Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Украйна на крачка от мащабен военен конфликт. Кому е нужно и защо?

Featured Replies

преди 5 минути, Banesc написа:

https://nova.bg/news/view/2022/02/25/358731/българия-затваря-небето-си-за-всички-руски-самолети/

а ако решат въпреки това  да влязат с бойни самолети какво ще направим ?

Ще ги уплашим с чертежите на самолети на Боко тиквата за 4 000 000 000 

• Отговори 3k
  • Прегледи 125,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не знам дали е уместно да се разпространяват неща,които не са доказани от официални източници. Каквито и да са причините ,този човек ми направи впечатление с едни думи на достоен човек. Обръщението му

• Драга ми Ауми, това се знае. Това се опитвам по някакаъв начин да кажа и аз. Около нас  има хора поне от 12 държави. Виждам тяхната реакция. Руснаците пак  си живеят живота и пръскат хиляди. Араб

• Прекрасен ..според теб ? Посредствен е.Доколкото се знае не е успял да се реализира като художник, а днес се оспорва идентичността на повечето от картините.  Но не намирам информация да са забран

Публикувани изображения

Клипа е вече стар, но, на някой друг струва ли му се че Нарышкин (директор на разузнаването) нещо се притеснява да си изрази позицията (след 3 минута)

преди 1 минута, gagodrago написа:

Ще ги уплашим с чертежите на самолети на Боко тиквата за 4 000 000 000 

Те само от „касовата бележка“ ще се уплашат!

преди 4 минути, M.Николов написа:

Не, лекуващият те лекар е.:D

Бръже да се прибираш!

Мойре знам че се разтрояваш направо, ма събери самоличностите си и се прибирайте в мините

271489684_678020246523317_5586029444738419803_n.jpg

Е, разбрахте ли вече колко струва НАТО и колко ще ни помогне ако не дай боже някой ни нападне! Размахай им атомна бомба на господата хамериканци и се усират! :giggle1:

Да живее Европейския съюз, Хамерика, НАТО, правата на човека и всякакви подобни. Ха някои да вървят, сещате се къде нали? Сапунен мехур. Както преди, така и днес е западна европа и Хамерика! ДЕ МО КРА ЦИЯ! :giggle1:

Абе, на който му се надървя пишката да чете за руските оръжия и е по-запознат може да каже, ама май руснаците очакваха за няколко часа да приключи всичко, а ? Ясно, че украинците нямат шанс, но колкото по-дълго държат, толкова по-зле ще изглежда руската армия пред света. И ще почнат по-свирепи атаки. То се видя ВЕЧЕ с чеченците де. Междувременно, тая вечер се говори, че Италия и Германия са близо да си променят решението за изключване от SWIFT и тия по-свирепи атаки само ще ги мотивират повече. Може да излязат криви сметките.

преди 3 минути, Hristo52 написа:

Е, разбрахте ли вече колко струва НАТО и колко ще ни помогне ако не дай боже някой ни нападне! Размахай им атомна бомба на господата хамериканци и се усират! :giggle1:

Да живее Европейския съюз, Хамерика, НАТО, правата на човека и всякакви подобни. Ха някои да вървят, сещате се къде нали? Сапунен мехур. Както преди, така и днес!

Украйна не е в нато.

Русофобите съвсем изперкулясаха, квичат като настъпани плъхове по всички форуми.

Разбраха и видяха, че любимото им сатаНАТО не може да направи нищо на Руската федерация.

преди 9 минути, Hristo52 написа:

Да живее Европейския съюз, Хамерика, НАТО, правата на човека и всякакви подобни. Ха някои да вървят, сещате се къде нали? Сапунен мехур. Както преди, така и днес!

Браво! Това е приказка.

А от Запад ако я размахат? Вече са я хвърляли. Два пъти!

преди 3 минути, parmobil написа:

А от Запад ако я размахат? Вече са я хвърляли.

:giggle1: Кое ще си размахат а? Това няма да е техните локални войнички дето хамериканците са свикнали. Лаос, Камбоджа, Виетнам, Ирак Сирия. Толкова могат!

преди 5 минути, gagodrago написа:

Разбраха и видяха, че любимото им сатаНАТО не може да направи нищо на Руската федерация.

И значи викаш, нападат Украйна, щото ги е страх от евентуалните бъдещи НАТО- вски бази? 😏

преди 5 минути, gagodrago написа:

Русофобите съвсем изперкулясаха, квичат като настъпани плъхове по всички форуми.

И французите така през втората ветовна пък излязоха победители. За  сметка на това на руснаците им струва 30-50 млн. жертви.

Войната не е да пращаш безцелно и безмислено хора на война.

току-що, Hristo52 написа:

:giggle1: Кое ще си размахат а? Това няма да е техните локални войнички дето хамериканците са свикнали. Лаос, Камбоджа, Виетнам, Ирак Сирия. Толкова могат!

А каква нелокална война са водили руснаците след ww2? Между другото, знаеш ли, че братушки е с иронично значение?

преди 5 минути, parmobil написа:

Между другото, знаеш ли, че братушки е с иронично значение?

Ти топлата вода ли откриваш? Учил съм руски език, задължително преди да се родиш.

преди 5 минути, Hristo52 написа:

Ти топлата вода ли откриваш? Учил съм руски език, задължително преди да се родиш.

Това в какъв смисъл го казваш?

преди 9 минути, Hristo52 написа:

Аз съм с руска гимназия от 1-ви клас. Само физкултура не беше на руски. Да си ги премерим?

преди 4 минути, parmobil написа:

Аз съм с руска гимназия от 1-ви клас. Само физкултура не беше на руски. Да си ги премерим?

Върви да си ги мерите с тия на твоята възраст!

Сега като дойде и русофил номер 1 във форума - Мирча(по известен в тези среди като Миро Толстоя) ще можете да си ги премерите.

:D

Стига да не е заминал за Киев, де!

:D

преди 7 минути, Hristo52 написа:

На умните хора, това трябва да говори много...

Китай обяви подкрепата си за Русия.

Конечно, взехме си Тибет, прибрахме си Хонконг, Тайван да очаква

България на три морета?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.