос за контролно броене. Да не би да има разминаване на резултата, а не само на общото количество.

преди 57 минути, miro20 написа:

Сигурно си пропуснала,  но същото го говореше и комунето  николоффф, и накрая и той млъкна, защото освен "анонси" че ще се броят разписки, реално никой никъде не е публикувал резултатите от такова броене.

Ако въобще е имало такова.

Та, не ми се повтаря и рови отново за линкове, но ще те улесня д ане търсиш,  защото резултати от уж броенето на  разписки от предходните избори - НЯМА.

За връщенето на хартиени бюлетини кой говори ?

Защо смесвате абсолютно различни неща като броене на разписки с хартиени бюлетини ?

Това показва пълното ви невежество. Дори не смея да си помисля че смятате броене на разписки като броене на бюлетини :giggle1:

Защото не можеш да четеш ;) 

преди 12 часа, N1K17Y написа:

Кое не ти е ясно ? А го говоря, защото като всичките ви схеми, и тая е проста и елементарна, че да се предвиди, но пред простия електорат е достатъчна за да мине. Свободен си да ме цитираш след няколко седмици и ще ти се извиня най-искрено, ако прогнозата ми се окаже грешна. 

Засега за президент, не знам, за кого да гласувам. След като Радев и неговите клоуни се снимат с господаря си.

Явно това е било по-важно.

Image_10355227_126_0.jpg

преди 3 минути, M.Николов написа:

За Луна, най ще ти подхожда.

Може, протестен вот. Ще видим. Ще си помисля.

Мисля, че много българи в чужбина подкрепят Възраждане. Може и за тях. 

Щом българите в чужбина гласуват така. Що да се деля?

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

:D ето от 2016 година

преди 48 минути, Реджеп Иведик написа:

Не си в час. Става въпрос за контролно броене. Да не би да има разминаване на резултата, а не само на общото количество.

?? Я пак ? Какво контролно броене ?

Как разписката от машината ще покаже резултата от  гласуването ??

Разписките показват единствено и само колко човека са гласували, а не за кого и с какъв резултат

Като ги преброиш ще видиш дали има разлика  като например добавени гласове от машината, или липса на такива.

Но никога няма да разбереш дали от общо 100 гласа машината е преместила минус 20 гласа от една партия към +20 гласа за друга партия. Общо са пак 100 гласа.

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

Ти не си българите в чужбина!

Ти си един от българите в чужбина.

На последните избори българите в чужбина гласуваха най-много за ИТН и ДБ.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.