Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Украйна на крачка от мащабен военен конфликт. Кому е нужно и защо?

Featured Replies

преди 33 минути, BANKATA написа:

Днес другаря ви Путин е заплашил Швеция и Финландия ако се присъединят в НАТО да ги нападне

Колкото и да съм чел днеска изявленията на Путняга не съм прочел нищо подобно

• Отговори 3k
  • Прегледи 125k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не знам дали е уместно да се разпространяват неща,които не са доказани от официални източници. Каквито и да са причините ,този човек ми направи впечатление с едни думи на достоен човек. Обръщението му

• Драга ми Ауми, това се знае. Това се опитвам по някакаъв начин да кажа и аз. Около нас  има хора поне от 12 държави. Виждам тяхната реакция. Руснаците пак  си живеят живота и пръскат хиляди. Араб

• Прекрасен ..според теб ? Посредствен е.Доколкото се знае не е успял да се реализира като художник, а днес се оспорва идентичността на повечето от картините.  Но не намирам информация да са забран

Публикувани изображения

преди 3 минути, absurt написа:

Защото само с искане не става. Трябват и акъл, и гащи/топки/. И защото, едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто- да го направиш. KC9uW.gif.77e33d0eef650edc4961d69059e9a627.gif

аха, инак си готова викаш. Голем акъл, големи гащи - евала, браво, ашколсун. 

Най-големия майтап е че Путин щял да организира независими избори в Украйна (или каквото там остави).

А другия голям майтап е че Китай е наложил санкции на две руски банки. 

преди 10 минути, adersa написа:

Нацистки фейкомети, сър!

преди 10 минути, insec написа:

аха, инак си готова викаш. Голем акъл, големи гащи - евала, браво, ашколсун. 

За какво съм готова, викаш? Какво ти обясниха звездите за готовността ми, че да ме осветлиш и ти мен?

Властите трябваше да арестуват тия нещастни украинци, защото, ако Путин види видеото, и на нас не ни мърда война! Гответе се да си евакуирате близките от Бургас!

преди 13 минути, adersa написа:

Новини слушате/гледате?

току-що, absurt написа:

За какво съм готова, викаш? Какво ти обясниха звездите за готовността ми, че да ме осветлиш и ти мен?

Е то бива самочувствие бива, ала да си мислиш, че твоите коментари са звезди, е вече небивало.

Много сте смели пред компютъра срещу Путин и руската армия. Ама я да ви видим в реалността!

преди 1 минута, Anneliese написа:

...да ви видим ...

Анке вземи се успокой малко, че шизофренията ти се задълбочава.

преди 1 минута, insec написа:

Анке вземи се успокой малко, че шизофренията ти се задълбочава.

Не, няма да се успокоя! Тия скапани украинци ще ни докарат войната тук, заради тъпата си омраза към Русия! Заради тях и продажното правителство ще си плащаме!

Владимир Путин  е безкомпромисен! Види ли видеото, като нищо ще ни заплаши и нас с война!  Възможно е руснаците да се обърнат срещу нашите сънародници, които са в Русия. За тях помислихте ли? Явно не!

преди 4 минути, Anneliese написа:

Много сте смели пред компютъра срещу Путин и руската армия. Ама я да ви видим в реалността!

И той (Путин) е храбър юнак. С ядрено оръжие. Днес се е чул по телефона с Иран, Пакистан и Индия. Ей така - social call. 

преди 1 минута, Anneliese написа:

Види ли видеото, като нищо ще ни заплаши и нас с война! 

Е теб какво те притеснява - нали си му фенка.

току-що, insec написа:

Е теб какво те притеснява - нали си му фенка.

Какво ме притеснява ли - какво ще стане с красивия Бургас. С народа ни! Нали се сещате, че ние след една война няма да можем да се оправим? Знаеш ли колко струва строежът на нови жилища?

преди 1 минута, parmobil написа:

Днес се е чул по телефона с Иран, Пакистан и Индия.

а недей, че стане ли дума за Пакистан, местния мелез рязно ще обърне риториката си.

току-що, Anneliese написа:

Какво ме притеснява ли - какво ще стане с красивия Бургас. С народа ни!

Е как какво - Путин ще направи Бургас още по- красив град, а народа ни ще бъде освободен от нацисткия режим.

преди 3 минути, insec написа:

а недей, че стане ли дума за Пакистан, местния мелез рязно ще обърне риториката си.

https://www.aljazeera.com/news/2022/2/25/pakistan-imran-putin-russia-ukraine-invasion

преди 7 минути, Anneliese написа:

Не, няма да се успокоя! Тия скапани украинци ще ни докарат войната тук, заради тъпата си омраза към Русия! Заради тях и продажното правителство ще си плащаме!

Вземи пини една ракия че ще си докараш нещо на главата.

преди 30 минути, adersa написа:
преди 1 час, BANKATA написа:

Днес другаря ви Путин е заплашил Швеция и Финландия ако се присъединят в НАТО да ги нападне

То не бил Путин, ами била Захариева .....и не било заплаха, а съвет.

А за нападение никъде не се споменава.

:wub:

Сега остава да посочи и източника, от където е прочел новината, че Китай е наложил санкции над две руски банки.

Но да не се окаже отново, че не бил Китай, а Байдън.

:D

преди 31 минути, BANKATA написа:

Най-големия майтап е че Путин щял да организира независими избори в Украйна (или каквото там остави).

А другия голям майтап е че Китай е наложил санкции на две руски банки. 

А аз сериозно съм притеснена. Последствия ще търпим заради малоумната ни власт, решила да си играе на майка Тереза........................ Защо трябва да прибираме точно нацисти? Само нашите и никой друг!

Румъния да ги прибира тия, президентът им е немец!

преди 11 минути, Anneliese написа:

Владимир Путин  е безкомпромисен! Види ли видеото, като нищо ще ни заплаши и нас с война!  Възможно е руснаците да се обърнат срещу нашите сънародници, които са в Русия. За тях помислихте ли? Явно не!

Добре.  Отсега да знаеш, че в Берковица ще пристигне духовия оркестър на Путин и само с тъпаните ще те бият. И преди да си тръгнат ще ти изваят една модерна синагога, а до нея паметника на Альоша.

преди 1 минута, M.Николов написа:

А Захариева си говори независимо и некоординирано? Това не сме аз и ти, за да си чешем езиците във и-нет форум

преди 5 минути, M.Николов написа:

Сега остава да посочи и източника, от където е прочел новината, че Китай е наложил санкции над две руски банки.

Но да не се окаже отново, че не бил Китай, а Байдън.

:D

Е какво толкова, щом не е Путин, няма значение. Било то и публикувано от руското външно министерство. Пък и само съвет е. И инвазия няма, ами е просто учение близо до границата. И война няма, а е просто военна операция.

Finland’s accession to

@NATO

would have serious military and political repercussions.

Лафи си жената. От скука. 

преди 3 минути, Anneliese написа:

А аз сериозно съм притеснена.

Бадева Анке - пази си нервите да се притесняваш сериозно за нещо друго, примерно че в България все още се намират хора, които да слушат Вагнер и да не понасят чалга.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.